HomeViestejäJen EramithJoulukuu 2010 - Nukkuminen ja valaistuminen

Joulukuu 2010 - Nukkuminen ja valaistuminen

NUKKUMINEN JA VALAISTUMINEN

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Joulukuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Miten valaistumisprosessi vaikuttaa nukkumistapoihimme?

Kuten aina valaistumisprosessissa, se riippuu teistä. Se riippuu siitä, kuka olette ja mitä teidän täytyy käydä läpi tässä kohtaa prosessianne. Valaistumisprosessi vaikuttaa erittäin voimakkaasti nukkumiseen - erityisesti koska nukkuminen on ollut ihmisille aina tapa vaihtaa viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen. Jos ajatellaan valaistumisprosessia sen kyvyn kasvamisena, että teillä on viidennen ulottuvuuden tietoisuus ollessanne valveilla ja se yhdistyy kolmannen ulottuvuuden tietoisuuteenne, niin rajasta nukkumisen ja valvetilan välillä tulee erittäin opettavainen paikka.

Tuo raja nukkumisen ja valvetilan välillä - tuo piilotajunnan tila - on paras esimerkkinne siitä, miten elää valaistuneen näkökulman kanssa. Se näyttää teille, miten ylläpitää sekä kolmannen ulottuvuuden tietoisuus (tietoinen tajunta fyysisestä todellisuudestanne) sekä tunne, että on jotain suurempaa - tunne syvemmistä ja laajemmista merkityksistä. Viidennen ulottuvuuden tietoisuus sisältää tunteen yhteydestä esi-isiinne, enkeleihin, henkioppaisiin ja sielunne tarkoitukseen. Valaistuminen on juuri sitä, että nämä tietoisuudet ovat eheitä samanaikaisesti. Useimmille teistä ja perinteisesti kautta ihmishistorian yksi paikka, missä saavutatte tämän, on tuo hetki nukkumisen ja valvetilan välillä.

Monet ihmiset kokevat nukkumistapansa häiriintyvän kulkiessaan valaistumisen läpi. Joskus on aikoja, jolloin tarvitsette enemmän unta yhdistyäksenne kaikkiin tapoihin, joilla muututte, ja on aikoja, jolloin tarvitsette vähemmän unta, koska teillä on niin paljon ärsytystä tai paljon enemmän energiaa. Mutta te kaikki hyödytte huomaamalla, että silloin kun nukkumistapanne häiriintyvät, se antaa enemmän aikaa tuossa piilotajuntatilassa. Voitte olla tuossa tilassa nukkumisen ja valvetilan välillä. Öisin kun teillä on vaikeuksia nukkua, niin sen sijaan että taistelette vastaan ja yritätte pakottaa itsenne nukahtamaan, olettakaa, että se mitä teette sillä välillä, on itse asiassa hyödyllistä. Tuo makaaminen puolitietoisena on todella erittäin hyödyllistä. Tuossa tilassa aivonne voivat alkaa uudistua ja totuttautua siihen, miltä tuntuu ylläpitää lineaarisen ajan tuntua ja valvetietoisuutta unitilan ja ei-lineaarisen ajan tunnun rinnalla. Olkaa kärsivällisiä noina unettomina öinä. Todellisuudessa tapahtuu jotain hyödyllistä.

Olen kuullut monilta ihmisiltä, että he nukkuvat vähemmän nykyään ja päivällä he tuntevat väsymystä ja ikään kuin jotain raskasta päässään ja harteillaan. Miten voimme käsitellä näitä oireita?

Huomaatte itsenne vähemmän väsyneeksi päivän aikana, jos olette kärsivällisempi ja hyväksyvämpi sille, mitä yöllä tapahtuu riippumatta siitä, nukutteko vai ette nuku vai teette jotain siltä väliltä. Kärsivällisyys ja lempeys itseänne kohtaan antaa teille energiaa, mitä tarvitsette päivän aikana. Hyvin paljon kokemastanne uupumuksesta kohdistatte unen puutteeseen. Itse asiassa se on seuraamusta ankaruudesta itseänne kohtaan. Olette ankara itsellenne, silloin kun oletatte, että yön tapahtumat eivät ole ok tai jotenkin parhaan etunne mukaista.

Tässä on teille työmaata. Luottakaa, että jos teidän on vaikeaa nukkua, niin on oltava jotain parempaa, mitä voitte tehdä tuona aikana. Luottakaa korkeamman itsenne opastavan teitä. Jos teidän on tarkoitus nukkua, tuo luottamuksen, lempeyden ja anteeksiannon tunne tekee mahdollisemmaksi nukahtamisen. Jos teidän ei ole tarkoitus nukkua, tuo luottamuksen, lempeyden ja anteeksiannon tunne avaa tilan jonkin taianomaisen tapahtumiselle.

Mitä tapahtuu nukkuessamme? Lataammeko informaatiota korkeammista ulottuvuuksista vai kommunikoimmeko henkioppaiden kanssa?

Kyllä, joskus. Taaskin se riippuu siitä, kuka olette, millaista unta saatte ja mitä tarvitsette tuossa kohtaa. Joskus nukkumisaikana mielenne siirtyy täysin korkeampaan ulottuvuuteen eikä koe mitään, mitä voisitte tulkita kolmannen ulottuvuuden ajatteluksi. Tätä kutsutaan usein "unettomaksi" yöksi, kun ette muista lainkaan unianne ja teistä tuntuu, ettei mitään ikään kuin tapahdu. Olette olleet hyvin syvällä siinä. Silloin tietoisuutenne täytyy mennä jonnekin muualle. Joskus menette henkenä todella muualle ollaksenne jonkun muun henkioppaana tuolloin. Tuo aika antaa tietoiselle mielelle mahdollisuuden todella täydentyä, kun sen ei tarvitse prosessoida lainkaan ajatuksia.

Joskus menette nukkumisen aikana astraalimatkalle, kuten sitä kutsutaan. Usein teillä on erittäin eläviä unia, jotka ovat hyvin ei-lineaarisia. Nuo unet ovat sitä, mitä muistatte matkasta tai mitä aivonne tulkitsevat siitä, mitä koitte ja näitte matkan aikana. Noina aikoina kommunikoitte usein henkioppaiden kanssa kerätäksenne informaatiota ja prosessoidaksenne asioita, joita voidaan käyttää valve-elämässänne. Muistatte osia siitä unina ja voitte tulkita niitä saadaksenne tolkkua ei-lineaarisesta informaatiosta, mitä koitte unien aikana. On myös nukkumisjaksoja, jolloin aivonne prosessoivat sitä, mitä olette tehneet päivän aikana tai mitä nykyelämässänne tapahtuu.

Tietysti henkenne, korkeammat osanne ja henkioppaanne ovat mukana auttamassa tuossa prosessissa, mutta joskus kyse on todella vain sen toistamisesta, mitä on tapahtunut ja mitä on jäänyt ratkaisematta. Aivoillanne on fyysinen tarve luokitella asioita ja laittaa asiat paikalleen, jotta niitä voidaan ajatella selkeästi myöhemmin. Teillä on myös unia, jotka ovat vain päivittäisten yksityiskohtien roskaa. Sekin on hyödyllistä.

On kolme eri asiaa, mitä teette nukkuessanne. Jotkut teistä tekevät jotain enemmän kuin toisia ja te kaikki teette kaikkia niitä eri aikoina. Se riippuu siitä, kuka olette, mitä tarvitsette ja mitä aivonne tarvitsevat pysyäkseen terveenä. Kyllä, kommunikoitte koko ajan henkioppaiden kanssa. Kun olette unessa, tietoinen mielenne ei estä samalla tavalla kuin hereillä, joten pystytte ymmärtämään paremmin noita henkioppaita, jos muistatte jotain unesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >