HomeViestejäNorma Gentile19.6.2010 - Muinaistietoisuudet heräävät

19.6.2010 - Muinaistietoisuudet heräävät

MUINAISTIETOISUUDET HERÄÄVÄT
Miten olennot planeettamme menneisyydestä vaikuttavat meihin nyt ja miten voimme pyytää heiltä apua

Kirjoittanut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 19.6.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, että kun lähetän "rakkautta ja valoa" johonkin tilanteeseen, pystyn lähettämään vain itse ymmärtämääni rakkaus- ja valovärähtelyä. On ihmisegoni hullutusta uskoa, että oikeasti tunnen ehdottoman rakkauden sen koko ilmaisumuodossa!

Oman kokemukseni mukaan, kun pyydän muita olentoja, kuten luonnonhenkiä, näyttämään minulle, mikä heidän ehdottoman rakkauden tasonsa on, saan aina syvemmän ymmärryksen rakkaudesta. Tunnen aina välittömästi keveyttä ja kohoamista pyydettyäni.

Tunnen vahvasti, että "rakkauden ja valon" lähettäminen johonkin tilanteeseen, jollekin ihmiselle tai olennolle, on oman rajallisen rakkaustietämykseni tuputtamista. Toisaalta sen kysyminen heiltä, miten he itse haluavat ilmaista omaa ehdotonta rakkauttaan, voimaannuttaa heitä tekemään juuri sitä. Näin sen tietoisuuden rukoileminen joka on luonnostaan vedessä, öljyssä, luonnonkaasussa tai toisissa olennoissa, jotka ovat mukana Meksikonlahden öljyvuodossa tai poliittisissa tai humanitaarisissa tilanteissa ympäri maailmaa, kunnioittaa niitä sen sijaan, että tuputamme heille rajoittunutta rakkausvärähtelyämme, mikä on vain pienenpieni osa heidän omasta ehdottoman rakkauden ilmaisustaan.

Viesti toisen ulottuvuuden luonnonhengiltä, Gaialta, Tothilta ja muilta:

Öljyn tietoisuus on hyvin vanhaa. Se on Atlantista edeltävältä ajalta. Uskon sen perusteella, mitä Toth ja muut oppaani ovat kertoneet minulle, että se tulee ajalta, jolloin maan päällä asui olentorotu, joka ei ole sukua nykyiselle ihmisrodulle. Taas kerran, tämä oli ennen Atlantista, myös ennen luomiskertomuksia, jotka liittyvät omaan ihmisrotuumme.

Tämä olentorotu aiheutti oman romahduksensa. Maapallo meni samanlaiseen massiiviseen tuhojaksoon, mikä sisäistettiin. Tämä tapahtui kauan ennen Lemurian ja Atlantiksen nousua. Fyysinen tuhoutuminen sovitettiin tietoisuuskudoksen repeämään tässä osassa avaruutta. Niin paha kuin paljon myöhempi Atlantiksen tuhoutuminen olikin, ensimmäinen romahdus oli paljon pahempi. Jotkut tietoisuusolennot jotka jäivät kiinni tähän ensimmäiseen luomissykliin, pysyivät maan fyysisessä muodossa. Ne ovat nukkuneet horroksessa satojatuhansia, kenties miljoona vuotta tai enemmän.

Kun ihmiskunta lähestyy heräämisaikaa ja mikä tärkeämpää, onnistunutta siirtymistä sen tietoisuusportaalin läpi, mistä ensimmäinen rotu ei pystynyt astumaan, niiden on lähdettävä. Niiden matkana ei ole jatkaa tämän tietoisuusportaalin läpi.

Minun pienet 3D-aivoni eivät pysty vastaanottamaan koko moniulotteista tarinaa. Eikä ole mitään tarvetta hämmentää meitä lisäyksityiskohdilla siitä, mitä tapahtui tai ei tapahtunut kauan sitten.

Riittää, kun sanotaan, että nämä energiat tuhansien, kenties reilun miljoonan vuoden takaa ottivat 3D-muodon planeettamme sisällä. Ja koska ne eivät kuitenkaan olleet todellisuudessa tätä maaplaneetan luomissykliä, ne nukkuivat.

Viime maaliskuussa (suurin piirtein … huomasin sen alkaneen tammikuussa), nämä energiat alkoivat lähteä syvältä maasta ja siirtyä avaruuteen. Ne näyttävät meistä pimeiltä, koska ne eivät ole vireessä oman luomissyklimme kanssa eivätkä ne värähtele taajuudella, mikä on terveellinen ihmiskeholle. Mutta maa-aluilla missä niitä on, on erittäin vaikeaa olla huomaamatta niitä. Ne vaikuttavat tummilta tuhkahiukkasilta, jotka eivät putoa taivaalta maahan, vaan siirtyvät maasta ylöspäin taivaalle.

Silloin kun suuria määriä siirtyy ulos, maa näyttää fyysisesti tummalta tai raskaalta. Nähdessäni tämän itse minua kehotettiin toistuvasti olemaan yhdistymättä tähän pimeyteen, katsomaan sen ohi ja vain keskittymään ja pyytämään noita luonnonhenkiä ja maan älykkyyttä jotka värähtelevät omalla ehdottoman rakkauden tasollaan, astumaan tietoisuuteeni. Nämä samat luonnonhenget ja älykkyydet ovat tämän informaation pääasiallinen lähde Gaian ohella, koska ne ovat ainoita tietoisuuksia, jotka ovat pysyneet kaikkien kolmen luomissyklin ajan maapallolla.

Minun on vaikeaa ajatella tätä maailmaa ilman vaahteroita tai kultakaloja, mutta ymmärrän, että monia muita niiden kaltaisia olentoja työskenteli ensimmäisen rodun olentojen kanssa, jotka yrittivät omaa tietoisuuskohoamistaan tällä planeetalla. Heidän dramaattinen epäonnistumisensa merkitsi, että jotkut muista tietoisuuksista ensimmäisen syklin aikana eivät kyenneet transformoitumaan ulos syklistä. Kun ne ovat nukkuneet maan sisällä, ne ovat kehittäneet muotoja, mitkä voimme nähdä kolmantena ulottuvuutena.

Jotkut noista muodoista ovat sen jälkeen livahtaneet hiljaa pois, tuskin edes kuiskaten. Muutamat fyysikot huomasivat sen, mutta maailmassa ei tapahtunut mitään merkillepantavaa fyysistä muutosta. Näiden tietoisuuksien värähtely vain vapautui sinne, missä niiden täytyy olla nyt. Muistakaa, että näillä tietoisuusolennoilla on oma matkansa tehtävänä.

Kun ihmiskunta on herännyt viimeisten tuhannen vuoden aikana, jotkut näistä muinaistietoisuuksista ovat tulleet hyvin näkyviksi meille. Öljy on yksi niistä. Tietyntyyppiset kivet ovat toinen. Elementit jotka ovat olemassa vain lyhyen hetken hiukkaskiihdytintesteissä, ovat yksi sellainen. Kaikki nämä ovat 3D-olentomuotoja, joiden tietoisuus osallistui ensimmäiseen suureen luomissykliin.

Tämän tarinan tarkoituksena on valaista, että niillä tietoisuuksilla, jotka ovat mukana Meksikonlahden öljytilanteessa, yleisellä väittelyllä fossiilisista polttoaineista ja kvanttifysiikalla on jotain yhteistä: jokaisessa tilanteessa on tietoisuuksia, jotka eivät ole peräisin omasta luomissyklistämme ja joilla ei ole luonnollisia taajuuksia, joiden on tarkoitus kommunikoida ihmistietoisuutemme kanssa.

Tämä tekee näiden tilanteiden ratkaisemisesta erityisen mielenkiintoista. Ja kysymyksen esittämisistä niiden ehdottoman rakkauden ymmärrystasosta tulee vieläkin pakottavampaa.

Muistakaa, että se mikä vaikuttaa fyysisesti pimeältä, tavallisesti kertoo meille vain telepaattisesti, että se ei värähtele tasolla, mikä on terveellinen fyysiselle ihmiskeholle. Yritys muuttaa sen värähtely sopimaan omaan värähtelyymme on kuin yritystä muuttaa rauta vedeksi käyttäen pelkää tahtoa. Sen sijaan roolinamme on edistää näiden muotojen edustaman tietoisuuden jatkuvaa vapautumista.

Miksi muinaistietoisuudet, jota öljy ja muut elementit edustavat, haluavat siirtyä nyt? Mihin niiden on mentävä nyt?

Niiden vapauttaminen omaan luomissykliinsä on suuri lahja niille ja kaikille muille tietoisuuksille tuossa syklissä. Ja kun teemme sen, tapahtuu muutoksia ihmisen massatietoisuudessa liittyen vastuuseen fossiilisista polttoaineista. Silloin kun edes muutama ihminen tiedostaa, että öljyllä on oma ainutlaatuinen tietoisuutensa, ihmiskunta kokonaisuutena on paljon vähemmän altis kohtelemaan öljyä "esineenä". Ja suhteemme öljyyn muuttuu.

Kaikkea parasta teille jokaiselle,

Norma

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >