HomeViestejäNorma Gentile15.5.2010 - Maria Magdalena - Gaian rakkaus teitä kohtaan

15.5.2010 - Maria Magdalena - Gaian rakkaus teitä kohtaan

GAIAN RAKKAUS TEITÄ KOHTAAN

Maria Magdaleenaa kanavoinut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 15.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Se fyysinen muoto on muuttumassa, jonka tunnette maapallona. Aivan samalla tavalla kuin teidän tietoisuutenne kohoaa ja muuttuu taas rakkauden valoksi, niin myös Gaian mieli tuntee tämän saman valon lämmittävän paluun.

Ja hän kaipaa käsivarsiensa levittämistä suloisesti syleilemään niitä sieluja, joiden läsnäolon hän taas aistii. Kuitenkin hän on enimmäkseen niin hiljaa kuin mahdollista, jottei hän häiritse niitä, jotka ovat vielä horroksessa hänen pinnallaan.

Hän tuntee voimakasta tervetulotoivotusta kotiin kaikkialla kehossaan ja kaikkialla siinä tähtijärjestelmässä, missä hän liikkuu. Myös kasvit ja eläimet aistivat ilon, mikä liikkuu hänen sydämessään. Tämä saman sydämen syke jyskyttää ajoittain ja kuuntelee kaukaisia, kuitenkin alati lähestyviä kutsuja toisilta kaltaisiltaan.

Sillä aivan samalla tavalla kuin hän asetti tietoisuutensa puhtaaseen luonnon energiaan tullakseen maaplaneetaksenne, niin myös myriadit muut olennot päättivät ilmaista itseään teidän muodossanne planeettoina, tähtinä, komeettoina ja kyllä, myös muina kiinteinä ilmiöinä.

Ja eikö siis ole ymmärrettävää, että ensimmäiseksi heräävät ovat ensimmäisenä ottaneet muodon? Ja kuitenkin nämä samat ovat kirjaimellisesti ihmismaailmanne peruskiveä.

Ja kun kuljette tämän ajan läpi, muutaman seuraavan kuukauden läpi, pankaa merkille pikkutönäisyt, vihjeet ja oivallukset, joita saatte. Monet näistä eivät tule taivaallisilta ylemmän ulottuvuuden henkioppailta, vaan sen sijaan fyysinen muotonne saa rakastavasti viestejä Gaian omalta keholta, maapallolta.

Kuunnelkaa.

Gaian muiden olentojen aktiivinen rakkaus loi ilmakehän maapallon ympärille. Tämä ilmakehä sisältää happea ja kosteutta, mikä ylläpitää elämää hänen pinnallaan. Ja jokaisella hengenvedolla teitä muistutetaan hänen rakkaudestaan teitä kohtaan. Jokaisella hengenvedolla täytätte kehonne hänen teitä kohtaan tuntemansa rakkauden energioilla. Ja jokaisella hengenvedolla tunnemme tämän rakkauden lämmittävän ja täyttävän oman olemuksemme, vaikkei meillä ole muotoa maapallolla tällä hetkellä.

Muistakaa. Myötätunto on yltäkylläistä. Anteeksianto on syntymäoikeutenne. Rakkaus on todellinen luontonne.

Muistakaa. Me jotka matkustamme toisella puolella, matkustamme kanssanne. Ette ole koskaan yksin. Teitä rakastetaan sanoin kuvaamattomasti ja teidän tekojanne arvostetaan mittaamattomasti.

Olkoon jokainen teistä niin siunattu, kuin sallitte itsenne vastaanottaa nyt.

Maria Magdaleena

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev