HomeViestejäKaren Bishop30.6.2011 - Energiapäivitys

30.6.2011 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Karen Bishop (lightworker.org)
30.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikki!

Energiat ovat todella vaikuttaneet viime aikoina ja saavat aikaan massiivista liikettä sisällä, Oireita? Itkemistä ilman selvää syytä, sydän laukkaa, hengitys- ja nukkumisvaikeuksia ja lyhytpinnaisuutta. Saatatte tuntea tulevanne hulluksi, tunnette suurta pakahtumista tai missään ei tunnu olevan mitään tolkkua.

Hektisyys, hektisyys, hektisyys ja kiire, kiire, kiire ovat tulosta tästä nopeasti liikkuvasta energiasta, mikä työntää melkein kaikkea matkansa varrella hyvin vakaasti ja ripeästi. Emme mitenkään pysy nyt nopeiden luomusten perässä ja näin ollen voimme tuntea jatkuvasti ylikuormaa. Kun tähän lisätään itse energioiden työntö, paine päässä, niskan jäykkyys ja yleispaine kaikkialla ympärillä ovat tavallisia lopputuloksia.

Ihmiset joita kohtaamme, voivat keskeyttää meidät äkkiä tarpeella lähteä pois (ei kovin korkean tason vastakaiku haluttuun yhdistymisen ja yhtenäisyyden todellisuuteen! - ja luo vielä lisää hämmennystä ja surua sydämeen!) tai jatkaa jaarittelemista omasta tilanteestaan lähes hysteerisenä, vaikkakin hyvin hienovaraisesti (ei heitä voi syyttää … tämä energia on intensiivistä!)

Menneillä viikoilla meillä oli kiirettä, kiirettä, kiirettä, kun valmistelimme uutta tilaamme ja sijasimme uutta vuodettamme tulevia aikoja varten. Meillä näytti olevan lähes loputtomasti energiaa käytössämme ja tuo vanha uupumus oli yhtäkkiä horroksessa. Meillä oli paljon tehtävää! Heti kun riittävä määrä meitä asettuu (tai oikeastaan hyvin monet energiat toimivat nyt yhdessä ilman todellista lineaarista aikajanaa), niin intensiivinen työntävä energia alkaa puskea ulos vielä enemmän vanhaa. Tämä viimeisin työntävän energian kierros on nyt saapunut, mutta odottakaa näitä aaltoja tulevan ja menevän melko kauan. Kun nyt on enää jäljellä hyvin vähän, tuo työntäminen ja puhdistaminen ovat tärkeimpiä menetelmiä valmistautumiseksi uuden energian saapumiseen.

Näin myös henkilökohtaiset siivoukset iskevät kovaa, kun maan puhdistumisprosessi jatkuu. Eikä unohdeta vanhaa ja tuttua kuumuutta ja palamista, mitä saatamme toisinaan tuntea sisällä, kun vanha kirjaimellisesti palaa pois järjestelmistämme. Kivun tunne ja tuskalliset matalavärähteiset äärimmäisyydet voivat myös leimahtaa toisinaan, kun jatkamme maadoittumista uudelle maapallolle, mikä muodostuu silmiemme edessä. Huh! Emme ehkä koskaan saa taukoa! Ja meistä tuntuu ehkä edelleen kummallisen epämukavalta ja väärässä paikassa olevalta, ikään kuin ei ole kerrassaan mitään paikkaa, mikä tuntuu vähänkään oikealta ja sopivalta. "Haluan vain tuntea oloni normaaliksi!", saatamme julistaa universumille, mutta uusi normi aloittaa sisääntulonsa eivätkä asiat ole enää koskaan entisensä (koska … öhöm … ne ovat paremmin!)

Koska nämä työntävät energiat tekevät työtään ja puskevat vanhaa ulos, meistä voi tuntua vain kamalalta ilman selvää syytä. Käännymme ikään kuin nurinpäin, meistä voi tunteellisesti (ja fyysisesti) tuntua yäk! - ja vain ällöttävältä emmekä tiedä miksi. Emme saa ehkä oloamme mukavaksi missään, kun mikään vanhoista ja taatuista lääkkeistämme ei enää näytä tepsivän kuin ennen. Huokaus … miten pitkä matka onkaan ollut! Mutta olemme odottaneet tätä mullistusta hyvin pitkään ja asiat lopultakin liikkuvat jumalaisesti ja täydellisesti.

Sitten kun työntävät aallot lakkaavat, niin uudesta tilastamme tulee vallitseva energia ja nämä uudet kokemukset ja tilat voivat tuntua melko hemmetin hyviltä. Sydämet yhdistyvät lopultakin ja sydänenergiaa on taatusti tulossa sisään.

Nettisivuni ovat periaatteessa valmiit nyt - odotamme vain ensimmäisen kirjaerän saapumista. Kirjan pitäisi olla valmiina tilattavaksi välittömästi USA:n itsenäisyyspäivän 4.7. jälkeen. Kiitos kiinnostuksestanne ja kärsivällisyydestänne.

Upeaa viikonloppua!

Paljon rakkautta teille kaikille,

Karen Bishop

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >