HomeViestejäPetra Margolis26.6.2011 - Valon sokaisema

26.6.2011 - Valon sokaisema

VALON SOKAISEMA

St. Germainia kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
26.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tapahtuu eräs kummallinen ilmiö monta kertaa, kun monet etsivät itsensä ulkopuolelta vastauksia.

Valo jonka ehkä näette toisissa, sokaisee teidät toisinaan, kun olette näkemättä, mitä valon takana on - aitoa ihmistä tuon valon takana, aitoa totuutta tuon valon takana, mitä oikeasti tapahtuu tuon valon takana.

Katsotte monia valo-olentoja tuolla jossain. He ovat täällä auttamassa ja opastamassa teitä löytämään tuon aidon totuuden sisältänne.

Monet näistä olennoista ovat muuttaneet tuota tapaa vähän ja antavat teille todellisuudessa enemmän kuin vain sen. He antavat teille näkemyksen siitä, mitä he ajattelevat, tai joskus, mitä he ajattelevat, että pitäisi tapahtua.

Monet antavat informaatiota pimeyden salaseuroista, kuten niitä kutsutaan - Illuminatista, huonoista siemenistä, pimeistä sieluista.

Tarinoita pidätyksistä - "he eivät voi tehdä mitään teille, estämme heitä tekemästä jotain, mikä voi satuttaa teitä todella pahasti".

He antavat teille toivoa ja uskoa, että tuolla jossain on jotain suurempaa kuin te itse, jotain mikä on kontrollissa ja pelastaa teidät, jos tilanne tulee liian pahaksi elää täällä maapallollanne.

Tätä kutsun valon sokaisemaksi. Nämä olennot tarkoittavat hyvää ja useimmat heistä haluavat kovasti auttaa teitä. He haluavat opastaa teitä oikeaan suuntaan. Joskus unohtaen, että me emme voi oikeasti vaikuttaa mihinkään, mitä tapahtuu maan päällä, ellemme ole fyysisessä kehossa maan päällä.

Kyllä, voidaan puhua maapallon johtajille, mutta ovatko ne todella tietoisia puheita - tarkoitan tällä sitä, että tietävätkö johtajanne tietoisesti näistä puheista?

Kun ottaa huomioon, että monet näitä viestejä lukevista eivät vielä täysin pysty tietoisesti puhumaan meille, voitte nähdä, missä kohtaa ongelma on johtajienne kanssa. Monet johtajistanne eivät ole henkisesti kehittyneitä niin, että ymmärtäisivät täysin ja tietoisesti, mitä sanomme.

Siis kyllä, voimme puhua, mutta puhumme heidän korkeammille osilleen, joten tihkuuko se heidän alempaan olemukseensa? Se voi, mutta se ei tavallisesti riitä todellisen muutoksen tekemisen heidän alemmassa olemuksessaan. Ihmisosa on edelleen täynnä egoa eikä salli puuttumista ihmismieleensä ja -sydämeensä.

Monet poliitikot ovat nyt keskittyneitä siihen, mitä maan päällä tapahtuu ja miten korjata ongelmia. Heidän mielensä ei ole keskittynyt korjaamaan mitään henkisiä ongelmia, vaikka se voisi ratkaista monia fyysisiä ongelmia maan päällä. He katsovat tilannetta ihmisnäkökulmasta ja omista oppitunneistaan elämässä.

On poliitikkoja, jotka ajattelevat, että kaikki voidaan ratkaista antamalla kaikkea kaikille, ja joskus myös päättämällä kaikki kaikkien puolesta. Toiset ajattelevat, että ulkopuolelta pitäisi vaikuttaa rajallisesti ja ihmisten pitäisi tehdä omat valintansa.

Kun tarkastelemme tilannetta henkisestä näkökulmasta, tiedämme, että jokainen sielu tekee valinnat sielutasolla. Ei ole ketään muuta, joka voi tehdä päätöksiä tuon sielun puolesta. Voimme auttaa sielua antamalla kaiken käytössä olevan informaation siitä, miten edetä, mutta jokainen sielu tulkitsee tuon informaation omalla tavallaan ja tekee omat päätöksensä.

Kun katsomme ihmisiä, näemme monia, jotka ovat alkaneet luottaa siihen, että toiset tekevät päätökset heidän puolestaan, toiset antavat heille, mitä he tarvitsevat ja he ottavat sen vastaan miettimättä omaa etenemistään tai kehittymistään elämässä.

On tullut hyvin helpoksi olla tällä tavalla ja yltäkylläisemmän elämän tavoittelusta on tullut sen etsintää, miten voin saada jonkun antamaan minulle yltäkylläisemmän elämäntavan.

Henkisessä elämässänne pitäisi olla polttopiste siinä, miten edistytte - kyllä, joskus toisten opastuksella, mutta odottamatta, että toiset tekevät tuon työn puolestanne ja sitten antavat sen teille.

Näillä alueilla on tasavertainen mahdollisuus kaikilla, vaikka monet näkevät töyssyt tiessä ja luulevat, etteivät voi päästä niistä yli.

Te kaikki voitte. Olette kaikki valo-olentoja hengessä ja teistä kaikista voi tulla tämä valo-olento maan päällä.

Kyllä, nyt fyysisyydessä on joitain, jotka tarvitsevat apua, ja erityisesti tässä ajassa on tarvetta siihen. Mutta se voidaan muuttaa, kun muutatte henkistä yltäkylläisyyttänne.

Jos muutatte näkemystänne henkisestä yltäkylläisyydestä, se muuttaa näkemystänne fyysisestä yltäkylläisyydestä.

On aina ihmisiä, jotka käyttävät tätä hyödykseen, ja on toisia, jotka eivät käytä - tämä on maailma, missä elätte, ja tätä kaksinaisuus on. Mutta kun useammat ihmiset muuttavat näkemystään henkisestä yltäkylläisyydestä ja löytävät uuden näkemyksensä fyysisestä yltäkylläisyydestä, näemme muutoksen tapahtuvan ja tämä sallii enemmän yltäkylläisyyttä virrata maan päälle sekä henkisellä että fyysisellä tasolla - enemmän kuin virtaa tänä aikana.

Tämä on muutosaikaa ja tämä on aikaa, jolloin voitte muuttaa itsenne.

Älkää sokaistuko toisten valosta, tulkaa omaksi valoksenne.

St. Germain

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >