HomeViestejäJen EramithToukokuu 2011 - Meditointi ja yhdistyminen lähteeseen

Toukokuu 2011 - Meditointi ja yhdistyminen lähteeseen

MEDITOINTI JA YHDISTYMINEN LÄHTEESEEN

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Toukokuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miksi meditointi on tärkeää ollakseen yhteydessä lähteeseen?

Mikään meditointiharjoitus ei ole välttämättä tärkeä. Se riippuu siitä, kuka olet. Joillekin teistä tietty meditointiharjoitus sopii täydellisesti yhdistymiseen lähteeseen, toisille ei. Meditoinnissa tärkeä juttu, kuten olette kaikki tunnistaneet, on "hiljaisuus", kuten sitä kutsumme. Hiljaisuus on tärkeää lähteeseen yhdistymiseksi. Meditointi on yksi suorimmista tavoista astua hiljaisuuteen.

Eri harjoitukset johtavat teidät sinne eri tavoin ja kaikki ne ovat hyviä, vaikka eivät jotkut niistä ole hyviä joillekin teistä. Hiljaisuus on tärkeää, koska lähde tai jumala tai jumaluus, miksi sitä kutsutaankin, ei ole mitään, mitä kohti kurkotetaan, se on jotain, minkä muistatte. Fakta on, että olette jumala. Olette osa lähdettä.

Lähteen kanssa yhdistyminen, jumalan kanssa yhdistyminen vaatii jossain määrin sisäistä hiljaisuutta. Tuossa sisäisessä hiljaisuudessa muistatte, kuka todellisuudessa olette. Tuossa sisäisessä hiljaisuudessa mielenne voi saada oivalluksen, millaiselta tuntuu olla todellinen itsenne. Pitäkää nyt mielessä, että meditointiharjoitukseen - usein meditointiharjoituksen ensimmäiseen osaan tai vaiheeseen - liittyy paljon epämukavuutta. Ensin ette suinkaan keksi, kuka todellisuudessa olette, vaan löydätte kaikki tukokset, pelot ja taakat, joita teille on kasaantunut. Älkää kuvitelko sen olevan sitä, kuka todellisuudessa olette. Niin kauan kuin painitte tämän kanssa, ette ole aivan vielä hiljaisuudessa. Sitä kannattaa kuitenkin odottaa, koska lopulta riittävän harjoittelun tai odottamisen jälkeen pääsette todelliseen hiljaisuuteen. Tuo hiljaisuus mitä todellisuudessa olette, on paras tapa havaita jumaluus tai lähde.

Mikään meditointiharjoitus ei ole välttämätön tähän, mutta hiljaisuus on välttämätöntä - sisäinen pohdiskeleva, rauhallinen ja rakastava hiljaisuus. Jokainen henkinen harjoitus, joka auttaa teitä löytämään tämän uudestaan ja uudestaan, on hyödyllinen.

Miksi tunnen yhteyteni lähteeseen hämärtyvän joksikin aikaa, sitten kun olen herännyt ja muistan sieluhenkeni?

Tämä on yksi syy, miksi henkinen harjoitus ei ole yksittäinen tapahtuma - se on jatkuva prosessi. Henkiseen harjoitukseen on aina tarkoitus palata uudestaan ja uudestaan. Homma toimii niin, että te kaikki olette jumalolentoja ja ihmisolentoja. Osa ihmisenä olemista ja ihmismaailmassa elämistä on kokea sirpaloituminen tai erillisyys, kokea itsenne erilliseksi toisistanne tai jumaluudesta. Vaikka ei ole oikeasti totta, että olette erillään, se on totta kokemuksellenne täällä, niin kauan kuin olette ihminen. Koette itsenne erilliseksi. Ihmisenä olemisen vuorotteluun sisältyy siirtyminen todelliseen itseenne ja ulos siitä. Tätä tapahtuu kaikenlaisilla tavoilla. Putoatte pois harmoniasta ja palaatte siihen. Putoatte pois hyvän tai pahanolon tunteesta ja palaatte siihen, putoatte pois rakkaudesta itseänne ja toisianne kohtaan ja palaatte siihen.

Mikään täällä ei pysy paikallaan, itse asiassa mikään universumissa ei pysy paikallaan. Ei ole mitään tapaa ihmisenä saavuttaa pysyvää ja muuttumatonta kokemusta lähteestä. Sitä ei tapahdu koskaan. Myös ne jotka väittävät valaistuneensa ja kuvaavat tunnetta autuudessa olemisesta koko ajan, tietävät, että autuus vaihtelee jatkuvasti. Se voi pysyä tietyllä korkeudella tai värähtelytasolla, mutta se menee aina ylös ja alas. Niin kauan kuin olette ihminen, elämässä on vaihtelua. Syy siihen, että koet tämän yhteyden, tunnet yhteyttä lähteeseen ja sitten tunnet sen häviävän, on periaatteessa se, että olet ihminen. Niin kauan kuin olet ihminen, tunnet sirpaloitumisjaksoja. Juuri sen on tarkoitus johtaa sinua seuraavalle yhteystasolle. On hyödyllistä käyttää henkisiä harjoituksia kantamaan läpi ajoista, kun on helppoa tuntea yhteys lähteeseen ja kun ei ole. Kumpikin aika on oleellista, kumpikin aika on tärkeä osa ihmisenä olemisen prosessia.

Ajan kuluessa käyttäessänne, henkisiä harjoituksia ero yhteyshuippujen ja -aallonpohjien välillä vähenee, jolloin ihmisenä olemisen vuoristoradasta tulee enemmänkin lempeästi rullaavaa matkaa. Tämä on syy, että toisinaan tunnet yhteydettömyyttä.

Meditointiharjoituksessani olen mennyt mielessäni paikkaan, mitä valaisee hyvin lämmin, turvallinen ja viehättävä valo. Tuossa paikassa olen kyennyt yhdistymään toisiin ja parantamaan ja ratkaisemaan asioita. Mietin, tuntevatko myös toiset henkilöt tuon tilan? Astuvatko myös he Tiedostoihin?

Silloin kun meditoidessa menette mielessänne johonkin paikkaan, menette todella tuohon paikkaan, vaikka tavallisesti ette ota fyysistä kehoa mukaanne. On hyödyllistä jättää fyysinen kehomuoto tiukasti maaplaneetalle - se auttaa teitä toimimaan paremmin jokapäiväisessä elämässänne, jos teette niin. Voitte kirjaimellisesti viedä henkenne tai nostaa tietoisen mielenne paikkaan, missä henkenne jo asuu. Tämän valon tunnet lämpimäksi, rakastavaksi ja viehättäväksi paikaksi. Tämä paikka ei ole yksittäinen paikka. Hyvin yleisesti sanomme, että tämä on henkimaailma. Asut siellä koko ajan. Tämä paikka tai kokemus tästä paikasta on aina ulottuvillasi. Yksi meditointiharjoituksen eduista on, että voitte mennä sinne, voitte yhdistyä siihen tietoisesti ja käyttää sitä vakuuttamaan tietoista mieltänne, tuomaan tyyneyden ja rauhan tunnetta, olemaan vuorovaikutuksessa toisten henkiolentojen kanssa ja tuomaan parannusta, lepoa tai mitä sitten tarvitsettekin. Tämä paikka on todellinen. Elätte siellä jo.

Silloin kun yhdistytte toiseen olentoon siellä, johonkin ihmiseen jonka hengen näette tuossa paikassa, niin kyllä hänenkin henkensä kokee sen kanssanne. Se riippuu tuosta henkilöstä, tietääkö hänen tietoinen mielensä siitä vai ei. Asiat toimivat niin henkimaailmassa, että olette kaikki siellä koko ajan. Riippumatta siitä, kiinnittääkö tietoinen mielenne huomiota vai ei, osa teistä, sieluitsenne, on henkimaailmassa ja vuorovaikutuksessa toisen ihmisten ja toisten henkiolentojen kanssa koko ajan. Näin voitte kirjaimellisesti ja todellisesti - olisi sopivaa sanoa - tavata toisia henkiä ja se mitä näette tietoisesti tapahtuvan siellä, tapahtuu todella henkimaalimassa ja sillä on energiavaikutus fyysiseen maailmaan. Tästä syystä jotkut teistä ovat näiden meditointien kautta ratkaisseet ongelmia toisten ihmisten kanssa. Sitten huomaatte, että tuo ongelma näyttää jokapäiväisessä elämässä kadottaneen latauksensa. Se näyttää saavan ratkaisunsa itsekseen, vaikka tiedätte aloittaneenne työn tekemisen henkimaailmassa.

Useimmiten toisen ihmisen tietoinen mieli ei tiedosta tätä, koska tosiasia on, että useimmat teistä eivät suurimman osan ajasta tiedä, mitä teette henkimaailmassa. Voisi olla hämmentävää puhua siitä valvetilassa ihmisten kanssa. Heillä ei ole samanlaista muistikuvaa, kuin teillä meditoidessa. Toisinaan voitte havaita taianomaisia risteyksiä, missä joku kertoo teille nähneensä unta ja sitten kerrotte hänelle meditoinnistanne. Sitten huomaatte kumpikin, että kykenette tuomaan tietoisuutenne samaan tapahtumaan henkimaailmassa. Se on taianomaista ja voimallista, kun havaitsette noita risteyksiä, koska se auttaa teitä kehittämään lisäymmärrystä tietoiseen mieleenne siitä, mitä hengessä tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >