HomeViestejäKaren Bishop12.1.2011 - Energiapäivitys

12.1.2011 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Karen Bishop (spiritlibrary.com)
12.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

On ollut muutamia käänteiden, koettelemuksien ja testien mielenkiintoisia kuukausia liittyen ylösnousemusprosessin energioihin, mutta silti kaikki on suunniteltu ja otettu käyttöön tukemaan lopun aikoja ja sopeutettu sen mukaisesti, miten asioiden on valittu kehittyvän - ja aina ennustamattomilla tavoilla viime aikoina, vaikka lopputulos pysyisikin samana.

Alla on lyhyt viimeisin uutispäivitys tukemaan ja vahvistamaan omia kokemuksianne sekä vielä yhtenä kosketuspintana, kun viimeisin teille lupaani kirja on edelleen kirjoitusvaiheessa. (Olen edelleen näennäisen loputtomassa siirtymässä, kun uusi maantieteellinen, henkinen, henkilökohtainen ja ammatillinen määränpääni äkkiä muuttui sen mukaisesti, miten planeetta valitsi kokea lopun aikoja.) Yhteystietoja …

Yleisesti ottaen asiat ovat oikeilla raiteilla henkisessä evoluutioprosessissamme planeettana, vaikka asiat ovat kehittyneetkin hyvin eri tavalla kuin odotettiin. Tällä hetkellä on erittäin vähän pimeyttä jäljellä ja se mitä on jäljellä, on esillä ja ulkona - aivan viimeiset suortuvat, jotka roikkuvat kiinni vain ohuella säikeellä.

Olemme edistyneet valtavasti, vaikkei toisinaan ehkä näytä siltä. Monissa koossapysymisväännöissä ja -yrityksissä korkeammat energiat eivät pitäneet, joten toisia asioita kokeiltiin, jotka ovat liian monimutkaisia ja pitkäveteisiä kuvattavaksi tässä. Vaikka näitä asioita tapahtui, uusi rakenne otettiin silti käyttöön ja tänä aikana jäljellä olevan pimeyden sallittiin juosta valtoimenaan. Valoa tai niitä jotka sisältävät sitä eniten, kannustettiin menemään maan alle, pitämään matalaa profiilia ja suojelemaan itseään ja tämä ilmentyi eri tavoin (kuvattu myöhemmin lisää).

Syynä siihen, että valon oli pysyttävä tiukasti itsessään, oli, että tuona aikana ei ollut mitään, mihin yhdistyä, ja että pimeyden sallittiin juosta valtoimenaan, jotta se räjäyttäisi tai tuhoaisi itsensä osana jäljellä olevaan puhdistusprosessia. Lisäksi pimeyden salliminen mennä keskeyttämättä niin pitkälle, kuin se pystyi, sallisi myös monien sielujen planeetalla lopultakin herätä siihen tosiasiaan, että jotain täytyy todella muuttaa. Mutta enimmäkseen asioita laitettiin paikoilleen ylhäältä ja meidät täytyi vain poistaa vanhasta verkosta täksi ajaksi. Toivottiin, että planeetan sielut ottaisivat itse hallinnan ja pitäisivät yllä valoa ja korkeampia tapoja, mutta tätä ei tapahtunut ja nyt saamme tulevina aikoina valoa ulkopuolelta (lisää tästäkin myöhemmin).

Jäljellä olevan pimeyden puhdistaminen on tällä hetkellä viime vaiheissaan. Tämä merkitsee, että vanhoja energioita syvältä maan sisältä nousee vapautettavaksi. Vanhoja pimeämpiä energioita liittyen vanhoihin taisteluihin sekä menneisyyden, rotujen ja alkuperäisväestön muinaisiin energioihin jne. tulee nyt esiin maasta, missä niitä on pidetty, ja ne vapautetaan. Aiempia maanomistajia tai maa-alueiden rotuja ja asukkaita laahustaa nyt ympäriinsä, kun vanhaa maata ja sen kaikkea historiaa ei enää ole. Massiivinen puhdistuminen on käynnissä.

Tämän tilanteen vuoksi voi tuntua ikään kuin olevan paljon pimeyttä ilmassa, mitä hengitämme, tai paremminkin energioissa ympärillämme. Ja koska niin paljon viimeisiä energiajäänteitä puhdistetaan nyt, voimme toisinaan ihmetellä, elämmekö helvetissä ja olemme pudonneet pimeyden syvään mustaan aukkoon emmekä pääse ylös. Lisäksi myös kaikki osamme, jotka ovat yhteydessä vanhoihin energioihin, lähtevät. Saatamme huomata siivoavamme kaappeja, hankkiutuvamme eroon vanhoista koruista ja vastaavaa, kun irrottaudumme tästä vanhasta planeettaenergiasta. Tämä aikana huomasin itse vapauttavani talostani ja korulaatikostani kaiken, mikä oli lounaisosan tai ikivanhaa energiaa, koska nämä energiat eivät ole enää osa minua. Tämä on ollut elämän mittaista energiaani, joka nyt lähtee. Ja kaikki on niitä monia loppumisia, joita nyt koemme osana tätä viime vaihetta (tästä uusi kirjani kertoo).

Tämän pimeyden saadessa juosta valtoimenaan voi tuntua, että maapallo on tullut hulluksi ja kuka tietää, kuka nyt on ohjaksissa. Meistä voi tuntua, ettemme voi enää hengittää, ei ole mitään paikkaa minne mennä, kaikki selviytymis- ja itsestämme huolehtimismekanismit ovat kuluneet ja meidät on lyöty niin matalaksi, ettemme saa enää päätämme ylös. Kun monia asioita on poistettu eikä ole mitään uutta, mihin yhdistyä, ja meidät pakotetaan näin luottamaan omiin energioihimme, nämä ajat voivat uuvuttaa meitä vakavasti.

Tänä aikana myös sydämemme ympärillä on ollut paljon energiaa. Olemme saattaneet kokea ruokatorviongelmia (kyvyttömyyttä niellä) tai keuhko- ja hengitysongelmia (kyvyttömyyttä hengittää sisään pimeyttä). Kun sydämemme avautuu hyvin luonnostaan jatkuvan ylösnousemusprosessin aikana, mille se tällä hetkellä avautuu? Silti sydämemme laajentuu ja tämä prosessi saattaa johtaa rintakipuun ja -paineeseen, keskiselän kipuun ja vastaavaan. Ja kuten aina, nämä oireet eivät välttämättä liity ylösnousemusprosessiin, joten on aina parasta konsultoida jotain terveydenhoidon ammattilaista.

Tämän pimeyden vapauttamisen aikana päästämme tietysti irti myös lopusta pimeydestä tai tasapainottomuudesta sisällämme. Korkeammat energiat ovat täällä, vaikkei siltä ehkä tosinaan tunnu, ja nämä energiat muokkaavat meitä siihen puhtaampaan olotilaan, millaiseksi meidän oli aina tarkoitus tulla. Meitä työnnetään ja muovataan puhtaaksi kultakimpaleeksi, missä mikään ei ulotu uusien puhtaiden rajojemme ulkopuolelle.

Jos olet yliantaja tai yliauttaja, sinua kannustetaan olemaan jatkamatta sitä, koska nyt on kyse vain omasta keskuksesta, kurkottamatta ulospäin (ja on aina ollut). Jos olet perfektionisti ja pidät siitä, että asiat ovat parasta mitä voivat olla, sinua kannustetaan näkemään, että kaikessa on todellisuudessa kyse rakkaudesta ja että vain sillä on merkitystä. Jos olet uskonut, että olet täällä saamassa jotain tapahtumaan ja tekemässä muutosta, sinua kannustetaan käsittämään, että olet täällä vain kokeaksesi, luodaksesi ja rakastaaksesi toisia. Tässä on vain muutamia korkeampia olemistiloja, joihin meitä nyt luonnostaan työnnetään.

Kun nämä ylösnousemusprosessin viime vaiheet kehittyvät liittyen vanhojen planeettatapojen poistamiseen maailmasta, meitä kannustetaan suojelemaan energioitamme ja pitämään ne lähellä "liivejä". Tämän taustalla on syynsä. Meistä kaikista huolehditaan ja kaikki tarpeemme tyydytetään tänä aikana. Tästä ei ole epäilystäkään. Näin emme saa mitään suuria tulvia rahaa, ilmennyksiä, uusia luomuksia ja vastaavaa. Meitä kannustetaan pitämään matalaa profiilia ja pysymän paikoillaan ja odottamaan. Ei ole ollut aivan vielä uusien luomusten aika. Odotamme edelleen uuden verkon tulemista vakaaksi ja kiinteäksi. Sen muodostuminen on vienyt vähän aikaa, koska valtaosa sieluista valitsi vanhat mallit ja tavat ja päätti olla muuttumatta, kasvamatta ja katsomatta sisäänpäin. Kun tönäistään kumoon lukemattomia kertoja, se toimii aina upeana välineenä jäljellä olevan egon poistamiseen sekä meidän asettamiseen lempeämpään olotilan.

Mutta asiat muuttuvat kohta. Kun viimeiset pimeyden suortuvat ovat nyt etualalla ja surullisesti toimivat ajanvietteenämme toisinaan ja estävät meitä liikkumasta eteenpäin tai luomasta mitään uutta, edistymme silti. Jokaisen puhdistuksen myötä tulee lisää vakauttaa korkeampiin ulottuvuuksiin. Jokaisen 11-päivämäärän myötä (esimerkiksi 11.11. tai 11.1.) liikumme hyvin hitaasti korkeampiin ulottuvuuksiin. 11.11.10 tai viimeisin 11.1.11 työnsi meitä eteenpäin, kun siirrymme avautuvien 11-portaalien läpi. Näinä aikoina saatamme tuntea, että kaikki tulee olemaan hienosti ja että olemme nyt vakaampia, mutta sitten sen jälkeen asiat romahtavat taas. Se on vähitellen tapahtuvaa prosessia - pieni askel kerrallaan. Vaikka siis saattaa tuntuakin siltä, että pimeys on ottanut hallinnan, kyse on vain viimeisten puhdistusten tapahtumisesta.

Osa tätä prosessia on myös vanhan massiivista poistamista meiltä kaikilta. Taas kerran, massiiviset loppumiset ovat osa tätä prosessia ja niiden on tapahduttava, jos meidän on tarkoitus siirtyä täysin uuteen todellisuuteen. Kaikki mikä ei enää sovi meille, putoaa pois, otetaan pois tai vain lähtee. Tämä prosessi voi olla vähintäänkin näännyttävä, masentava ja järkyttävä, mutta kun siitä päästään läpi, henkilökohtaisen uuden elämämme saapuminen on hyvin sen arvoista (uusi kirja hahmottelee siihen liittyviä vaiheita ja tunteita).

Helmikuu tuo uuden ankkurin ja asiat todella "tarttuvat". Mutta maaliskuun päiväntasauksen myötä näemme todella suurta liikettä ja se on vertaansa vailla olevaa liikettä. Nyt on mahdollista ennustaa näitä asioita tarkemmin, kun emme ole enää riippuvaisia siitä, että ihmiset saavat asiat muuttumaan ja tarttumaan. Tämä filosofia ei toiminut. Ihmisen käyttäytyminen on ennakoimattomampaa kuin koskaan kuviteltiin - ja surullista niin. Näin ollen kun valoa tulee nyt taas kerran ulkopuolelta, planeetan energiamuutoksia on paljon helpompaa ennustaa, kun emme ole riippuvaisia ihmisistä. Palaamme vanhoihin ylösnousemusprosessin vaiheisiin ja menetelmiin, joita käytettiin menneinä vuosina (ennen kolmea viime vuotta, jolloin meidän oli tarkoitus ottaa hallinta itsellemme). Esimerkiksi päivänseisaukset kannustavat menemään syvälle ja päiväntasaukset kannustavat liikkumaan eteenpäin ja ilmentämään - niiden lukuisten muiden tukitoimien rinnalla, joita saadaan muista taivaankappaleista eri aikoina matkan varrella.

Maaliskuun ja erityisesti huhtikuun tullessa saamme aikataulun mukaan massiivisen liike- ja saamistulvan. On lopultakin sen aika. Tämä johtuu siitä, että hyvin paljon pimeyttä on poistettu viime aikoina ja että uudesta verkosta on tulossa kiinteämpi. Valon tullessa vanha alkaa nyt kaatua pois nopeammin ja tunnemme olevamme paljon enemmän ohjaksissa, kun nyt on jotain kiinteämpää, mistä pitää kiinni. Ja toivottavasti, jos olemme oppineet kaikesta, mitä olemme käyneet läpi tähän mennessä, käytämme lopultakin viisaasti sitä, mitä saamme.

Toivoen sinulle tähtienloistetta sieluusi, taivasta sydämeesi ja ihmeitä elämääsi näinä taianomaisiana aikoina.

Karen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >