HomeViestejäAluna Joy31.12.2022 - Vuoteen 2023 pelottoman valomme kera

31.12.2022 - Vuoteen 2023 pelottoman valomme kera

VUOTEEN 2023 PELOTTOMAN VALOMME KERA

Kirjoittanut Aluna Joy (www.alunajoy.com)
31.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aikomusten ilmaiseminen uudelle vuodelle; Aluna Joy Yaxk'in ja hitunen perinteistä Maya-viisautta

Uudenvuoden aattona, vaikka kyse on gregoriaanisen kalenterin kierrosta, monet kohdistavat huomionsa kirkkaampaan uuteen vuoteen. Pelkästään tämä tekee siitä pyhän päivän. Tänä uudenvuodenaattona voimme kohdistaa huomiomme puhtaan tietämisen kehittämiseen (askel toivomisen, aikomisen, rukoilemisen jne. yli) ja kollektiiviseen uudestisyntymään (askel soolopolun ja erakkona elämisen yli), ja pitää sydämessämme visiota valoisammasta ja iloisemmasta tulevaisuudesta koko kollektiiville.

Perinteisessä Kiche'-Maya-kalenterissa 1.1.2023 on 1 AKABAL (länsi). Tämä vuosi alkaa suurella voimalla, jota pidetään myös paljon suuremman luomisen/luomuksen ensimmäisenä rattaana, ja siinä olisi tolkkua, koska alamme nyt juuri ankkuroida tätä uutta sykliä fyysiseen todellisuuteen. Mutta se edustaa myös uusien luomusten syntymistä ja voi laukaista suuria heräämisiä sekä tarjota monia uusia tilaisuuksia.

Jukatanin nykyaikaistetussa Maya-astrologiakalenterissa 1.1.2023 on 7 LAMAT (etelä). Tässä vuodessa on pohjimmaisena tunne, ettei kuulu maailmaan, menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Se voi olla hyvin ylimaallista ja mystistä energiaa, mutta se voi tuoda myös syvällistä keskittymistä. Ja tämä ei ole mikään yllätys, koska päästämme irti vanhasta maailmasta ja luomme uutta. 7 on yhtymäkohta menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Siinä on kyse kaiken yhteenliittymisestä! Se on täysin vastakohta 10 viime vuodelle, jolloin oli paljon erillisyyttä ja jakautumista. Päivämerkki Lamat tuo korkeamman vision, mutta se tasapainotetaan myös mahtavalla päättelyllä. Sekä visiota että valaistunutta päättelyä tarvitaan luomaan tämä uusi maailma, johon olemme astumassa. Se tuo kovasti kaivattua, syvällistä yhteisötietoisuutta. Radikaali uuden kuvittelu voi laukaista pelkoa, kun astumme uudelle alueelle. Mutta olemme joka tapauksessa työstäneet tätä muutaman viime vuoden, ja minusta tuntuu, että hallitsemme sen jo tässä kohtaa.

(Lataa Maya-astrologiakalenteri päiväntasaussyklille 2022–23 täältä.)

Kun vuosi 2023 alkaa, huomioimme myös tarpeen itsehoitoon ja syvään lepoon ja kehon ja sielun parantumiseen. Olemme menneet hyvin haastavan testauskujanjuoksun läpi. Olemme kärsineet hyvin monista menetyksistä, pettämisistä ja elämänmuutoksista, ja olemme eläneet jatkuvassa irtipäästämisen tilassa. Meillä on ollut myös silmät auki suurelle välttämättömyydelle ottaa vastuu kaikista teoistamme, kyetäksemme siirtymään eteenpäin. Ilman syvän sisäisen työn tekemistä, vastuun ottamista ja olemista todella rehellinen itsellemme, voimme jäädä jumiin oravanpyörään. Vuoden 2022 sana oli "herpaantumaton".

Vuoden 2023 sana on "RADIKAALI". Se on radikaalin luottamuksen aikaa, koska emme enää sovi vanhaan elämäämme, emme samalla tavalla. Ketään ei ole edessämme luomassa polkua seurattavaksemme. Meidän täytyy tehdä se itsellemme ja ihmiskunnalle. Olemme uuden syklin ja uuden ajan tutkimusmatkaajia. Astumme uudelle rajalle. Olemme tuntemattomilla mailla. Ja tämä maa meidän on tarkoitus ankkuroida yhdessä, kollektiivisesti. Se vaatii radikaalia luottamusta, radikaalia luovuutta, radikaalia tietämistä, radikaalia haavoittuvuutta, radikaalia rehellisyyttä ja radikaalia itsevastuuta.

Lisää testejä on vielä tulossa, mutta olemme nyt viisaampia ja kokeneempia ja niin valmiita siihen, mitä on tulossa, kuin voimme olla. Meitä on tuskallisesti venytetty vanhan syklin rajojemme yli, ja mennyt aikakausi on siirtynyt nyt elämämme peruutuspeiliin. Olemme löytäneet, miten paljon voimakkaampia ja viisaampia olemme ja miten uskomattoman haavoittuvia olemme myös. Olemme rentoutuneet epävarmuuteen. Sekä vahvuus että haavoittuvuus vaatii valtavaa rohkeutta jatkaa seuraaviin askeliimme. Ruumiillistamme sen syvän tietämisen, että tie läpi on myös tietää, että Suuri Luoja, ylösnousseet mestariulottuvuudet, enkelimaailmat ja ihmiskollektiivi työskentelevät kanssamme. On paljon jumalaista apua tukemassa tätä uraauurtavaa prosessia. Mutta meidän on silti tehtävä työ. Ja muista, että ilmoittauduimme tähän. Ilmoittauduimme myös tekemään sen tässä haavoittuvassa ihmisavaruuspuvussamme! Miten eeppisen matkan olemme päättäneetkään tehdä yhdessä.

Kuva, joka sisältää kohteen sisä, lattia
          Kuvaus luotu automaattisesti

Siis uudenvuoden aattona suunnittelen valmistautua ja ilmaista aikomukseni yksinkertaisella tavalla. Erityisherkkänä, empaattina ja maaoraakkelina (tiedän, että monet teistä siellä ymmärtävät, että tämä kuulostaa tosi siistiltä, mutta siitä on maksettava hinta), puhdistan uneksimispaikkani tuoreilla pellavilla ja sumutan siihen Palo Santo -suihketta. (Voit tehdä sumutteen mistä tahansa eteerisistä öljyistä, jotka kohottavat ja puhdistavat tilaasi.) Olen pessyt kaikki ikkunani päästämään sisään uuden vuoden uutta valoa. Sirottelen pyhää hiekkaa, jota sain hiekkamandalaseremoniasta kolmipäiväisen Tiibetiläisen päivänseisausseremonian lopussa. Laitan sitä jokaisen oven ympärille kotonani. Tällä tavalla kaikki jotka tulevat kotiini, voivat täyttyä rauhasta ja rakkaudesta. Sirottelen sitä vähän parantavan piirini keskelle, joka edustaa koko Maata ja kaikkea sen elämää. Tämän voi tehdä myös pirskottamalla eteerisiä öljyjä tai sirottelemalla Himalajan suolaa tai tupakkaa ja pieniä kristalleja jne. Ole luova. Käytä, mitä sinulla on saatavilla. Aikomuksemme on luoda kotimme sisään- ja uloskäynneille energiakenttä, jossa on rauha ja rakkaus ihanasti läsnä. Tuntekoot kaikki rauhaa ja rakkautta sydämessään, kun he kulkevat ovistamme.

Kuva, joka sisältää kohteen maa, ulko, lika
          Kuvaus luotu automaattisesti

Kun huomioimme kotimme ovet, huomioimme myös ovet sisällämme. Nämä ovat ovia, joista päästämme energioita omaan tilaamme. Päästämme ihmisiä sisään. Päästämme kokemuksia sisään, jne. Kaikki ovemme tarvitsevat päivitystä, ja ne voidaan määritellä uudelleen valon, rakkauden, rauhan, viisauden, nöyryyden, lahjomattomuuden, nuhteettomuuden, rehellisyyden, haavoittuvuuden ja ennen kaikkea sydämen energialla. Teemme sisäisessä maailmassa myös sen, mitä teemme ulkoisessa maailmassa. Niinpä on hyvä pitää huolta fyysisestä maailmastamme, kuten myös sisäisestä maailmastamme.

Kun aurinko alkaa laskea, avaan kaikki ikkunani ja oveni ja pyydän mennyttä vuotta lähtemään tilastani. Kehotan sinua löytämään vuodesta 2022 paikat, joista tunnet kiitollisuutta, ja kiittämään niistä. Arvosta kaikkea kasvua ja kaikkea, mitä meillä on ollut rohkeutta kokea ja mistä selviytyä kuluneena vuotena. Olen oppinut paljon tänä vuonna, mutta olen myös iloinen sanoessani hyvästi vuodelle, joka ei ole ollut ystävällinen keholleni tai sydämelleni.

Kun aurinko on laskenut, suljen ikkunani ja oveni ja sytytän muutaman kynttilän, ja lämmitän kulta-, frankinsensi- ja mirhamiöljyä. (Rakastan myös näitä Palo Santo -kynttilöitä, joita käytän usein.) Kuvittelen valoisamman ja iloisemman tulevaisuuden meille kaikille. Ansaitsemme sen. Olen myös valmis avaamaan itseni kaikille niille odottamattomille lahjoille, joita universumi antaa 2023. Muista, että vuoden 2023 sana on "radikaali". Astumme uudelle rajalle ja on meidän vuoromme ankkuroida tämä uusi sykli. Olemme kaikki jo tottuneet tyhjiöön edessämme, ja alamme tuntea sen suuren potentiaalin, joka vuodessa 2023 on meille kaikille.

Me joilla on kyky nähdä, olemme oppineet, ettei tulevaisuutta voi enää nähdä – ei ennen kuin ryhdymme toimeen ja astumme siihen radikaalin luottamuksen kera. Mutta muistelemme, ja olemme nostalgisia niistä ajoista, jolloin pystyimme näkemään tulevaisuuteen. Nyt luomme tulevaisuuttamme joka askeleella, jokaisen askeleen ollessa pieni luottamushyppy, jota peloton, radikaali sydämemme johtaa. Vasta sitten huomaamme, että tukeva maaperä tosiaankin ilmestyy jalkojemme alle. Tämä on yksi uusista luonnonlaeista, joihin totuttelemme.

Tämän uuden syklin 10 vuoden aikana olemme avanneet silmämme maailmamme epätasapainottomuudelle. Olemme löytäneet sen, mitä emme halua luoda uudelleen. Nyt astumme seuraavaan 10 vuoteen, jolloin luomme uuden perustan uudelle maailmalle, tulevaisuudelle joka on rakennettu täysin eri viisaustasolle, kattavammalle tietoisuudelle ja valaistuneemmalle ajattelutavalle. Tämä on peruskivi koko uudelle, massiiviselle 26.000 vuoden syklille. Ei ole sattumia. Tämä aika on kohtalomme. Ja onnistumme tässä. Todellakin onnistumme!

Siis onnellista, siunattua ja pelotonta vuotta 2023, joka on täynnä VALOA, jolla ankkuroimme tämän uuden syklin! Ja vilpittömät siunaukset ja kiitokset teille kaikille.

Aluna Joy

Uuden vuoden julistus
menneisyydestä vapautumiseen ja positiivisen tulevaisuuden luomiseen

Hyväksyn täysin lahjan vapautua vanhoista karmasopimuksista.
Kiitos, mahtava Luoja.

Olen vapaa tuntemasta vastuuta muiden ihmisten haavoista.
Kiitos, mahtava Luoja.

Olen vapaa olemassaoloni anteeksipyytämisestä, puolustamisesta tai oikeuttamisesta.
Kiitos, mahtava Luoja.

Olen vapaa menneisyyden tapahtumista, jotka imivät minusta elämänvoimaa.
Kiitos, mahtava Luoja.

Valitsen sen, mikä on oikein minulle, ilman syyllisyyttä, häpeää tai katumusta.
Kiitos, mahtava Luoja.

En ruoki enää entisiä luomuksia huomiollani.
Kiitos, mahtava Luoja.

Olen vapaa kaikesta, mikä ei tue jumaluuttani.
Kiitos, mahtava Luoja.

Täytän tulevaisuuteni itsekunnioituksella, rauhalla, rakkaudella ja ystävällisyydellä.
Kiitos, mahtava Luoja.

Fokusoidun siihen, mikä toteuttaa sieluni tarkoituksen.
Kiitos, mahtava Luoja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >