HomeViestejäKaren Bishop30.4.2011 - Energiapäivitys

30.4.2011 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Karen Bishop (twyhunplugged.blogspot.com)
30.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki!

On jännittäviä uutisia kerrottavana näinä monumentaalisina aikoina, joten kyllä, vain yksi lyhyt päivitys, kun energiat saavat aikaan paljon liikettä vastaavien kokemusten kera - liian paljon mennäkseen huomaamatta.

Päiväntasaus 20.3. sai tosiaankin aikaan paljon rajanylitystä ja liikettä vastaavien maanjäristysten kera, jotka valmistelivat maata suurempaan valomäärään. Ja valon saapuminen on saanut aikaan vielä lisää liikettä, merkittävän puhdistumisen ja myrkynpoiston kera.

Maa tekee nyt kuperkeikkaa, kun se käännetään ylösalaisin ja nurinpäin ja voimme sanoa: "Lopultakin! Muutos on tullut!" Tämän kuperkeikan myötä pimeyden viimeiset rippeet ovat esillä, mutta asiat ovat hyvin erilailla tällä kertaa näiden pimeiden energioiden poistuessa. Useita vuosia pimeämpiä energioita lähti aaltoina - uudestaan ja uudestaan - ja näytti siltä, että nämä aallot jatkuivat ikuisuuden. Silti muutosta tosiaan saatiin aikaan. Asioiden kehittymistapa vaan sai monet meistä raapimaan hämmentyneenä päätämme, kun hyvin monet sielut eivät siirtyneet eteenpäin tai tehneet sisäisiä muutoksia ja ulkoisia valintoja, jotka tulivat valosta. Niinpä nyt kun viimein siirrymme eteenpäin kaikesta riippumatta, käännymme ylösalaisin lähtiessämme tälle uuden valoplaneetan luomismatkalle.

Ilmentymiä on erilaisia ja paljon, mutta minusta tuntui tärkeältä esitellä niitä teille vahvistamaan sen, minkä jo tiedätte ja mitä koette, ja korostamaan, että valo on tosiaan täällä, vaikka puhdistuminen saattaa toisinaan saada tilanteen näyttämään muulta.

* Rajaongelmia. Koska nyt hyvin paljon asioita liikkuu kiihkeällä tahdilla ja olemme "kuperkeikassa", kaikkea voi nyt tulla tilaamme - ja jotkut asiat ovat hyvin epämiellyttäviä. Hyönteis- ja ihmisinvaasioita on myös listalla. Mutta toiset asiat ovat hyvin ihastuttavia. Näin meistä voi yhtäkkiä tuntua hyvin haavoittuvalta ilman syytä tai toisinaan erittäin hyvästä syystä! Mutta taaskin, tilaamme tuleen myös asioita, joista tunnemme kiitollisuutta.

* Halloween on huhtikuussa. Osaan puhdistumista ja liikettä liittyy pimeämpien energioiden lentelyä ympäriinsä, kun ne on irrotettu paikoiltaan. Saatamme huomata jotenkin päätyvämme katsomaan kauhu- tai epämiellyttävää elokuvaa, vaikka se ei ole meille normaalia, tai jotain vastaavaa.

* Emme kykene pysymään elämämme perässä. Niin paljon energiaa liikkuu tällä hetkellä siirtyessämme korkeammalla värähtelevälle alueelle, että pian huomaamme ilmentävämme liian nopeasti pysyäksemme perässä. Ajattelet jotain ja se ilmesyy melkein välittömästi. Kun tähän lisätään vanhojen ja tiheämpien energioiden puhdistuminen, tapahtuu paljon asioita. Näin ollen meistä saattaa tuntua, ettemme pysty koskaan pysymän asioiden "päällä" tai saamaan juuri mitään hallintaan, ennen kuin jotain uutta jo tulee ja saa huomiomme.

* Asiat eivät näytä koskaan valmistuvan. Samanlaista kuin yllä oleva, paitsi että liikumme nyt niin nopeasti, että voimme aloittaa jotain ja hyvin pian se ei enää sovi siihen, missä olemme, kun olemme kehittyneet ulos tuosta tilasta (tällaisista asioista on paljon uudessa kirjassa, joka on nyt lähes valmis). Niinpä saatamme siirtyä uudelle alueelle, ottaa muutaman ensiaskeleen ja huomata, ettemme pääse pidemmälle. Energiat siirtävät asioita uuteen tilaan hyvin nopeaa tahtia. Tällä tavalla monet asiat ovat ylösalaisin, nurinpäin, siellä sun täällä ja niihin on vaikeaa tarttua. Lisäksi se ei ehkä yhtäkkiä enää sovi, minkä olemme aloittaneet. Kaikki tämä saa aikaan "puolivalmista".

* Paljon fyysisiä oireita puhdistumisesta ja myrkynpoistosta. Kuperkeikkatilanteen ja suuren liikkeen vuoksi monia asioita siirtyy esiin ja ulos. Tämä vaikuttaa meihin myös fyysisesti. Voi olla ihottumaa, aknea, sappirakko- ja munuaisvaivoja, suolistopainetta, yskimistä ja tukkoisuutta ja myös syövän puhkeamista.

* Myös tunneoireita. Yleinen tunne lopunaikoina on "hysteriaenergia", kuten sitä kutsun. Määrittelemättömästä syystä voimme tuntea hienovaraista hysteriaa, kun hyvin monet asiat muuttuvat, tai hyperventiloimme. Ja kuten aina, on myös paniikkia, levottomuutta ja masennusta.

* Ilmasto- ja maanmuutoksia. Liikettä, liikettä ja lisää liikettä. Puhdistuminen on luonnollinen sivutuote, kun energiat jatkavat kiihdyttämistä ja työntävät, työntävät ja työntävät ulos vanhaa. Maanjäristykset avaavat ja ilmastokatastrofit puhdistavat planeettaa vastaanottamaan lisää valoa (ja ihmiset poistavat myrkkyjä vastaanottaakseen lisää valoa!) Kaikki valmistelua sydänenergiaan harmonisoitumista varten.

* Henkien menetykset. Monia sieluja lähtee planeetalta tänä aikana. Joitain koska he ovat kokeneet kaiken, mitä he tulivat kokemaan, joitain koska he eivät ole valinneet olla läsnä lopunaikoina ja jotkut koska he eivät voi tai halua harmonisoitua sydänenergiaan.

Mutta kummallista kyllä, tämä on kaikki uutinen siitä, että jotain suurenmoista on tosiaan tapahtumassa, jos valitsemme nähdä asiat näin. Lopunajat ovat harvinaista ja ennenkuulumatonta aikaa ja koemme ne tavalla, joka sopii siihen, kuka, mitä ja missä planeetta on tänä tiettynä aikana. Voimme vain keikkua ja heilua mukana ja tietää, että kaikki on jumalaisessa ja täydellisessä järjestyksessä.

Korkea polttoainehinta on tällä hetkellä täydellinen esimerkki. Meitä kannustetaan tutkimaan ja näkemään, missä parhaillaan olemme joko maailmanlaajuisesti tai paikallisesti. Korkean polttoainehinnan myötä meidät pakotetaan pysymään paikallisena, paikallamme ja kotona. Tällä tavalla alamme lopulta nähdä, mikä on oikein meille, oppia rakastamaan ja arvostamaan lähinaapureitamme (ei yhteyksiä, jotka muodostuvat keinotekoisesta internet-verkosta!) ja kaupunkia, jossa asumme. Ja aloitamme kehitysprosessin pysyäksemme paikallisena ja kehittääksemme myös paikallisia hallintoelimiä (mitkä sopivat meille paljon paremmin, koska ne ovat paljon oleellisempia niille erilaisille energioille, joista muodostumme). Näin siis kaikki tukee evoluutioprosessiamme, vaikkei siltä ehkä näytä toisinaan (okei, okei … saatatte väsyä kuulemaan tästä kirjasta, jonka valmistuminen vie ikuisuuksia, mutta kirjassa on myös paljon tällaista informaatiota).

Olemme nopeasti kehittymässä sydänenergiasta muodostuvaksi planeetaksi. Tällä tavalla ei tule olemaan jäljellä mitään, mikä ei sisällä sydäntä. Suhteissa, vuorovaikutuksessa, päätöksissä ja uusissa rakenteissa on kaikissa sydän ytimessään ja tapahtuu paljon muutoksia tulemiseksi vihdoin yhteen ja tuo neula josta olen maininnut aiemmissa artikkeleissa, vedetään lopulta. Sitä ei vedettäisi, jos emme edistyisi hyvin!

Toivoen taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina,

Karen Bishop

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >