HomeViestejäKaren Bishop30.9.2010 - Me teimme sen!

30.9.2010 - Me teimme sen!

ME TEIMME SEN!

Kirjoittanut Karen Bishop (lightworkers.org)
30.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Tunnen suurta mielihyvää ja valtavaa iloa, että saan tuoda tämän uuden viestin teille. Vaikka en enää kirjoita SIIVET-viestejä, tässä sähköpostissa on lyhyesti viimeisintä informaatiota ihmisten ja planeetan kehityksestä viimeisen SIIVET-viestin jälkeen (14.5.).
Olemme viimeinkin saavuttaneet uuden horisontin ja voimme siirtyä lopultakin eteenpäin.
Tämä viimeisin matka oli niin epätavallinen, että se on tarina, jonka tunsin olevan kertomisen arvoinen, ja minua myös pyydettiin. Alla on viimeisin planeettapäivitys sekä informaatiota kahdesta uudesta kirjasta, jotka ovat tekeillä.

Monien teidän tapaan olen edelleen siirtymässä liittyen uusiin hankkeisiini, mutta tällä erää minua opastetaan aloittamaan siirtymäni näiden kahden kirjan tekemisellä (täydellinen yllätys, ei oma ideani ja kirjat ovat vain pieni osa uutta hankettani). Eri syistä (liittyen kehitysprosessiini) nämä ovat saatavissa vain pokkarina. Sähköisiä versioita ei tehdä ja kirjat jaetaan vain oman yritykseni kautta eivätkä ne ole saatavilla internetissä tai kaupoissa. Mitään vanhoja kirjojani ei ole enää tällä hetkellä saatavana.

Hämmennyksen välttämiseksi tietäkää, että tämä planeettapäivitys on vain tässä sähköpostiviestissä eikä Emerging Earth Angels -nettisivuilla, koska 1) en enää tarjoa tätä palvelua ja 2) viime kuukausina olen siirtänyt nettisivuni vanhalta serveriltä uudelle ja paljon pienemmälle serverille ja tämän vuoksi sivustoni ei pysty käsittelemään suurta kävijämäärää (osa vaihesiirtoani pois vanhasta). Vielä kerran, en palaa SIIVET-postituksiin uudessa sähköpostiformaatissa enkä nettisivuilla, koska tämä osa vanhaa rooliani on ohi.

KIRJOISTA …

VIIMEISIN PÄIVITYS

Miten haastavaa ja hämmentävää kyytiä onkaan ollut useiden viime kuukausien ajan! On tehty niin monia yrityksiä onnistuneeksi suunnitelmaksi (planeetan tietoisuuden ja värähtelyn nostamiseksi), että tämä viimeisin suunnitelma näytti tulevan tyhjästä. Ja vaikka olemme siinä ja koemme sitä fyysisessä muodossa, voimme helposti sokeutua ja aivan varmasti "painautua maata vasten" emmekä pysty näkemään metsää puilta.

Huhtikuun lopussa ja toukokuun alussa oli selvää, että monet meistä "poistettaisiin" planeetalta joksikin aikaa, kun puhdistamista tapahtuisi. Muistan kertoneeni ystäville, että meidät nostettaisiin kuin kauniit koristeet pöydältä, kun pöytää siivottaisiin, ja sitten meidät laitettaisiin takaisin. Muttei minulla ollut aavistustakaan, että se kestäisi näin pitkään … eikä että se olisi näin haastavaa!

Noin viimeisten kolmen vuoden ajan monet meistä ovat sielutasolla (tai tämän prosessin ohjaksissa) kasanneet uusia ja korjattuja suunnitelmia tukemaan tätä lähestyvää ja varmaa aikakausien vaihdosta. Monia vääriä laskelmia tehtiin - kaikki hyvin aikomuksin - ja tämä johti moniin kurssimuutoksiin ja paljon ennakoitua pitkittyneempään suunnitelmaan. Hyvin lyhyesti sanottuna, ajateltiin, että sielut täällä planeetalla ottaisivat nyt homman itse haltuun ylläpitäen korkeaa värähtelyä ja yhdistyen kuin verkko, mutta riittävä määrä sieluja ei ollut päättänyt kasvaa ja laajentua ja näin ollen emme ottaneet hommaa itse haluumme.

Monta kertaa yritettiin pitää värähtely riittävän korkeana ja erottaa matalammista värähtelyistä erottamisella maailmat. Edes "saapumisellamme" uuteen tilaan kosmoksessa ei näyttänyt olevan vaikutusta vanhojen mallien ja tiheämpien ja pimeämpien energioiden tiukkaan otteeseen. Myös korkeammalla värähtelevissä energioissa monet jatkoivat vanhan luomista taas kerran.

Niinpä tämä viimeisin suunnitelma otettiin viimein käyttöön ja koska monet meistä ovat uupuneet tämän kaiken viemästä pidemmästä ajasta, tämä viimeisin suunnitelma on ottanut todella veronsa monista meistä. Monet myös alkoivat pelätä, koska hyvin paljon siitä, mitä oli "ennustettu", ei toteutunut, koska suunnitelmaa oli jatkuvasti rukattava sen ennakoimattoman pelon vuoksi, mikä perustui monien sielujen käyttäytymismalleihin maan päällä. Oliko kaikki lopussa? Oliko kaikki, mitä olimme käyneet läpi, suuri ja surullinen vitsi? Päättikö planeettaa laskeutua helvettiin taivaaseen astumisen sijasta? Riittävä määrä sieluja ei ollut valmiita korkeammalla värähtelevään todellisuuteen eikä yhdistymään toisiinsa. Niinpä täytyi tapahtua suuri puhdistuminen. Monta kertaa vertasin sitä sytostaattihoidon saamiseen kera valtavien "energiapommien", jotka räjäyttivät kaiken vanhan ulos urastaan. Lisää tästä myöhemmin.

Periaatteessa toistimme vuoden 2009 viime kuukausien aikana - samanlaisten planetaaristen ja taivaallisten liikkeiden ja kokemusten kera, mutta toivottavasti tämä kääntyy erilaiseksi tällä kertaa kaiken puhdistumisen vuoksi. Laitetaan sormet ristiin. Lisäksi monet meistä on "poistettu" joksikin aikaa, joten sekin on vähän erilaista. (Tunne, ettei ole täällä eikä kehossa, estynyt luovuus, vaikeus herätä aamulla, muistiongelmat, elämän hallintaongelmat jne. ovat oireita väliaikaisesta "poistamisesta".) Puhdistumissuunnitelman vuoksi meidät oli saatava pois tieltä. Meidät oli poistettava massiivisista energiaräjähdyksistä, joiden oli määrä osua ja ne osuivat! Mutta oli myös muita syitä, miksi monien meistä täytyi sukeltaa pinnan alle.

Oli niitä, jotka edelleen olivat riippuvaisia toisista valonsa saamisessa. Muutama kuukausi sitten kävin yhdellä lempipaikallani Lounais-Coloradossa, missä olin asunut ennen. Se oli valtava energiaportaali aikanaan, todella taianomainen paikka. Mutta mikä ero siihen olikaan nyt. Ne jotka olivat tulleet kokemaan tätä energiaa, olivat imeneet kuiviin sen korkeammalla värähtelevät energiat. Ja jonkin ajan kuluttua korkeamman tason energia loppui. Tämän saman tilanteen kokivat myös ne sielut, jotka planeetalla kantoivat valoa sisällään. Heidät imettiin kuiviin ja näin heidän oli poistuttava joksikin aikaa antaakseen näille riippuvaisille sieluille aikaa löytää oman sisäisen valonsa, omalla tavallaan.

Näin laadittiin uusi suunnitelma ja vaikkeivät monet meistä olleetkaan tietoisia siitä, sielutasolla seurasimme mukana. Meidät oli irrotettava täysin muusta planeetasta joksikin aikaa. Jos rakastava luontomme uskaltautui ulos, monta kertaa sitä käytettiin hyödyksi eikä sitä arvostettu. Monien meistä oli kuljeskeltava planeetalla tiukemmin suljettuna kuin Fort Knox - aukkoja ei sallittu. Seurasimme vain uutta suunnitelmaa ja poistimme energiamme joksikin aikaa. Yhteydet jotka muodostuivat sydänenergioista, pystyivät silti, ja näin näiden löytäminen ja ylläpitäminen toi kaunista lohtua.

Kesäkuun päivänseisauksesta saakka alkoi tulla massiivista "energiapommitusta". Juuri kun tunsimme, että voisimme sijoittua jonnekin taas kerran, niin pam! tuli valtava osuma ja meidät potkaistiin taas ulos urastamme. Kaikki oli poistettava aiemmasta paikastaan, jotta sytostaattihoidon suuri kuumuus voisi saada otteen. Niinpä kaikki "kaapattiin" ja se "poltettiin", minkä ei tarvinnut jäädä.

"Kuumaiskut" olivat yleisiä tuolloin meillä ja eläinystävillämme. Jokin matalammalla värähtelevä pelko- tai negatiivinen ajatus ja kuumaprikaati ryntäisi paikalle välittömästi siivoamaan! Miten intensiivistä koulutusta positiiviseen ja korkeammalla värähtelevään ajatteluun! Kaiken yllä olevan vuoksi valo oli kovasti poissa näiden kuukausien aikana. Ne jotka kantavat valoa, suljettiin kuin holviin tai kannen alle, kun taas siivousjoukko pommitti jäljelle jääneitä suorittaen massiivista jynssäys- ja siivoustehtävää! Näin ollen ei ollut mitään, mihin yhdistyä.

Meidät erotettiin monista asioista ja samaan aikaan olimme vielä massiivisessa synnytyskanavassa emmekä voineet nähdä sieltä ulos. Täydellinen tyhjyys ja näennäinen pimeys ympärillä oli tavallista. Ja tuo sytostaattihoito ei jättänyt juuri mitään sisällemme … meidät oli pyyhitty puhtaaksi täysin uutta alkua varten. Valoa ei näyttänyt olevan missään, mutta paljon tuhoa ja poistamista kaikkialla. Monet sielut päättivät myös lähteä planeetalta tuona aikana.

Menneinä aikoina planeetan värähtelyn nostoyritykset sallivat suurempaa vaihtelua tai enemmän vaihtoehtoja. Mutta jokainen kerta johti lopulta myöntymiseen ja tuloksena pimeämmät tai tiheämmät energiat rakentuivat taas kerran ja tarttuivat uuteen maapalloomme matalammalla värähtelevinä malleina. Niinpä tällä kertaa nämä matalammalla värähtelevät energiat oli vakavissaan poistettava, jotta valo voisi lopultakin saada otteen, ottaa hallinnan ja jatkaa kasvamistaan. Ei enää vääriä aloituksia, änkytystä ja soperrusta ja lopulta romahtamista. Totista toimintaa kutsuttiin nyt esiin. Tyhjää pöytää tarvittiin erilaisten valintojen tekemiseksi. Nyt valon täytyy itää. Sen on hallittava. Tämä uusin suunnitelma sisälsi siis myös vaihtoehtojen ja voiman menetyksen viime kuukausina, mutta siihen oli hyvä syy.

Käskisimme kulkuneuvoamme kääntymään oikealle ja se menisi vasemmalle. Painaisimme jarrua ja menisimme eteenpäin. Painaisimme kaasua ja menisimme taaksepäin. Aloittaisimme jotain uutta, innostuisimme ja seuraavana päivänä kaikki räjähtäisi. Yrittäisimme ajatella jotain uutta eikä se selkiintyisi. Jokin pala tulisi esiin, seuraisimme leivänmuruja (hyvin harvoja) ja sitten kaikki häviäisi yhtäkkiä. Tässä tapahtui niin, että yritimme pitää kiinni uudesta rannasta, silloin kun kuljimme edelleen jokea pitkin emmekä olleet vielä aiotussa määränpäässämme. Riittävästi ei ollut vielä puhdistunut paljastamaan sitä uutta ja turmeltumatonta energiaa, jonka oli määrä jäädä. Ei ollut aivan vielä aika pitää kiinni mistään.

Koko tämän ajan meitä suojeltiin jumalaisesti. Kummallista kyllä, kaikki tarpeemme tyydytettiin, vaikkakin kummallisin ja epätavallisin tavoin. Jokin tiesi enemmän kuin me - että tämän uuden tunnelin päässä oli valoa ja vaikka meitä estettiinkin tuntemasta itseämme, se opasti ja suojeli meitä koko ajan. Tämä jokin, tämä kaunis energia ylhäältä, nämä upeat enkelit, jotka jatkavat meidän peräämme katsomista, käänsivät meitä urille, jotka pitäisivät meidät turvassa ja koskemattomina mahdollisimman hyvin ja aivan varmasti harmoniassa uuden tilamme kanssa, vaikka olisimme edelleen epävarma, mikä ja missä tuo tila on.

Kun olimme kokeneet tuon massiivisen painetunnelin, jonka saivat aikaan kaikki taivaalliset asetelmat päivänseisauksesta lähtien, laskeuduimme lopulta jonnekin 8.8. Tunsimme ehkä, että olimme lopulta "jossain", että olimme nyt kotona ja että voisimme hengittää ulos. Mutta vain muutaman päivän, koska se ei kestänyt. Tänä aikana olemme saattaneet tuntea, että olimme rinnakkaisuniversumissa tai kenties palanneet ajassa taaksepäin tai olleet epävarma, missä oikeastaan olimme. Kuin kaksi valtavaa alusta telakoituneena yhteen ja yrittäen yhdistyä toisiinsa - universumi toiseen - meistä tuntui ehkä upealta, mutta vain noin neljä päivää. Ponnahdimme ulos uudesta yhteydestä. Asioista tuli todella rankkoja, koska silloin ei ollut MITÄÄN, mistä pitää kiinni. Suunnitelmat muuttuivat yhtäkkiä, saatua informaatiota ei yhtäkkiä sovellettu ja silloin asioista tuli todella vaikeita.

Monet sielut lähtivät planeetalta tuolloin. Ex-mieheni Phil kuoli yhtäkkiä sydänkohtaukseen. Kaikkien menetysten ja kaiken heikentymisen myötä tämä oli haastavaa aikaa monille. Kun elokuu lähestyi loppuaan, myös "energiapommitukset" loppuivat. Sitten aloin "vapautuminen" (huimaus ja pyörtyminen oli tavallista, kun valokehomme auttoi meidän viemisessä johonkin uuteen). Aloitimme irtipäästämisen vanhoista velvollisuuksista ja paljosta muusta, mikä oli pidätellyt meitä.

Syyskuun keskivaiheille mennessä irtipäästämisprosessi sai vauhtia ja viesti oli selvä: olemme VALMIITA. Olimme suorittaneet loppuun tämän monumentaalisen vaiheen ja olimme viimein valmiita. Olimme valmiita kaiken sen osalta, mitä olimme suostuneet tekemään kuluneena vuotena ja myös sen osalta, mitä olimme suostuneet tekemään ylösnousemusprosessin koko ensimmäisessä "kirjassa". Olimme nyt vapaita ja selvillä vesillä. Saatoimme yhtäkkiä tuntea halua matkustaa, aloittaa täysin uusi elämä jne., kun valmistauduimme LOPULTA uuteen.

Vaikka monet meistä kokivat suuria haasteita tänä aikana, oli toisia, jotka pitivät tasoa allamme vakaana. Heidän työnsä kukoisti ja he näyttivät koskemattomilta. "Miksi kärsin näin ja Joella on kaikkein paras vuosi?", olemme ehkä ihmetelleet. "Rangaistaanko minua jostain?" Kaikki ei voinut tehdä siirtymää kerralla tai törmätä kerralla tai muuten planeetta olisi ollut varsinaisessa katastrofissa! Niinpä nyt kun monet meistä ovat "valmiita", yhdistymme toisiimme ja luomme täysin uuden verkon. "Energianeula" on laitettu paikoilleen pitämään asiat vakaina, kunnes nämä uudet yhteydet on muodostettu. Ja sitten kun ne on muodostettu, tämä "neula" poistetaan ja taso allamme alkaa sitten romahtaa.

Romahtaako myös internet? Kukaan ei voi ennustaa sellaista näkymää, mutta se on varmasti elänyt alkuperäisen ja turmeltumattoman tarkoituksensa yli ja tullut tahrituksi kuten hyvin monet muutkin areenat. "New age" -liike on myös ohi ja löydämme itsemme nyt tasaiselta kentältä niiden kanssa, jotka sopivat kanssamme yhteen sydänyhteyden kautta.

Monet tekivät suuria harppauksia tänä aikana. Muutimme henkilökohtaisia energiamallejamme siellä, missä korjausta tarvittiin (itse en ole valmis vielä!) ja näin pystymme lopulta yhdistymään toisiimme niin, kuin alun perin suunniteltiin. Energiamme ovat nyt paljon hienoisempia, jos sallimme niiden olla. Mutta on vielä muita, jotka eivät ole päättäneet hyötyä sisäänpäin katsomisesta ja muutosten tekemisestä. Huomaamme yhdistyvämme niiden kanssa, joiden joukkoon kuulumme - ja luojan kiitos, koska emme voi enää kulkea yksin. Tarvitsemme tätä uutta verkkoa ja se muodostuu meistä kaikista, jotka ovat päättäneet jäädä ja jatkaa uuden maaplaneetan luomista ja/tai kokemista.

Toivoen taivasta sydämeenne, tähtienloistetta sieluunne ja ihmeitä elämäänne näinä taianomaisina aikoina,

Karen Bishop

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev