HomeViestejäLyssa RoyalHeinäkuu 1993 - Valmius

Heinäkuu 1993 - Valmius

VALMIUS
 
Sashaa kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Heinäkuu 1993
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluaisimme puhua finanssiasioista, mutta hyvin eri näkökulmasta. Tuhansia ja tuhansia vuosia sitten sumerialaiset kirjoitukset puhuvat "jumalista", jotka kaivoivat maan päällä kultaa. He kaivoivat myös muita metalleja ja materiaaleja.
 
Varhaisihmiskunta muodostettiin silloin. Tarkoitamme tällä sitä, että lapseen voi tiettyjen kehitysvuosien aikana laittaa uskomusjärjestelmiä, joita hän sitten kantaa koko elämänsä. Puhumme tässä rodun elämästä. Ja rotunne lapsuudessa maan ulkopuoliset esi-isänne laittoivat teihin monia ajatuksia, joita tänäkin päivänä edelleen kannatte. Jotkut näistä uskomusjärjestelmistä pahentavat vaikeuksianne yhteiskunta- ja hallintorakenteissanne.
 
Kauan sitten varhaisihmiset alkoivat nähdä, että jumalat olivat hyvin innokkaita hamstraamaan arvokkainta ainetta planeetallanne - kultaa. Tämä oppitunti leimattiin rodun lapsi-ihmisen sieluun. Olette ilmentäneet tätä kautta aikain. Katsotaanpa vaikka espanjalaisten ja portugalilaisten hysteriaa mennä Etelä-Amerikkaan, Meksikoon ja noille alueille ja ottaa kultaa Azteekeilta ja Inkoilta. He sulattivat sen, vaikka siihen oli kaiverrettuna arvokasta informaatiota! Ihmisellä on tyydyttämätön kullanhimo. Tämä oli sen ilmentämistä, mikä laitettiin homo sapiensiin lapsirotuna kauan sitten.
 
Jumalat pitivät kultaa kallisarvoisena useista syistä. Yksi liittyy sen ominaisuuksiin. Se johtaa upeasti sähköä. Se on yksi parhaimmista sähkön johtajista planeetallanne. Sitä etsittiin siis elektroniikan vuoksi. Tämä on kuitenkin teknisempi syy. Tuon ajan maan ulkopuoliset "jumalat" käyttivät kultaa rahamuotona. He käyttivät sitä myös teknisiin laitteistoihin. Sitä käytettiin myös parannustekniikoissa. Se oli yksi noita "jokapaikan aineita". Sen lisäksi, esoteerisella tasolla tuon halun kultaan esi-isillenne antoivat heidän esi-isänsä. Kulta on universaali aine.
 
Kysymys: Ehkä nuo maan ulkopuoliset olivat velkaa yhteiskuntansa tosille jäsenille aivan kuin me täällä. Onko se totta?
 
Se on oikein. Kyse on velan ja toimimattoman perheen ketjusta. On muita melkein mystisiä syitä esi-isienne kullanhimoon. Noiden syiden selittämissä ei välttämättä olisi mitään järkeä nyt. Kenties myöhemmin. Yksinkertaisesti heidän halunsa kultaan oli pakkomielle heidän uskomustensa vuoksi. Käsittelemme sitä joskus tulevaisuudessa. Tämä kullan halu on melkein kuin alkoholismin välittämistä sukupolvelta toiselle.
 
Kullan tärkein arvo liittyy sen ominaisuuksiin. Atomirakenteensa vuoksi sitä voidaan manipuloida tavoilla, millä muita aineita ei voida. Kautta aikain on ollut myyttejä alkemiasta, missä lyijyä muutettiin kullaksi. Kullan atomirakenteessa on energeettisiä ulottuvuusovia, jotka sallivat sen manipuloimisen arvoa lisäävillä tavoilla. Se on hyvin muokattavaa atomitasolla. Tällä hetkellä useimmat ihmiset maan päällä eivät ymmärrä sen teknologiaa tuolla tasolla - onneksi. Salaseuroissa on joitain ihmisiä, jotka ymmärtävät, miten muokattava kulta-atomi on, ja jotka yrittävät kiinnittyä tähän ulottuvuuksien väliseen oveen saadakseen omaa voimantuntoa. Tähän mennessä se ei ole onnistunut, ainakaan ihmisten kannalta. Mutta on vielä nytkin joitain maan ulkopuolisia ryhmiä, jotka kaivavat kultaa planeetallanne hyvin salaa.
 
Yksi tärkeimmistä asioista jonka haluaisimme teidän ymmärtävän, on, että kullanhalu on tapa. Useimmat ihmiset jotka tavoittelevat kultaa tänäkin päivänä pakonomaisesti, eivät teidät miksi. Inkarnoiduttuaan elämien ajan samantapaiseen ajattelutapaan he ovat kadottaneet kosketuksen siihen, miksi he tekevät sitä.
 
Kullan korkea arvo ei ole muuttunut planeetallanne. Substanssiarvo ei ole vaihtunut timantteihin tai toisiin aineesiin. Tämä kultafiksaatio on ollut vakaa maan päällä Sumerian ajoista saakka! Tämä indikoi teille, että paljon syvemmällä tasolla tapahtuu jotain.
 
Liittyen siihen, mitä maan päällä nyt tapahtuu, emme tietenkään aio kertoa teille, että menossa on merkittäviä kriisejä, joihin teidän on valmistauduttava. Haluaisimme kuitenkin ilmaista, miten tärkeää teidän kaikkien on oppia tulemaan omavaraiseksi tavoilla, mihin pystytte. Tämä ei ole teidän "suojelemiseksi". Sen sijaan mitä omavaraisempia olette, sitä vähemmän painette laitatte järjestelmään. Näin järjestelmä voi käydä läpi transformaationsa paljon pienemmällä draamamäärällä. Mitä riippuvaisempi olette järjestelmästä, sitä enemmän käytätte sitä pelosta ja kulutatte sitä. Tämä tekee transformaatiosta vaikeampaa, koska on liikaa järjestelmästä riippuvaisia.
 
Suosittelemme seuraavaa niille, jotka pystyvät ja ovat innostuneita tekemään tämän. Kun aika kuluu, niin jos halutaan tehdä sijoituksia, ne tehtäisiin johonkin konkreettiseen - eli kiinteistöt, maa, kulta, hopea, platina jne. Ne ovat asioita, joista saatte fyysisen vaihtoarvon varallisuudellenne. Se säilyttää varallisuuden taloudellisen epävakauden aikana. Tämä on ydin. Silloin kun laitatte varallisuuttanne johonkin konkreettiseen, jotain myös tapahtuu sisällänne hyvin syvällä tasolla. Aikain saatossa (kun velkajärjestelmä kasvoi) olette lakanneet ymmärtämästä arvon merkitystä. Arvo on aina muuttunut. Yksi dollari on vain yhtä arvokas, miten paljon leipää sillä voi ostaa. Elämässänne ei ole ollut vakaata arvontuntua. Teillä ei ole ollut tunnetta omasta varallisuudestanne, koska itse raha on vain paperia - ei enää taattu kullalla tai jollain. Olette kadottaneet kosketuksen arvon luonteeseen.
 
Kun laitatte varallisuuttanne konkreettisiin asioihin - asioihin jotka kantavat teidät muutoksen läpi - saatte arvontunteen varallisuudestanne. Saatte arvontunteen itsestänne. Saatte arvontunteen kyvystänne saada aikaan varallisuutta. Tämä muuttaa teitä sisäisesti. Sisäisesti se vapauttaa teidät enemmän ja enemmän riippuvuudesta järjestelmään. Ja yksi tärkeimpiä asioita joita haluaisimme ehdottaa tänä epävakaana aikana, on, että opettelette tulemaan vähemmän riippuvaiseksi kaikilla elämänne tasoilla. Oppikaa olemaan vähemmän riippuvainen puolisostanne, vanhemmistanne, hallituksestanne, taloudestanne. Jos olette vähemmän riippuvainen, poistatte painetta. Jos poistatte painetta, niin järjestelmä voi muuttua vähemmillä synnytyskivuilla. Tästä on teille hyötyä. Hyödytätte järjestelmää ja se auttaa teitä saamaan tunteen itsestänne ja kyvyistänne hyvin syvällä tasolla, mikä ylittää järjen. Tämä on hyvin henkilökohtainen, sisäinen asia, mitä emme voi kuvata. Teistä tuntuu hyvin erilaiselta. Ja näette taianomaisia muutoksia.
 
Tämä on ehdotus. Seuratkaa intuitiotanne. Jos teistä pelossanne tulee riippuvaisempi järjestelmästä, niin koette kaaosta. Järjestelmä ei voi ylläpitää niin monia riippuvaisia. Se uupuu. Jossain määrin tätä tapahtui Venäjällä.
 
Muinaisimmat tekstinne, kuten raamattu, puhuvat koronkiskonnan pahuudesta (eli rahan lainaamisesta korolla). Nämä tekstit sanovat, että koronkiskonta on alku ketjussa, mikä johtaa tuhoon. Ehdotuksemme on olla lainaamatta rahaa korolla - koko prosessi perustuu kuvitteelliseen varallisuuteen ja on todellisuudessa vain uhkapeliä. Se edistää epäharmoniaa järjestelmässä. Mutta jokaisella on oma valintansa ja on teidän tehtävänne päättää, mikä on oikein teille.
 
Ihanteellinen tilanne on maksaa pois kaikki velkanne ja lakata lainaamasta. Tämä ottaa painetta pois järjestelmästä ja teiltä. Se vapauttaa varallisuutenne käytettäväksi toisiin suuntiin.
 
Kysymys: Jos kaikista tulisi velattomia, se satuttaisi todella kansainvälisiä pankkiireja, eikö vain?
 
Kyllä. Ei voida korruptoida järjestelmää, joka perustuu yksilön omaan vastuuseen. Voidaan korruptoida vain järjestelmä, johon on luonteensa mukaisesti punottuna riippuvuutta. Siksi kautta aikain melkein kaikissa maailman hallituksissa on ollut jonkin tason korruptiota. Hallitus ottaa vastuun pois kansalta. Sitten niistä tulee yksi keskinäisessä riippuvuussuhteessa oleva järjestelmä, joka lopulta johtaa täydelliseen toimimattomuuteen ja romahdukseen. Ei voida korruptoida järjestelmää, mikä perustuu täydelliseen vastuuseen itsestä.
 
Silloin kun teillä on varallisuutta konkreettisissa asioissa (ettekä luota jonkun toisen "menettävän", jotta te voitte "saada"), niin varallisuutenne on puhdasta, sitä ei voi ottaa teiltä ja muututte sisältä. Jos haluatte jatkaa lainaamispelejä, tehkää se kaikin mokomin, mutta oivaltakaa, että saatatte lisätä painetta ja auttaa järjestelmää romahtamaan. Se on uhkapeliä.
 
Olemme aiemmin puhuneet paljon yhteisöstä. Yhteisön koko ajatus on ei-erillisyys, yhdistyminen. Emme puhu konkreettisen omaisuuden hamstraamisesta, sen piilottamisesta ja yksin elämisestä. Ei! Täysin itse-vastuullisten yksilöjen yhteisössä kukaan ei elä pelossa, että joku voi ottaa jotain pois häneltä. Lähestytte luonnostaan naapurianne - ette velvollisuudesta vaan rakkaudesta. Tuollaiset ympäristöt ovat varakkaampia, tuottavampia ja onnellisempia kuin ympäristöt, jotka perustuvat henkilökohtaisen varallisuuden hamstraamiseen ja sen pelkäämiseen, että se viedään teiltä.
 
Plejadilaisessa yhteisössäni meillä ei ole varallisuutta samalla tavalla kuin teillä. Mutta meillä toki oli ennen varallisuutta ja siirryimme yhteisöön. Puhun yhteiskuntani kokemuksista, joten on muita tapoja tehdä se. Ihmisillä on taipumusta (jätettynä yksin tekemään sen luonnostaan) ilmentää asioita hyvin plejadilaisella tavalla. Mutta vastustatte sitä!
 
Kysymys: Onko toiset plejadilaiset varakkaampia kuin toiset? Onko toisilla ihmisillä suurempi alus?
 
No, emme hahmota sitä varallisuutena.
 
Kysymys: No, kuka omistaa suurimman aluksen?
 
Ihmiset jotka haluavat. Varallisuudella on merkitystä vain, silloin kun tuntee puutetta. Kyse on vain polariteetista. Jos voit saada kaikkea, mitä haluat, silloin kun haluat, niin missä kohtaa varallisuuden määritelmä sopii mukaan? Ei voi olla varallisuutta. Varallisuus on vain puutteen mitta. Varallisuus on mitta siitä, mitä sinulla on verrattuna siihen, mitä sinulla tai toisilla ei ole. Omani kaltaisessa yhteiskunnassa (mikä perustuu järjestelmään, mitä kutsumme "tasa-arvojärjestelmäksi") ei ole varallisuuden määritelmää, koska kaikilla on, mitä he haluavat, silloin kun he haluavat, ja on tuotantoylijäämää. Ei ole sellaista asiaa kuin varallisuus.
 
Kysymys: Voiko järjestelmissä, jotka ovat vähemmän kehittyneitä kuin omanne, olla sama järjestelmä?
 
Ehdottomasti, epäilemättä. Mutta sitä ei voi olla nyt planeetallanne, kun olette nykyisellä pelkotasolla. Jos eräänä päivänä maailmanne presidentti sanoisi: "Okei, tästedes meillä on plejadilainen tasa-arvojärjestelmä", alkaisi valtava hamstraus, koska ette uskoisi ansaitsevanne sitä. Teistä tuntuisi, että teidän täytyy "saada" mahdollisimman paljon, ennen kuin joku muuttaa mielensä. Teknologisesti voisitte luoda tämän. Tunteellisesti ette ole vielä siinä kohdassa. On panostettu liikaa puutteeseen. On panostettu liikaa uskomukseen rikkaista ja köyhistä maailmassanne. Tarvitaan enemmän sisästä transformaatiota, ennen kuin voitte ottaa vastaan plejadilaisen tasa-arvojärjestelmän tai oman versionne vaurauden tasavertaisesta jakautumisesta, mikä ei ole kommunismia.
 
Älkää ottako tätä loukkauksena yhteiskuntaanne vastaan. Selvästikin tämän puute- ja varallisuuspeli palvelee teitä, muuten ette pelaisi sitä. Sillä on siis arvoa. Silloin kun siirrytte kohti ajatusta, mistä juuri puhumme teille liittyen vastuuseen omasta itsestä, varallisuutenne pitämisestä konkreettisissa asioissa ja elämisestä yhteisössä, se on plejadilaisen tasa-arvojärjestelmän edeltäjä. Kun olette yhteisössä, missä kaikki ovat vastuussa itsestään, jaatte luonnostaan toisten kanssa sen, mitä teillä on. Tiedätte, että toiset jakavat luonnostaan teidän kanssanne sen, mitä heillä on - ei velvollisuuden tunteesta tai jostain kommunistisesta aatteesta, vaan pelkästään, koska välitätte toisistanne. Tämä on siemen, mistä alkaa itää plejadilainen tasa-arvojärjestelmä.
 
Monet teistä huutavat uutta tapaa. Tunnette myös vetoa toisten ihmisten luo. Olette ikään kuin väsyneet luomaan rajoja ympärillenne. Olette väsyneet rakentamaan tiilimuuria.
 
Sijoituksista puheen ollen, toinen hyvä sijoituskohde olette te itse. Opetelkaa jokin taito tai tehkää jotain, mitä voidaan vaihtaa. Se on konkreettinen investointi. Koronkiskonta (lainaaminen korolla) on aiheuttanut ongelmia nykyjärjestelmässänne. Hallituksenne on velkaa ulkomaalaisille velkojille. Kaikki ovat velkaa jollekin. Tämä johtuu kaikki siitä, että jossain kohtaa matkan varrella koronkiskontaa alettiin käyttää. Pyhimmissä uskonnollisissa teksteissä maan päällä se on ollut yksi suurimmista pahuuksista! Koronkiskonnan ovesta voi tapahtua paljon korruptiota.
 
Jos teistä tulee itsevastuullisempi ja liitytte toisiin, jotka valitsevat saman, teillä on aina, mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette. Aina. Se on hyvin erilainen tapa elää. Lopulta tämä voi olla yksi tie, joka johtaa plejadilaiseen tasa-arvojärjestelmään.
 
Te jotka ette tiedä, mistä puhumme viitatessamme plejadilaiseen tasa-arvojärjestelmään, niin se on erittäin yksinkertainen. Se saattaa kuulostaa liian pelkistetyltä. Kaikki yhteiskunnassamme on samanarvoista kaiken muun kanssa. Käytämme analogiaa. Voin mennä "supermarkettiin" ja saada ostokseni. En osta niitä, kävelen vain ulos niiden kanssa. Kuitenkin aina kun joku tulee luokseni pyytämään palveluani, annan hänelle sitä. Tämä sallii kaikkien planeetallani tehdä sitä, mikä innostaa, ja olla huolehtimatta siitä, ettei hän voi ansaita elantoaan sillä.
 
Teidän arvojärjestelmänne on nyt täysin mielivaltainen. Yhteisössä nuo sattumanvaraiset arvot heitetään ulos ikkunasta. Ei niitä voi muuttaa sopimaan omiin tarkoituksiinsa. Näemme planeettamme yhtenä kokonaisvaltaisena yksikkönä. Kerran kun puhuimme jollekin tästä, hän oli hyvin kriittinen. Hän sanoi: "No, kuka vie roskat ulos, koska kukaan ei voisi mitenkään olla innostunut tekemään sitä?" Ei, kukaan ei ole innostunut viemään roskia ulos. On kuitenkin ollut monia ihmisiä (keksijöitä), jotka olivat hyvin innostuneita keksimään laitteen, jolla päästään eroon roskista! Tämä on merkki kokonaisvaltaisesta organismista. Siellä missä on tarve, on joku täyttämässä tuon tarpeen. Näin yhteiskuntamme toimii.
 
Tiedämme, että tämä on erittäin vierasta teille. Katsokaa, miten monia nälkäisiä keksijöitä maailmassanne on, jotka haluavat keksiä vaihtoehtoisia polttoainelähteitä. Nämä ovat ihmisiä, jotka haluavat keksiä uusia jätteenhävitysmuotoja. On hyvin monia ihmisiä, jotka haluavat keksiä laitteita/menetelmiä ottamaan pois niitä epämiellyttäviä asioita, joita teidän on käsiteltävä.
 
Jos yhtäkkiä päästäisitte irti määrittelyistänne ja tiukoista rajoistanne ja oppisitte seuraamaan innostustanne joka päivä, loisitte tämän! On vain ajan kysymys, kun teette sen. Tällä hetkellä vielä liian monet ihmiset hamstraavat valtaa, rahaa ja elävät pelossa.
 
Yksi syvimmistä toiveistani on, että jonain päivän te kaikki tulette minun maailmaani - fyysisesti tai unitilassa - ja saatte tunteen siitä, miten me elämme. Voitteko oikeasti kuvitella seuraamukset siitä, mitä sanomme?
 
On ollut ilo puhua kanssanne, kuten tavallista. Lähetän rakkauttani ja parhaita jatkuvan evoluutionne toivotuksia.
 
***
 
Sasha on fyysinen nainen Plejadien tähtijärjestelmästä. Hän kutsuu itseään kulttuuri-insinööriksi ja on erikoistunut kontaktin avaamiseen planeettojen kanssa, jotka ovat valmiita astumaan galaktiseen yhteisöön. Hän antaa usein informaatiota kehittyvien planeettojen, eritoten Maan, kehitysmalleista.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >