HomeViestejäAluna Joy18.4.2023 - Leimoista luopumista - aikajanoilla hyppimistä - illuusioiden rikkomista ... elämä on hyvää!

18.4.2023 - Leimoista luopumista - aikajanoilla hyppimistä - illuusioiden rikkomista ... elämä on hyvää!

LEIMOISTA LUOPUMISTA – AIKAJANOILLA HYPPIMISTÄ – ILLUUSIOIDEN RIKKOMISTA ... ELÄMÄ ON HYVÄÄ!

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
18.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oivalluksia monista viesteistä ja kokemuksista, joita saatiin päiväntasauspyhiinvaelluksemme aikana Palenquessa, Meksikossa, maaliskuussa 2023

(Suom. huom. tekstissä käytetään useasti sanaa "spherical", jonka tarkoitus ei ole täysin selvä. Se merkitsee mm. "pallomainen, pallonmuotoinen, taivaallinen". Tuntuu, että se tarkoittaa vaihtoehtoa lineaariselle ajalle/etenemiselle, elämistä nyt-hetkessä jossa asioita voi tulla joka suunnasta. Olen käyttänyt sanaa "pallomainen" tältä pohjalta. Mutta fiilistele itse ...)

Päiväntasauksesta saakka (ja kiihtyen tämän seuraavan pimennyksen aikana 20.4.) monien todellisuuksien kokeminen on tuntunut todellisemmalta kuin koskaan aiemmin. Otamme tosiaan askelia moniulotteista, "pallomaista" elämistä kohti, ja hankimme kyvyn vaihtaa monien aikajanojen välillä. Aikajanat muuttuvat niin nopeasti nyt, että pysymme hädin tuskin perässä, eikä meidän ehkä pitäisikään. Kenties on aika oppia lentämään virrassa, luottaen ehdottomasti universumiin ja eläen virtaavasta sydämestä, joustamattoman mielemme ja egomme sijasta. Ankkuroimme uusia kykyjä, mutta vaaditaan syvää ja joskus hämmentävää työtä venyä sen yli, mitä tiedämme itsestämme ja maailmastamme, samalla säilyttäen tasapainon jokaisessa nyt-hetkessä.

Pyhiinvaelluksellamme Palenquessa, Meksikossa, saimme hienovaraisia, mutta voimakkaita viestejä niistä asioista, jotka alkavat muuttua maailmassamme ja tietoisuudessamme. Tiedän, että kestää jonkin aikaa purkaa kaikki se, mitä saimme pyhiinvaelluksellamme, mutta tässä on tämän purkamisen ensimmäinen vaihe. (Pidä mielessä, että Tähtivanhimmat voivat olla melko toistavia, kun he puhuvat "pallomaisesti", ja päätin tässä viestissä jättää sen sellaiseksi. He näkevät, että kaikki on yhteydessä, ja se paljastuu sillä tavalla, kuin he antavat minulle viestejään.)

Tähtivanhimmat sanovat, että silloin kun aikakausi vaihtuu, luonnonlait muuttuvat ja todellisuus päivitetään korkeampaan taajuuteen. Tuon päivityksen myötä monien asioiden täytyy muuttua. Monet asiat muuttuvat ydinuskomusjärjestelmissämme. On suurempi tarve antautua syvästi universumille. Suuri tuntematon on edessämme, ja se on täynnä uusia taajuuksia ja uskomattomia, uusia mahdollisuuksia, jotka alkavat nyt ilmentyä. Vaikkemme ymmärrä näitä uusia taajuuksia ja mahdollisuuksia, tai kuka oikeasti olemme tässä uudessa hetkessä, olemme nyt varmasti ankkuroituneet tähän uuteen sykliin.

Alamme nyt nähdä ensimmäisten uusien ja perustavanlaatuisten ydinluonnonlakien kuplivan pintaan aineellisessa maailmassamme. Todellisuus muuttuu odottamattomilla tavoilla hyvin todellisella ja joskus hämmentävällä tavalla. Nämä uudet luonnonlait otetaan käyttöön tässä uudessa syklissä, ja ankkuroimme ne uusiin keskuksiimme, ydinsuuntautumispisteeseemme. Ankkuroituminen näihin ajattomiin ja ulottuvuudettomiin suuntautumispisteisiin riitelee epäilemättä vanhojen DNA-muistojemme kanssa.

Egomme, mielemme ja uskomusjärjestelmämme voivat kamppailla näiden uusien taajuuksien kanssa. Yritämme pitää kiinni asioista, jotka eivät ole harmoniassa sielumme kanssa, kun olemme kiinnittyneet fantasiaan todellisuuden sijasta. Uudelleentasapainouttuessaan uusiin taajuuksiin, ihmisavaruuspukumme ei enää tunne tasapainotottomuutta, hämmennystä ja epävarmuutta, kun vanha todellisuus, illuusio ja fantasia romahtavat ja pirstoutuvat ympärillämme ja uusi maailma tulee esiin. Emme enää elä yhden maailman loppua, vaan elämme nyt uuden maailman syntymää.

Meitä pyydetään olemaan hyvin erotteleva ja valikoiva ja muuntamaan ja kehittämään vain huolellisesti kerättyjä vanhojen tapojen aspekteja, samalla integroiden syvällisiä uusia perspektiivejä ja taajuuksia. Alamme yhdistää 3D-todellisuutemme kestäviä osia uusien luonnonlakien, korkeampien taajuuksien kanssa, ja kovasti laajentuneita mahdollisuuksia jatkuvasti kehittyvän "pallomaisen" ja rajattoman hengen kanssa.

Kupla joka sisältää vanhan 3D-maailmamme illuusiot, fantasiat ja uskomusjärjestelmät, PUHKEAA. Nuo illuusiot ovat saattaneet itse asiassa olla totta menneellä aikakaudella, joten älä tuomitse, mitä oli menneisyydessä. Ne ovat vanhentuneita totuuksia, jotka toimivat yhdessä saamaan meidät tähän paikkaan, jossa olemme tänä päivänä. Niistä tulee illuusioita, valheita, kuvitelmaa ja järjettömyyttä, kun alamme kasvaa ja kehittyä näiden vanhojen totuuksien ohi. Tämä on vain luonnollinen evoluutioprosessi. Ja tässä kohtaa teemme valtavaa evoluutiohyppyä, räjähtäen ulos vanhojen taajuuksien kuplasta ja hyppien monilla aikajanoilla, kuin hullut ja hallitsemattomat linnunpojat, jotka opettelevat lentämään.

Tässä on muutamia asioita, joita alamme huomata. Nämä ovat asioita, joita alamme ehkä kokea omassa elämässämme ja jotka ovat vihjeitä siitä, että otamme positiivisia kehitysaskelia eteenpäin ja laskeudumme uuteen maailmaan.

Ensinnäkin, näemme oudon haasteen, joka liittyy kaikenlaisten, numeroihin liittyvien asioiden seuraamiseen. Tähtivanhimmat kertoivat minulle vuosikymmeniä sitten, että numerojärjestelmämme ja matematiikkamme perusta muuttuisi. Minulla ei tietenkään ollut hajuakaan, mistä he puhuivat. En vieläkään tajua, mutta luulen, että se alkaa ilmetä nyt maailmassamme.

Saatamme huomata, että on kummallista tai vierasta pitää lukua rahasta. Ensin meillä on vähemmän rahaa, kuin luulimme, ja sitten enemmän kuin luulimme, tai laskimme täysin väärin. Meistä ehkä tuntuu, että rahamme arvo on muuttunut. Joskus se on äärettömän arvokasta meille, ja joskus se tuntuu kuin leikkirahalta. Olen katsellut, kun mieleni kieltäytyy ymmärtämästä vaihtelua kahden valuutan välillä, vaikka olen todella tottunut siihen kaikkien näiden matkustusvuosien aikana. Mutta minulla ei ollut mitään vaikeuksia alkaa puhua rajallista espanjaani välittömästi, kun saavuin Meksikoon.

Saatamme huomata viivyttelevämme 3D-velvollisuuksissa, jotka liittyvät rahaan, kuten laskujen maksaminen jne. Alkuperäiset ihmiset, ensimmäiset ihmiset, eivät koskaan käsitelleet rahaa samalla tavalla, kuin me tänä päivänä. Heidän ei tarvinnut maksaa laskuja tai tehdä töitä muille, jotta he voisivat maksaa muille ihmisille ja pelkästään elää. Se on luonnotonta. Itse asiassa se on melko järjetöntä, kun sitä ajattelee.

Sitten näemme myös hämmentävää ja kiihtyvää "aikahuojuntaa". Saatamme tuntea olevamme läsnä, tai osittain täällä, tai emme lainkaan täällä, tai että meistä puuttuu jokin osa, joka meidän täytyy saada takaisin. Meillä on ehkä vaikeuksia muistaa, mikä ajankohta on lineaarisessa ajassa. Aika venyy tai lyhenee radikaalisti seikkailustamme riippuen. Ajasta tulee enemmän kokemus kuin jotain, mitä voidaan mitata rannekellolla. Lisäksi saatamme havaita kiihtynyttä "aikahuojuntaa", jos meidän täytyy olla tekemisissä vanhan maailman romahtavien osien kanssa.

Toinen outo asia numeroista. Meidän on täytynyt ehkä ajatella kovasti muistaaksenne, minkä ikäinen olemme! (Pidän itse asiassa tästä osasta.) Iästämme on tulossa enemmän se, miltä meistä tuntuu tai mitä koemme, kuin miten monta kertaa aurinko on noussut ihmismuodossa ollessamme. Ja muuten, henkemme tai sielumme ei seuraa aikaa kalenterista – se mittaa aikaa kokemuksilla. Niinpä tämä voi olla meille vinkki olla vähemmän kiinnittynyt tilapäiseen ihmismuotoomme ja ankkuroitua täydemmin ikuiseen sieluumme ja henkeemme.

Sitten on kaikenlaisten leimojen/etikettien häviämistä kirjaimellisesti, mikä saa meidät vähän sanattomaksi. Tähtivanhimmat ovat kertoneet minulle vuosikymmeniä, etteivät he käytä leimoja, nimiä, titteleitä jne. He eivät tee myöskään pysyvää mistään uskomusjärjestelmästä, niin kuin me. He ymmärtävät todellisuuden alati kehittyvänä ja jatkuvasti vaihtelevana, elävänä viisautena. Esimerkiksi, cherokee-ystäväni kutsui "kavereitani" Tähtivanhimmiksi, koska tarvitsin nimeä, jotta voisin kertoa heistä. Kun olin lapsi, kutsuin heitä "kavereiksi", koska he olivat ystäviäni, ja edelleen ovat. He ovat ryhmä, jolla ei ole nimiä tai leimoja. He muistuttavat pelkästään pohjoismaisia avaruusolentoja (nordic alien), tähtikulkijoita (star walker), aika-avaruusmatkaajia ja ennen kaikkea tarkkailijoita. Ja taas näkee, että olen leimannut heidät kaikin tavoin.

Näemme lisääntyvää haastetta muistaa ihmisten nimiä, mutta yleisesti mitä tahansa nimiä – ihmisen, paikan tai asian. Nimet ja tittelit tuntuvat olevan epäluonnollisia tässä uudessa syklissä. Aina kun määrittelemme jonkin leimalla tai uskomuksella, rajoitamme tuon osan elämänkokemuksessamme tuohon leimaan tai uskomusjärjestelmään. Luominen ei toimi tällä tavalla. Luonto on kokonaisvaltainen ja jatkuvasti kehittyvä.

Jos leimaamme jonkin hetkessä, muutamassa minuutissa tuo leima ei ehkä ole enää puhdas totuus ja siitä tulee historiaa. Näemme myös perspektiivien ja määritelmien muuttuvan hurjasti, myös se mitä tunnemme itsestämme voi muuttua hetkestä toiseen. Meistä saattaa tuntua hämmentyneeltä, kun emme tiedä, minkä perspektiivin valitsemme. Mutta tosiasiassa ei ole valitsemista – on vain virtaamista luomisen myötä.

Meille on tulossa kyky ymmärtää tämä uusi todellisuus, joka on edessämme, hyvin samaan tapaan kuin Tähtivanhimmat – puhtaan nyt-hetken kokemuksen ja taajuuden kera. Puhtaaseen totuuteen ja todellisuuteen ei liity historiaa tai tulevaisuusprojektiota. Alamme tuntea asiat ilman tarvetta lokeroida niitä ymmärtääksemme. Koemme luomisen ilman kiinnikkeitä. Leimat ja määritelmät ovat kirjaimellisesti kiinnittimiä. Lähestymme ensiaskelia siinä, että siirrymme kaikenlaisten leimojen, tuomitsemisten tai uskomusjärjestelmien yli. Tämä on pohjatyötä valmistautumisessa johonkin paljon suurempaan, johonkin rajattomaan, ja se tuo meille kovasti kaivattua mentaalista vapautta. Emme voi lokeroida, tuomita tai pitää jotain kiinteää uskomusta ja saada samanaikaisesti moniulotteisia, "pallomaisia" kokemuksia. Ne mitätöivät toisensa. Niitä ei voi olla samassa tilassa.

Löydämme tavan kokea todellisuuden, tuntea toisemme ja tehdä valintoja ja päätöksiä rajoittamatta niitä nimillä, titteleillä, leimoilla, tuomitsemisilla ja uskomusjärjestelmillä. Otamme ensimmäisiä pikkuaskelia todellisuuden ymmärtämiseen läsnäolevassa hetkessä ja ajankohtaisissa korkeammissa taajuuksissa. Tämä sallii elämänkokemuksemme virrata ja kehittyä luonnollisesti, "pallomaisesti" ja ajattomasti ja lisääntyä saumattomasti. Sitten kun olemme luopuneet leimoista ja määritelmistä, voimme alkaa luoda radikaaleja muutoksia maailmaamme ja elämäämme.

Tiedän, että on vaikea ymmärtää näitä muuttuvia toimintamalleja, mutta meidän ei tarvitsekaan. Vanha maailma romahtaa ja on jo täydessä dematerialisoitumistilassa. Näemme vinkkejä siitä reaktioissamme elämään. Kykymme sietää vanhan maailman hölynpölyä häviää nopeasti. Selviytymismekanismimme käyvät hyvin vähiin. Mutta uusi maailma ja vanha maailma limittyvät jonkin aikaa. Tämä on välttämätön askel. Mutta sen mukana tulee yletön määrä harmeja, jotka ovat tilapäisiä, mutta silti erittäin haastavia ja hämmentäviä.

Jos meidän täytyy osallistua kokemukseen, joka on osa romahtavaa, vanhaa maailmaa eikä uusia luonnonlakeja, meistä tuntuu hämmentyneeltä ja saattaa olla voimakasta aivosumua. Se osamme joka on siirtynyt jo uuteen maailmaan, ei halua palata taaksepäin. Tämän maailmojen välisen maailman – ei kenenkään maan – navigoiminen saattaa aiheuttaa paljon tilapäistä kognitiivista dissonanssia. Mutta kun siirrymme vanhasta ajasta uusiin toimintamalleihin, on aikoja, jolloin meidän täytyy olla tekemisissä vanhan maailman kanssa. Vaatii monumentaalista ponnistelua ja valtavaa mentaalista fokusoitumista saada asiat toimimaan noilla romahtavilla alueilla.

Meidän täytyy tanssia jonkin aikaa vanhan maailman ja uuden syklin välillä. Sen tekeminen vaatii syvintä itsemestaruuttamme. Mutta tämä valmistelee meitä myös laajentamaan mielemme/sydämemme kapasiteettia. Se on, kuin menisi tietoisuuskuntosalille.

Lumerian aikakaudella elettiin hengestä ja sydämestä, ehdottomasta rakkaudesta ja universaalista hyväksynnästä käsin. Atlantiksella elettiin mielestä ja älykkyydestä ja surullista kyllä, lopussa egosta ja ahneudesta käsin. Tässä uudessa syklissä meitä pyydetään yhdistämään kumpikin, harmoniassa näiden uusien taajuuksien kanssa. Kun astumme tämän uuden syklin upeaan laajuuteen, joka perustuu läsnäolevaan hetkeen "pallomaisessa" ajassa, meillä voi olla monia fyysisiä ja henkisiä todellisuuksia ja aikajanoja samanaikaisesti.

"Kasvun avain on korkeampien tietoisuusulottuvuuksien tuominen tietoisuuteemme." ­–Lao Tzu

Meitä aktivoidaan, ja tämä käynnistää syväsukelluksen päästää irti vanhasta ja hävittää vanha, luomaan lisätilaa jalostuneempien taajuuksien tulevalle tulvalle. On aika olla radikaalin rehellinen itselleen. Tähtivanhimmat ja KAIKEN suuri Luoja ei tuomitse MITÄÄN elämänkokemusta. Jokainen kokemus joka meillä on – hyvä tai huono, onnellinen tai surullinen, tuskallinen tai autuas jne. – auttaa meitä ja opettaa meille jotain arvokasta, auttaa meitä päästämään irti jostain, mikä ei enää palvele meitä, ja auttaa meitä kehittymään kokonaisvaltaisesti. Jos vältämme kovia juttuja, teemme henkisen ohituksen tai tavoittelemme vain hyviä viboja, meiltä menee ohi suuri osa elämänkokemuksestamme ja tilaisuus herätä nopeasti ja täysin. Ylösnousemuksessa ei ole kyse varjomme välttämisestä, vaan sukeltamisesta siihen pää edellä, myöntäen sen ja oppien siitä. Traumaamme ei tarvitse parantaa, se haluaa, että sitä halataan! Mutta on myös oleellista, että on tukeva yhteisö, jossa turvaamme toistemme selustan haastavina aikoina.

"Yritä olla vastustamatta muutoksia, joita tulee tiellesi. Sen sijaan anna elämän elää kauttasi. Äläkä ole huolissasi siitä, että elämäsi kääntyy ylösalaisin. Miten tiedät, että se puoli johon olet tottunut, on parempi kuin tuleva puoli?" –Rumi

Itseoivaltaminen menee nyt syvempiin kerroksiin. Jokainen joka välttää totuutta itsestään ja joka on kyvytön itsereflektioon tai ottamaan vastuun omasta osastaan luomisessaan, kamppailee valtavasti näiden intensiivisten aikojen myötä. Mutta pidä myös mielessä, ettemme ole todellisuutemme ainoa luoja. Olemme nyt yhteydessä koko kollektiiviin enemmän kuin koskaan, ja osia siitä romahtaa kaikkialla ympärillämme. Voimme vain pitää huolen pienestä, henkilökohtaisesta luomisosastamme. Sen mitä teemme itsemme hyväksi, teemme muiden hyväksi. Tämä on maya-koodi "in lak'esh – ala k'in". Olemme kaikki yhteydessä. Kun olemme saaneet loppuun henkilökohtaisen itsereflektiomme yhden kerroksen, voimme läsnäolollamme pitää kollektiivia tuolla seuraavaksi korkeammalla tasolla. 

Menneellä aikakaudella ihmiskunta oli syvästi ja hitaasti ohjelmoitu ja kytketty irti jumalaisesta täydellisyydestään tasolla, jota emme pysty vielä tajuamaan. Nyt käännämme tämän ympäri ja astumme sykliin, joka KEHITTYY ja alkaa yhdistää meidät takaisin jumaluuteemme ja sen yli. Voi olla pakahduttavaa, kun tämä uusi energia tuntuu tulvivan sisään kaikki kerralla, siinä määrin ettemme oikeasti pysty enää pitämään kiinni mistään, jotta sallisimme sen prosessoida. Tarve pitää kiinni jostain on egomieli. Yksinkertaisesti. Meidän ei oikeasti tarvitse pitää kiinni mistään mentaalisesti. Kun sallimme itsemme virrata sen läpi, siitä tulee yhtä helppoa kuin hengittäminen. Kuten sen pitäisi ollakin. Tämä siirtymä on pitkä ja huolellisesti organisoitu prosessi, jonka loivat universumi, suuri Luoja ja kollektiivitietoisuutemme niin, ettemme menetä ihmisavaruuspukuamme.

Kun päästämme irti vanhoista polarisoituneista ja rajoittavista leimoista, titteleistä, nimistä ja uskomusjärjestelmistä, astumme tähän uuteen vaiheeseen helposti ja huolettomasti. Uuden elämämme kokemisesta tulee enemmän symbioottinen suhde luomiseen ja uusiin luonnonlakeihin. Se on yhtä luonnollista kuin sydämenlyöntimme. Alamme elää Luojan jumalaista ilmaisumuotoamme. Elämme siltoina, jotka ankkuroivat taivasta maan päälle.

Rakkaudella ja arvostaen, että saan jakaa tämän planeetan kanssasi.

Suuria siunauksia,

Aluna Joy ja Tähtivanhimmat

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >