HomeViestejäPetra Margolis12.12.2010 - Miksi universumimme on pimeä?

12.12.2010 - Miksi universumimme on pimeä?

MIKSI UNIVERSUMIMME ON PIMEÄ?

Isistä kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
12.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa. Tällaisena päivänä kuin tänään, kun kaikki näyttää vähän synkemmältä kuin tavallisesti, haluaisin antaa teille vähän valoa pimeyteen.

Universumi on kaikessa pimeydessään täynnä kirkkaita tähtiä. Tähdet loistavat pimeydessä, mutta kun näette tähtiä ja niiden valon, jotkut noista tähdistä eivät ole tähtiä, vaan planeettoja jotka heijastavat valoa ympäriltään. Aivan kuin teidän kuunne, jonka aurinko valaisee.

Jotkut noista tähdistä eivät edes loista, koska valo kulkee universumissanne pitkän aikaa ja nuo tähdet ovat hävinneet ja niistä on tullut pimeyttä.

Universumin pimeys sallii valon näkyä. Se ei merkitse, että pimeys ei ole valoa. Se merkitsee vain, että se päästää valon sisään koska tahansa, kaikissa versioissaan.

Mitä valo sitten on?

Valo on kaikkea ja mitä tahansa. Se on pimeys sekä heijastukset pimeydessä.

Näette itsestänne tulevan enemmän valoa, mutta monet ovat vain valon heijastusta, koska he eivät anna itsensä nähdä todellista valoa.

Todellinen valo ei ole lainkaan valoa - pimeys sallii valon näkyä.

Mitä on pimeys?

Pimeys on kaikkea ja mitä tahansa kuten valo.

Ajatelkaa sitä näin: musta imee kaikki värit, valkoinen heijastaa kaikki värit.

Se minkä näette valona, on heijastus vain yhdestä osasta sisällänne. Kun sallitte itsenne nähdä pimeyden kaikessa, teistä tulee sitä valoa, mitä sisällänne on.

Kutsumme sitä pimeydeksi ja valoksi, koska näin te ihmisinä näette sen ihmismaailmassa.

Maailmassamme on myriadeja värejä ja kun yhdistymme lähemmin lähteeseen, näistä väreistä tulee läpinäkyvämpiä, kunnes ne sekoittuvat yhteen mitä kauneimmaksi olemisen kaleidoskoopiksi kaikissa väreissä.

Kun voitte nähdä itsenne sellaisena, kuin todellisuudessa olette, löydätte universumit sisältänne. Tähdet jotka loistavat pimeydessä sisällänne. Huomaatte olevanne nuo universumit, kun laajennatte tietoisuuttanne näkemään ne kaikki sisällänne.

Miten tämä soveltuu maailmaanne tällä hetkellä?

Monet jotka ajattelevat, että heidän täytyy olla valoa ja lähettää valoa, vain heijastavat valoa, koska he eivät salli valon näkyä sellaisena, mitä se todellisuudessa on.

He eivät ole löytäneet sisältä sitä paikkaa, mikä sallii heidän nähdä todelliset osat sisällään valaisemmalla ne pimeydessä. Kun he eivät salli pimeyden olla sisällä, he eivät voi sytyttää tähtiä pimeydessä.

Kun lähetätte pimeyden pois, lähetätte oman itsenne pois. Kiellätte oman olemassaolonne universumeissa.

Pimeys mistä puhumme, ei ole ns. negatiivista energiaa tai pimeitä olentoja. Negatiiviset energiat ovat yhtä paljon valoa kuin pimeyttä, koska niitä kutsutaan negatiivisiksi niiden käyttötavan vuoksi. Ne eivät virtaa harmoniassa, vaan yrittävät soutaa jumalaista virtaa vastaan.

Kaikki olennot voivat käyttää energioita. Se miten he niitä käyttävät, riippuu henkilökohtaisista valinnoista. Meillä kaikilla on omat valintamme, myös minulla olentona tällä hengessä.

Monet olennot voivat keskeyttää jumalaisen virtauksen ja vaikka nämä olennot ehkä nähdään valona, he ovat pelkästään mestareita heijastamaan valoa. Heidän ympärillään on peilejä, jotka heijastavat valoa, ja tämän te näette. Valo sokaisee, mutta se myös estää teitä todella näkemästä, keitä he ovat, kun heidän aikomuksensa eivät ole joskus harmoniassa jumaluuden kanssa.

Kun heidän sulkansa kahisevat, jotkut peilit särkyvät ja energia voi tuntua toisinaan häiritsevältä, negatiiviselta ja tuhoavalta. Heidän peilinsä estävät teitä silti näkemästä, joten näette vain heidän heijastamansa valon.

He eivät halua tulla nähdyksi ja he osoittavat tämän olemalla sallimatta totuuden tulla esiin. He eivät salli läpinäkyvyyttä ja yrittävät harhauttaa teitä näkemästä itseään ja peilejään.

Tällaiset olennot huijaavat monia, kun monet olennot eivät ole sallineet sisäisen pimeyden loistaa todelliseen itseensä. He voivat nähdä vain heijastuvan valon ja heidän on vielä opittava todellisesta valosta omassa pimeydessään.

Todellisesta valosta joka ei ole vain rakkautta, vaan kaikkea mitä voitte mahdollisesti olla jumaluuden armossa - olemisen sisäinen kaleidoskooppi ja ollen kaikkea ulkopuolallanne.

Kyse ei ole siitä, miten paljon valoa voitte sisältää. Kyse on siitä, miten paljon pimeyttä sallitte päästämään todellisen valon esiin sisällä.

Kyse ei ole rakkaudesta ja anteeksiannosta, vihasta, kiukusta tai pelosta. Kyse on toisten antamisesta nähdä teidät ja todellisen valon sisällänne.

Kyse on totuudesta, mikä on sisällänne - todellisen olemuksenne joka osassa, mikä ei ole vain sydämenne, vaan kokonaisuudessaan se, mitä olette ihmisenä ja hengessä.

Totuus on, että kaikki loistaa pimeydestä ja sallii kaikkien nähdä jumalan todellisen valon jokaisen olennon sisällä.

Isis

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >