HomeViestejäNorma Gentile4.10.2010 - Keho, sielu ja myötätunto

4.10.2010 - Keho, sielu ja myötätunto

KEHO, SIELU JA MYÖTÄTUNTO

Mariaa kanavoinut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 4.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Niin paljon kuohuntaa ihmissydämessä! On niin paljon tuskaa, koska monet asiat on nähtävä ja niihin on tartuttava. Elämänne olosuhteet - pienet tai ylivoimaisen valtavat ongelmat - ovat olemassa, koska on jotain, mitä sielunne haluaa oppia. Ja kun sielunne oppii jotain täällä maan päällä, se jaetaan sielunne todellisuuden kaikissa ulottuvuuksissa.

Tässä on yksi oppitunti: turhamaisuus.

Turhamaisuudella on kaksi napaa todellisuudessanne. Toinen on teille ilmiselvä! Jotakuta joka ylipukeutuu, joka jatkuvasti tarkkailee ulkonäköään ja luultavasti rakastaa sitä, että hänelle kerrotaan, miten upea hän on, pidetään helposti turhamaisena. Taatusti tämä on vähän stereotyyppi, mutta saatte idean. Näette turhamaisuuden ulkonäköön liittyvänä. Mutta joku voi olla turhamainen äänensä laadusta, kodistaan, elämäntyylistään, saavutuksistaan tai lapsistaan.

Turhamaisuuden toinen napa on vähemmän ilmeinen. Se on itsensä rakastamisen puutetta. Se on itsestään huolehtimisen puutetta. Tämä ei viittaa sellaiseen, joka heittää päälleen mitä tahansa vaatteita ja käyttää vähän aikaa ulkonäköönsä. Sen sijaan tämä turhamaisuuden napa on sisällänne.

Jokaisella teistä oli ihannetapauksessa vanhemmat, jotka iskostivat teihin itsenne rakastamista ja kunnioittamista. Tämä on vanhempien ensisijainen tehtävä. Mutta te ette elä ihannemaailmassa ettekä ole kasvaneet vanhempien kanssa, jotka itse olivat eläneet ihannemaailmassa. Itsensä kunnioittaminen ja arvostaminen oli luultavasti aihe, mistä teidän kanssanne ei koskaan puhuttu.

Mutta ilmaistaksenne täysin myötätuntoa toista kohtaan teidän on ensin tunnettava rakkautta itseänne kohtaan. Tämän rakkauden on ulotuttava kaikkeen itsessänne - ei vain pitämiinne osiin, vaan myös niihin osiin, jotka tuomitsette jollain tavalla "vialliseksi".

Fyysinen kehonne on sielunne 3D-ilmaisumuoto. Miten silloin fyysisessä kehossanne voi olla jotain väärin, jos se on vain sielunne ilmaisumuoto kolmannessa ulottuvuudessa? Olisitteko niin typerä, että kertoisitte sielullenne neljässä ulottuvuudessa: "Sinussa on jotain vikaa! Värisi ei ole tänään riittävän vaaleanpunainen." Ette tietenkään!

Jos teette oletuksen, että sielunne on täydellinen neljännessä tai viidennessä ulottuvuudessa, miksi sitten teette oletuksen, että sielussanne on jotain vikaa sen kolmannen ulottuvuuden muodossa, omana kehonanne?

Silloin kun lakkaatte tuomitsemasta itseänne, lakkaatte myös ilmaisemasta toista, turhamaisuuden sisästä napaa. Sielunne on täydellinen sellaisena, kuin se on kolmannessa ulottuvuudessa, mikä ilmenee teidän kunkin kehon kautta.

Silloin kun turhamaisuuden ulkoista ja sisäistä napaa ilmaista, on tilaa myötätunnolle itseään kohtaan. Tämä myötätunto näkee kehoa katsoessaan sielun ilmentymän.

Maailmassanne on tulevina vuosina monia koettelevia aikoja. Tämä ei ole mitään, mitä ette olisi kuulleet aiemmin. Silloin kun sydämenne on avoin Hengen tuulahdukselle, tunnette helposti, mitä on tulossa ja mitä on lähdössä. Sydämenne ei avaudu tuomitsemisen edessä, vaan ainoastaan ystävällisyyden ja myötätunnon läsnä ollessa.

Ihmissydämellä on kyky luoda portaali, jonka läpi persoonanne voi mennä toisiin ulottuvuuksiin. Sallikaa sen olla totta. Harkitkaa myötätuntoa ensin itseänne kohtaan. Antakaa oman sydämenne avautua. Toisten sydän avautuu hyvin luonnostaan sen jälkeen.

Norma Gentile kera Marian

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >