HomeViestejäPetra Margolis6.10.2011 - Aidot mestarit

6.10.2011 - Aidot mestarit

AIDOT MESTARIT
 
Isistä kanavoinut Petra Margolis (www.ascendedmasters.org)
6.10.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun monet teistä kasvavat ja edistyvät, monet teistä kasvavat mestareiksi.
 
Monet alkavat nähdä itsensä mestarina, mutta ne jotka kutsuvat itseään mestariksi, eivät ole valmiita saamaan tätä nimikettä, koska he tarvitsevat edelleen egon puhdistamista.
 
Aito mestari ei vakuuta toisille olevansa mestari, hän toimii hiljaisuudessa ja edistyy edelleen, koska hän tietää, ettei mestarikaan ole saanut valmiiksi oppimista.
 
Teillä on tämä ajatus ja olette luoneet todellisuuden, missä mestari merkitsee enemmän, mitä se oikeasti on.
 
Monia joita kutsutte ylösnousseiksi mestareiksi, nimitetään niin ainoastaan siksi, että te ihmiset annoitte heille sen nimen.
 
He ovat saattaneet ylösnousemuksen loppuun jollain tavalla, mutta he tietävät, ettei tiedon ja mestaruuden saamiskokemus lopu vain saattamalla loppuun yhden prosessin.
 
Teidän on aika alkaa nähdä kaikki sellaisina, keitä he ovat, ja päästää irti siitä ajatustavasta, että mestarit ovat yläpuolellanne, mestarit tietävät teitä enemmän ja ovat teitä parempia.
 
Emme ole - olemme omalla polullamme, aivan kuin monet teistä.
 
Monet teistä eivät näe suurta kuvaa eivätkä näe yli mestaruuden maallisesta ymmärtämisestä.
 
Me ns. mestarit emme näe mestaruutta, näemme vain lisää oppimista, lisää tutkimista ja lisää tapoja laajentua ja kasvaa.
 
Monet teistä olivat täällä kanssamme, ennen kuin menitte 3D-todellisuuteen fyysisessä kehossa ja olitte täällä kanssamme keskustelemassa seuraavista askelista, joita tarvittiin Maan ja monien ihmisten sekä omaan ylösnousemukseenne.
 
Ajatelkaa, ennen kuin puhutte. Ajatelkaa, onko edelleen ego mukana, kun puhutte toisille siitä, mitä tiedätte ja ajattelette todellisuuden olevan teille sekä toisille.
 
Todellisuudet rakennetaan monista luomis- ja ajattelutavoista ja keskuudessanne on monia todellisuuksia.
 
Monet teistä eivät kykene menemään oman egonsa ulkopuolelle, koska elätte edelleen osittain ajattelun kaksinaistodellisuudessa.
 
Kun katsotte tämän yläpuolelle, näette, ettei mestaruus ole mitään hyödyllistä, koska sillä ei oikeastaan ole merkitystä 3D-ulottuvuuden ulkopuolella.
 
Monet teistä eivät halua toisinaan nähdä oman todellisuutensa ulkopuolelle, koska he ovat niin täysin vakuuttuneita siitä, että heidän todellisuutensa on totuus.
 
Muistakaa katsoa itseänne ja nähdä itsenne sellaisena, kuin olitte eilen, sitä edellisenä päivänä, kaksi vuotta sitten, ja nähkää, miten paljon ymmärryksenne on muuttunut siitä, mitä todellisuutenne on. Luuletteko, ettei se voi enää muuttua?
 
Jos luulisitte, ette lukisi viestejä ja kirjoja tai puhuisi ja keskustelisi henkisyydestä.
 
Istuisitte puun alla tekemättä mitään.
 
Tämä täytyy ymmärtää hyvin selvästi, koska teidän täytyy ymmärtää todellisuus jokaisen todellisuuden ulkopuolella, myös omanne.
 
Katsokaa sisäänne, kun näette, että mestaruus ei ole muuta kuin sana, mikä luotiin maatodellisuudessa, eikä sillä ole mitään merkitystä sen ulkopuolella.
 
Olkaa avoin ja tietoinen kaikesta, mitä teille tuodaan, koska monet teistä sivuuttavat totuuden sen vuoksi, minkä luulette olevan totuus tällä ajan hetkellä.
 
Isis
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >