HomeViestejäLyssa Royal1990 luvun alusta - Työkaluja tuleviin muutoksiin

1990 luvun alusta - Työkaluja tuleviin muutoksiin

TYÖKALUJA TULEVIIN MUUTOKSIIN
 
Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
1990-luvun alusta
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme puhuneet fyysisistä muutoksista, joita kehonne käy läpi ja tulee käymään läpi, kun värähtelynne nopeutuvat. Puhutaanpa ensin fyysisestä tasosta. Millaisia fyysisiä muutoksia voitte odottaa? Mitä voitte tehdä auttaaksenne prosessia sujumaan paljon helpommin?
 
No, esisijainen muutos on kehonne sähköjärjestelmässä. Välttämättä ette tietoisesti tiedä ihmisen sähköjärjestelmän toimivan koko ajan. Kehonne sähkökenttä on kirjaimellisesti energia, joka kääntää hengen aineeksi. Olette noin 90% vettä, joten sähkövirta juoksee aina kehonne läpi. Jännitettä nostetaan. Suunnitelkaa siis vastaavasti.
 
Tämä merkitsee, että vedestä tulee teille kenties tärkeämpää, mitä se on koskaan ollut. Ei ainoastaan sen nauttimisesta, vaan myös siihen uppoamisesta (kylpy, suihku, poreallas) on tulossa hyvin tärkeää. Myös veden läsnäolo joko aurakentässänne tai pyhässä tilassanne (koti) on oleellista. Niinpä ehdotuksemme on, että joisitte niin paljon vettä, kun voitte - hanavettä mieluummin puhdistettua tai käänteisosmoosivettä, mitä valitsettekin. Suosittelisimme tislattua tai puhdistettua, mutta te tiedätte, mikä on oikea teille. Muistakaa syödä ruoka-aineita, joissa on korkea vesipitoisuus eli hedelmiä ja vihanneksia.
 
Antakaa itsenne myös tuntea nestemäisyys. Tämä on paremminkin abstraktia, mutta aina kun olette väsynyt tai tunteiltanne herkkä, kuvitelkaa olevanne joessa, virrassa. Mitä enemmän voitte kuvitella itsenne virtaavasti liikkumassa kuin vesi, sitä enemmän edesautatte niitä sähkömuutoksia, joita kehonne ja planeetta käy läpi.
 
Toinen ehdotus (muu kuin nauttiminen) on veden pitäminen lähellänne, jos voitte. (Ei tarvitse hermostua tästä, koska mitään ei tapahdu, jos ette tee sitä.) On esimerkiksi joitain jalokiviä, jotka yhdistyvät veteen. Jos tunnette vetoa niihin, pitäkää niitä. Vesi on silloin aurakentässänne. Voitte istua myös järven rannalla, laittaa jalkanne veteen tai täyttää ammeen. Pääseminen mahdollisimman lähelle vettä, silloin kun tunnette lataustarvetta, on hyvin, hyvin hyödyllistä teille. Käyttäkää mielikuvitustanne! Voitte käyttää myös veden ääntä, koska kuuleminen laukaisee teidät samalla tavalla.
 
Suihkussa käyminen ja kylpeminen on myös upea tapa saada päivittäinen vesiannoksenne. Vesi puhdistaa sähkömagneettikenttää. Kun kylvette tai käytte suihkussa, se vapauttaa tunnemyrkkyjä, mikä auttaa teitä sitten pysymään puhtaana. Jos haluatte laittaa kristalleja kylpyynne, se on täysin ok.
 
Useat näistä ideoista ovat ihanteellisia, jos asutte kaupunkimaisessa ympäristössä. Teidän ehkä kannattaa tehdä asuntoonne pieni vesiympäristö. Voitte hankkia akvaarion, täyttää sen vedellä ja kauniille kivillä ja kristalleilla tai mitä haluattekin laittaa sinne, jotta se tuntuu rauhalliselta paikalta teille. Laittakaa se sänkynne viereen tai jonnekin, missä voitte katsella sitä ja tuntea tuon vesiympäristön. Siitä tulee myös keskusteluaihe - takaamme sen. Se on yksi idea. Haluatte ehkä hankkia myös kaloja. Keho reagoi hyvin tähän veteen ja jatkaa puhdistumista ja sähkökenttäjännitteen nostamista.
 
Puhdistatte pois kolmannen tiheyden myrkkyjä. 3D:n peruslaatuja muunnetaan 4D:ksi, kun teistä tulee puhdas. Monilla neljännen tiheyden planeetoilla on hyvin suuria vesimääriä. Itse asiassa planeettanne on jokseenkin ainutlaatuinen, kun siellä on niin paljon vettä kolmannen tiheyden todellisuudessa.
 
Planeettanne on myös tietoisuus, jonka osa olette. Olette symbioosissa. Ja heijastatte toisianne omassa transformaatiossanne. Niinpä planeettanne myös tunnistaa vesitarpeensa. Vaikka näyttääkin siltä, että te kaikki luotte tätä kamalaa reikää otsonikerrokseen, autatte todellisuudessa planeettaa sulattamaan jäähuippuja tarvitsemansa veden saamiseksi. Niinpä taas kerran, kaikki on yhteydessä. Planeettanne tekee myös sen, mitä tarvitsee, saadakseen tarvitsemaansa vettä.
 
Veden myötä tulee myrkkyjen poisto. Monilla teistä on jo jokin myrkkyjen poisto-ohjelma. Emme voi kertoa teille, miten paljon tämä hyödyttää teitä. Teidän on erittäin hyödyllistä käydä läpi jonkinlainen myrkynpoisto-ohjelma (mikä toimii teillä), on se sitten suolihuuhtelua, "mehustamista", paastoa tai hyvin tiukkoja spesiaalidieettejä - se riippuu teistä. Mutta pitkässä juoksussa se on valtava tuki kehollenne ja sähköjärjestelmällenne, koska on vähemmän häiriöitä. Myrkyt voidaan nähdä sähköhäiriöinä.
 
Meiltä on usein kysytty, ovatko sähkölaitteet haitallisia ihmisille. Jos olette normaali ihminen, jolla on normaali televisio ja normaali mikroaaltouuni, siitä ei tule riittävästi vahinkoa, että edes huomaisitte sitä - jos tulee lainkaan. Tietysti jos asutte päävoimalinjojen alla, se saattaisi olla vähän liikaa energian kannalta.
 
Jos käytätte paljon tietokonetta, käytössänne on useita vaihtoehtoja. Voisitte hankkia tietokoneen, jossa on nestekidenäyttö (LCD) - näitä näkee kannettavissa tietokoneissa. Tämä on optimitilanne. Jos ette voi tehdä sitä, on säteilysuojia ja sellaisen voi laittaa CRT-näytön päälle ja se voi vähentää merkittävästi säteilymäärää, jolle altistutte. Säteily ei vahingoita teitä, mutta voi hidastaa myrkynpoisto- ja parantumisprosessia, jos olette joka päivä pitkään tietokoneen edessä.
 
Noin neljä tuntia tietokoneen edessä istumista (nousematta ylös) voi hidastaa merkittävästi omia parantumiskykyjänne. Meidän on todettava tässä, että puhumme yleisesti ja että kaikki riippuu omasta uskomusjärjestelmästänne. Jos todella (olemuksenne kaikilla tasoilla) uskotte, ettei mikään ulkopuolellanne voi vaikuttaa terveyteenne, niin voitte elää voimalinjan alla ja nukkua tietokoneen kanssa eikä se tietenkään tee mitään. Nämä ovat siis vain suuntaviivoja ja perimmäinen ääni on oma uskomusjärjestelmänne ja sitä on erittäin tärkeää painottaa.
 
Olemme saaneet kysymyksiä monilta ihmisiltä liittyen toisten kanavien ja terveysalan ammattilaisten opetuksiin. Monet kehottavat heittämään pois television, tietokoneen ja mikroaaltouunin. Jokaisella olennolla ja kanavalla on oma uskomusjärjestelmänsä, minkä kautta informaatio tulee. Katsokaa eri asioita, joita olette oppineet kasvussanne. Jos todella uskotte ajatukseen, että luotte oman todellisuutenne eikä kukaan voi olla uhri, niin ette voi ostaa ajatusta jonkin itsenne ulkopuolisen vaikuttamisesta teihin. Se on joko tai. Jos oikeasti ette usko, että luotte todellisuutenne, ja uskotte, että voitte olla uhri, niin ehdottomasti mikä tahansa voi satuttaa teitä.
 
Miksi tätä pelokasta ja rajoittavaa informaatiota puhutaan - siihen saavat muut vastata. Mutta voimme sanoa sen, että sen puhuminen on arvokasta, koska se saa teidät ajattelemaan. Meidän näkökulmastamme, silloin kun tällaista pelokasta informaatiota annetaan, kohtaatte tilaisuuden ajatella, mihin oikeasti haluatte uskoa sen sijaan, että kuuntelette jotain ulkopuolista lähdettä tarkistamatta asiaa itseltänne.
 
Informaatio joka on pelokasta ja negatiivista, antaa teidän prosessoida omia pelkojanne. Olemme aina sanoneet, että informaatio on tarkoitus ottaa vain informaationa - informaationa lisättäväksi varastoonne, informaationa saamaan teidät ajattelemaan. Tuomaamme informaatiota ei kanavoida, jotta uskotte meitä, vaan jotta otatte sen, mitä annetaan, ja opitte kasvamaan siitä löytämällä oman totuutenne.
 
Meidän ymmärryksemme mukaan teihin ei koskaan, ei koskaan vaikuta mikään itsenne ulkopuolinen, ellei teillä on sellainen uskomusjärjestelmä, että se voi vaikuttaa ja että teistä voi tulla uhri. Ja niin tässä on kyse uskomusjärjestelmien prosessoinnista. Tässä on kyse täysivaltaisuuden oppimisesta, jolloin te olette ainoa todellisuutenne luoja. Ei televisio eikä tietokone luo sitä. Eikä tietenkään mikään paha hallitus, jolla on pahaenteinen juoni! Voima on teissä. Heti kun se tunnistetaan ja omistetaan, ei ole enää uhreja eikä pahaneteisiä juonia. Vastuu itsestänne vapauttaa teidät!
 
Tämä on ote nauhalta 115 "Työkaluja tuleviin muutoksiin".
 
***
 
Germane pitää itseään ei-fyysisenä ryhmätietoisuutena, joka liittyy Orionin valoon - tulevaisuuden integroitu versio galaktisesta perheestä, jonka osa me maan päällä olemme. Hän valitsi Germane-nimen sen englanninkielisen määritelmän mukaan: "tulee samasta lähteestä tai merkittävän relevantti jollekin". Ei ole mitään yhteyttä St. Germainiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >