HomeViestejäAluna Joy30.8.2023 - Voimakkaat taajuudet ravistelevat meitä!

30.8.2023 - Voimakkaat taajuudet ravistelevat meitä!

VOIMAKKAAT TAAJUUDET RAVISTELEVAT MEITÄ!

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
30.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme tulleet voimalliselle jyrkänteelle. Kollektiivinen sydämemme pirstoutuu auki. Tämä ei ole aika antaa periksi, vaikka meistä tuntuu melko eksyneeltä. On aika avautua! Olemme merkittävässä läpimurtoprosessissa. Kun puramme ja integroimme tämän voimallisen ajan, meillä on enemmän pääsy jumalaiseen itseemme ja enemmän kykyä rakkauteen ja myötätuntoon sekä uutta vahvuutta, joka siirtää vuoria. Tämä on merkittävää aikaa ylösnousemusprosessissamme.

Voimakkaat taajuudet ravistelevat meitä. Ne sykkivät Maan ley-linjoissa. Tuntuu, kuin hermostomme työnnettäisiin äärirajoille. Kuolemme entisille energioille ja ohjelmille eräänlaisessa loppunäytöksessä, samaan aikaan kun uusia ja voimakkaita energioita tulvii sisään. Aikajanat alkavat jakautua, ja mekin saatamme tuntea myös pientä jakautumista. Horjumme todellisuuksien välillä nyt niin dramaattisesti, että kaikkea tunnutaan ravistelevan tai kaikki tuntuu halkeilevan. Todellisuus ei ilmene sellaisena, kuin "odotamme", ja alamme oivaltaa odotusten tulevan entisistä kokemuksista. Odotuksistamme on vaikein päästää irti.

Kun voimistuneita taajuuksia sykkii maan läpi, ensimmäisenä kohtaamme kollektiivisen varjomme uuden kerroksen. Edessämme on niiden sanoinkuvaamattomien haavojen merkittävä puhdistuminen, joita ei ole kerääntynyt vain vuosien aikana, vaan kokonaisten aikakausien. Voimme tuntea eeppiset hirmuteot ja äärimmäisen hävityksen, joista ihmiskunta on ollut vastuussa. Nämä haavat, kollektiivinen varjomme, ovat väärinluomusten viime jäänteitä, jotka pyydetään myöntämään, parantamaan ja lopulta vapauttamaan takaisin valoon. Se miten paljon kollektiivista varjoa vapautamme, on suhteessa siihen, miten paljon jumalaista valoa vastaanotamme.

Muista, että tämä prosessi ei ole henkilökohtainen – se on planetaarinen! Emme ehkä tiedä monia yksityiskohtia kollektiivisista haavoista, kun prosessoimme niitä valokehomme läpi. Meidän ei tarvitse tietää. Vaikka monia henkilökohtaisia ongelmia, jotka ovat kietoutuneet yhteen kollektiivin kanssa, saattaa nousta myös vapautettavaksi.

Olemme kasvaneet yli siitä, kuka olimme, ja uusia aspektejamme syntyy. On hyvin hämmentävää aikaa. Meistä saattaa tuntua eksyneeltä jonkin aikaa – tietämättä, kuka olemme ja kuka emme ole. Olemme kulkeneet elämän läpi ollen vain osittain läsnä. Meistä tulee tuskallisen tietoinen siitä, että joitain osiamme puuttuu. Tämä tietäminen motivoi meidät pyrkimään ruumiillistaa koko jumalaisen läsnäolomme. Etsi, ja löydämme. Emme ole enää sama tämän transformaation jälkeen. Tämä on yksi lopullinen ja massiivinen askel kohti perimmäistä tavoitetta – todellinen ykseys ja lopulta maailma ilman kaksinaisuutta perustalla, joka on rakennettu yhtenäisyydelle monimuotoisuudessamme. Miten jännittävää aikaa olla näkemässä tämä transformaatio.

Kuluneina aikakausina olemme, vähän kerrassaan, rakentaneet lähes läpipääsemättömän kilven pyhän sydämemme osien ympärille, hillitsemään ja kontrolloimaan varjoitseämme ja kaikkia niitä parantamattomia väärinluomuksia, joista tuli liian ylivoimaisia kohdata. Mutta ongelmana on, ettemme voi piiloutua parantamattomilta osiltamme menettämättä myös pääsyä jumalaiseen läsnäoloomme. Nyt tarjotaan ratkaisua tähän ongelmaan. Nämä uudet kohoavat maaenergiat riisuvat pois suojakilven kollektiivisydämemme ympäriltä, yhdessä kollektiivisen halumme kanssa olla täysin läsnä. Meidän tahtomme ja kollektiivinen tahto toimivat yhdessä universumin kanssa.

Meistä tehdään haavoittuvia antautumisen pyhässä tilassa. Kaikki mitä olemme välttäneet aiemmin, nousee rikkinäisyyden katkeransuloisen ja parantavan rakkauden tsunamissa. Ymmärrämme nyt, ettei varjomme välttämisestä ole enää mitään hyötyä. Halumme olla täysin läsnä ja hereillä jumaluudessamme on voimakkaampi, kuin pelkomme kohdata varjo, joka pidättelee meitä. Emme ole enää pelkojemme ja epävarmuuksiemme eristämiä vankeja. Varjomme kohtaamisesta tulee nyt henkinen sorkkarauta, vapauttamaan välitön nousemisemme läsnäoloon ja jumalaiseen kohtaloomme.

Tulemme paikkaan, jossa astumme täysin uudelle alueelle. Yksi tapa jolla voimme astua siihen, on murtua auki vielä lisää. Tätä juuri tapahtuu nyt, yhdessä jakautuvien aikajanojen kanssa. Suuret menetykset, sanoinkuvaamattomat pettämiset ja elämää muuttavat järkytykset ovat kaikki osa jumalaista suunnitelmaamme. Jos ne ei murtaneet meitä auki, silloin kun koimme ne ensimmäistä kertaa, ne tekevät sen nyt. Kollektiivinen sydämemme venyy ja laajenee yli sen, mitä olemme koskaan ennen kokeneet. Se on hyvin intensiivistä ja syvän tuskallista. Kuitenkin löydämme uuden, mutta viattoman paikan sisältämme, mikä auttaa meitä ottamaan uuden askeleen suureen tuntemattomaan. Olemme elämämme ajelulla, muista vain hengittää.

Menemme syvemmälle ja korkeammalle kuin mikään paikka, jonka olemme kokeneet tähän mennessä sielumme matkalla. Tämän on laukaissut osittain lahja sanoinkuvaamattomasta ja elämää muuttavasta tuhoutumisesta, joka on tapahtunut Äiti Maan sydänpumpussa. Tämä on se kamala menetys ja samanaikainen syvän rakkauden lisääntyminen, joka on Lahainan ja Mauin Aloha-henki. Kaikki mitä tapahtuu jossain näistä neljästä pyhästä sydänpumpusta, vaikuttaa koko planeettaan ja kaikkeen elämään. Tämä uhraus on mittaamaton, ja ne transformaatiotasot, joita se synnyttää, ovat rajattomia. Alamme vasta nähdä, mitä tämä tapahtuma on laukaissut kaiken elämän sydämissä Äiti Maan pinnalla. Meitä valmistellaan laajentumaan pidemmälle pyhään valoastiaamme, kuin olemme koskaan ennen menneet.

Tämä on se aika, jolloin ihmiskunnan täytyy kohdata tuo varjo kanssamme, mikä vaatii ehdottominta rakkautta, hyväksymistä ja myötätuntoa. Paljastamme piilossa olleita, ikivanhoja paikkoja sisällämme, jotka ovat varasto puuttuville osillemme, joita etsimme. Mutta päästäksemme käsiksi noihin jumalauuden kadoksissa oleviin osiin, meidän täytyy kohdata ensin varjot. Asiat joita etsimme, ovat piilossa paikoissa, joita vältämme itsessämme. Ei mikään ihme, että olemme välttäneet näitä paikkoja hyvin pitkään. Mutta nyt ON AIKA! Kollektiivinen sielumme tulee levottomaksi ja on valmis viemään meidät pidemmälle jumalaiseen pyhyyteemme.

Löydämme uusia perustoja itsellemme ja uuden tavan kokea elämää. Tämä on ollut osa jumalaista suunnitelmaa kaiken aikaa. Pakkaamme vanhaa 3D-taloa, jossa olemme asuneet, ja muutamme paljon suurempaan jumalaiseen astiaan, joka on luotu sisällämme, jotta voimme sopeutua ja yhdistää uusiin taajuuksiin kaikki ne tilat, jotka olivat ennen täynnä niitä haavoja, joista yritimme olla piittaamatta.

Tätä varten tulimme. Murtaudumme vapaaksi rajoittavista kaavoista, jotka luotiin aioneita sitten. Päästämme irti syvästä raskaudestamme, jotta voimme taas lentää. Päästämme irti pelosta, ahdistuksesta, syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudentunteista. Tunnemme taas yhteyttä ja laitamme lopun sille eristyneisyydelle, joka tulee itseltämme piiloutumisesta. Päästämme irti katkeruudesta ja raivosta, jota tuli väärinkohtelusta, pahoinpitelystä ja sivuuttamisesta. Annamme anteeksi itsellemme tietäen, että haaskasimme suuren osan elämästämme asioihin, jotka eivät ansainneet energiaamme. Annamme anteeksi itsellemme. Ja ... parannumme.

Siis ystäväni, tässä sitä ollaan. Olemme tässä yhdessä. Onnistumme tässä! Pitäkää huolta toisistanne. Pitäkää huolta naapureistanne, ystävistänne ja perheestänne. Olkaa heitä varten, kun he joutuvat pahaan paikkaan. Tunnen, että olemme nyt hyvin lähellä sitä, että pääsemme läpi tästä lopusta. Vaikka aika on epäoleellista ja olen mieluummin postaamatta ennustuksia, minusta tuntuu, että käymme läpi tätä prosessia useita kuukausia. Ette tulleet näin pitkälle antaaksenne nyt periksi. Olemme eeppisen maratonin viimeisellä taipaleella. Kannustan teitä!

P.S. Minulta meni kauan tämän viestin kirjoittamiseen. Kirjoitin sen uudelleen monta kertaa. Kun luin sen, uudestaan ja uudestaan, joskus se tuntui hyvin selkeältä ja toisilla kerroilla ei. Minusta aikajanat jakautuvat tai yhdistyvät, enkä tiedä nykyään, mistä aikajanasta kirjoitan! Tämä uusi horjuminen tekee homman vaikeaksi viestintuojille. Siis toivon, että siinä on tolkkua teille kaikille uskomattomille olennoille siellä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >