HomeViestejäKaren Bishop27.3.2011 - Energiapäivitys

27.3.2011 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Karen Bishop (lightworkerks.org)
27.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki!

Tänä ennenkuulumattomana aikana, kun viimein siirrytään eteenpäin, annetaan vielä yksi päivitys, kun olemme melkein ankkuroituneet uuteen ja kuitenkin ns. siirtymässä. Vaikka aiempi työni on nyt ohi, tämä vahvistus kokemuksillemme tuntui aiheelliselta, koska tämä on hyvin erityistä aikaa ja olemme melkein uuden ja innolla odotetun muutoksen ratkaisevassa kohdassa monien elämässä.

Päivätasausasetelmissa päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Voin muistaa seisoneeni määrätyissä paikoissa muinaisilla raunioilla tuona päivänä ja näin auringon vasemmalla ja kuun oikealla puolellani, kummankin samassa paikassa taivaalla. Tasapainon ja neutraalisuuden kokemus oli uskomaton. Päiväntasausaikana energiat voivat sitten "siirtyä rajan taa" ja liikkua, kun ei ole ylämäkeä tai estettä estämässä tätä liikettä, ainoastaan suora ja tasainen tie.

Maaliskuun 20./21. päivä tosiaan loi tämän kokemuksen. Ja kuten aina, ennen tämän liikkeen alkamista ja sen jälkeen on ikkuna. Olemme yhtäkkiä saattaneet tuntea luovuusaaltoja, jolloin meillä oli niin monia ideoita, ettemme voineet mitenkään kuvitella toteuttavamme niitä kaikkia. Tämä on yleistä päiväntasauksen aikana ja tiedämme, ettei näitä ideoita ollut kaikkia tarkoitus toteuttaa - niitä tuli vain, koska energia liikkui. Olemme myös saattaneet yhtäkkiä löytää kaikenlaisia asioita tilastamme - sekä menneisyydestä että tulevaisuudesta - koska melkein kaikki pystyi liikkumaan vapaasti tänä aikana.

Olemme ehkä kokeneet unettomuutta, koska olimme kohta siirtymässä uuteen tilaan ja ennen kuin teemme sen, on useista syistä hyvin yleistä maata valveilla suuren osan yöstä. Saavuttuamme perille saatamme sitten kokea vastakkaista, mikä on voimakasta halua nukkua, kun meitä käynnistetään uudelleen ja integroidaan.

Tämän päiväntasauksen oli määrä saada aikaan liikettä. Mutta uuden valon saapuminen on jotain täysin erilaista. Ja kuten aina, asiat kulkevat oikeilla raiteilla. Viimeaikaisia maanjäristyksiä on tullut maan linjaamiseksi niin, että se on valmiina vastaanottamaan tätä valoa. Nämä maanjäristykset alkoivat vuotta aiemmin, mutta koska maan asukkaissa oli vielä hyvin paljon pelkoa ja kummallista ja ylimielistä egoon perustuvaa käyttäytymistä, tämä prosessi pysäytettiin, kunnes asioita voitaisiin tutkia uudestaan sellaisen uuden suunnitelman saamiseksi, mikä toivottavasti parantaisi tämän tilanteen. Koska hyvin monet valotyöntekijät sanoivat saaneensa tarpeekseen eikä monilla "korjausyrityksillä" ollut haluttua lopputulosta, lopulta siirrymme taas kerran eteenpäin riippumatta siitä, mitä planeetalla tällä kertaa tapahtuu.

Niin sitten näitä viimeaikaisia maanjäristyksiä ja maanliikkeitä tai aukkoja tulee, jotta maa on valmiina ottamaan vastaan uutta valoa, mitä on määrä saapua huhtikuussa. Koemme lopultakin muutosta vähän kerrassaan. Saatamme huomata saavamme tukea siinä, missä meidät aiemmin jätettiin epävarmuuteen - kaikki tämä yrityksenä varmistaa, että olemme juuri siinä, missä meidän tarvitsee olla tämän valon saapuessa - ja kuten aina, meitä suojellaan jumalaisesti kaikkina aikoina, vaikkei olisi tuntunut vähääkään siltä viime vuosina ja kuukausina.

Sydänkipu, keuhkovaivat, ruokatorvivaivat ja yläselän kipu ovat yksilöllisiä kokemuksiamme valmistautumista vastaanottamaan tätä valoa - aivan kuin maapallolla on omat valmistelukokemuksensa. Kun sydämemme avautuu, se hajoaa ja liikuttaa vanhan energian ulos ja näin aiheutuu tulehdusta sydämen alueelle. Ja tämä ilmentyy epätavallisena kipuna tällä alueella. Mutta kuten aina, on parasta konsultoida terveydenhoidon ammattilaista, jos on terveysongelmia, koska kaikkea ei voi kohdistaa henkiseen kehitysprosessiimme.

Myös suuren menetyksen kokeminen saa sydämen avautumaan sekä antaa uuden asuinsijan korkeammalla värähtelevään todellisuuteen, ja kuten luvattu, tätä uusi kirjani käsittelee. (Homma etenee, mutta on viivästynyt "siirtymäaivosumun" vuoksi! Kerron kaikille sähköpostilistalla oleville, kun se on valmis.)

Vaikka viimeaikaiset maanjäristykset ovat tapahtuneet valmisteluna uuteen valoon (ja siirtänyt meitä akselillamme osana tätä valmistelua), niillä on myös tärkeitä alemman tason sivutuotteita. Silloin kun sielu lähtee maapallolta fyysisen kuoleman kautta, monta kertaa se järjestää melkoisen näytöksen, jotta sen kuolemista seuraa muutosmahdollisuus. Esimerkiksi sielu voi olla valmis lähtemään ja päättää tehdä sen rattijuopon aiheuttamassa auto-onnettomuudessa, jotta sitten huomiota voidaan antaa juopuneena ajaneelle ja kaikelle tilanteeseen liittyvälle.

Tämä ydinvoimatilanne liittyen Japanin maanjäristykseen ja sitä seuranneeseen tsunamiin on samanlainen esimerkki tästä. Se tarkoituksena on vetää huomio vaihtoehtoisiin energiamuotoihin, missä Meksikonlahden öljyvuoto epäonnistui. Näyttää siltä, että ihmisiin on vaikutettava tai paremminkin tähän planeettaan on osuttava suoraan siihen, missä sattuu, ennen kuin muutos voi tapahtua. Mutta tästä syystä monet meistä on nyt vapautettu, kun katselemme lopun aikoja sivurajalta (myös tästä paljon lisää kirjassa).

Huhtikuussa monille meille tulee lisää runsautta, kun meitä suihkutetaan korkeammalla värähtelevillä kokemuksilla ja paljolla hyvyydellä, kun tätä uutta valoa tulee. Ja meillä jotka olemme vetäytyneet sivurajalle, taianomainen elämämme alkaa todella ilmentyä tavoilla, joita olemme odottaneet - aivan liian pitkään.

Toivoen sinulle taivasta sydämeesi, tähtienloistetta sieluusi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisina aikoina,

Karen Bishop

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >