HomeViestejäLyssa RoyalHelmikuu 1993 - Suuri pyramidi

Helmikuu 1993 - Suuri pyramidi

SUURI PYRAMIDI
 
Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Helmikuu 1993
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nauhalta 131/Kairo, Egypti
 
Yksi asia josta todella nautimme työskentelyssä kanssanne, on keskusteluaikamme. Voitte esittää kysymyksiä Egyptistä, pyramidista ja kokemuksista, joita teillä on ollut. Jos kysytte jostain henkilökohtaisesta kokemuksesta, emme mene yksityiskohtiin, vaan annamme teille vastauksen, mikä on hyödyllinen kaikille. Kuka siis on rohkea ja esittää ensimmäisen kysymyksen?
 
Haluaisin informaatiota kolmannen ulottuvuuden tuottamisesta ja polariteetista.
 
No, teemme parhaamme selittääksemme ulottuvuuden tuottamista ja polariteettia, mutta muistakaa yksi asia: nämä ovat hyvin abstrakteja asioita ilmaistavaksi lineaarisella kielellä. Joka kerta kun yritämme selittää tätä, käsitämme, ettemme ole todellakaan kehittäneet tapaa selittää sitä.
 
Kuvitellaanpa ensin, että on luoja tai tietoisuus, joka on kaikki. Se ei koskaan kyseenalaista omaa olemassaoloaan - se vain on. Kuitenkin jossain kohtaa tämä tietoisuus haluaa oppia lisää. Tämä on ensimmäinen polariteetti. Sitä voidaan havainnollistaa seuraavasti: kaikkeus sanoo yhtäkkiä: "Haluan tietää enemmän." Tämä merkitsee, että se tunnistaa, että on jotain muuta, mitä se ei tunne. Silloin luodaan kaksi asiaa: tunnettu ja tuntematon. Tämä on ensimmäinen polariteetti. Tämä asettaa näyttämön kaikille kokemuksille, mitä galaktisella perheellänne ja teillä on.
 
POLARITEETIN PARADOKSI JA TUNTEMATON
 
Kaikki perustuu tunnettuun ja tuntemattomaan ja tuo alkuperäinen polariteetti aiheuttaa eräänlaisen polarisoituneen ajattelun. Tuo polariteetti palveli suunnitelmana, jolle rakennetaan muut kokemuksenne. Tässä on paradoksi. Silloin kun ei ole tuntematonta, ei ole polariteettia. Kuitenkin aina on tuntematonta. Merkitseekö tämä, että on aina polariteetti? Ei. Se on paradoksi. Mutta älkää huolehtiko tämän yhtälön tulkinnasta. Sovellettaessa tätä polariteettiajatusta ulottuvuusyhtälöön voimme sanoa seuraavaa.
 
Kun kaikkeus on jakanut itsensä tunnettuun ja tuntemattomaan, se haluaa tutkia tuntematonta. Tuo halu salli itsensä jakamisen moniin erillisiltä näyttäviin osiin. Kaikki nuo yksittäiset osat lähtivät omiin matkoihinsa tutkimaan tuntematonta. Ne menivät omiin matkoihinsa tekemään tuntemattomasta tunnettua. Voitte kuvitella, että kaikkeus on jättiläismäinen pallo, joka on myös peili. Silloin kun pirstouduitte Lähteestä, tuo peilipallo ikään kuin hajoisi äärettömäksi määräksi palasia. Jokainen erillinen pala on osa peiliä ja se heijastaa kokonaisuutta. Jokainen teistä heijastaa kokonaisuutta aivan kuin pikkuruinen peilinpala. Näin kaaoksessa muistatte lopulta tienne takaisin kotiin. Toistaiseksi viemme tuon käsitteen vain tähän saakka. Onko se selvä?
 
Tuota pirstoutumista kutsumme ulottuvuuden tuottamiseksi. Jos mietitte antamaamme kuvaa, se auttaa teitä ymmärtämään käsitettä. Tätä käsitettä ei voi ymmärtää järjellä. Teidän on kutsuttava moniulotteista itseänne ymmärtääksenne sen täysin eri tietoisuustasolla.
 
Haluaisin tietää, miten pyramidi missä olemme nyt, rakennettiin ja miten. Tunnen, että minulla on yhteys tähän rakennukseen.
 
Se rakennettiin ja uudelleenrakennettiin monta kertaa. Arviomme on - eikä se ole täsmällinen - että ensimmäisen kerran tätä paikkaa käytettiin pyramidirakenteeseen noin 25000 vuotta sitten. Tämä aikajakso osuisi Atlantiksen sivilisaation hyvin varhaisvaiheeseen. Alkuperäinen pyramidirakenne mikä täällä oli, oli sekä samanlainen että hyvin erilainen kuin tämä. Jos kertoisimme jokaisesta uudistuksesta 25000 vuoden ajalta, se kestäisi 25000 vuotta, joten yritämme olla niin lyhytsanaisia, kuitenkin ytimekkäitä kuin mahdollista.
 
Ensimmäinen pyramidi ei ollut sellaista materiaalia kuin tunnette nyt. Kuvitelkaa pyramidi, josta on huippu leikattu pois. Huippu on hyvin tasainen ja myös sivut, mutta pyramidiin on leikattu askelmat, jotta voidaan päästä huipulle maasta. Se on tietysti hyvin samanlaista kuin jotkut pyramidit, joita näette Jukatanilla.
 
No niin, näitä pyramideja käytettiin alun perin laskeutumisalustoina muinaisille maan ulkopuolisille olennoille. Jotkut ensimmäisistä aluksista jotka laskeutuivat näille paikoille, olivat kuin vanhoja avaruuskapseleitanne, suurin piirtein pyramidinmuotoisia, joten laskeutuessaan tasaiselle huipulle ne loivat täyden pyramidirakenteen. Tästä syntyi myöhemmin ajatus harjakivestä. Kun alus oli pyramidirakenteen päällä ja muodostui täydellinen pyramidirakenne, se latautui uudestaan. Se käytti pyramidin luontaista energiaa latautumiseen. Tapahtui sininen sähkövaraus/lataus, kun alus erkani pyramidista.
 
Hyvin muinaisina aikoina monia tällaisia laskeutumispaikkoja oli ympäri tätä aluetta. Useimmat näistä alkuperäisistä pyramideista ovat nyt joko tomuna ja käyneet läpi monia maanmuutoksia tai ne on purettu. Kuitenkin useita on edelleen hautautuneena hiekkaan alueella, mikä oli kerran Sumeria. Siihen sisältyivät Irak ja Iran. Kenties jossain kohtaa nämä löydetään, mutta sitä ei ole vielä päätetty.
 
PYRAMIDIEN SISÄLLÄ ON PYRAMIDEJA
 
Niinpä tämä pyramidi missä olette nyt, on niiden hyvin, hyvin varhaisten pyramidien jälkeläinen, jotka seisoivat tällä paikalla. Kun pyramidi rakennettiin ensimmäisen kerran uudestaan suuren tulvan tai Atlantiksen tuhoutumisen jälkeen, tuo aikajakso osuu "nykyaikaisempaan" historiaan, noin 10000 vuotta sitten. Tämä pyramidi oli sen hallinnassa, joka sattui olemaan tuon ajan hallitseva jumala. Se rakennettiin sisältä ulospäin ja maasta ylöspäin. Jos teillä olisi teknologiaa analysoida tätä täysin, löytäisitte jäänteitä muinaisemmasta pyramidista, joka tuli ennen tätä. Niinpä aina kun tiedemies yrittää määrittää pyramidien ikää, hän ei saa luotettavia tuloksia.
 
Esimerkiksi, tämä kammio on paljon vanhempi kuin kivet pyramidin ulkopuolella. Tämä kuninkaan kammio on tehty graniitista. Graniitissa on matala radioaktiivisuustaso. Aina kun aineella on tuollainen matala säteily, ei saada täsmällistä ajankohtaa. Olette tekemisissä pyramidin kanssa, jonka vanhin osa - mitä ei ole vielä löydetty - on syvällä maan alla ja yli 25000 vuotta vanha. Uusimman osan iäksi on määritelty 4000 vuotta enintään. Tämä on yksi syy, miksi emme voi antaa teille yhtä ikää pyramidille, koska kyse on itse asiassa monista pyramideista.
 
Kysyit myös, miten se on rakennettu. No, monet ihmiset planeetallanne ovat saaneet näkyjä pyramidien rakentamisesta ja monet niistä eroavat toisistaan. Sanoisimme, että lähes kaikkia eri tapoja joita olette kuvitelleet, on käytetty jossain kohtaa. Yksi yleisimmistä muistoista on kivien leijuminen ilmassa ja sitä varmasti tehtiin. Vielä muinaisempi tapa oli, että kosmista energiaa kiinteytettiin aineeksi laitteita käyttäen. Uudemmassa historiassa on tarinoita orjista raahaamassa kivenjärkäleitä. Ihmiskunnalla oli hämäriä muistoja pyramideista, joita jumalat rakensivat, ja he yrittivät usein rakentaa sellaisia noiden muinaisten muistojen vuoksi. Niinpä joitain uudemmista pyramideista rakennettiin pelkällä fyysisellä työllä, koska maan ulkopuolisia ei enää ollut täällä teknologiansa kanssa. Voitte siis nähdä, että kaikissa tarinoissa on juuret totuudessa. Se minkä visualisoit, on luultavasti se versio, mihin sinulla on voimakkain yhteys.
 
Meiltä kysyttiin yksityissessiossa, mikä yhteys tällä ryhmällä ja Egyptillä on. Vaikka monet teistä tunsivat toisensa eri Egyptin elämissä, tämä ryhmä ei ole ollut yhdessä Egyptin historiassa viimeisten 5000 vuoden aikana. Viime kerta kun ryhmänne oli yhdessä kokonaisuutena, oli Sumerian aikoina. Noina päivinä oli maastamuuttoa Sumeriasta Niilinlaaksoon ja olitte osa tuota muuttoliikettä. Tietysti maastamuuttoon liittyy paljon rakentamista. Monet teistä auttoivat itse asiassa rakentamaan jonain aikana niitä pyramideja, joista kysytte. Yhteytenne Egyptiin on paljon muinaisempi kuin ne faaraot, joista olette kuulleet.
 
Mainitsit, että muinaisaikoina ihmiset olivat täällä kolme päivää ja kolme yötä. Haluaisin tietää, keitä nuo ihmiset olivat ja miten he suorittivat vihkimyksiä.
 
Ihmiset jotka ottivat vihkimyksiä pyramideissa, olivat hyvin paljon teidän kaltaisianne ihmisiä. He olivat henkisen polun etsijöitä. Useimmat heistä olivat yhteydessä eri papistoihin. He olivat sekä miehiä että naisia. Ajan saatossa vihkimysten yksityiskohdat muuttuivat. Jotkut niistä tapahtuivat pyramideissa, mutta jotkut tehtiin muilla pyhillä paikoilla ympäri Egyptiä. Niinpä vihkimyksen yksityiskohdat todella riippuivat henkilöstä ja aikajaksosta, mutta vihkimyksen päätarkoitus oli aina itsensä kohtaaminen. Yksi tapa tämän tekemiseen oli aistiärsykkeiden niukkuus, sillä ilman muuta ajateltavaa yksilöiden täytyi kohdata itsensä. Tuolloin uskottiin, että ollakseen aidosti henkinen ihminen oli kyettävä kohtaamaan itsensä. Tämä merkitsee sisäisten demonien kohtaamista. Se merkitsee omien pelkojenne kohtaamista.
 
VIHKIMYKSET SAIVAT ESIIN SUURIMMAT PELOT
 
Kun ihmiset ottivat näitä vihkimyksiä, oli useita mahdollisuuksia, mitä voisi tapahtua. Yksi oli, että vihkimys oli onnistuneesti valmis pyramidissa vietetyn ajan jälkeen. Onnistuminen oli yksinkertaisesti sitä, että pysyi siellä vihkimyksen ajan ja tuli ulos elossa ja tervejärkisenä. Se vain täytyi tehdä. Niinpä jotkut tulivat pois ehjänä. Toinen mahdollisuus oli, että ihmisen ollessa lukittuna pimeyteen itsensä kohtaaminen oli niin intensiivistä, ettei hän pystynyt jatkamaan sitä, joten hän päätti lähteä kehosta tai kuolla.
 
Yksi mahdollisuus oli, että kokemus oli niin intensiivinen, että henkilö menetti kosketuksen todellisuuteen ja tuli hulluksi. Neljäs vaihtoehto mikä ei ollut käytössä aina, oli, että voi päättää lähteä pois kesken vihkimyksen. Tämä vaihtoehto oli käytettävissä vain tiettyinä aikajaksoina. Useimmiten henkilö lukittiin sisään eikä ollut mitään tapaa kertoa kenellekään, että halusi päästä ulos.
 
Jotkut teistä ehkä ajattelevat: "Voisin maata kolme päivää ja kolme yötä sarkofagissa pimeässä." Ja tänä päivänä useimmat teistä voisivat. Mutta puhumme ajasta tuhansia vuosia sitten, kun ihmistietoisuus ei ollut yhtä kehittynyttä kuin nyt. Heidän tietoisuutensa oli täynnä mytologiaa ja taikauskoa. Taikauskon vuoksi ihmisillä oli sisällään paljon enemmän pelkoa kuin teillä nyt. Vaikka monet teistä pitäisivät tällaista vihkimystä tänä päivänä epämukavana tai intensiivisenä, se ei olisi yhtä intensiivistä, kuin olisi ollut tuhansia vuosia sitten.
 
Minulla oli viikon kuumetta. Erityisesti kurkkuni altistui. Useiden viikkojen jälkeen se oli täysin poissa. Oliko tapauksessani kyse flunssasta vai sopeutumisesta?
 
Se ei ehdottomasti ollut tavallista flunssaa. Se oli yhdistelmä puhdistumista ja energian vähenemistä. On erittäin yleinen kokemus ilmentää flunssa tullessaan tällaiseen paikkaan. Ensimmäisellä kerralla tullessaan tänne kanava sai kuumeen koneessa matkalla Kairoon. Kehonne alkaa kuumentua valmisteluna puhdistumiseen. Kuume voi olla merkki myös energian nopeutumisesta.
 
Flunssa on myös erittäin tärkeä symboli. Kautta aikana, monien elämien aikana, monet teistä ovat pitäneet tunteet syvällä sisällään. Joka kerta kun esititte itseänne rakastamasta, tunsitte syyllisyyttä tai tuomitsitte itsenne, piditte tuon energian sydänalassanne. Tietysti sydänala on myös keuhkojen alue, joten ilmentäessänne flunssan keuhkoihin, kurkkuun ja onteloihin, puhdistatte keuhkoista kaikkia noita vanhoja tunteita, joita on sullottuna sinne. Ripulin ilmentäminen on hyvin samanlainen esimerkki, sillä olette tallentaneet tunteita myös suolistoon. Kun tulette tänne, noita tallennettuja tunteita vapautetaan luonnostaan.
 
On myös hyvin, hyvin yleistä, että naisilla alkaa kuukautiset matkustaessaan voimapaikkoihin. Tämä on luonnollinen asia, mikä kertoo teidän olevan yhteydessä maan kanssa. Muinaisaikoina esimerkiksi Amerikan alkuperäiskansojen naiset menivät voimapaikoille tarkoituksella tietäen, että oli heidän puhdistumisaikansa. Keho reagoi vastaavasti. Miehet käyvät läpi samanlaisen puhdistumisen, vaikkei se ole yhtä huomattava. Kenties he ovat onnekkaita tässä.
 
Kun soinnutin, koin paljon kohoilua rinnan alueella. Kertoisitko minulle, mitä tuo kokemus oli.
 
Silloin kun soinnutatte, koko kehoa - sisällä ja ulkona - ikään kuin valellaan voimakkailla värähtelyillä. Itse soinnut saavat kehon energiataajuuden muuttumaan ja sellaisissa paikoissa kuin Suuri pyramidi se kiihtyy vielä lisää. Aina kun energiataajuutenne nopeutuu, ulottuvuuksien väliset rajat vähenevät ja aistihavaintonne vahvistuvat. Tämä merkitsee, että kuulette ja näette yli normaalin. Jotkut ihmiset myös haistavat tai tuntevat asioita yli normaalikokemuksen. Kun soinnutatte täällä pyramidissa ja saavutatte korkeamman tietoisuuden, tulette paljon lähemmäs luonnollista olotilaanne.
 
Koit siis nopeutumista ja näin kuumuutta, aistihavaintojesi avautumista yli normaalin ja ulottuvuusrajojen hajoamista. Nämä kokemukset voidaan toistaa. Joka kerta soinnuttaessasi voit toistaa tämän kokemuksen. Kokemuksesi täällä Suuressa pyramidissa sallii sinun kutsua tätä energiaa "suurentamaan" joka kerta soinnuttaessasi. Se voi olla sinulle upea puhdistumiskokemus koska tahansa arkielämässäsi. Te jotka nauhoititte soinnusta, niin soittaessanne nauhoituksia kehonne alkaa kristallin tapaan resonoida sointujen kanssa. Hyvin voimakasta.
 
Oliko Mun ja Egyptin välillä yhteys?
 
Voi, kyllä. Mussa oli pyramideja. Nyt haluamme selkeyttää teillä, että hahmotamme Mun ja Lemurian samaksi paikaksi. Jotkut ihmiset eivät. Muinaisimmat pyramidit ja sivilisaatiot planeetallanne löytyivät Lemuriasta. Lemurian pyramidit olivat hyvin samanlaisia kuin ne, joita kuvasimme olleen täällä ikuisuuksia laskeutumisalustoina. Näiden rakenteiden jäänteet on haudattuna syvälle Tyynenmeren alle. On erittäin epätodennäköistä, että niitä löydetään. Niitä ei ehkä edes tunnistettaisi, jos ne löydettäisiin.
 
Sekä Lemurian että Atlantiksen aikana oli pappeja tai oraakkeleita, jotka pystyivät näkemään noiden sivilisaatioiden lopun olevan tulossa. Nämä papit tai oraakkelit sitoutuivat kantamaan muistoa näistä muinaissivilisaatioista tulevaisuuteen. On sarja syviä maanalaisia luolia, jotka yhdistävät eri voimapisteitä maailmassa. Kautta aikain papit ovat kulkeneet näitä luolia pitkin eri alueille planeetallanne varmistamaan, että tieto jatkui. Atlantislaiset kylvivät tiedon Egyptiin, Sumeriaan, Kreikkaan ja muille alueille. Lemurialaiset kylvivät informaation alueille, jotka ovat nyt Kaakkois-Aasia, Etelä-Amerikka, Meksiko ja Länsi-USA sekä muita paikkoja.
 
Jotkut teistä täällä ovat samoja ihmisiä, jotka auttoivat tämän informaation säilyttämisessä ja kuljettivat sitä paikasta toiseen. Jossain määrin se, mitä teette nyt, on työnne jatkamista. Olette edelleen sitoutuneet tiedon säilyttämiseen. Kehumme ja kiitämme teitä siitä.
 
***
 
Germane pitää itseään ei-fyysisenä ryhmätietoisuutena, joka liittyy Orionin valoon - tulevaisuuden integroitu versio galaktisesta perheestä, jonka osa me maan päällä olemme. Hän valitsi Germane-nimen sen englanninkielisen määritelmän mukaan: "tulee samasta lähteestä tai merkittävän relevantti jollekin". Ei ole mitään yhteyttä St. Germainiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >