HomeViestejäNorma Gentile10.1.2012 - Hiljaisuuden vuosi - unelmien aika

10.1.2012 - Hiljaisuuden vuosi - unelmien aika

HILJAISUUDEN VUOSI - UNELMIEN AIKA

Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 10.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Maya-kalenteri lakkasi seuraamasta planeettamme liikkeitä kosmoksessa 28.10.2011. Vaikka ylimainonta ja mediapyöritys jatkuu päivämäärään 21.12.2012 liittyen, useimmat astrologit uskovat nyt, että kalenterin loppukohta on saavutettu. Itse tunnen, että 21.12.2012 (muutama kuukausi suuntaan tai toiseen) on päivämäärä, jolloin Maya-kalenterin seuraama pisin sykli nollautuu ja alkaa uudestaan. Siihen saakka olemme "ajattomuuden ajassa".
 
Miettiessäni, mitä tämä merkitsee minulle ja miten se vaikuttaa elämääni, kuulin sanat "hiljainen piste" yhdeltä oppaistani, Marialta. Ja ajatuksia alkoi virrata. Alla oleva esitys on yhteenveto siitä, mitä hän jakoi kanssani.
 
Marialta
 
Aivan kuten meditoinnissa tai kranio-sakraali- tai energiaparannuksessa, on hiljainen piste, jolloin ei ole hengitystä, ei ole tunnetta kehosta ja itsestä tai ympäristöstä. Tämä on transformaatiopiste. Tässä hetkessä mikä tuntuu voivan kestää ikuisesti, mutta kaikella todennäköisyydellä on vain hetken murto-osa, ei ole ajatuksia eikä tajua ajan kulumisesta. Elämä pysähtyy ja (uskoakseni) koska liikkeemme on pysähtynyt, kaikki ympärillämme voi muuttua.
 
Tai kenties kyse on sitä, että koska olemme syvästi ja voimakkaasti tietoinen itsestämme ja kaikesta ympärillämme, valitsemme eri tavalla - emme mielellämme vaan sielullamme ja olemuksellamme. Joka tapauksessa näiden hetkien aikana, joihin sekä terapeutti että asiakas menee, elämämme muuttuu. Emme tule pois tästä hiljaisuudesta tuntien itsemme ja maailmamme samanlaiseksi.
 
Riippumatta siitä, olenko vastaanottavana osapuolena astuessani hiljaiseen pisteeseen vai toiminko parantajana, tunne itsestäni ja maailmastani muuttuu joka kerta, kun kuljen tämä syvän hiljaisuuden läpi.
 
Mietin sitten, mitä tapahtuu planeetallemme, kun kuljemme kaikki läpi kokonaisesta hiljaisen pisteen vuodesta.
 
Hyödyntääksemme tämän uskomattoman tilaisuuden meidän jokaisen on oltava valmis päästämään irti siitä ulkoisesta tekemisestä ja kiireisyydestä, mitä on meidän useimpien elämässä. Hiljaiseen pisteeseen astuminen merkitsee antautumista sille tuelle, mitä Henki ja luonto ja kaikki ympärillämme jo antaa. Tässä antautumisessa on tilaisuus nähdä itsemme leijuvan kosmisen vuoden "ajattomuuden ajan".
 
Kokemus hiljaisesta pisteestä syvenee jatkuvasti tänä vuonna. Se on tulossa jatkuvasti enemmän ja enemmän kaikkien ihmisten ulottuville ihmismuodossa. Ja se on myös huomattavampaa eläinten tietoisuudessa (jotka tukevat ihmisen tietoisuussiirtymää). Antakaa niiden olla. Niiden meditointi vaikka aurinkoa paistatellessa palvelee koko elävää tietoisuutta.
 
Joka kerta astuessamme oman hiljaisen pisteemme värähtelyyn, voimme hyödyntää enemmän tätä kosmista värähtelylaatua. Ja kun päätämme astua tähän syvään hiljaisuuteen, autamme myös tämän hiljaisuuden tietoisuuslaatua olemaan konkreettisempi muille ihmisille.
 
Rakkauttani ja siunaustani kaikille,
 
Maria Magdaleena,
Norman välityksellä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >