HomeViestejäNorma Gentile15.5.2012 - Tunnemyllerryksen parantaminen - Syyttely, häpeä ja henkinen kypsyys

15.5.2012 - Tunnemyllerryksen parantaminen - Syyttely, häpeä ja henkinen kypsyys

TUNNEMYLLERRYKSEN PARANTAMINEN
Syyttely, häpeä ja henkinen kypsyys

Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 15.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette epäilemättä huomanneet, että ilmassa ympärillämme on taas intensiivisyyttä. Tässä ajassa näyttää olevan kyse niiden kauan piilossa olleiden ongelmien esiintuomisesta, joiden olemme antaneet vaipua horrokseen. Silloin kun laitamme ongelmat pois näkyvistä tietoisuudessamme, se johtuu tavallisesti siitä, että opettaja - ulkoisen maailman olosuhteet tai ihmiset, jotka auttaisivat meitä purkamaan ongelman - ei ole vielä paikalla.
 
Muutaman kuukauden aikana elämäämme voi ilmestyä monia olosuhteita hyvin nopeasti ja yhtäkkiä, jotta voimme tarttua yhteen tai useampaan ongelmaan, mikä sielumme mielestä meidän täytyy selvittää ja puhdistaa nyt.
 
Mitä tahansa huomaatkin tällä hetkellä elämässäsi, se on usein yksi niistä ongelmista, joita kaivat nukkumasta esiin syvältä alitajunnastasi. Tämä prosessi voimistuu tulevien pimennysten aikana (auringonpimennys 20.5. ja osittainen kuunpimennys 4.6.) ja pysyy aktiivisena elokuun loppuun saakka.
 
Meneillään olevan muutoksen, kasvun ja parantumisen perspektiivistä tämä intensiivisyys on hyvä asia. Tiedän, etten voi kangeta ongelmia energeettisesti ulos kenestäkään. Voin vain auttaa ratkaisemaan ne ja irtipäästämään niistä, jotka ovat ihmisillä aktiivisia ja esillä tällä hetkellä. Minulta on saatavana yksityissessioita tällä jaksolla, jos sinusta tuntuu, että se tukisi prosessiasi. Erityisesti tämän kuukauden energioihin minulla on uusi ääniparannus "Ikuisuuden äiti" ( www.spiritofmaat.com/may12/sound_healing_may12.html)
 
Pohdin, miten näiden intensiivisten olosuhteiden aikana prosessoimme ja vapautamme niitä tunne-energioita tai sitä fyysistä stressiä ja epämukavuutta, mitä tunnemme liittyvän tähän intensiivisyyteen. Joskus käytämme terveellisiä menetelmiä, kuten jooga, liikunta, puhuminen uskotulle mentorille tai laulaminen. Joskus sorrumme vähemmän terveellisiin vapautusmuotoihin. Äskettäin tarkastelin syyttelyä ja samanlaisia tunteita, jotka usein heittävät ulos tilastamme noita epämukavia henkilökohtaisia tunne-energioita, joita rakentuu sisällämme näinä vaikeina aikoina.
 
Minusta rankin osa jonkin vaikean läpikäymisessä on ajatella, että vain sinä yksin käyt läpi sitä. En usko, että "kurjuus rakastaa seuraa", mutta sanoisin, että silloin kun koet jotain ja tiedät toisten kokevan jotain samanlaista, se antaa sinulle pääsyn kokemuksesi laajempaan asiayhteyteen. Tämän "sinä et ole yksin" -tunteen kera on helpompaa astua ulos itsesyytöksistä (se on ihan oma vikani ja minua hävettää) ja olla avoin näkemään, miten itse edistit tilannetta (syyttelemättä). Silloin ymmärrämme, miten autoimme pulmatilanteen luomisessa, meillä on mahdollisuus tehdä valintoja pääsemiseksi ulos tuosta tilanteesta.
 
Näkemykseni mukaan syyttely heittää tunne-energiaa ulos tilastamme (kun syytämme toisia) tai pakahduttaa kykymme prosessoida ja siirtyä eteenpäin (kun syytämme itseämme ja tunnemme häpeää). Mutta meidän jokaisen on päästävä tunne-energiaan voidaksemme muuttaa itseämme ja elämäämme. Jos siis kuka tahansa meistä heittää jatkuvasti tunne-energiaa pois (tai sisäänpäin), emme pysty koskaan keräämään riittävästi energiaa todellista transformaatiota varten.
 
Tunne-energiat ovat joitain voimakkaimpia energioita, joihin pääsemme käsiksi helposti ihmisinä. Mutta vain ne energiat ovat käytettävissämme, jotka virtaavat aktiivisesti ja ovat liikkeessä. Tämä pätee kaikenlaiseen energiaan. Voimme käyttää kaikkea sitä muutoksen luomiseen, mikä liikkuu ja virtaa. Meidän on paljon vaikeampaa käyttää niitä energioita, jotka ovat jumissa tai jähmettyneitä, ja niinpä olemme alttiita olemaan muuttumatta.
 
Yksinkertainen malli tästä on se, miten vesi liikkuu nopeasti ollessaan kaasumaisessa tilassaan, kuten ilman kosteutena, tai nestemäisessä tilassaan, kuten virtaavana jokena. Jos olet kulkenut rannalla tai puron varrella, olet ehkä huomannut, miten veden liike kuluttaa teräviä reunoja kaikessa, mikä tulee yhteyteen sen kanssa. Kivet, näkinkengät ja lasinsirut kuluvat ajan kuluessa ja saavat silkkisen tasaisen pinnan ja pyöristyneet kulmat. Vesi jähmettyneessä tilassaan, kuten jäänä, ei voi olla vuorovaikutuksessa näiden asioiden kanssa samalla tavalla ja läheskään yhtä nopeasti!
 
Vain siinä määrin, kuin veden energiapotentiaalia vapautetaan, se voi toimia muuttaakseen sen, minkä kanssa se on tekemisissä. Jää tasoittaa esineen kulmia, mutta se vie paljon pidempään, koska on paljon vähemmän liikettä. Veden energiapotentiaali ei ole nestemäisessä tilassaan sidottua ja siksi se toimii paljon nopeammin asioihin sen ympäristössä.
 
Syyttely (tai häpeä) on kuin veden laittamista jääpalamuottiin jäätymään. Silloin kun syytämme toista tai häpeämme itseämme, laitamme tunne-energiaamme eräänlaiseen varastoastiaan. Silloin kun syytämme toista, energia menee ulos henkilökohtaisesta aurastamme. Psyykkisesti katsottuna se näyttää roikkuvan syyttäjän ja syytettävän välisessä tilassa. Toisaalta silloin kun syytämme itseämme, häpeän tunne-energia uppoutuu fyysiseen kehoomme.
 
Kukaan ei tietenkään halua roikkua kiinni häpeän tunne-energioissa tai kuvitella kuljeskelevansa syyttelyenergian kappaleita ympärillään! Mutta olemme kaikki ihmisiä ja ihmisinä olemme kehittäneet tiettyjä tapoja selviytyä. Syyttely on yksi sellainen, mitä luultavasti näimme vanhempiemme käyttävän, ja opimme toistamaan sitä hyvin nuorena. Miten usein olet nähnyt pienen lapsen syyttävän toista lasta jostain? Tai syyttänyt perheen koiraa vihannesten syömisestä?
 
"Voimassamme ajatella jotain eri tavalla lepää suurin voimamme vaikuttaa." -Marianne Williamson
 
Kun itsetietoisuutemme kypsyy, myös henkiset kykymme kypsyvät. Ne syyttelymallit jotka ovat palvelleet meitä aiemmin, ovat nyt valmiita muutettavaksi. Tiedosta ne tunnevälähdykset, jotka näyttävät liioitelluilta. Tässä välähtää kokemus omista varastoiduista tunne-energioistasi. Ne purkautuvat kuin pieni tulivuori. Tämä merkitsee, että ne ovat liikkeessä ja lähestyvät pintaa ja ovat valmiita vapautettavaksi ja transformoitavaksi.
 
Saatat panna merkille myös kummallisia kehoaistimuksia. Tämäkin voi olla oire itsesyytösenergiasta ja se nousee pintaan. Silloin kun huomaat jotain, se merkitsee, että olet vain askeleen päässä tietoisen pääsyn saamisesta energioihin, mitkä aiheuttavat sen, mitä tahansa huomaatkin. Sitten kun pääset jonkin mallin aiheuttaviin energioihin, pystyt muuttamaan tuon mallin. Kuten eräällä opettajallani, John Friedlanderilla, oli tapana sanoa: "Voit parantaa sen, minkä huomaat."
 
Vaikkei se ole aina mukavaa, tämä on itsensä tutkiskelun ja kasvavan itsetietoisuuden aikaa. Sen merkille paneminen, mikä sopii ja mikä ei sovi, on päivittäinen, luultavasti tunnittainen tai hetkestä toiseen työkalu, mikä auttaa meitä määrittelemään uudelleen sen, kuka olemme ja miten suhtaudumme maailmaamme. Se minkä tunnet epämukavaksi elämässäsi, kehossasi, tunteissasi ja ajatuksissasi, on valmis muuttumaan.
 
Olkoon jokainen teistä hyvin siunattu, kun siirrytte sielumatkanne seuraavaan askeleeseen.
 
Norma (arkkienkeli Mikaelin kanssa)
 

< PrevNext >