HomeViestejäPetra Margolis30.11.2010 - Mitä ovat sopimukset?

30.11.2010 - Mitä ovat sopimukset?

MITÄ OVAT SOPIMUKSET?

Isistä kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
30.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Jotkut teistä ovat tehneet sopimuksen itsensä kanssa tietyn polun löytämisestä tässä elämässä ja sen seuraamisesta. Nyt itsenne kanssa tehdyt sopimukset voidaan rikkoa tai muuttaa. Jotkut teistä ovat jo muuttaneet niitä ja tehneet vielä suurempia sopimuksia itsensä kanssa.

Joskus teillä on sopimuksia toisten sielujen kanssa, heidän auttamisesta näiden omalla kokemuspolulla. Nämä sopimukset voidaan myös rikkoa, koska ne eivät ehkä enää ole tarkoituksenmukaisia teille.

Valat, lupaukset ja monet vastaavat jutut voivat olla menneistä elämistä tai vain tästä elämästä.

Kun siirrytte kohti ylösnousemusta ja olette sitoutuneet tällä polulle, kaikki valat, sopimukset, lupaukset jotka eivät sovi polullenne, voidaan hävittää, ja jos mukana on toisia, voitte pyytää jotakuta muuta ottamaan paikkanne näissä sitoumuksissa.

On monia, jotka ovat sopineet ylösnousevansa tässä elämässä. On toisia, jotka eivät ole tehneet tätä sopimusta. On olennon oma valinta allekirjoittaa tämä sopimus tai sitten ei.

Kun kutsumme tätä sopimukseksi, käytämme siitä maanimeä hengessä. Kyse on polusta, jonka olette järjestäneet ja sitoutuneet itsellenne seuraamaan tätä polkua. Koko ajan teillä on oikeus muuttaa tätä polkua.

Tämä merkitsee, että ne jotka ovat sopineet ylösnousevansa, voivat olla ylösnousematta. Se merkitsee myös, että ne jotka eivät ole sopineet ylösnousevansa, voivat päättää ylösnousta.

Sopimus on aina henkinen sitoumus itsellenne. Sillä ei ole mitään tekemistä toisten kanssa ja se voidaan täyttää, kun teillä on sitoumuksia toisille fyysisellä tasolla sekä riippuen valinnoistanne. Sitä ei ole kirjoitettu kiveen ja sitä voidaan aina muuttaa.

On useita muita sopimuksia, kuten olemme jo puhuneet, joissa on suurempi sitoumus kuin vain ylösnouseminen. Voi olla sopimuksia vain työskennellä maaäidin kanssa tässä elämässä. Voi olla sopimuksia auttaa maaäitiä sen ylösnoustessa.

Sopimukset ovat sitoumuksia, valintoja, jotka teette olentona. Voitte myös elää koko elämänne ilman sopimuksia. Vain virraten eteenne tulevien kokemusten mukaisesti.

Sillä ei ole merkitystä, mitä valitsette - tai sillä on merkitystä vain teille. Voitte päättää tässä ja nyt, mikä sopimuksenne pitäisi olla. Tai voitte keskustella oman olemuksenne kanssa ja kysyä, minkä sopimuksen teitte ennen tulemistanne maan päälle.

Mitä ryhdyitte oppimaan, kokemaan? Teittekö sitoumuksen ylösnousta omassa olemuksessanne? Oletteko edelleen samaa mieltä sopimuksesta, minkä teitte oman olemuksenne kanssa?

Päätöksiä sopimuksista voidaan tehdä olemuksenne kaikilla tasoilla. Riippuen tietoisuudestanne voitte valita tekevänne päätöksen korkeimmalla tasolla, lähdeolemuksessanne tai ihmistasolla. Tai jossain siltä väliltä. Sen perusteella, mitä tiedätte nyt, voitte tehdä päätöksen ja aina muuttaa sitä.

Parhaimmat valinnat tehdään tietoisuuden korkeimmalta tasolta. Parhaimmat valinnat voidaan tehdä vain kiintymättömyydestä.

Isis

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >