HomeViestejäJen EramithLokakuu 2010 - Astrologiasta ja numerologiasta

Lokakuu 2010 - Astrologiasta ja numerologiasta

ASTROLOGIASTA JA NUMEROLOGIASTA

Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Lokakuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Voitteko kertoa meille, mitä itse asiassa tapahtuu kolmoispäivämäärinä? Tiedän niiden olevan tärkeitä, mutta miksi?

Numerologiassa kolmoispäivämäärät toimivat samalla tavalla kuin superkonjunktiot astrologiassa. Silloin toisiaan täydentävät energiat tulevat yhteen tai liikkuvat samaan suuntaan. Kolmoispäivämäärinä numerologinen energia on samanlaista, mitä tapahtuu, silloin kun kaksi ihmistä jotka sopivat toisilleen, tapaavat toisensa ja rakastuvat.

Sama asia tapahtuu, silloin kun kaksi ihmistä joilla on sama idea, kohtaavat ja alkavat tehdä yhteistyötä. Kolmoispäivämäärinä tulee ulottuville virtaamisen tila. Tuo virtaamisen tila lepää vilpittömyydessä. Jos olette tuolla hetkellä täysin aidosti sitä, kuka olette, pystytte astumaan virtaamisen tilaan. Jos teillä ei ole yhtään itsenne epäilyä, jos ette yhtään vastusta sitä, mitä tapahtuu, olette täysin avoimin mielin ja omistautunut aitona olemiseen, niin astutte virtaamisen tilaan. Silloin kun näitä kolmoispäivämääriä on, kun nämä luvut asettuvat linjaan, noiden numeroiden luoma energia tarjoaa teille tätä virtaamisen tilaa. Se mitä te tuolla energialla teette, riippuu teistä.

Tämä numerologia perustuu moniin eri kalentereihin. Länsimaisessa kalenterissa, mitä käytetään USA:ssa ja monissa maailman osissa, näitä kolmoispäivämääriä on sellaisina päivinä kuin 10. lokakuuta, 2010. Niissäkin maissa joiden kulttuuri toimii eri kalenterilla, noiden kalenterien numeroiden asettuminen linjaan antaa myös virtaamisen tilan.

Numerologia on heijastusta kollektiivitietoisuudesta. Numerologian toimintatapa perustuu energioihin ja aikomuksiin, joita olette luoneet kollektiivitietoisuudessa. Kollektiivitietoisuus perustuu kaikkiin uskomuksiin, joita on ollut kautta historian ja joita on välitetty sukupolvelta toiselle ja jotka ovat nyt koodattuna sisällenne. Tämä kollektiivinen energia itse asiassa luo energiarakenteen ihmisolentoihin. Ihmisolennot ovat luoneet ja luovat sitä, mutta se on silti hyvin todellista. Kollektiivitietoisuutenne luo ja ylläpitää sitä.

Tällaiset numerologiset ilmiöt ovat todella jumalaisia luomuksia - ihmisolennot ovat luoneet ne jumalaisesti. Numerologia on yksi kauneimmista ryhmäponnistuksista, mitä ihmiset ovat käyneet läpi. Kykynne valjastaa ja rakentaa energiaa numeroihin antaa teille nyt työkalun työskentelemiseen energian kanssa. Koska olette järjestäneet energiaa numeroiden mukaan, se tulee teidän kaikkien käyttöön käytettävämmällä tavalla. Se on kaunis esimerkki yhteisponnistuksesta, joka on kaikkien käytössä. Tämä on käytössä kolmoispäivämäärinä. Jotkut teistä kokevat nuo kolmoispäivämäärät "lykkäyspäivinä", jolloin tunnette sellaista ylikuormaa, ettei mikään mene hyvin - teistä tuntuu vain väsyneeltä.

Jos olette valmistautuneet päivää varten ja omistatte tuon päivän jollekin, joka on aidosti osa polkuanne, niin paljon voidaan saada aikaan noina päivinä. Niistä tulee kuin superpäiviä, jolloin voitte liikkua hyvin pitkälle polullanne kohti korkeimpia aikomuksianne. Näihin päiviin kannattaa valmistautua, niihin kannattaa kiinnittää huomiota ja niiden voima kannattaa valjastaa. Älkää olko liian ankaria itsellenne, jos huomaatte, ettei päivä mennyt odotusten mukaisesti. Olettakaa, ettei teillä ole kaikkea tarvitsemaanne informaatiota ja käyttäkää tuo päivä sen keräämiseen. Perimmiltään pääsette aina sinne, minne teidän tarvitsee mennä, riippumatta siitä, käytättekö näitä oikopolkuja vai ette.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >