HomeViestejäPetra Margolis15.3.2011 - Mitä sille voi tehdä, mitä nyt tapahtuu?

15.3.2011 - Mitä sille voi tehdä, mitä nyt tapahtuu?

MITÄ SILLE VOI TEHDÄ, MITÄ NYT TAPAHTUU?

Isistä kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun paljon asioita tapahtuu, kaikki näyttää pelottavalta ja monet pelkäävät, mitä voisi tapahtua. Pelko leviää nopeasti ympäri maapalloa ja se tuo vielä yhden tavan pitää mielenne kiireisenä tavalla tai toisella.

Haluaisimme selittää vähän, mitä tapahtuu ja mitä te voitte tehdä.

Otetaanpa esimerkiksi Japani ja valontekijöiden ponnistelut auttamaan siinä lopputuloksessa, mitä tapahtuu.

Tasapainoa tarvitaan - ei vain tasapainoa maapallossa, vaan tasapainoa itsessänne. Tasapaino on, silloin kun energiat on integroitu ja tasapainossa sisällänne. Kaikki energiat, hyvät tai huonot, täytyy tasapainottaa. Siinä on kuitenkin eroa, minkä ihmiset ajattelevat tasapainottavan nämä energiat sisällään. He sanovat hyväksyneensä ns. pimeän puolensa ja työskentelevät vain hyvästä tai valo- tai rakkauspuolestaan.

Tämä ei ole tasapainoa. Tasapainoa on, kun kuljette hyvän ja pimeän puolen välistä rajaa. Kun voitte kulkea tätä rajaa, reaktionne ovat neutraaleja, mutta ne voidaan ohjata kumpaankin suuntaan hyvin helposti, palaten aina neutraaliin tilaan. Näiden katastrofien kanssa työskentelemisen on tapahduttava neutraalista tilasta, etteivät henkilökohtaiset kiintymyksenne ja tunteenne vaikuta lopputulokseen.

Monet teistä sanovat nyt, että voitte tehdä vain hyvää, jos lähetätte rakkautta ja valoa, joten katsotaanpa tarkemmin sitä.

Miten moni teistä alkoi lähettää valoa ja rakkautta, kun kaikki tapahtui? Miten moni teistä teki sen kiintymättä - ja tarkoitan todella kiintymättä lopputulokseen?

Jotain tapahtuu ja menette siihen moodiin, että meidän täytyy auttaa, meidän täytyy tehdä siitä vähäisempää - olenko oikeassa? Teillä siis on jokin kiintymys. Ajatus tehdä siitä vähäisempää tai parempaa kaikille. Monia asioita tapahtuu maan päällä tällä hetkellä ja ihmisryhmät ovat ottaneet tehtäväkseen auttaa hyvin henkilökohtaisella tavalla tasapainottamaan tai neutraloimaan niitä energioita, joita maa vapauttaa tänä aikana.

Silloin kun lähetätte energiaanne kiinnittymällä kaiken paremmaksi tekemiseen, estätte näitä ihmisiä täyttämästä täysin tarkoitustaan ja joskus tämä johtaa siihen, etteivät he pysty täysin tasapainottamaan sitä, mitä tarvitsee.

Maan täytyy puhdistaa ja vapauttaa energioita. Älkää puuttuko asiaan.

Jos haluatte tehdä jotain auttaaksenne, tehkää se henkilökohtaisella tasolla - aivan kuin nämä ihmisryhmät jotka ovat ottaneet tehtäväkseen henkilökohtaisesti tasapainottaa maan vapauttamia energioita.

Luuletteko, että homma toimisi hyvin, kun kaikki menisitte "hätätilaan" lähettämään rakkaus- ja valoenergiaa tarkastellen olosuhteita, jotka muuttuvat joka päivä, ja tässä kohtaa voimalat eivät toimi kovin hyvin?

Tätä tapahtuu ja otetaanpa esimerkiksi voimalaitos. Ydin on kuuma ja sitä viilennetään kylmällä vedellä. Kuuma ja kylmä, kaksi vastakohtaa jotka pitää saattaa tasapainoon lopputuloksena.

Annan teille lisää esimerkkejä. Ihmiskeho - hengitätte sisään ja ulos, kaksi täydellistä vastakohtaa, mutta ilman sitä kuolisitte. Sama tilanne ihmissydämen kanssa - se laajenee tuodakseen sisään verta ja sitten supistuu ja kaikki veri puristetaan ulos. Se on täysin täynnä ja sitten täysin tyhjä, kaksi täydellistä vastakohtaa, mutta kuitenkin ilman sitä sydämenne lakkaisi lyömästä.

Kun siis sanomme, että elätte vastakohtien maailmassa, voitte nähdä tämän kaikessa päivittäin - päivä ja yö, valo ja pimeys.

Maapallossa on sisällään tasapaino, valo ja pimeys, 50/50. Olette ihmisinä eläneet pitkään sen pinnalla ja paljon pimeydestänne on vapautettu maahan ajan kuluessa, joten tällä hetkellä maalla on sisällään enemmän pimeyttä kuin valoa. Tietenkään suuri osa tuosta pimeydestä ei ole sen ja se päästää irti siitä.

Se ei tarvitse enempää valoa - sillä on kaikki itsellään. Maan täytyy vapauttaa tämä pimeys, mutta sen on mentävä jonnekin. Minne se menee? Universumiin. Mutta kuten maapallolanne, universumillanne on oma pimeytensä ja valonsa, oma tasapainonsa. Sitten kun maan pimeyttä on vapautettu universumiinne, sen täytyy tasapainottua siellä.

Mitä jos te ihmisinä voisitte ottaa tuon pimeän energian ja neutraloida sen, jottei se vaikuta enää mihinkään? Eikö se olisi upea ratkaisu?

Arvatkaapa mitä, voitte tehdä sen. Se vaatii henkilökohtaista vastuuta ja kyllä, työtä. Se vaikuttaa ihmiselämänne, kyllä, ja jotkut asiat saattavat näyttää negatiivisilta vaikutuksilta.

Mutta mitä jos sanotaan, että 100000 ihmistä olisi työstänyt tätä neutralisointia ja kaikilla noilla ihmisillä vaikutus olisi ollut esim. tyhjä rengas. Mutta sen tekemälle he olisivat estäneet säteilyä vapautumasta ilmaan tai olisi ollut vähemmän jälkijäristyksiä. Tai tsunami olisi ollut vain pari metriä korkea 20 metrin sijasta. Eikö se olisi sen arvoista?

Kaikkea tapahtuu emmekä puhu vain Japanista nyt. Koko maailmanne taistelee vapaudesta. Monet Lähi-idän maat taistelevat vapaudesta. Tämä on myös tulosta tasapainottumisesta, mitä maapallolla tarvitaan.

Voitte työstää tätä kahdella tavalla. Voitte lähettää valoanne ja rakkauttanne tai voitte auttaa henkilökohtaisesti niiden energioiden neutraloinnissa, joita on hämmennetty ylös. Energioita jotka täytyy neutraloida, jos haluatte rauhallisen maailman, joka on tasapainossa.

Monet teistä ovat kuulleet seitsemästä sinetistä. Kyllä, se on raamatusta, muttei tarkoita, ettei se ole totta. Nämä seitsemän sinettiä ovat yhtä todellisia kuin te. Tällä hetkellä olette kuudennen sinetin energiassa ja aiemmissa elämissä olette olleet viidessä ensimmäisessä sinetissä.

Joka kerta yhden näistä sineteistä avautuessa, ihmiskunnalla oli ulottuvillaan vaihtoehto tuoda tasapaino itseensä ja maapalloon tai vain kulkea sitä polkua pitkin, millä he jo olivat - sisäisen yhteyden kadottamisen polkua tullen täysin yhteydettömäksi omaan lähteeseensä. Useimmat ihmiset ovat aina valinneet yhteydettömyyden eikä tästä voi aina syyttää yksilöä, koska kyse on tavallisesti enemmänkin ryhmäpäätöksestä.

Nyt olemme viimeisessä sinetissä ja poluilla jotka on valittu kuuden ensimmäisen sinetin aikana, on vaikutusta seitsemännen sinetin avautumisen lopputulokseen.

Monet ovat heränneet kuudennen sinetin energiassa, mutta monet eivät ole löytäneet tietään sisäiseen tasapainoon ja täydelliseen yhteyteen lähteen kanssa, oman olemuksensa kanssa.

Muistakaa, että tasapaino merkitsee kykyä kulkea vastakohtien välistä rajaa ja toimia siitä niin, kuin tarvitsee tasapainon tuomiseksi ympärillenne.

Kun haluaisimme valmistautua avaamaan seitsemännen sinetin, meidän tarvitsee neutralisoida se, mitä on tapahtunut kuuden ensimmäisen sinetin aikana. Vain nähkää se näin. Silloin kun ensimmäinen sinetti avautui, oli tienhaara, mistä voi mennä oikealle, suoraan tai vasemmalle. Sanotaan, että menitte vasemmalle. Silloin kun toinen sinetti avautui, ilmestyi toinen tienhaara ja taas menitte vasemmalle jne. Tämä vei teitä vain yhteen suuntaan - vasemmalle.

Koska menette jo tuohon suuntaan, ainoaksi vaihtoehdoksi jää - riippumatta siitä, menettekö oikealle, vasemmalle vai suoraan - että olette keskikohdan vasemmalla puolella. Jos olisitte valinnut keskitien alusta saakka ja pysyneet sillä, ei olisi mitään tarvetta neutralisoida, koska olette polulla kohti tasapainoa.

Tarpeetonta kai sanoa, että jos tarkastelemme, mitä maan päällä tällä hetkellä tapahtuu, ihmiskunta ei koskaan valinnut keskitietä.

Niinpä ratkaisuna tällä hetkellä on neutralisoida se, mitä tapahtui, tai tuoda tasapainoon se, mitä tapahtui menneisyydessä, jotta voimme avata seitsemännen sinetin ja kaikilla on taas uusi valintatilanne.

Tämä voi tapahtua ainoastaan, silloin kun olette sisäisessä tasapainossa, kuljette kahden vastakohdan välistä rajaa ja olette valmis ottamaan vastuun näiden energioiden kanssa työskentelemisestä henkilökohtaisella tasolla.

Annamme kanavamme kertoa teille tarinan siitä, mitä se merkitsi hänelle ja joillekin hänen oppilailleen.

Haluaisimme vielä puhua yhdestä aiheesta, koska se näyttää tulevan toisinaan esiin.

Jotkut eivät pidä itseään riittävän hyvinä tai arvokkaina tekemään tätä työtä. Tämä teidän on selvitettävä sisällänne. Tämä työ on hoitaa se vaikutus, mikä teillä on ollut monien elämien ajan planeetalla. Työstämällä henkilökohtaisen vaikutuksenne autatte muita, joilla ei ole tuota mahdollisuutta tällä hetkellä.

Kyse ei ole riittävästä hyvyydestä tai arvokkuudesta, kyse on tilaisuuden käyttämisestä riippumatta siitä, mikä lopputulos on, auttaakseen maata ja ihmiskuntaa - myös itseänne -tavalla, joka voi tuoda muutoksen, mitä tarvitaan hyvin paljon tänä aikana. Tasapainottakaa energiat maassa, jokaisessa olennossa maan päällä ja universumissanne, jotta voitte siirtyä maailmaan, jossa ei ole sotaa ja kärsimystä ja joka on tasapuolinen kaikille.

Isis

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >