HomeViestejäAluna Joy12.9.2023 - Maallisen melun pudottaminen sydämen tuleen

12.9.2023 - Maallisen melun pudottaminen sydämen tuleen

MAALLISEN MELUN PUDOTTAMINEN SYDÄMEN TULEEN

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
12.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uutiskirjeestä

"Valaistuksi tulemisessa ei ole kyse mielen kontrolloinnista, vaan kaiken tuon melun pudottamisesta sydämen tuleen transformoitavaksi." – Tähtivanhimmat

Mittaamattomien energiatasojen VALTAVA tulva hyökyy Maahan ja ihmiskuntaan tällä hetkellä. Minulla ei ole aavistustakaan miksi, vaikka voimme osoittaa sormella monta syytä ... Kuten kaikkien planeettojen perääntyminen tällä hetkellä. Mutta se on menoa nyt. Sana "intensiivinen" ei kuvaa sitä enää. (En myöskään juuri nukkunut viime yönä. Tapahtui paljon hyvin syvää energiatyötä. Haukotus.)

Tämä massiivinen aalto, joka on täynnä transformoivaa energiaa ja uusia koodeja tulevaisuuttamme varten, kehottaa meitä olemaan LUOVA ja ROHKEA ja kohtaamaan sen kaiken! Sukeltamaan kaikkeen, mikä on epämukavaa. Sukeltamaan kaikkiin ennakkoluuloihimme, uskomuksiimme ja asemiimme, jotka polarisoivat meitä ... valheisiin ja illuusioihin, jotka sallimme, koska ne saavat meidät tuntemaan turvaa, pelkoihin jotka edelleen vangitsevat meidät, epäilyihin jotka estävät meitä liikkumasta eteenpäin. Sitten on kaikkien niiden ulkoisten, häiritsevien vaikutusten kohtaaminen, jotka ovat meidän ja tiheytemme ja jumalaisen tarkoituksemme välissä. Parannamme muinaisia esi-isiltä perittyjä traumoja, aina Atlantikselle saakka. Suurin osa aalloista joita koemme maailmassamme nyt, on vain kaikuja sellaisesta, mikä alkoi kauan sitten.

Meitä kutsutaan tekemään tämä syväsukellus menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden läpi, kehomme, mielemme ja henkemme läpi, ja koko aika-avaruuden ja ulottuvuuksien läpi. Tuomaan kaikki nämä ulottuvuudet sydämemme TULEEN. Tämä tuli on voimakkaampaa kuin mikään, mitä on luotu jollain tavalla, sisäisellä tai ulkoisella. Mikään ulkoinen pimeys tässä väsyneessä, vanhassa matriisissa ei sovi yhteen sen sydänliekin kanssa, joka on SINUSSA ja MINUSSA. YKSINKERTAISTA! Sen minkä kohtaamme, voimme tuntea. Sen minkä tunnemme, voimme parantaa. Se minkä parannamme, transformoituu.

Aivan kuten monissa alkuperäiskulttuureissa, joissa suoritetaan maksuja seremonialla, silloin kun uhraamme kontrollin ja melun mielessämme ja annamme sen pudota avoimeen sydämeemme, suoritetaan maksu, ja siksi saamme hyötyjä, joita emme olisi voineet koskaan saada kontrolloimalla mieltämme.

Et voi ajatella tietäsi ulos tästä ajasta. Mielesi on vain ego, tallenne menneisyytesi kokemuksista ja vanhoista ohjelmistasi. Jos muutat mielesi, muutat vain egon perspektiiviä. Se mitä sinulla tapahtuu mielessäsi, ei sovi yhteen sydäntulesi kanssa. POLTA tuo mielen MELU ja transformoi se takaisin käytettävään energiamuotoon, joka hyödyttää koko ihmiskuntaa. Tee se itsesi vuoksi. Tee se perheesi ja ystäviesi vuoksi. Tee se ihmiskunnan vuoksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >