HomeViestejäNorma Gentile1.11.2010 - Politiikka, jumalainen feminiinisyys, pyhä maskuliinisuus ja yhteistietoisuutemme

1.11.2010 - Politiikka, jumalainen feminiinisyys, pyhä maskuliinisuus ja yhteistietoisuutemme

POLITIIKKA, JUMALAINEN FEMINIINISYYS, PYHÄ MASKULIINISUUS JA YHTEISTIETOISUUTEMME

Kirjoittanut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 1.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kanada ja USA ovat esimerkkejä polarisoituneen yhteistietoisuutemme parantamisesta
- viesti Tothilta ja muilta ylösnousseilta mestareilta

Pikainen esipuhe

Aiemmissa esitelmissä oppaani ovat kertoneet minulle tämän. Orjuuden ottaminen aktiiviseksi periaatteeksi USA:n luomisenergioihin on perimmiltään saanut maan kollektiivitietoisuuden suistumaan raiteiltaan. Sen sijaan että kollektiivitietoisuus luotiin heijastamaan pyhän maskuliinisuuden periaatteita, se alkoi heijastaa ensisijaisesti epäpyhän/maallisen maskuliinisuuden piirteitä. Siirtyäkseen Vesimiehen aikaan planeetan, mukaan luettuna USA:n, on päästettävä irti niistä maskuliinisuuden epäpyhistä piirteistä, jotka moni maa ja alue on hyväksynyt. Näiden maskuliinienergioiden vapauttamiseksi meidän on ensin tunnistettava ne itsessämme, elämässämme ja sitten laajemmin politiikassa, liiketoiminnassa jne.

Kanada ja USA: tanssimista jumalaisen feminiinisyyden ja pyhän maskuliinisuuden kanssa

Monien muiden tapaan jotka ovat syntyneet USA:n pohjoisosassa, perheeni juuret juontuvat moniin maihin, myös Kanadaan. Minun on vaikeaa kuvitella sitä rajavartioinnin nykytilan vuoksi, mutta kerran näiden kahden maan välinen raja joka oli merkitty pylväillä maa-alueella ja yhdellä Suurista järvistä, oli perheeni jäsenten helppoa ylittää usein. Olemme löytäneet mökkejä, bisneksiä ja koteja, jotka ovat kuuluneet sukuni edellisille sukupolville, ja nämä elivät ja työskentelivät lähes samanaikaisesti rajan kummallakin puolella.

Kuten monet tällaisen historian omaavat, vietin kesiä pohjoisessa, joskus USA:ssa ja joskus Kanadassa ja olin kamalan hämmentynyt oikeasta tavasta ääntää tai kirjoittaa tiettyjä sanoja. Opin, että saattoi laittaa sokeria tomaatteihin, mutta vain tiettyjen perheenjäsenten ollessa paikalla.

Oppaani korostavat minulle usein, että elämämme ilmeiset olosuhteisiin on syynsä. Ja näin ollen kun olen kasvanut ja tutkinut elämäni energiasisältöä, olen alkanut ymmärtää, että altistuin sekä USA:n että Kanadan kulttuurille sieluni matkan tukemiseksi.

USA:n ja Kanadan kulttuurit ovat toisiaan täydentäviä. Kumpikin edustaa feminiini- ja maskuliinipolariteetin toista puolta. Koettuani elämää kummasakin voin tuntea kiitollisuudella sen syvän kunnioituksen, mitä kanadalaisessa yhteistietoisuudessa on suopeutta, kauneutta, kunnioitusta ja niitä asioita kohtaan, mitkä yleensä liitetään feminiinisyyteen. Koska olen luonut urapolkuni ensisijaisesti USA:ssa, olen alkanut arvostaa maskuliinista selkeyttä toiminnassa, mitä kollektiivitietoisuus täällä on syleillyt. Olen onnekas voidessani saada nämä kaksi erilaista tietoisuutta ja niitä vastaavat ominaisuudet elämääni.

Ymmärrän polariteettitietoisuuden olevan sekä mikrokosmisella tasolla omassa arkielämässäni että makrokosmisella tasolla maailman tapahtumissa. Sen tuomitseminen, mikä on hyvää tai huonoa päivittäisessä kokemuksessani, on mikrokosminen kokemukseni polariteettitietoisuudesta. Uppoutumiseni sekä USA:n että Kanadan kansallistietoisuuteen sallii oppaideni helpommin jakaa kauttani näkemyksiä feminiini- ja maskuliinipolariteetin tasapainosta, joka liittyy näihin kahteen maahan makrokosmisella tasolla.

Ihmisinä elämme nyt polariteettitietoisuudessa. Jotta toinen äärimmäisyys voi olla olemassa, toisenkin täytyy olla. Esimerkiksi jos politiikassa on liberaaleja, konservatiivejakin on oltava. Jos jokin määritellään hyväksi, niin jonkin muu - luultavasti vastakohta - määritellään huonoksi. Lopulta tämä tulee muuttumaan, muttei vielä. Siirtyäksemme pois polariteetista meidän on ensin ymmärrettävä sitä ja luotava siihen sekä pyhä maskuliinisuus että jumalainen feminiinisyys. Vasta sitten ihmiskunnan kollektiivitietoisuus muuttuu.

Kaaosta, kun Kalojen ja Vesimiehen aika kohtaavat

Kovasti ylistetty Vesimiehen aika joka tulee virallisesti 22.12.2012, alkoi vaikuttaa planeetallamme konkreettisesti lähes tuhat vuotta sitten. Tutkiaksemme polariteettitietoisuutta täysin olemme saaneet hyvin erityistä energiaa, mitä on käytettävissä vain aikakausien siirtymäaikana - tässä tapauksessa Kalojen ajasta Vesimiehen aikaan - ilmentämään polariteettiin liittyviä ongelmia.

Kuvitelkaapa meren aaltoja. Ne liikkuvat peräkkäin, aalto toisen jälkeen samaan suuntaan, kun tuuli ylittää meren. Mitä jos olisi toiset aallot, jotka saisi aikaan toiseen suuntaan liikkuva tuuli? Mitä tapahtuisi, kun nämä kahdet aallot kohtaisivat? Kaaosta. Ja kumpienkin aaltojen energia vapautettaisiin tähän kaaokseen.

Tätä kaaosenergiaa käytämme todellisuutemme luomiseen nyt. Kalojen ja Vesimiehen ajan aallot hakkaavat toisiaan vasten kaikkien niiden olentojen tietoisuusmeressä, jotka liittyvät tähän avaruuden alueeseen. Sitä ei kestä kauan kosmisen ajan mukaan, vain muutaman sata vuotta. Mutta sen huipentuma on juuri nyt. Ja näin ollen ihmiskuntaa ja toisia tietoisuusolentoja joiden kanssa jaamme tämän todellisuuden, sysitään ympäriinsä pienissä kolmannen ulottuvuuden soutuveneissään. Oppaani muistuttavat usein minulle, että yhteinen kollektiivitietoisuutemme on innoissaan saadessaan niin paljon energiaa, jolla luoda todellisuuttamme. Mutta persoonamme saattaa olla eri mieltä!

Huomaan oloni vaihtelevan euforian (miten upeaa aikaa olla ihmismuodossa) ja epäuskon välillä (miten sieluni on voinut edes harkita tulemista tähän kaaoksen ja sekasorron pataan). Kun nämä Kalojen ajan viimeiset energia-aallot törmäävät Vesimiehen ajan energioihin, voimme luoda polariteettiääripäitä eri kysymysten ympärille sekä mikrokosmisella että makrokosmisella tasolla. Politiikan, maamuutosten ja säätilan raakuus ovat näkyviä asioita, jotka heijastavat haluamme ihmisinä selkeyttää, mitä pidämme rakkaana itsellemme.

Epäpyhän maskuliinisuuden piirteet, kuten vallanhimo ja ahneus, ovat helposti nähtävissä nyt USA:ssa. Tämä näkyminen on hyvin epämiellyttävää joillekin meistä. Mutta voimme transformoida vain sen, mikä näkyy. Riippumatta äänestäjien valinnasta (ja äänestäkää, älkää olettako Hengen hoitavan asioita, te olette henki maan päällä, joten tehkää työnne äänestämisen muodossa tiistaina) USA jatkaa lähes 100 vuotta työstäen kollektiivitietoisuutensa avaamista pyhän maskuliinisuuden piirteille.

Maskuliiniominaisuudet joita ilmaistaan epäpyhästi, haavoittavat feminiinisyyttä. Maskuliinienergiat joita ilmaistaan pyhästi, voimaannuttavat feminiinisyyttä. Epäpyhiä energioita ei voi ilmaista sydämen kautta. Sydämemme on aina avoin pyhyyden läsnäololle riippumatta siitä, tuleeko tuo ilmaisu jumalaisesta feminiinisyydestä vai pyhästä maskuliinisuudesta. Mitä ovat pyhän maskuliinisuuden piirteet, joiden ilmaisemista USA työstää? On meidän asia jotka olemme yhteisessä kollektiivitietoisuudessa, työstää nyt vastauksia.

Sekä USA:n että Kanadan perustaminen kulkivat Vesimiehen ajan aallolla. Muistakaa, että uudet Vesimiehen ajan energiat ovat hyväilleet planeettaamme monia satoja vuosia. Joulukuun 21. päivä 2012 sulkee yli 11.000 vuoden Kalojen ajan syklin. Kosmiset energiat eivät vaihdu kuin valokatkaisijasta kääntämällä!

Kanada ja USA ovat karmallisia kumppaneita, pari kuin mies- ja naispuoli Jin/Jang-symbolissa (useimmat maat tai alueet ovat samalla tavalla pareittain). Koska pyhän maskuliinitietoisuuden kukoistaminen epäonnistui USA:ssa, Kanadan jumalainen feminiinitietoisuus on kehittynyt haavoittuneesti. Jumalaisen feminiinisyyden ilmaisussa on uutta voimaa, mihin kanadalainen tietoisuus astuu tulevina vuosikymmeninä. Niiden uusien johtajuusperiaatteiden kehittäminen mitkä perustuvat jumalaisen feminiinisyyden arvoille, voi olla tämän voiman ensimmäisiä käyttötapoja.

Vesimiehen aika herättää jumalaisen feminiinisyyden koko planeetan tietoisuudessa. Heränneen feminiinisyyden muodostama malja palvelee turvallisena astiana, mihin pyhä maskuliinisuus voi tulla lepäämään. Vasta ollessaan levossa epäpyhä maskuliinisuus sallii energioidensa muuttamisen pyhyydeksi. Kun erilaista heräämistä tapahtuu ihmiskunnan yhteisessä kollektiivitietoisuudessa, kaikki ne jotka pystyvät luomaan tuon maljan tai täyttämään sen pyhillä maskuliinienergioilla, astuvat esiin.

Siunausta teille jokaiselle,

Norma, Tothin ja ylösnousseiden mestareiden avustuksella

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >