HomeViestejäAluna Joy20.9.2023 - Sisäinen kompassi ja puhdas sydän johtavat tietä

20.9.2023 - Sisäinen kompassi ja puhdas sydän johtavat tietä

SISÄINEN KOMPASSI JA PUHDAS SYDÄN JOHTAVAT TIETÄ

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
20.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viesti päiväntasaukseen

Olemme astuneet voimakkaan päiväntasauksen energiaan. Tämä on aikaa, jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät, ja se luo aurinkoenergiatasapainon pohjoisen ja eteläisen pallonpuoliskon välille. Tämä on jumalainen tasapaino maan päällä, joka tuo koskemattoman rauhanhetken. Päiväntasauksessa verhot ohenevat taivaan ja Maan välillä. Maata aktivoivat merkittävästi lisääntyneet aurinkomyrskyt, jotka voivat läpäistä Maan tavanomaisen suojakilven. Aurinkomyrskyt rakastavat päiväntasausta, ja kun kirjoitan tätä, meillä on ollut jo lähes X-luokan roihupurkaus. Kun auringon lisääntynyt aktiivisuus saavuttaa maanpinnan, se aktivoi meitä. Aurinko herättää meidät. Helppoa ja yksinkertaista. Tämä aika tuo uskomattoman tilaisuuden heräämisen nopeutumiseen, ja sen vuoksi muinaiset aurinkokulttuurit juhlivat päiväntasausaikoja.

Opi lisää auringon toiminnasta täältä. Päiväntasaus on 23.9.2023, täsmällinen ajankohta löytyy täältä.

Kun meillä on päiväntasaus, näemme, että kuljemme lopultakin menneisyyden ja tulevaisuutemme merkittävän kuilun yli. Tämä mennyt aika on ollut hyvin itsereflektoivaa ja sielua rakentavaa, täynnä kovalla työllä ansaittua kasvua. Se on ollut aikaa, jolloin löysimme merkittävän, syvän sisäisen totuuden. Ohitamme sen todellisuuden, joka perustui massojen negatiiviseen egoon, ahneuteen, valheisiin, manipulointiin ja harhautukseen. Astumme uuteen maailmaan, joka perustuu totuuteen, rakkauteen ja henkeen, vaikkei ulkoinen maailma heijasta tätä vielä. Tämä päiväntasaus on merkittävä askel, joka käynnistää uuden ketjureaktion herättämään ja kohottamaan kollektiivitietoisuutta.

Tapamme astua tähän uuteen vaiheeseen on päästää irti viime kiinnikkeistämme menneeseen todellisuuteen. Päästämme irti, kun muistamme sen totuuden, että mennyt todellisuus ei ole muuta kuin illuusio, jonka loi vanha, nukkuva tietoisuutemme. Se kaikki on ollut vain kollektiivista unta, josta pitää herätä. Synnytyskivut joita olemme kestäneet tähän pääsemiseksi, ovat olleet vaivalla saavutettuja. Suremme vielä maailmaa takanamme, samaan aikaan kun alamme nauttia maailmasta, johon olemme astuneet. Synnymme uudelleen. Toinen syntymämme tässä elämässä on käsillä. Heräämme.

Päättyvän todellisuuden rakenteessa on jo huomattavia ja peruuttamattomia murtumia. Nämä repeämät moninkertaistuvat ja kasvavat. Nämä halkeamat voivat hämmentää, mutta olla myös näkemyksellisiä ja antaa meille jännittäviä pilkahduksia uudesta todellisuudesta. Voimme nähdä tätä tapahtuvan nyt. Alamme jo nähdä tukevan sillan menneen todellisuuden ja uuden luomissyklin välissä.

Viesti Tähtivanhimmilta. "Voimme nähdä, että vanhasta maailmasta irtipäästäminen on ollut järkyttävää. Se on vaatinut monumentaalista ja hurjaa rohkeutta, kun ehdottomasti mitään tukevaa ei ole ollut opastamassa teitä. Sisäinen kompassinne ja puhdas sydänopastuksenne johtavat tietä, loppuvan aikakauden syvän kaaoksen ja hulluuden läpi. Pyhä sydäntyönne on estänyt apokalypsin, jota niin kovasti pelkäsitte. Pelko ei enää toimi tämän lopputuloksen luomisessa, kun se on menettänyt energiansa teissä. Se on ohi."

Se mitä viet mukanasi tähän uuteen maailmaan, luo uutta perustaa tälle uudelle maailmalle. Pysyminen selkeänä kaikesta pelottavasta ja fokusoituminen elämiseen totuudesta ja rakkaudesta sydämessäsi, on elintärkeää. Pää, mieli ja ego voivat kaikua vain menneisyyttä, mutta sydän tietää tulevaisuuden. Jotain poikkeuksellista odottaa meitä aivan edessä. Luota sydämeesi ja sisäiseen kompassiisi. Tämä on tienviittasi psykoosimeressä. Tämä sydänkeskus on vartijasi, suojelijasi ja oppaasi, kun entinen todellisuus jatkaa pirstoutumista ja repeämistä. Mutta tiedät, että tämä on se hurja seikkailu, jota varten sielusi tuli tänne.

Juuri näinä päivinä, SINÄ suunnittelit auttaa kollektiivia päästämään irti pelosta ja muutospelosta. Tiedät jo, että pelko on ainoa asia sinun ja seuraavan maailman välissä. Olet tämän suurenmoisen ja merkityksellisen ajan pioneereja. Se ilmentyy, mitä sydämesi aikoo. Se on yksinkertaista: päästä irti, älä pelkää ja kuuntele sydäntäsi. Kaikki tulee olemaan ok.

Onnellista päiväntasausta, rakkaat ystävät, jotka löydätte tämän viestin! Antakoot tämän vuoden loppuosa teille RAKKAUTTA, joka läikkyy yli sydämestänne, loputonta TOIVOA täyttämään mielenne, VAHVUUTTA kehollenne ja VALOA sielullenne! Kulkekaat aina VALOSSA!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >