HomeViestejäLyssa Royal1992 - Lyyralainen alkuperä

1992 - Lyyralainen alkuperä

LYYRALAINEN ALKUPERÄ
 
Germanea kanavoinut Lyssa Royal (www.lyssaroyal.com)
Vuodelta 1992 (?)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille kaikille. Tässä on Germane. Emme tietenkään voi kattaa Maan koko historiaa. Niinpä tämä on - sanoisimmeko - kohokohdat, yhteenveto, pintasilaus. Mutta siinä on riittävästi informaatiota, jotta kykenette aloittamaan ajattelemisen ja katsomisen kenties eri suuntiin kuin aiemmin.
 
Humanoiditietoisuus alkoi alueella, jota kutsutaan Lyyran tähtijärjestelmäksi. Lopulta tietoisuus otti kehomuodon (humanoidiolentona) ja Lyyran järjestelmästä sivilisaatioita alkoi räjähdellä kaikkiin suuntiin. Ne alkoivat polarisoitua, mikä on todellisuutenne luonnollinen malli, sillä polarisoitunut todellisuus herättää teidät saavuttamaan integraation.
 
Lyyran valkoihoiset ja Vegan tummaihoiset humanoidit
 
Silloin oli lyyralaisia sivilisaatioita, jotka olivat yleisesti sanottuna teidän kaltaisianne humanoideja, tavallisesti kaukasialaista tyyppiä.
 
Toinen perussivilisaatio oli Vega-järjestelmästä. Lyyran tähtijärjestelmässä on Vega-tähti. Valovuosina se on paljon lähempänä teitä kuin Lyyra, mutta se pitää itseään Lyyran järjestelmän osana. Vegan sivilisaatio on myös tietty geneettinen rotu, vähemmän kaukasialainen. He ovat enemmän edustettuina tummempi-ihoisissa roduissa planeetallanne, Pohjois-Amerikan alkuperäiskansoista itäintialaisiin ja aboriginaaleihin. Jotkut Afrikan roduista suunniteltiin erityisesti Maata varten, joten ette ehkä löydä aivan tarkkaa tyyppiä sieltä. Nämä kaksi polariteettia aloittivat humanoidisivilisaatioiden räjäyttämisen ulos galaksiin, kunnes pääsitte lopulta maan päälle.
 
Annamme tässä teille vähän sukupuuta. Aloitamme Lähteestä. Olemme puhuneet ulottuvuuksien lisäämisestä, räjähdyksestä tähän ulottuvuustodellisuuteen (tietenkään se ei tapahtunut aivan näin) ja lopulta Lyyran ja Vegan rotujen polarisoitumisesta.
 
Kaksi geneettistä rotua
 
Viedäänpä tämä vähän pidemmälle. Koska tämä on äärimmäinen yksinkertaistus, on kirjaimellisesti satoja sivilisaatioita, jotka eivät ole edustettuna tässä, mutta tämä on perusmalli.
 
Kuten raamatussanne sanotaan (ja käytämme sitä huumorilla), Lyyra synnytti Terran, Lyyra synnytti Plejadit, Vega synnytti Orionin, Vega synnytti Siriuksen. Voitte nähdä tässä vähän geenikehitystä. Terralaiset (tietysti te) ja plejadilaiset ovat vaaleaihoisempia (lyyralaisia). Orionilaiset ja siriuslaiset ovat vähän enemmän vegalaisia. On myriadeja muita sivilisaatioita, esim. Vegan geneettistä ketjua on Alfa Kentaurilla ja Altairilla, Draco-järjestelmän eri planeetoilla ja joitain sivilisaatioita Ursa Majorilla. Ne ovat pienempiä pelaajia. Puhumme nyt tämän draaman pääpelaajista.
 
Kuulette meidän puhuvan enemmän lyyralaisista ja siriuslaisista ryhmistä kuin lyyralaisista ja vegalaisista (polariteettitasolla). Vegalaiset olivat ensimmäinen sivilisaatio täällä maan päällä, ennen kuin lyyralaiset koskaan tulivat. Tämä oli aikana, jolloin planeetallanne oli esihistoriallisia olentoja. Maatanne pidettiin Vegan tulevana siirtomaana - kun planeetta asettuisi, siitä tulisi Vegan siirtomaa. Koska Vega on valovuosina lähellä Maata, se on hyvin luonnollista.
 
Rettelöivät lyyralaiset
 
Mutta lyyralaiset tulivat lopulta ja aiheuttivat paljon hankaluuksia (mistä he ovat tunnettuja). Jossain vaiheessa vegalaiset vetäytyivät ja Maasta tuli lyyralainen planeetta. Monien sukupolvien jälkeen siriuslaiset, jotka olivat peräisin vegalaisista, tulivat takaisin vaatimaan Maata. Näin konflikti on siriuslaisten ja lyyralaisten välillä.
 
Te jotka olette lukeneet kirjan planeetastanne "The Gods of Eden" (= Eedenin Jumalat), tunnette viittauksen veljeskuntaan versus vartijajumaliin. Tätä veljeskunnan ja vartijajumalien dynamiikkaa lyyralaiset ja siriuslaiset ovat esittäneet planeetallanne sen alusta saakka. On kaksi ryhmää, jotka uskovat tai uskoivat, että olitte heidän aluettaan.
 
Olitte esi-isänne
 
Ennen kuin menemme tässä pidemmälle, niin emme halua vihjata, että olette kaikki sätkynukkeja narussa. Avainajatus tässä on, että reinkarnaatiomielessä tämän päivän te olitte näitä esi-isiä, jotka taistelivat teistä. Kyse on siis perheen sisäisestä taistelusta - taistelette itseänne vastaan. Kukaan ei ole tekemässä mitään teille. Yritätte parantaa menneisyytenne tuomalla esiin niiden aikojen entiset ongelmat. Tästä syystä näette nyt planeetallanne monia divisioonia.
 
Arkkityyppisesti puhuttaessa veljeskunnalla, siriuslaisella ryhmällä, oli tietämystä ja se välitti ihmiskunnasta - välitti riittävästi antaakseen teille toisinaan porkkanan tyynnyttämään ja makupalan tietoa, jotta kasvaisitte. Lyyralaiset olivat enemmän vartijajumalia tai autoritaarisia, kenties uskonnollisia hahmoja, joita tunnette - jotka ovat huolestuneempia siitä, miten teidät pidetään heikkona.
 
Tämä on siis se dynamiikka, mikä on toiminut planeetallanne vuosituhansia. On ryhmä, mikä yrittää valaista teitä (omalla tavallaan) ja ryhmä, joka yrittää tukahduttaa teidät. Taas kerran, te teette sitä itse itsellenne. Polariteetit sisällänne käyvät tätä sotaa. Tämä historia on vain sen ulkoinen dynamiikka.
 
Ihmiskunnan luominen oli periaatteessa yhteishanke, vaikkakin vähän halutonta lyyralaisten ja siriuslaisten osalta, joista kumpikin halusi luotavaksi maan päälle rodun omia tarkoituksiaan varten. Niinpä sen jälkeen kun homo sapiens oli täysin autonominen planeetalla ja aloitti lisääntymisen, hienovaraisempia sotia alkoi siitä, kuka olisi herranne.
 
Maan ulkopuolisten yliherrojen aika
 
Varhaisihmisen aikoina (esim. Sumeria) planeetta oli jaettu eri alueisiin, joista vastuussa oli tietty yliherra. Kun käytte läpi planeettanne mytologioita, löydätte jumalia eri sivilisaatioista eri nimillä, mutta hämmästyttävän samanlaisin ominaisuuksin - esim. Innana Sumeriassa, Kwan Yin Aasiassa ja Isis Egyptissä. Nuo kaikki edustavat samaa tietoisuutta, samaa "yliherraa" tietyllä aikajaksolla. Kuitenkaan se tietoisuus, jonka olette tulleet tuntemaan rakkaana Isiksenä/Kwan Yininä, ei ole se, mistä puhumme. (Kwan Yin, Isis, on arkkityyppisempi nyt. Se on kehittynyt versio siitä tietoisuudesta, joka on oppinut elämään, integroitunut kaiken kanssa ja palvelee nyt rakastavana evoluutiovoimana.) Puhumme menneestä fyysisestä historiasta, mikä on liitetty näihin nimiin. Puhumme näiden yliherrojen, näiden jumalien personoitumasta planeetallanne.
 
Monet teistä saattavat ihmetellä, miksi Jumalaan joskus viitataan muinaiskirjoituksissanne todellisena henkilönä, fyysisenä henkilönä. Monia hyvin, hyvin muinaisia kirjoituksia ei ole muutettu ja he puhuvat Jumalasta fyysisenä henkilönä. Nämä maan ulkopuoliset olennot eivät olleet yhtään enemmän Jumala kuin te toisillenne - he olivat fyysisiä olentoja. Kautta aikain heidän todellista luonnettaan on joko tarkoituksellisesti muutettu ihmisten pitämiseksi kontrollissa tai se on vain vääristynyt ajan kuluessa.
 
Olkaa vakuuttuneita, että se mitä sanomme teille, edustaa yhtä puolta. Teille kommunikoidaan myös paljon toisella tietoisuustasolla, joten saatatte tuntea päänne tungetun täyteen. Saatatte saada paljon myöhempiä oivalluksia, asioita joista emme ole puhuneet tänään. Hyvin paljon tästä historiasta on niin monimutkaista ja ei-lineaarista, että joskus meidän on jaettava käsitteitä ei-lineaarisena kommunikointina kielen sijasta.
 
Onko mitään kommentteja tai kysymyksiä tähän mennessä?
 
Koulu tämän historian oppimiseen
 
Tuleeko tänne koskaan koulua tai minkäänlaista koulutusjärjestelmää, mikä tutustuttaa meidät näihin ajatuksiin ja käsitteisiin?
 
Ymmärryksemme mukaan kyllä, lopulta tulee, mutta se ei ehkä tapahdu seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. Paljon asioita on mitätöitävä ja purettava, ennen kuin tätä informaatiota voidaan kommunikoida teille. Kun sanomme "mitätöitävä ja purettava", puhumme siitä otteesta, mikä suurella osalla uskonnollisesta rakenteestanne on yhteiskunnalliseen kehitykseenne. Se on kuin kasvi, jolla on juuret hyvin syvällä - jos yrittää kaivaa kasvin ylös, kaikki ympärillä oleva maa häiriintyy myös. Yhteiskunta ei ehkä ole valmis tällaiseen massiiviseen muutokseen.
 
Tämä informaatio tunnistetaan lopulta, koska tälläkin hetkellä on asiantuntijoita, jotka tulkitsevat sumerialaisia ja monia muita tekstejä, joita on löydetty Lähi-idän alueelta. Suurinta osaa - 75% - tästä informaatiosta ei ole julkaistu, osaa koska sitä ei ymmärretä. Osaa ei ole julkaistu, koska sen tunnistetaan olevan suorassa ristiriidassa sen kanssa, mikä on ollut osa planeettaanne. Ainakaan tällä erää ette opi tästä peruskouluissanne, mutta tulevaisuudessa kyllä.
 
Kätketyt tavoitteet ja ydinuskomusten perintö
 
Haluaisin varmistaa, että kosketamme joitain ydinuskomusjärjestelmiä, jotka olemme perineet entisajoilta, kuten ajatus yksiavioisuudesta tai kirkon vaikutus, valtarakenne ja vastaavaa. Joitain kätkettyjä tavoitteita joita ilmeisesti oli tuolloin, jatketaan edelleen täällä.
 
"Kätketyt tavoitteet" on upeaa terminologiaa. Planeetallanne on toiminnassa hyvin monia kätkettyjä tavoitteita. Itse asiassa, ne ovat niin kätkettyjä, etteivät ihmiset jotka alun perin kätkivät ne, pysty muistamaan, minne on kätketty. Se on teidän haasteenne. Kaaoksen idea on osa sitä. Nämä tavoitteet ovat niin kätkettyjä, että teidän on mentävä täydelliseen kaaokseen edes tietääksenne, että teillä on jokin kätketty tavoite, ennen kuin edes keksitte, mikä se on.
 
Koska toit esille ajatuksen yksiavioisuudesta, puhumme siitä. Emme aio edetä lineaarisessa muodossa kuten aiemmin. Aiomme vastata kysymyksiinne ja heittää teille pieniä herkkupaloja, edestakaisin kautta historianne, mikä auttaa teitä kasaamaan palapelin. Kun kokoatte palapeliä, ette odota tekevänne sitä järjestyksessä. Teette sitä niin, kuin palat sopivat yhteen.
 
Yksiavioisuus, geneettinen koodi
 
Yksiavioisuus on joillekin arkaluontoinen asia, koska se "painelee monia nappuloita". Mutta sanomme, että planeettanne hyvin varhaisina aikoina, kun oli tarkoituksellisia rodunjalostusohjelmia niiden täsmällisten ja suorien sukupuiden luomiseksi, joita vallassa olevat maan ulkopuoliset halusivat, geenirakennetyö tapahtui pääasiassa naisissa.
 
On edelleen latentti geneettinen koodi, joka altistaa naispuoliset ajatukselle yksiavioisuudesta. Tämän tarkoitus on pitää sukupuu puhtaana. Sillä ei ollut merkitystä, jos miespuoliset liihottelivat ympäriinsä, kuten sanotaan, mutta oli erittäin tärkeää, että avainnaiset eivät tehneet sitä, jotta lapsilla olisi puhdas sukupuu.
 
Kun nämä geeniohjelmat oli saatu loppuun, geneettisestä koodista tuli enemmän ja enemmän latentti. Naisten geneettisen koodin joka altistaa yksiavioisuudelle, laukaisee pelko, joten siitä tulee aktiivinen, kun läsnä on pelkoa, ja latentti kun pelko on poissa. Varhaisina aikoina maan ulkopuolisten kontrollointimenetelmänä oli pelko - näin pelosta tuli laukaisin.
 
Nykyaikana teillä on erilaisia asioita, jotka voivat laukaista pelon. Esim. sairauden pelko; pelko ettei saa tarvitsemaansa tai haluamaansa rakkautta, jos kumppaninne ei ole yksiavioinen; pelko että se ottaa teiltä jotain; pelko että jos kumppaninne ei ole yksiavioinen, merkityksenne hänelle ehkä vähenee, identiteettinne kenties murenee. On eri tapoja, miten tämä voidaan laukaista, mutta peruslaukaisin on pelko. Kun parannette pelon, koodi lakkaa toimimasta.
 
Planeetallanne on tapahtunut niin paljon geneettistä sekoittumista, että sanoisimme, että myös miespuolisilla on nyt latentti koodi. Se on toimimattomampi miehissä kuin naisissa, mutta se on kummankin sukupuolen kehossa. Mitä enemmän pelkäätte, sitä enemmän koodi aktivoituu.
 
Tämä on yksi varhaisen geenimanipuloinnin ihanista sivutuotteista. Mutta ette ole mitenkään sen uhri, koska kun parannatte itsenne, kun parannatte suhteen itseenne - itsenne rakastamis- yms. ongelmat - tulette ulos pelkoenergiasta ja koodista tulee hyvin toimimaton - siinä määrin, että siihen olisi vaikeaa päästä käsiksi.
 
Tämä on esimerkki siitä, miten tietty tarkoituksellinen geenimanipulointi muinaisessa menneisyydessä on luonut tietyn yhteiskuntapiirteen, mikä teillä on nyt. Tämä on muuttumassa. Silloin oli välttämätöntä, että teitä kontrolloitiin. Ja tietysti myöhemmin kirkot yms. hyppäsivät villitykseen mukaan, koska jos tietäisitte, että voisitte rakastaa useampaa ihmistä, ette pelkäisi. Ette pelkäisi Jumalaa, joten ette kuuntelisi kirkkoa.
 
Jeesuksen historia ja sukupuu
 
Siis kuninkaiden jumalaiset oikeudet historiassamme juontuvat samasta ajatuksesta - pitää heidän sukupuunsa koskemattomana - ja se liitettiin valtaan ja kontrollointiin?
 
Juuri niin. Planeetallanne on ollut tähän päivään saakka paljon salaisia geeniohjelmia. Yksi niistä joka on joillekin teistä tuttu, on Jeesuksen sukupuu - että Jeesuksella on ollut lapsia. Emme ole puhuneet tästä oikeastaan syvällisesti. Olemme vältelleet sitä kuin ruttoa.
 
Mikä on tarpeellista ryhmän kokoamisessa, jotta teidän ei tarvitse vältellä aihetta …?
 
No, voimme mennä siihen tänään, ryhmädynamiikasta johtuen. Jeesus oli tietysti juutalainen eikä hän olisi voinut pitää asemaansa rabbina, jollei hän olisi ollut naimisissa. Muinaiset kirjoitukset puhuvat Jeesuksesta rabbina eikä hän olisi voinut olla siinä asemassa olematta naimisissa. Oli lapsia. Jeesukseen liittyvän kiistanalaisuuden vuoksi lapset eivät tietenkään puhuisi suvustaan harkitsemattomasti. Jeesuksen häviämisen jälkeen perhe pirstoutui vähän ja meni piiloon. Planeetallanne on sukulinja, jota kutsutaan merovingeiksi. Tämä oli aktiivisempi monia vuosisatoja sitten. He edustavat sitä, mikä on jäljellä Jeesuksen sukupuusta. Näin he ovat väittäneet.
 
Pyhä graali
 
Sitten on koko ajatus graalista - mitä se edustaa ja miten ihmiset ovat etsineet sitä hyvin pitkään. Tarkastelkaa symbolismia. Muistakaa, että ollessanne tekemisissä jonkin mytologian kanssa, kyse on symbolismista. Kyse ei välttämättä ole siitä, mitä luulette. Myyttinen kuppi jossa oli Jeesuksen verta - symbolisesti kuppi voidaan nähdä kohtuna, veri geenimateriaalina, koodeina, mitä tekevät teistä, kuka olette. On siis kohtu, joka sisältää tämän geeniyhteyden - graali. Näin me tulkitsisimme sen. Kyse ei ole tavarasta. Kyse ei ole aineellisista rikkauksista, joita etsiä. Kyse on ajatuksesta ja se on avain vapautumiseenne maan päällä. Kyse on sen tunnistamisesta, kuka olette olleet, kuka olette ja kuka teistä tulee. Kyse on perintönne koko geenipaketista.
 
Olette nähneet ihmisten riskeeraavan henkensä graalin löytämiseksi, edes tietämättä, mitä he etsivät. Tämä johtui siitä, että he tunsivat sen edustavan vapautta. On ollut myös ihmisiä, jotka ovat etsineet graalia kätkeäkseen sen, jottei sitä koskaan löydettäisi.
 
Tämä on planeetallanne jatkunut dynamiikka. On ryhmiä, jotka haluavat pitää teidät tietämättömyydessä ja pelossa. Ja teillä on ryhmiä, jotka haluavat vapauttaa teidät. Olette lyöneet päitänne yhteen vuosisata toisensa jälkeen. Taaskin muistutamme, että kyse on teistä itseänne vastaan. Olette ainoa pelaaja. Kukaan ei tee teille mitään. Tämä on teidän tapanne olla äärimmäisen luova, selvittää kaikki jutut, löytää perintönne ja käyttää menneisyyttänne siirtyäksenne puhtaasti tulevaisuuteen.
 
Seuraavien 20 vuoden aikana monia asioita tulee ilmi - hyvin paljon informaatiota, hyvin paljon paljastuksia. Se on siivoamista. Tämä on välttämätöntä. Ja se tapahtuu kerroksina. Ylin kerros voi olla hallituksenne paljastukset. Voi hyvänen aika! Se vain peittää yhden peitekerroksen! No, "peite" ei ole etsimämme sana, mutta tiedätte, mitä tarkoitamme - kätkettyjä tavoitteita.
 
Jumalainen perintönne
 
Kätketty perustotuus joita kaikki nuo fasadit peittävät, on jumalainen perintönne, kuka olette. Se ei merkitse, että olette kaikki jumalia jalustalla. Se merkitsee, että olette kaikki tasavertaisia Jumalan kanssa. Tulitte taivaista. Teillä on yhteys. Teillä jokaisella on oma yhteytenne Jumalaan, jota kukaan ei voi sanella, ja olette osa valtavaa perheverkostoa planeetalta planeetalle. Hyvin vapauttava ajatus, eikö vain? Siksi sitä ei tunneta laajasti - se on liian vapauttava. Mutta tämä on se perusta, mitä kaikki fasadit, hallitukset, uskonnot jne. salaavat.
 
Graali on yksi avain itsenne ymmärtämiseen geenitasolla - kuka olette, mistä tulette ja minne olette menossa.
 
Jeesus ja ristiinnaulitseminen
 
Yhdessä Seth-kirjassa puhutaan ajatuksesta, että varsinainen ristiinnaulittu ruumis ei ollut Kristuksen ruumis, vaan jonkun toisen. Voitteko kommentoida tätä?
 
Tiesimme, että joku esittäisi tämän kysymyksen. Olisimme samaa mieltä. Emme ole vielä sanoneet tätä, mutta Jeesus ei kuollut. Perimmäinen rienaus minkä voitte heittää yhteiskunnallenne, on se, ettei hän kuollut ristillä. Hänen arvonsa tunnistettiin ja ristiinnaulitsemisesta vastuussa olleet tiesivät, että kuollut marttyyri on paljon voimakkaampi (symbolina). Niinpä käynnissä oli useita poliittisia asioita. Hänen periaatteessa sallittiin mennä piiloon ja toinen henkilö uhrattiin hänen tilallaan. Näin hän pystyi jatkamaan geenilinjaa.
 
Mikä sitten on Torinon kääreliina?
 
Monet näistä tarinoista, joita kerromme teille, voivat kuulostaa hyvin fantastisilta. Teidän on katsottava koko kuvaa fantastisten tarinoiden sijasta.
 
Ruumis joka laitettiin kääreliinaan, ei ollut ristillä kuolleen henkilön ruumis. Se oli Jeesuksen ruumis, muttei hän ollut kuollut.
 
Hän ei ollut transsissa tai muuntuneessa tietoisuustilassa?
 
No, vähän kaikkea mainitsemaasi. Hänellä oli kyky laittaa itsensä hyvin syvään transsimaiseen tilaan, minkä hän oli oppinut Intiassa. Ja hänellä oli kyky siirtää itsensä toiseen paikkaan - näin ilmestyminen apostoleille. Hänelle ja apostoleille se ei ollut mikään iso juttu.
 
Miksi hänet käärittiin liinaan? Miksi hänet haudattiin?
 
Oli tarpeellista, että ihmiset uskoivat hänen kuolleen.
 
Mutta eivätkö he nähneet, että mies ristillä ja haudattu mies eivät olleet sama henkilö? Tarkoitan lineaarisesti puhuttaessa, kun ollaan tekemisissä tuon ihmisryhmän, noiden uskomusjärjestelmien ja tuon älykkyyden kanssa - eivätkö samat ihmiset menneet ristiltä hautaukseen?
 
Ensinnäkin, monet ihmiset jotka olivat vihaisia hänen olemassaolostaan, eivät olleet koskaan nähneet häntä - kaikki oli huhupuhetta. Heillä ei ollut todellista ajatusta, kuka hän oli. Vain fariseukset, saddeukset ja häntä ympäröineet ihmiset olivat oikeasti nähneet hänet. Ei ollut televisioita, valokuvia, joten suurta yleisöä oli erittäin helppoa huijata.
 
Mietitte tänä päivänä asioita, joita salattiin ja miten se olisi voinut tapahtua.
 
No, tänä päivänä television, sanomalehtien ja kaiken muun kera emme vieläkään tiedä totuutta Kennedyistä.
 
On myös silmänkääntötemput. Pidä joku kiireisenä täällä, kun jotain muuta tapahtuu tuolla - erittäin helppoa toteuttaa. Jos joku tietäisi totuuden, hänet tietysti teloitettaisiin tai häntä uhattaisiin riittävästi, että hän pysyisi hiljaa. Ihmiset olivat silloin erittäin pelokkaita.
 
Jeesuksen perhe hävisi, karkotettiin Kreikan alueelle ja Eurooppaan, jotta tunnettiin, ettei asian kanssa täytyisi enää koskaan olla tekemisissä. Tietysti kaikki nuo eri rakenteet joista tuli kirkkoja, veivät sitä eteenpäin, ja teillä on tämän päivän rakentenne.
 
Mitä Jeesukselle sitten tapahtui? Kuoliko hän luonnollisen kuoleman?
 
Hän kuoli luonnollisen kuoleman, kyllä. No …
 
Yliluonnollisen kuoleman?
 
Kiitos. Kyllä, ei luonnollista kuolemaa, jos ajatellaan tuskaa. Periaatteellisesti puhuen hän oli paikalla yhtenä hetkenä ja poissa seuraavana.
 
Hän siis teki siirtymän melko nopeasti?
 
Tämä vie meidät takaisin tähän varsinaiseen syntymään ja hedelmöitykseen, koska se ei ollut luonteeltaan täysin terramainen.
 
Niin ajattelinkin.
 
Hänellä oli kykyjä, joita tuon ajan ihmiset eivät tunnistaneet. Ne eivät olleet tavallisia.
 
Entä hänen elämänsä tämän ristiinnaulitsemisen jälkeen? Jatkoiko hän ns. normaalia ja tavallista elämää piilossa tai toisessa paikassa perheensä kanssa? Pystyikö hän jättämään jonkinlaista työtä jälkeensä, mitä hän teki massatietoisuudelle?
 
Hän itse asiassa jatkoi opettamista. Hän opetti erilaisissa valepuvuissa eri nimillä ja identiteeteillä. Tuolloin se ei ollut vaikeaa, koska maailma ei ollut yhteydessä planetaaristen kommunikointiyhteyksien kautta. Hänen oli välttämätöntä vaihtaa paikkaa, mutta hän oli apuna alussa siinä, mitä pidetään salaseuroina (se ei ollut hänen suunnitelmansa).
 
No, monet asiat joita hän teki, tulkittiin erilailla, kuin hän oli suunnitellut.
 
Aivan. Mutta hänen poistuttuaan tunnistettiin, että hän oli aloittanut vapauttavan opetuksen. Planeettanne tavassa ajatella on hyvin mielenkiintoista se, että joka kerta kun olette saaneet opetuksen, jonka näette vapauttavana, rajoitatte sitä! Pidätte sen salassa. Laitatte ihmiset maksamaan paljon sen saamisesta. Siinä on eräänlainen paradoksi. Mutta niin olette tunteneet tarvitsevan tehdä.
 
Itse asiassa se saattoi olla perusta yhteisöille, jotka tunnemme tänä päivänä ruusuristiläisinä, temppeliherroina …
 
Kyllä, ehdottomasti. Temppeliherrat, vapaamuurit, kyllä ehdottomasti. Perusta oli Jeesuksen varhaisissa opetuksissa ja siitä eteenpäin.
 
Miten kauan hän suunnilleen eli?
 
Mielenkiintoinen kysymys. Hän vietti paljon aikaa ei-maallisessa ulottuvuudessa, joten hän eli itse asiassa paljon pidempään. Mutta maan kronologisina vuosina sanoisimme kenties 80 vuotta. Emme todellakaan voi antaa teille tarkkaa lukua, koska sitä ei lasketa niin. Mutta hän eli melkoisen ajan. Huomaatte, että kun asioita alkaa paljastua, löydätte luultavasti joitain tekstejä Etelä-Euroopasta, mitkä selostavat hänen elämäänsä ristiinnaulitsemisen jälkeen. Kukaan ei halua teidän tietävän sitä, joten siitä tulee hyvin kiistanalaista.
 
Osa siitä materiaalista vuotaa nyt ulos. Maailman eri alueilla oli toisia opettajia, jotka tulivat luullakseni antamaan jokseenkin saman ajatuksen ihmisille, saamaan heidät käsittämään, että heillä oli oma voimansa, ja saamaan rakastamaan toisiaan (vaikka Muhammed on minulle hyvin hämärä).
 
Kuten pitäisikin olla. Muhammed oli eri tilanne. Emme mitenkään himmennä hänen hohtoaan, mutta hän oli yliherra, joten käsitellään vähän eri tilannetta.
 
Maria ja synnitön hedelmöitys
 
Haluaisimme palata synnittömään hedelmöitykseen. Se on erittäin mielenkiintoinen tarina, koska nykyaikana teillä on tarinoita ufo-kidnappauksista, joissa joihinkin naisiin "impantoitiin" lapsia ja he huomasivat olevansa raskaana ilman yhdyntää. No, tämä ei ole mitään uutta. No niin, Äiti Mariaa olisi pidetty neitsyenä, eikö totta? Jos teette kielitieteellisiä tutkimuksia tuon ajan neitsyyden määritelmästä (tarkistakaa), se merkitsi, ettei ole koskaan tullut raskaaksi eikä harrastanut seksiä. Naisen ensimmäinen lapsi kantoi esikoisen geenikoodia. Siksi jos naisella olisi ollut lapsi, hän ei olisi ollut neitsyt, koska hänellä olisi jo ollut esikoinen, mitä pidettiin hänen sielunsa todellisena lapsena. Myöhempi neitsyyden tulkinta oli taas kerran pitämään teidät kontrollissa.
 
Se lisäsi myös mystisyyttä.
 
Voi kyllä. Mikä onkaan parempi tapa pitää väki kontrollissa, kuin kontrolloida vaistonvaraista perusviettiänne? Jos seksuaalista viettiä voidaan kontrolloida, kaikkea muutakin voidaan. Tähän olette itsenne saaneet, minkä olette luoneet itsellenne vapautumisprosessiksi.
 
Tarkoitatko, että tästä olemme saamassa itseämme ulos?
 
Kyllä, sitä myös. Tuossa mielessä silloin Marialla ei ollut koskaan ollut lasta. Hän oli neitsyt sanan vanhassa merkityksessä. Siksi synnitön hedelmöitys olisi sellainen, mitä pitäisitte toisen tietoisuuden keinotekoisena hedelmöityksenä.
 
On tarinoita enkelinen käymisestä hänen luonaan. Ne olivat tietoisuuksia, jotka vierailivat hänen luonaan. Osa muusta on lisätty tarinaan, mutta periaatteessa tietoisuus josta oli määrä tulla Jeesus, laitettiin häneen tarkoituksena inkarnoituminen maan päälle.
 
Ja eikö Maria ollut hyvin henkisten ihmisten pitkää sarjaa? Oliko hän valittu?
 
Kyllä. No, ei valittu - hän valitsi sen. Hän oli valmistautunut monia, monia elämiä.
 
Jeesuksen genetiikka
 
Mikä rotu Mariaan "implantoitiin"?
 
Tiesin tämän kysymyksen tulevan esiin. Se ei ollut vain yksi rotu, vaan geneettinen yhdistelmä. Palaamme tässä taulukkoomme. Päägeeniyhdistelmä oli siriuslainen ja plejadilainen. Plejadilaiset eivät oikeastaan halua puhua tästä. He ovat hyvin herkkiä kaikesta, mitä he ovat tehneet maan päällä sellaista, mitä voitaisiin pitää asioihin sekaantumisena. Se on arka paikka. Se edusti siriuslaista menneisyyttä, plejadilaista tulevaisuutta, noiden kahden energian yhdistämistä. Oli tärkeää, että se tapahtui näin.
 
Nykyiset kuvat Äiti Mariasta ovat hyvin mielenkiintoisia. On eräs kuva, joka on otettu jossain Itä-Euroopassa. Jos vertaatte sitä kuvaa valokuviin, jotka Billy Meier on ottanut plejadilaisista, ne ovat melkein identtisiä.
 
Piirteet ovat hyvin hienostuneita …
 
Hyvin hienostuneita. Korvanipukat matalammat, leuka suippo ja suu hyvin pieni. Kyse ei ole siitä, että joku plejadilainen on ilmestynyt Äiti Marian valepuvussa Itä-Eurooppaan. Mutta alue, ollessaan hyvin katolinen tai kristitty, on tulkinnut näkemänsä Äiti Mariaksi. Siinä on eroa. Äiti Maria siis kantoi paljon plejadilaisia geenejä. Siriuslaisia geenejä laitettiin häneen yhdistymään plejadilaisten geenien kanssa.
 
Jossain mielessä oli poliittista, mitä tulee tuon ajan maan ulkopuolisiin, koska teillä oli jatkunut lyyralaisten ja siriuslaisten kamppailu kautta historian ja kumpikin oli yrittänyt saada jalansijan planeetalla. Tämä oli kenties tapa saada siriuslaisille vähän jalansijaa. Se oli kuin heidän viimeinen yrityksensä.
 
Implantointi oli vain yksi taso koko siriuslaista juttua. Oli muita tasoja, joita voitaisiin pitää pyyteettöminä. Teillä on hyvin mielenkiintoinen historiallinen menneisyys, hyvin värikäs.
 
Aiomme viedä tämän keskiaikaan, hyppelemme taas.
 
Ihmisen biogeneettisen rakenteen luominen
 
Biokemiallisen rakenteen luominen, miten se tapahtui? Oliko se kemiallista? Oliko se vain kehoa varten vain myös sielua? Mikä on sielun rakenne? Onko sillä myös vastaava DNA-koodaus?
 
Puhut maan päälle luodun ihmisprototyypin rakenteesta?
 
Kyllä, sekä kehosta että energiasta, mikä on sielu. Luotiinko se myös?
 
Sieluja ei luotu, ei. Olennot, lyyralaiset ja siriuslaiset jotka olivat suunnittelemassa maan ihmisen genetiikkaa, pyrkivät luomaan täydellisen kulkuneuvon -kehon, johon he itse inkarnoituisivat lopulta. Se oli tavallaan kuin oman auton rakentamista. He halusivat aloittaa tyhjästä, rakentaa auton ja olla sen ajaja. Sielut olivat siis jo olemassa. Siksi sanomme teidän olevan he, koska te olitte heitä.
 
Ne maan ulkopuoliset joista puhumme nyt ja jotka taistelevat keskenään, olette te reinkarnaatiomielessä. Näin synnytätte transformaation ja integroitumisen planeetallanne. Olette saavuttaneet sen, mitä lähditte tekemään - terralaisrodun luominen maan päälle - ja sitten inkarnoituneet tuohon rotuun ratkaistaksenne esi-isienne ongelmat.
 
Varsinaisen geenityön mielessä, maan päällä oli kotoperäinen terralainen rotu, kädelliset. Koko kädelliskehityksen ajan oli aikajaksoja, jolloin geenejä lisättiin prosessin nopeuttamiseksi. Mutta vasta neanderilaisten aikaan asiat menivät vähän hulluksi positiivisella tavalla. Alkoi kasvuräjähdys ja tuolloin he ohjasivat ihmiskunnan cro-magnonin ihmiseksi. Siitä koko ajatus puuttuvasta linkistä alkoi. Puuttuva linkki oli aikajakso, jolloin kehityksenne oli äärimmilleen nopeutettua. Antropologinne eivät pysty keksimään, mitä tuolla jaksolla tapahtui, koska se ei sovi mihinkään teoriaan. Ilmeisin asia on, että saitte apua, mutta he eivät ole ehkä vielä valmiita näkemään sitä.
 
Kulkuneuvo siis valmisteltiin silloin. Kulkuneuvoon juurrutettiin maan ulkopuolista genetiikkaa. Se mistä puhumme, on tavallista universumissa, vaikka se ehkä näyttää monista teistä fantastiselta. Yhdistelette kasveja planeetallanne ja luotte uusia ruokamuotoja. Tämä on luonnollinen evoluutioprosessi. Ja eräänä päivänä teette jossain tuolla tällaisia asioita. Teette sen eri tavalla kuin esi-isänne, takaamme sen. Mutta se on osa evoluutiota. Evoluution on usein määritelty tapahtuvan ilman ulkopuolista ärsykettä. Mutta ulkopuolinen ärsyke on osa evoluutiota, joten kenties uusi määritelmä evoluutiosta auttaisi teitä.
 
Maan ulkopuolista genetiikkaa vuodatettiin kehittyvään kädelliseen maan päällä. Siksi teillä oli homo sapiens. Koko tarina Eedenin puutarhasta on symbolinen esitys Terran rodun hyppäyksestä toisesta tiheydestä kolmanteen, "minä olen" -olemuksen tiedostamisesta. (Olemme tässä hyvin yleisiä, koska olemme kertoneet tämän tarinan aiemmin ja se on käytettävissänne nauhalla, jos haluaisitte kuulla sen yksityiskohtaisesti.) Näin rotu edistyi prototyypiksi ja sitten ihminen potkaistiin ulos Eedenin puutarhasta ja siitä tuli vastuullinen itsestään.
 
Oliko mitään ulkopuolista ärsykettä, eEnnen sitä esihistoriallista aikaa, josta puhutte? Oliko vain luonnollista edistymistä maan päällä?
 
Kyllä. Sanoisimme, että se oli hyvin muinaista aikaa, kun vegalaiset olivat täällä. He tekivät vähän, sanoisimmeko "terramuodostusta", muttei ollut oikeastaan mitään merkittävää projektia, mihin lyyralaiset ryhtyivät myöhemmin.
 
Sielukoodaus
 
Entä reinkarnoitumat? Se kuka olin silloin ja kuka olen tulevaisuudessa, on kenties sekä sieluni että fyysinen geeniedustukseni … mutta tuolla alkuperäisellä sielulla johon geenikoodaus ei ole vaikuttanut, on oma koodauksensa. Mistä se tulee ja miksi Terra-koodauksen pitäisi vaikuttaa siihen seuraavassa reinkarnaatiossamme?
 
Hyvä kysymys. Ensin vähän metafysiikkaa tässä. Sanotaanpa, että ylisielu on kämmen. Sormet ovat elämiä tai inkarnaatioita. Ylisielu tietää koko tarinan ja sanelee, mitä tulette tekemään. Se on lähteenne. Se on lähde, mikä teki teistä lyyralaisen, siriuslaisen ja terralaisen - edistymistä.
 
Genetiikkaa on pidetty fyysisenä asiana. Se on geeneissänne. Geenikoodauksenne on DNA:ssanne. On eteerinen DNA (paremman termin puutteessa), mikä on sielunne tai ylisielunne energiamatriiseissa. Tämä edustaa menneisyyttänne, tulevaisuuttanne ja nykyisyyttänne, kaikki kiedottuna yhdeksi ideaksi. Valotaajuudet ovat koodanneet sen. Tämä sanelee tai vetää puolenne tietyn kehotyypin. Silloin kun haluatte tulla elämään, on eri yhteyksiä eri kehojen kanssa maan päällä. Jos haluatte inkarnoitua mustaksi ihmiseksi, kenties on ollut elämiä toisina mustina ihmisinä ja haluatte selvittää ne. Tämä on yksi idea. Tämä on maatasolla.
 
On muita tasoja, jotka edustavat identiteettiänne lähteenne kanssa eteerisellä geenitasolla. Tämä sanelee kokemuksenne ja geenikehityksenne, ei vasten tahtoanne vaan heijastuksena tahdostanne - eikä vain geneettistä evoluutiotanne maan päällä, vaan metageneettisen evoluutionne, geneettisen evoluutionne valo-olentona.
 
Loiko joku, jokin energiamuoto alun perin tämän eteerisen DNA:n?
 
Ei kukaan ulkopuolellanne. Olemme kuvanneet sitä ulottuvuuslisäämisen ajatusta, mikä oli ilmestymisenne tähän todellisuuteen, minkä te kaikki jaatte. Tulitte yhdistyneestä pisteestä erillisyystodellisuuteen. Kun pirstouduitte, se oli kuin peilin särkymistä. Toitte mukananne sen alkuperäisen jutun, minkä osa olitte, ja tämä on osa identiteettiänne. Kokemuksenne täällä muuttavat identiteettiänne, ne muuttavat ja laajentavat sitä.
 
Niinpä kyse ei ole siitä, että joku muu loi teidät, vaan olette luontaisesti luoneet ne koodit, joista puhumme. Se on paremminkin heijastus teistä kuin suunnitelma teille.
 
Mistä ihmeet ovat peräisin
 
Ihmiset palvovat jumalaa tai rukoilevat jumalaa, on kyse sitten jumalan kuvasta tai buddhasta tai … he yhdistyvät ja saavat tuloksia. Jumala on vain jotain, minkä he tekivät. Ovatko nuo jumalat siis vain yhdistäjiä energiaan, mihin voitiin yhdistyä?
 
Kun rukoillaan jumalaa ja - sanotaanpa, että rukoukseen vastataan. Ihminen tarvitsee tuon hahmon, koska tuolloin elämässään he eivät käsitä, että he rukoilevat peiliä. He katsovat vain itseään. Niinpä sen tekeminen palvelee heille tarkoitusta. Mutta evoluutioprosessi on sellainen, että lopulta tunnistetaan, että katsotte vain peiliin ja näette itsenne. Tässä on eräs mielenkiintoinen ajatus. Sanotaanpa, että joku keksii jumalan ja kutsuu sitä Bobiksi, Bob-jumalaksi. Ja riittävä määrä alkaa uskoa Bobiin. Uskomisen vuoksi Bob luodaan. Bobilla on mahdollisuus tulla itsensä tiedostavaksi, muttei hänen tarvitse. Hän voi olla olemassa vain heijastuksena ihmisistä, jotka uskovat häneen. Bob on hyvin todellinen ja Bobin olemassaolo voitaisiin todistaa.
 
Evoluutiolla on aina villejä kortteja. Tämä on tilanne, jolloin voitte itse asiassa katsella uuden olennon syntymää, koska olemassaolonsa luonnollisen kehityksen kautta Bobista voi tulla itsensä tiedostava. Jos näin on tilanne, hänestä tulee todellinen olento eikä vain heijastus niistä, jotka uskovat häneen. Niinpä kaikkien tarkoitusten ja aikomusten vuoksi, ne jotka uskovat Bobiin, tietävät hänen olevan olemassa, koska Bob on heille hyvin todellinen. Eikä siinä ole oikeastaan eroa, että hän on heijastusta. Pysyttekö mukana?
 
No, itse asiassa olemme kaikki jonkinlaisia heijastuksia toisesta, eikö vain?
 
Puhumme ulottuvuuden lisäämisestä. Joskus ihmiset kysyvät: "Mitä tapahtui ennen sitä?" Ennen ulottuvuuden lisäämistä teidän voi verrata olleen yksi suuri Bob. Bobista tuli itsensä tiedostava ja itsetietoisuus oli niin jännittävää ja sytyttävää, että innostuksessaan hän räjähti ja pirstoutui. Tämä on yksi tapa tarkastella asiaa. Mutta niin olennon luominen voi tapahtua.
 
Mutta sitten voidaan mennä askel pidemmälle ja kysyä, mistä Bob tuli.
 
Aivan.
 
Hän tuli itsestään. No, se on sitten myös kuin paholainen.
 
Paholaisella on paljon voimaa, koska sille on annettu. Se on ainoa syy. Niinpä kirkkonne on hyvin tosissaan, kun se sanoo paholaisen olevan olemassa. Mutta onko paholainen olemassa teidän ulkopuolellanne?
 
No, sanoisin, että sillä on valta niihin, jotka uskovat sen valtaan. He antavat sen sille. He laittavat oman voimansa sen käsiin. Miten tämä liittyy sellaisiin ihmeisiin, kuin Lourdes'n vedet, Pyhä Teresa, Pyhä Fransis Assisilainen ja Bernadette?
 
Itse aikaansaatuja ihmeitä. Ihmeitä tapahtuu, koska etsijä uskoo tarvitsevansa jotain eikä voi sallia itsensä antavan sitä. Siksi ihme tulee mukavimmassa muodossa. Tietyn uskonnon yksilöille ihmeet tulevat heille mukavimmassa muodossa. Joillekin fundalistisimmille kristityille se tulee uskolla parantumisena. Siihen uskotte. Ihmeet eivät tapahdu ulkopuolellanne. Saatte ne aikaan. Se riippuu teistä, haluatteko luoda sen niin, että näyttää, ettei teillä ole mitään tekemistä asian kanssa.
 
Sanotaanpa, ettei Bernadettella tai Pyhällä Fransisilla ole ollut mitään tekemistä näiden ihmeiden kanssa, paitsi että he ovat olleet peilinä …
 
He ovat peili. He ovat myös kanava, minkä kautta energia voi virrata. Ne jotka olette korottaneet, voivat todella olla kanava energian virtaamiseen toisille ihmisille kuin itselleen. Mutta jos olette vain sairas ihminen ja saatte ihmeen, kyse on teistä eikä kanavoinnistanne toisille. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan?
 
No, paransin itseni hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa ja kun kysyin siitä, minulle kerrottiin, että sieluenergiani paransi minut.
 
Kyllä.
 
Ilmeisesti sieluenergia parantaa, kun ego katsoo eri suuntaan, koska ego ei usko sellaiseen.
 
Kyllä, juuri niin. Sanoit juuri kaiken. Mikään ei tapahdu ulkopuolellanne. Ehdottomasti ei.
 
Jos siis otamme täyden vastuun, sanotaanpa Bobin sirpaleista, ja haluamme olla katalyytti tämän asian tekemiseen, niin prosessinamme on hankkiutua eroon egostamme, jotta voimme sitten sammuttaa tulipaloja Kuwaitissa, auttaa Bangladeshin ihmisiä ja estää huumevauvoja syntymästä riippuvaisina - kaikkea tätä. On jonkinlainen prosessi, ett saamme egon pois tieltä ja sallimme itsemme olla kanava parantumiseen tällä tasolla.
 
Juuri niin.
 
Jotenkin keskittää kaikki nämä ihmiset jotka uskovat vakavasti ihmeisiin, jotta heidän energiansa voi virrata ja liittyä omaamme luomaan jonkinlaista …
 
Juuri niin. Ihmeisiin uskomisessa ei ole mitään väärää. Voitte olla täysin harmonisesti rinnakkain fundamentalistikristittyjen kanssa, jotka uskovat ihmeisiin, jos kumpikin sallii egon astua pois tieltä. He näyttävät luovan ihmeitä itsensä ulkopuolella ja te luotte ihmeitä itsellenne. Ja kumpikin hyväksytte toisenne. Kyse ei ole uskosta, kyse on sallimisesta. Tämä on koko avain.
 
On riittävästi tilaa kaikkien energioiden, kaikkien rotujen rinnakkaiseen olemassaoloon.
 
Voi, kyllä.
 
Konfliktin alkuperä
 
Miksi hallintataistelua tapahtui aivan alussa? Oliko se alueellista?
 
Se oli alueellista. Selitämme vähän sen dynamiikkaa. Kysytte, miksi on konfliktia, jos käsitetään, että riittävästi tilaa.
 
Polariteetin luonne universumissanne on sellainen, että se ottaa toisten tai itsensä palvelemismuodon, positiivisen tai negatiivisen. Negatiivinen voidaan rinnastaa itsensä palvelemiseen - tämä johtuu energiadynamiikasta. Itsen palveleminen on supistavaa. Toisten palveleminen on laajentavaa, mikä laajentaa ulospäin, mutta lopulta raavitte päätänne miettien, mitä yhdellä asialla on tekemistä toisen kanssa. Selvennämme.
 
Lampaan veri, karjan silpominen ja aids-virus
 
Tilanne on niin, että on paljon kuolleita esikoisia Egyptissä ja ei-kuolleita esikoisia Israelissa, jotka olivat juoneet lampaan verta. Siirrettynä nykyaikaan: planeetallanne on aids-virus, kuten sitä kutsutaan. Kaikki jotka ovat tutkineet asiaa, ovat havainneet, että aids-virus on yhdistelmä lampaan ja lehmän retrovirusta. Sillä on yhteyksiä sinne. (Itse asiassa, virus voi kasvaa näiden eläinten vatsassa.) Siirrettynä aktiivisiin tilanteisiin 70-luvulla: karjaa ja lampaita silvottiin. (Saammeko paloja yhteen?)
 
1970-luvulla aids puhkesi. 1970-luvulla enemmistö karjasta ja lampaista silvottiin, jolloin verta valutettiin. Sanoisimme, että kulkutauti joka iski egyptiläisiin tänä aikana ja välitettiin juutalaisille, oli samalla tavalla suunniteltu virus, mutta voimakkaampi, koska se iski ja tappoi välittömästi. (Kuten tiedätte, jos käärme puree, vastalääke on pieni määrä käärmeen myrkkyä.) Voitte saada vastalääkkeen ymmärtämällä teidät myrkyttäneen asian kemialliset tekijät. He siis joivat lampaan verta, joka oli valmistettu tietyllä tavalla, mikä vastatasapainotti tämän hyvin voimakkaan viruksen, joka toimi kulkutautina.
 
Takaisin nykypäivään. Tätä kulkutautia käytetään edelleen biologisena aseena ja se on edelleen aktiivisena planeetallanne. Planeetallanne on voimia, jotka ovat yrittäneet löytää taas kerran vastalääkkeen, sekä voimia, jotka yrittävät löytää tavan luoda uudestaan egyptiläisten aikojen voimakaan viruksen. Näin taas kerran kaksi voimaa taistelee toisiaan vastaan. Toinen yrittää löytää hoitokeinon ja toinen tavan saada viruksen ja pyyhkäistä pois paljon ihmisiä.
 
Tämä on karjan ja lampaiden silpomisen tarkoitus - enimmäkseen tutkimusta yrityksenä syntetisoida nämä kemikaalit. Se ei liity maan ulkopuolisiin, jotka haluavat syödä teidät ja vuodattaa verta ravinnokseen - ei mitään sellaista. Tämä on enemmän symbolinen muisto veren juomisesta silloin.
 
Onko planeettamme homo sapiens se, joka tekee tätä?
 
Homo sapiens tekee mitä? Silpomisia?
 
Niin. Kenen sanotte tekevän näitä silpomisia?
 
Määrittelemme silpomiset. Aina 1970-luvulta lähtien on ollut suurempi tietoisuus karjan ja lampaiden silpomisesta, joissa näytetään käytetyn lasersäteitä tai instrumentteja, joita teillä ei ole planeetallanne. Hyvin siistejä viiltoja ja useimmiten eläimestä on veri vuodatettu täysin. Sanomme, että eri ryhmät tekevät tätä. Jotkut ovat ihmisiä (homo sapiens) ja jotkut maan ulkopuolisia, joten tilanne ei ole selkä.
 
Ihmisiä ja maan ulkopuolisia kummallakin puolella
 
Liittyvätkö nuo maan ulkopuolisryhmät planeetallamme niihin, jotka ovat Harmaisen kaltaisia, va puhummeko nyt planeetan ulkopuolesta?
 
Puhumme planeetan ulkopuolesta, niiden jälkeläisistä jotka edelleen luulevat aluekiistan olevan käynnissä. On sekä ihmisiä että maan ulkopuolisia, jotka yrittävät löytää vastalääkkeen. On maan ulkopuolisia sekä negatiivisesti suuntautuneita ihmisryhmiä, jotka yrittävät käyttää virusta. Heitä on siis kummallakin puolella.
 
Emme havaitse teidän luovan todellisuutta, missä aids-virus pyyhkäisee teidät pois. Jos muistatte, aiemmin puhuimme siitä, miten tunnetilat, kuten pelko, voivat laukaista tiettyjä asioita, kuten yksiavioisuuden latentin koodin. Tunnetila voi alentaa immuunijärjestelmän vastustuskykyä. Tästä on tulossa fakta planeetallanne, mutta ei vielä ymmärretä sen monimutkaisuutta. Jos väestönne pidetään pelossa, voitte laukaista immuunijärjestelmän hyväksymään vieraan viruksen juurtumisen teihin. Jos väestönä muunnatte pelon, tämä virus ei pysty koskemaan teihin. Piste. Ei josseja tai mutteja. Tästä syystä tämä koko haaste on tällä hetkellä hyvin tärkeä teille. Koska ette pelasta ainoastaan omaa nahkaanne, vaan teistä tulee myös olentoina vapautettuja tällä planeetalla.
 
Irtisanomisen riskilä sanomme, että te teette sitä itsellenne. Me emme koskaan, koskaan, koskaan anna voimaa ajatukselle, että joku vaanii teitä. Olette luoneet tämän näkymän hyvin suoria tarkoituksia ja ymmärryksiä varten. Saavutatte näistä näkymistä sen, mitä olette järjestäneet saavutettavaksi. Voitta saavuttaa sen nopeasti tai se voi kestää kauan - se riippuu todella teistä. Mutta ei kukaan, ei mikään paha voima aiheuta mitään teille. Tämä on teidän peliänne ja te olette kaikki shakkinappulat.
 
Yhdessä tilaisuudessa puhuimme sairaudesta ja siitä, miten nopeasti se voidaan hoitaa, jos käsittelee sen, miksi se luotiin. Kun kysyin, sisältyikö siihen syöpä, vastauksenne oli "kyllä". Kun kysyin aidsista, vastauksenne oli: "Jos käsittelette sen lähteen". Kysyin, mitä kukaan voisi haluta kokea aidsin avulla, ja vastauksenne oli "täydellinen haavoittuvuus". Siis ne jotka haluavat kokea täydellisen haavoittuvuuden täällä, voivat tehdä sen nyt tällä tavalla?
 
Haavoittuvuus toistettuna
 
Kyllä. Vain katsokaa ajatusta haavoittuvuudesta - immuunijärjestelmä. Silloin kun immuunijärjestelmänne on "kaatunut", olette täysin haavoittuva. Olisimme siis ehdottomasti samaa mieltä kanssasi. Se on luotu nyt, koska sen luomiseen nyt on syynsä. Käytte läpi erittäin tärkeää prosessia. Vaikka ymmärrämmekin, että te kaikki arvostatte fyysistä elämäänne jne., niin fyysisen elämänne loppu ei ole olemassaolonne loppu. Ne yksilöt jotka päättävät lähteä näin tältä tasolta, saavuttavat suurempaa hyvää. Ja tämä ajankohtainen tilanne liittyy myös Mooseksen aikaan, kuten juuri kerroimme teille.
 
Puhdistatte nyt koko tuota aiempaa näkymää - noita sotia, ajatusta että jotkut teistä pitää pelastaa ja joitain ei. Kaikki nämä tilanteet täytyy puhdistaa. Jos joku genetiikan tai lääketieteen edustaja kuuntelee tätä nauhaa, tekee vähän tutkimusta ja ottaa esiin muinaisia raamatullisia tekstejä, jotka puhuvat lampaan valmistelusta, niin jos hän todella haluaa ottaa asian vakavasti, hän löytää yhteyksiä - takaamme sen. Saatatte kenties kyetä löytämään vastalääkkeen. Ymmärrämme, että tämä informaatio voi venyttää monien mielikuvitusta. Mitä enemmän ajattelette sitä, sitä enemmän järkeä siinä on. Tämä näkymä on ollut maisemissa pitkän aikaa ja se on laukaistu aina, kun ihmiskunta on halunnut piristysruiskeen jostain syystä.
 
Todellinen oppitunti: voimaantuminen ja vaivattomuus
 
Jos sillä on tarkoitus ja se on synkronistisesti niillä, joiden tarvitsee saada tuo kokemus, niin sillä on oma luonnollinen kulkunsa. Miksi siis kenenkään pitäisi oikeastaan yrittää keksiä vastalääkettä?
 
Perimmäinen tavoite ei ole löytää vastalääkettä, vaan oppia kaikkivoimaisuutenne ja tietää, ettei teidän tarvitse oppia tuskallisella tavalla. Voitte löytää tämän itsellenne löytämällä vastalääkkeen, minkä teitte esim. polion osalta. Jotkut ihmiset eivät ehkä valitse tekevänsä sitä tällä tavalla ja se on myös täysin ok. On yksilön ja yhteiskunnan tehtävä valita, miten he haluavat ilmentää sen.
 
Paljon aids-tutkimusta tehdään liittyen äänivärähtelyyn - viruksen pirstominen. Sanoisimme myös, että jos haluaisitte odottaa sitä, niin virus muuntuu luonnostaan horrostilaan, missä se ei vaikuta teihin positiivisesti eikä negatiivisesti. Monet teistä eivät ehkä kuitenkaan halua odottaa, kunnes se muuntuu. 
 
Aids-ennusteet epätarkkoja
 
Arviot aids-kuolemista tulevina vuosina ovat hyvin epätarkkoja. Kaikki tehdään paperilla ja se on siinä mielessä kaksiulotteista ajattelua.
 
Liian korkeita vai liian matalia?
 
Voi, aivan liian korkeita.
 
Ei tule niin huonoa tilannetta, kuin luullaan?
 
Ei. Kun teette paperilla tuollaisia laskelmia ja tyrkytätte laskelmatodellisuuttanne yksilöllisille sieluille, jotka tekevät omia päätöksiä. Ne eivät ole käyttökelpoisia. On monia muita tekijöitä, joita ei ole mietitty. Kannustaisimme teitä olemaan huolestumatta ja tekemään sen, mitä teidän on tehtävä elämässänne, itsenne rakastamisen viljelemiseksi, pelkonne paljastamiseksi ja yhdistymiseksi olemuksenne sisällä. Tämä on parempi, kuin mikään vastalääke, mitä voisitte ottaa.
 
Aidsin alkuperä
 
Maalisempana kysymyksenä, kuka on vastuussa aidsin tulemisesta fyysisyyteen?
 
No, ennen muinoin niitä olivat osa sotimiseen osallistuneista ryhmistä, mutta nykyaikana sanoisimme, että niitä olivat tutkijat.
 
Tarkoituksella vai vahingossa?
 
He löysivät sen tarkoituksella, koska tutkijat leikkivät - eli he etsivät jotain. Ollaksemme vähän ympäripyöreitä asian suhteen, niin tietyt voimat saivat informaation haltuunsa tutkijoilta ja käyttivät sitä omiin tarkoituksiinsa.
 
Onko totta, että merivoimat tai armeija on käyttänyt sitä ruiskeena? On teoria, että sitä on ruiskutettu massarokotuksissa.
 
Sanoisimme, ettei se ole tunnistettavissa sotavoimiksi. Puhumme hyvin salaisista varjoryhmistä.
 
Käytettiinkö sitä hepatiittirokotteena ja sitten tuotiin tuossa muodossa?
 
Ennen sitä se tuotiin myös toisessa muodossa.
 
Vihjaatteko, että collegeikäisten opiskelijoiden pitäisi harrastaa seksiä huoletta?
 
Henkilökohtainen uskomusjärjestelmä - kriittinen tekijä
 
On eroa harkitsevuuden ja pelon välillä. Pelko tavallaan vetää puoleenne sitä, mitä pelkäätte. Harkitsevuus on tervettä järkeä ja terve järki sanoo, että mihin tahansa osallistutkin elämässäsi, otat siitä täyden vastuun. Otatte kaikki mielipiteet ja varotoimet, jos sellaisia on. Emme tietenkään sanoisi kenellekään: "Voi, mene tekemään kenen kanssa mitä tahnansa, koska kyse on vain uskomusjärjestelmästä." Jos ette todella tiedä, mikä uskomusjärjestelmänne on, niin menette pimeään reikään valot sammutettuna. Ei ole mitään väärää harkitsevuudessa ja varotoimissa. Mutta jos toimitte pelosta, niin palvelisitte itseänne tarttumalla ensin pelkoon pelkäämänne asian sijasta ja transformoimalla sen. Sitten kaikki muu transformoituu sen myötä. Pysyttekö mukana, mitä tarkoitamme?
 
Sanotte siis, että jos yksilö on oman haavoittuvuutensa hyväksymisen ja henkisen rakenteensa kautta vakuuttunut, ettei hän ole haavoittuva, eikä hän pelkää aids-virusta, niin hän on todella haavoittumaton sille?
 
Kyllä.
 
Hän ei vain vetäisi tällaisia ihmisiä luokseen, niinkö?
 
Juuri niin.
 
Kyse ei ole siitä, että he ovat haavoittumattomia, vaan siitä, etteivät he vedä noita ihmisiä puoleensa.
 
Juuri niin, kyllä.
 
Se muuttaa ajatusta, että aids välittyy vain yhdynnän kautta - vauvat saavat sen.
 
Juttu on niin, että jos saatte sen, saatte sen vaikka vessanpöntöstä (jos saatte sanomamme ydinajatuksen). Itsenne suojaaminen käyttämällä naamiota joka kerta mennessänne ulos ei auta. Kondomin käyttäminen ei auta.
 
Puhutteko yleispelosta (koska pelkoa voi olla moneen suuntaan)?
 
Kyse on oman haavoittuvuutenne pelosta, pelosta että jokin tai joku voi iskeä teihin. Jos tämä pelko hallitsee elämäänne, olette pääkohde.
 
Eikö ole myös pääkohde, jos on varma haavoittumattomuudestaan? Eikö voisi vetää jotain sellaista puoleensa vain näyttämään, että "ei, et ole"?
 
Jos haavoittumattomuuden tunne on mahtailevaa ja peittää epävarmuutta, niin kyllä. Jos tuntee haavoittumattomuutta, mutta epäharmonista haavoittuvuutta, niin peittää vain jotain muuta. Kaikki tiivistyy (jottei teidän tarvitse tuumailla "no, tuntuuko minusta oikeasti haavoittumattomalta") jokaisen kokemuksen ottamiseen sellaisena, kuin se tulee. Olkaa tietoisia, miksi ja milloin vedätte asioita elämäänne. Ja tehkää päätöksiä harkitsevasti, mikä on oikeastaan kaikki, mitä voitte elämässänne tehdä - välissä on maaperä, joka tuo teille iloa, jännitystä ja kasvua.
 
Aidin holistinen parantaminen
 
Entinen ravitsemusterapeuttini sai ensimmäisen aids-potilaansa, joka oli kuolemassa ja halusi kokeilla heidän erikoisdieettiään - raakaravintoa. Mutta hänellä oli paljon entisiä sairauksia ja hän oli täynnä lääkkeitä. Hänelle rakennettu dieetti sisälsi, kummallista kyllä, paljon raakaa lihaa, raakoja munia, hunajaa ja appelsiineja. Hän sanoi sen olevan herkullista, mutta hankkiutuminen eroon myrkyistä oli niin rankkaa, ettei hän kyennyt raahautumaan ulos vessasta suolen toiminnan jälkeen. Hän sanoi kaiken tulleen ulos vihreänä. Se siis toimi, se hoiti homman, mutta hän oli niin pitkälle edennyt ja niin heikko, että hän päätti luopua siitä ja kirjautua sairaalaan. Hän tiesi, että sillä hetkellä hän olisi kuollut. Ravitsemusterapeutti oppi, että tällainen prosessi toimisi puhdistumisessa ja uudistumisessa, vaikkei potilas mitenkään kyennyt viemään sitä loppuun saakka.
 
On ollut monia tapauksia, ei eristettyjä, aidsin holistisesta parantamisesta, mutta ette kuule niistä. Jos ajattelette asiaa, sen syy on ilmiselvä - syntyisi kaaosta lääketieteenne uudelleenjäsentelyssä.
 
Tämä potkaisisi monia pois jalustalta.
 
Lääketieteelliseltä jalustalta, kiitos.
 
Luin jostain, ettei ole mitään, mitä ei voi parantaa jollain, mitä saadaan maapallolta. Sillä on kaikki, mikä voi auttaa parantumisessa.
 
Olemme samaa mieltä. Mutta joskus teidän on todella poistettava myrkyt itsestänne voidaksenne ottaa sisään tuota yrttiä. Monet syömänne ruoka-aineet myrkyttävät teitä niin, että te ette voi saada hyötyä noista yrteistä.
 
Aiheeseen palataksenne, niin vaikka löytäisitte rokotteen, se ei toimi, ellette halua parantaa itseänne. Osaatte sen kaikki - ainakin teoriassa. Aids on siis hyvin merkittävä haaste planeetallenne (ikään kuin teillä ei olisi jo riittävästi haasteita).
 
Parantumattomuuden tarkoitus
 
Palveleeko se jotain tarkoitusta, ettei halua parantaa itseään ja haluaa kärsiä sen sijaan, että valitsee iloisemman reitin oppimiseen?
 
On aina tarkoitus ja tarkoitus voi olla yksilötasolla. Esim. henkilö voi tuntea, että hänen tarvitsee hyötyä tuosta kokemuksesta. Kenties hän teki jotain toisessa elämässä ja tämä on hänen tapansa oppia siitä. Ja sitten on tarkoitus siinä, miten henkilö on vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa, ja tämä tarkoitus on monitahoinen. Jonkun kuolemisen katseleminen laukaisee mahtavan parantavan tunteen ja sitä yhteiskuntanne on vältellyt hyvin pitkään. Se on erittäin puhdistavaa. On aina jokin tarkoitus. Itse asiassa, mitään ei koskaan tapahdu ilman tarkoitusta.
 
Kysymys on sitten, miten paljon kommunikoidaan ihmiselle, joka todella kärsii, että hän voisi valita toisen tien? Vai pitäisikö meidän vain jättää hänet rauhaan?
 
Voitte kommunikoida hänelle uusia ajatuksia, mutta siinä on hienoinen raja, omaksuuko hän sen aktiivisesti vai tuputatteko sitä hänelle. Jos näette jonkun olevan aulis katsomaan toisiin suuntiin, niin tunnette ehkä voivanne auttaa tuota ihmistä. Jos hän vastustelee, voitte aina silloin tällöin ilmaista hänelle jonkin ajatuksen. Jos hän ei tartu syöttiin, se ei ole teidän vastuullanne.
 
Eikö kyse toisen tien valitsemisessa ole kyse kehitystasosta vai onko kumpikin tie yhtä hyödyllinen?
 
Ne ovat yhtä hyödyllisiä. Yhteiskuntanne opettelee tulemista ulos marttyyri- tai uhrikompleksista. Kyse ei ole niinkään siitä, että vaihdatte yhden tavan kehittyneempään tapaan, vaan että vaihdatte vähemmän miellyttävän tavan tyydyttävämpään tapaan.
 
Kun sanotte "yhteiskuntanne", keihin viittaatte?
 
Viittaamme suorimmin amerikkalaiseen yhteiskuntaanne ja epäsuorasti planetaariseen yhteiskuntaanne, koska ymmärrämme, että on poikkeuksia.
 
Miksi viittaatte amerikkalaiseen yhteiskuntaan?
 
Koska puhumme amerikkalaisille ja suurin osa nauhoja kuuntelevista on amerikkalaisia. Myös monet yksilöt planeetallanne tunnistavat Amerikan tiennäyttäjäksi. Emme pidä amerikkalaisia erilaisina kuin muu maailma, mutta se mitä sanomme, kohdistetaan usein teidän uskomusjärjestelmillenne, koska puhumme suoraan teille. Kenties olisi vähän erilaista, jos puhuisimme japanilaiselle, australialaiselle tai ranskalaiselle yleisölle. Yleisesti ottaen kommunikoidaan sitä, mitä tarvitsee kommunikoida.
 
Uskomusjärjestelmät voivat neutraloida myrkkyjä
 
Uskomusjärjestelmistä. Tunnen ihmisiä, jotka koko ajan myrkyttävät kehoaan - Coca Colaa, kahvia, valkoista jauhoa ja sokeria - ja he uskovat, että mitä enemmän he kuluttavat, sitä immuunimmaksi he tulevat. Voiko tuon myrkyllisyysuskomuksen neutraloida ja jatkaa itsensä myrkyttämistä ilman vaikutuksia?
 
Ehdottomasti kyllä. Taas kerran, kyse on uskomusjärjestelmästä. Jos ravittaisiin ihmiskehoa ilman sielua, sen huomattaisiin reagoivan sellaisiin aineisiin kuin levä, ruokaketjun alatasojen aineet, vehnänoras, vihannekset, hedelmät jne. Mutta heti kun mukaan heitetään sielu, on uskomusjärjestelmä ja on sielun tekemiä valintoja. Esim. Bob ei ole ollut päivääkään sairaana elämänsä aikana. Hän syö voita ja kaikkea ja olo tuntuu aina hyvältä, mutta ruokavalio on kamala. Eräänä päivänä Bob kuolee sydänkohtaukseen nuorella iällä, vaikkei hän ole ollut koskaan sairas. Bobilla ei oikeastaan ollut mitään uskomuksia ruuasta, hän söi niin, kuin hänen täytyi syödä, jotta hän toteutti sen, mitä hän halusi tehdä - kuolla varhaisessa iässä.
 
Tässä mielessä jokainen tekee joka hetki sitä, mitä hänen tarvitsee tehdä. Kun luovutte tämän tuomitsemisesta, luovutte itsenne ja uskomusjärjestelmienne tuomitsemisesta. Sitten tulette enemmän harmoniaan luonnollisempien ruokamuotojen kanssa. Jos ette ole siinä nyt, se on aivan ok, koska se ei vaikuta teihin. Ymmärrättekö, mitä tarkoitamme tällä? Kyse on uskomusjärjestelmistänne.
 
Voiko olla henkilö, jolla on tiettyjä tehtäviä suoritettavana ja jonka keskeyttää jokin vastaohjelma, joka sabotoi tai puuttuu henkilön suorituksiin, koska se olisi niitä vastaan, jotka yrittävät tukahduttaa?
 
Tämä voi tapahtua vain, jos se on osa henkilön suunnitelmaa ja hän on valinnut näennäisesti ulkoisen lähteen sekaantumisen. Ei voi koskaan olla ketään, joka vaikuttaa teihin ja joka ei ole osa sovittua prosessianne.
 
Siis egyptiläiset esikoiset, jotka kuolivat, valitsivat tuon kokemuksen?
 
Kyllä, ehdottomasti. Se oli heidän kokemuksensa, heidän valintansa. Paljon siitä perustui myös uskomusjärjestelmiin, mutta sielutasolla oli muita syitä riippuen yksilöstä.
 
Mooses ja kymmenen käskyä
 
Voitteko valaista vähän kymmentä käskyä? Mistä ne tulivat? En usko Jumalan antaneen Moosekselle noita tauluja. Kaiverrettu omin käsin - "ei saa" on patriarkaalista yhteiskuntaa. Mutta on tarvinnut olla alun perin parempia sanoja tienviittoina.
 
Hyvä kysymys, kiitos. Puhuimme aiemmin yliherroista. Tuohon aikaan oli eräs siriuslainen yliherra, joka oli vaihtelevasti historiassanne hyvin pitkän aikaa. Olette tunteneet tämän yliherran useilla nimillä, joista yksi oli Jehova. Monet yksilöt kysyvät, mikä on Jehovan ja Jahven välinen suhde. Aivan samalla tavalla kuin teillä on tasapainottomia ihmisiä maan päällä, ihmisiä joilla on monta persoonaa, tämä oli yleistä myös maan ulkopuolisissa yhteisöissä. Jehovalla joka tunnetaan vihaisena Jumalana, oli myös erittäin ystävällinen ja myötätuntoinen puoli - Jahve. Todellisuudessa riippui mielialasta, kumpi puoli tuli jonain päivänä esiin. Jehova-olennolla oli monta inkarnaatiota - jotkut niistä oli hyvin ystävällisiä ja rakastavia ja jotkut hyvin autoritaarisia.
 
Yliherra Jehova antoi kymmenen käskyä Moosekselle. Tämä on erittäin mielenkiintoista, koska kun luette raamattuanne, niin Jumalan ollessa Siinai-vuorella sitä kuvattiin pullistuneina pilvinä ja punaisina ja jylisevinä avaruusaluksina. Ellei puhuta tulivuoresta, niin mikä saa taivaan punaiseksi savusta ja jyliseväksi?
 
Tulivuori.
 
Niin, mutta se ei ollut tulivuori. Tuon ajan maan ulkopuolisilla oli lähelle sitä, mitä kutustaan avaruusraketiksi. Heillä ei ollut kykyä taittaa aikaa, joten he kulkivat avaruuden pinnalla. Kun sanomme avaruusraketti, tarkoitamme tätä. Mooses meni vuorelle ja altistui aluksen säteilylle. Ja palavaa pensas oli hänen ajatuksensa säteilystä siellä. Kun hän tuli alas, häneltä kysyttiin, miksi hän oli vanhentunut niin paljon siellä. Hän sai itseensä säteilyä.
 
Mooseksessa oli alun alkaen jonkin verran maan ulkopuolista verta, joten hän eli hyvin pitkään "säteilytyksestä" huolimatta.
 
Miten pitkään?
 
Useita satoja vuosia. Kymmenen käskyä oli Jehovan uusin tapa. Hän oli kokeillut monta tapaa iskostaa lakia ja järjestystä ihmisiin, joita hänen oli määrä valvoa. "Ei saa" ja muita juttuja oli vähän pehmennetty, mutta ne olivat edelleen kovia ja tiukkoja. Tämä oli heijastusta hänen persoonastaan. Katsokaa, mitä nuo yksinkertaiset kymmenen käskyä ovat tehneet maailmassanne. Kuvitelkaa, että tämä yksi maan ulkopuolinen yliherra - mies joka on aivan kuin kuka tahansa tässä huoneessa - karjuu tästä kivestä ja vaikuttaa planeettaan vuosituhansia. Aika hassua, eikö vain?
 
Oliko tuolloin laserteknologiaa?
 
Maan ulkopuolisilla oli, kyllä. Taulut kaiverrettiin.
 
Käytettiinkö näiden käskyjen kaivertamisessa Mooseksen kieltä?
 
Kyllä.
 
Pitikö Mooses tuota maan ulkopuolista Jumalana vai viestintuojana?
 
Tuolloin tiedettiin Jumalalla olevan keho. Se mitä näette raamatussa, ei ole tuon ajan ajattelua. Jos kohtaatte jonkun kadulla ja kysytte: "Mikä Jumala on?", ihmiset ovat hyvin hämmentyneitä. He eivät tiedä. Tuolloin yliherrat olivat jumalia. Palvelitte Jumalaa. Olitte kuin Jumalan palvelija.
 
Jumalaan sisältyi eri olentoja, ei vain yksi mies, eikö niin?
 
Aivan. Se oli joko ryhmä tai yksi mies jne.
 
Silloinkin oli siis patriarkaalinen valtarakenne. Eikö ollut naisjumalia?
 
Voi, kyllä oli. Ehdottomasti.
 
Ajatus yhdestä Jumalasta
 
Mistä sitten ajatus yhdestä Jumalasta tuli?
 
Ajatus yhdestä Jumalasta tuli siitä, että yliherrojen kanssa tekemisissä olevat ihmiset oivalsivat, ettei yliherra ollut Jumala, ei Ylimmäisen luojan mielessä. He tiesivät näiden olevan ihmisiä, ei Ylimmäinen luoja. Oli henkistä ymmärrystä, joka tunnisti yhden voiman. On siis kaksi eri uskomusta juurtuneena planeetallanne: jotkut sanovat, että Jumala on voima, jotkut sanovat, että kyse on miehestä valtaistuimella. Sitten asiaa selkeytettiin, mutta ajateltiin, että kenties nämä yliherrat olivat lähempänä Jumalaa eikä oltu heidän kanssaan tasavertaisia.
 
Mitä Mooses näki, kun hän katsoi heitä? Miltä he näyttivät? Olivatko he pukeutuneena avaruuspukuihin vai …?
 
Eivät. He olivat hyvin kirkkaita hänen silmilleen. Ymmärryksemme mukaan, hän silmäili heitä vain kerran tai pari. Toisinaan hän näki aluksen peitettynä savuun tai pilviin ja pensas oli myös esitysmuoto. Mutta itse asiassa vain kerran hän todella katsoi lähempää. Se oli tuotettu kuva ja se oli valoa - se ikään kuin katsoisi ja sokaisisi.
 
Esikoisen genetiikka
 
Voinko viedä sinut hetkeksi tähän esikoislapseen, jonka genetiikka on vähän erilainen kuin saman perheen muiden lasten? Mikä on syynä siihen, että esikoisen geenimateriaali on vähän erilainen?
 
Se oli heidän jäljittämistään varten, jotta voitaisiin pitää sukulinjat puhtaina.
 
Onko tämä latentti asia, jonka kanssa olemme edelleen tekemisissä?
 
Kyllä, tämä on hyvinkin vielä olemassa.
 
Joka perheen esikoislapsella on kovempi sarka kynnettävänä, koska sanotaan: vanhemmat eivät ole psyykkisesti varustautuneita tai kokeneita vanhemmiksi ja esikoisen on oltava koekappale vanhempi-lapsisuhteessa. Onko tässä jonkin yhteys?
 
Toimimattomien suhteiden alkuperä
 
No, on hatara yhteys. Kaksi maan ulkopuolista ryhmää, lyyralaiset ja siriuslaiset, olivat mallina tuolle uhteelle, eli te otitte lapsen roolin ja heistä tuli symboliset vanhemmat. Kun teistä alkoi tulla hedelmällisiä ja aloitte lisääntyä, aloitte kohdella perhettänne niin, kuin he kohtelivat teitä. Tämä merkitsi, ettei vanhemman ja lapsen välillä ollut tasavertaisuutta ja että vanhempien välillä oli tavallisesti ristiriitaa ja esikoislapsella oli suurempi vastuu. Melkein kaikki toimimattomat muodot joita teillä on perhedynamiikassa, ovat tulleet tästä suhdemallista näiden varhaisten maan ulkopuolisten kanssa.
 
Hämmästelemme tätä. Nimittäin rakastamme teitä kaikkia hyvin paljon. Mutta joskus on hämmentävää, kun katselemme dynamiikkaa ja näemme, mitä olette käyneet läpi ja miten nykyiset ydinuskomuksenne ovat peräisin varhaisten maan ulkopuolisten esi-isienne malleista. Se on hämmästyttävää. Eikä tämä ole valjennut teille vielä, tarkoittaen massatietoisuuttanne.
 
Voitte nähdä, miten arvokasta tämä informaatio on, mitä jaamme kanssanne. Miten arvokasta tämä voisi olla, jos sitä levitettäisiin laajemmin!
 
Arvokasta vain tiettyyn pisteeseen, koska ne jotka haluavat kuulla, kuulevat, ja toiset eivät kuule.
 
Tällaista informaatiota tulee ryhmistä ympäri maailmaa.
 
Kyllä, niin tulee. Ja kieli ilmaistaan uskomusjärjestelmässä, minkä ihmiset pystyvät ymmärtämään. Kyllä.
 
Mikä ero on meidän kaltaisillamme ihmisillä, jotka ovat todella innostuneita tästä informaatiosta, ja niillä, joita ei vähääkään kiinnosta tai viehätä se? Onko siinä erilainen sielukehitystaso vai olemmeko eri paikoista? Miksi me tunnemme vetoa siihen ja monet muut eivät?
 
Kyse on enemmän siitä, että olette valinneet olevanne laukaisija tässä elämässä - siksi tunnette vetoa sitä kohtaan. Esimerkiksi, te tunnette kaikki tarinan sadannesta apinasta. Koko yhteiskuntanne ei tarvitse muuttua yksitellen. Sitten kun riittävä määrä ihmisiä muuttuu, koko yhteiskunta muuttuu. Te jotka tunnette vetoa tähän, tuotte esiin uusia ajatuksia. Monien ihmisten täytyy resonoida tämän uuden informaation kanssa, mutta sen jälkeen tapahtuu "kokoontuminen", koska teidät kaikki "potkaistaan yli" riippumatta siitä, tuleeko vielä lisää mukaan vai ei.
 
Olemmeko menossa sitä kohti?
 
Ehdottomasti, epäilemättä. Kyllä!
 
Jehova ja Ensimmäinen Jumala
 
Haluaisin palata Jehova-keskusteluun. Raamatun kieli on minulle vähän tuttua, joten tiedän, että Jehova ei ole hepreankielinen sana eikä sitä mainita hepreankielisessä raamatussa. Se on vain translitteraatio Jumalaa merkitsevästä kirjainsanasta. Tuo kirjainsana tulkitaan aina Ensimmäiseksi Jumalaksi. Nimeä "Oh" ei ole lainkaan hepreassa.
 
Oikein. Se on nimi, mitä käytätte nyt, mutta se ei ole luontainen tuolle ajalle. Kiitos tämän esiintuomisesta. Näette, miten koko ajatus ensimmäisestä syystä tai Jumalasta energiana tai voimana menee sekaisin henkilöajatuksesta. Näin ollen yrittäessänne tarkastella uskonnollista yhteyttä, siitä tulee malli.
 
Sanot siis, että raamatussa on kaksi viittausta - toinen Ensimmäiseen Jumalaan ja toinen näihin maan ulkopuolisiin, näihin yliherroihin?
 
Se riippuu todella tarinasta, josta puhutaan. Esimerkiksi Elohim on ryhmä eikä yksi persoona. Jehova voi olla yksi sielu, mutta monia inkarnaatioita.
 
Mutta Jehovaa ei ole raamatussa - eikö se ole täsmällinen havainto?
 
Kyllä. Mutta nimeä käytetään nimikkeenä. Ja on ollut muita yhteyksiä. Sumerialaiset … no, emme oikeastaan halua mennä siihen. Sumerialaisten tekstien Enkin yhteys Jehovaan ei ole suora. Ne eivät ole sama sielu, mutta samaa sieluperhettä. Pysytkö perässä, mitä tarkoitan? Haluaisimme selkeyttää sitä sinulle, joten kiinnitä huomiomme johonkin.
 
Hepreankielinen nimi joka on translitteroitu Jehovaksi, viittaa siihen, mikä aina on ollut, on ja tulee aina olemaan. Tämä on ehdoton viittaus Ensimmäiseen Jumalaan, ei yliherraan.
 
Kyllä. Sanomme, että raamattu on sekoittanut useita eri asioita. Jehova josta puhut ja tuo viittaus ei ole sitä, mitä kutsumme vihaiseksi Jumalpersoonaksi.
 
Sanotte siis, että Mooseksella oli erilaisia kokemuksia eri aikoina ja hän välitti erilaisia viestejä.
 
Kyllä.
 
Osa hänen kokemuksistaan ei ollut kommunikointia kenenkään kanssa, vaan ainoastaan meditointia, aaltopituuksien nappaamista?
 
Ehdottomasti niin. Toinen taktiikka - sanoisimmeko - oli kommunikoida joillekin Mooseksen kaltaisille ihmisille naamioitujen lähteiden kautta. Teillä on tätä nyt - kaksoisagentteja. Se on vain toinen tapa aiheuttaa hämmennystä. Silloin kun voi hämmentää, voi kontrolloida.
 
Yliherrat nyt
 
Kuolivatko yliherrat eivätkä jatkaneet ikuisuuksia? En ymmärrä, milloin ne loppuivat tai miksi tai miten.
 
Oli aikajaksoja, jolloin voimatasapaino muuttui planeetallanne - esimerkiksi vedenpaisumuksen aikana (vain heittääksemme tässä satunnaistapahtuman). Ennen vedenpaisumusta lyyralaiset olivat vallassa ja sen jälkeen siriuslaiset. Eri aikakausina jälkeläiset tulivat vaatimaan esi-isiensä oikeuksia ja silloin tapahtui taistelua.
 
Ei kyse ole siitä, että meitä rajoitetaan, mutta teidän on ymmärrettävä, että tunnemme meillä olevan pätevä syy olla puhumatta siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Osa tästä liittyy siihen, ettei tämä ole teidän taistelunne. Koko keskinäisen riippuvuuden ja valtuutuksen ajatus osoittaa, ettei teitä palvele tähän sekaantuminen. Se ei ole teidän asianne jokapäiväisen elämänne kannalta. Se ei voi vaikuttaa päivittäiseen elämäänne.
 
Yliherroja siis on edelleen olemassa?
 
Heitä on edelleen olemassa, mutta he eivät enää kontrolli niin kuin ennen, koska riittävä määrä teitä on heidän jäljillään. (Esimerkkinä, Hitleriksi kutsumallanne olennolla oli kontakti yhden lyyralaisen yliherran kanssa.) Se on hyvin rajallista, mitä he voivat tehdä planeetallanne tällä hetkellä.
 
Henkisesti monet meistä täällä ovat kehittyneempiä kuin jotkut yliherrat, mitä tulee siihen ymmärrykseen, että kaikella on oikea paikkansa ja oma voimansa … ?
 
Siinä mielessä, että olette valmiita työstämään näitä ongelmia, ehdottomasti niin. Tavallaan voidaan sanoa, että he tulevat menneestä suuntautumisesta. Muistakaa, mitä sanoimme: he ovat te. Niinpä teidän menneet itsenne näyttelevät tai toimivat huonosti. Kun sanoimme, ettei teidän pidä sekaantua siihen, emme tarkoittaneet vastuun ottamista menneisyydestänne, koska se on tärkeää. Tarkoitamme, että älkää tuoko sitä nykyisyyteen ja jatkako sitä ikuisuuteen. Antakaa kahden lapsen tapella ja se on jokseenkin siinä. Jos menette väliin vanhempana tai toisena ihmisenä ja heristätte sormeanne huutaen, pahennatte tilannetta.
 
Perityt vanhemmuusmallit
 
Puhuisitteko lisää vanhemmuusmalleista, jotka olemme perineet?
 
Kyllä. Puhumme lisää tästä tulevaisuudessa, mutta annamme teille joitain perusdynamiikkoja. Lyyralainen ilmentymä, autoritäärisempi ilmentymä, olisi kuin isä. Siriuslainen ilmentymä ottaa äidin roolin, vaikka se onkin autoritäärinen, koska he yrittivät aina suojella teitä (vaikka samaan aikaan jotkut heistä puukottivatkin selkäänne). Teillä on tässä dynamiikka, missä isällä ja äidillä on oma agendansa teidän käsittelemiseenne. He esiintyvät joskus yhtenäisrintamana, mutta heillä on omat agendansa.
 
Entisenlaisessa hierarkiassa siriuslaiset mukautuivat enimmäkseen lyyralaisiin - äiti joka mukautuu isään. "Mene kysymään isältäsi." Tämä on yksi alulle pantu dynamiikka siinä, että isähahmo on suhteessa jotenkin hallitseva. Se ei liity mitenkään yhteiskunnallisiin rooleihin - että he ansaitsevat enemmän rahaa tai että he käyvät töissä tai muuta. Se on mallintamista. On ollut muinaissivilisaatiota, jotka vaihtoivat rooleja, joten se ei ole annettu, mutta erittäin voimakas tekijä planeetallanne.
 
Perhesalaisuuden malli: laji-identiteettinne muokkaaminen
 
Toinen mallinnusilmentymä on perhemaailmassa. Perheissä on paljon salailua, aivan kuten hallituksissa. Ja aina kun salaisuuksia ei jaeta, puhkeaa kaaos. Salaisuudet ovat kuin magneetteja suhteessa - teitä vedetään aina magneettivoiman suuntaan. Ja magneetti on kuin musta aukko, koska joka kerta kun katsotte, ette voi nähdä mitään. Niinpä aina kun nämä varhaisesi-isänne olivat vuorovaikutuksessa kanssanne, tunsitte heidän salaisuutenne, eli sen mitä he häpesivät, mitä pelkäsivät, kaiken sen. Koska he eivät olleet halukkaita laittamaan korttejaan pöytään, näitte heidän olevan jotenkin yläpuolellanne - heillä ei ollut mitään ongelmia ja he olivat hyvin hurskaita ja hyviä.
 
Tämä välittyi eteenpäin vuorovaikutuksessa lapsienne kanssa - vanhemmat esittivät ulkokuorta, missä minkään ei myönnetty olevan väärin. He olivat lähes superihmisiä. Miten moni teistä muistaa katselleensa vanhempiaan ja ajatelleensa, ettei heillä ole mitään ongelmia, heillä ei ollut mitään salaisuuksia? Tämä on se paradoksi, tämä on se dynamiikka. Oli hyvin ilmeistä monille ihmisille, että heillä oli niitä, vaikkei heillä "pitänyt olla". Paljon hämmennystä on aiheutunut tämän varhaisen mallinnuksen vuoksi.
 
Juuri nyt omalla aikajaksollanne kiinnitätte paljon huomiota siihen, millainen teistä on tullut vanhempienne vuoksi ja millaisia heistä on tullut vanhempiensa vuoksi jne. Mutta ette ole vielä vieneet sitä lähteeseen saakka. Milloin se alkoi? Se ei alkanut jostain isoisästä, joka oli alkoholisti. Se menee kauemmas. Se menee lähteeseen. Se menee laji-identiteettiinne.
 
Kuka on vastuussa laji-identiteettinne muokkaamisesta? Kuka se oli? Vanhemmat, keitä tahansa he olivat. Valtava vastuu. Kun siis laajennatte tietoisuuttanne, alatte kyetä katsomaan tuhon tyhjiöön ja näkemään, miten pitkälle ketju palaa lähteeseen. Kun osutte esi-isiinne, teillä on tarkasteltavana esi-isienne kaikkea kehitystä. Mutta se ei ole aivan tällaista, käsittelemme tässä planeettadynamiikkaa. Hyvin vapauttavaa teille.
 
Mies- ja naispuolen integroiminen ja tasapainottaminen
 
Puhuisitko tästä roolimallista yhteydessä naisasialiikkeeseen?
 
Varhaissivilisaatioiden aikana, hyvin varhain, olitte kaikki riippuvaisia jumalista. He antoivat teille ruokaa, suojan pään päälle ja syyn elää. Kun kasvatte, erityisesti elämän ensimmäisinä vuosina vanhempanne ovat maailmanne. Tämä on sen yksi puoli.
 
Vastauksena kysymykseesi naisasialiikkeestä, niin naiset ja miehet ovat vaihtaneet rooleja kautta aikain. Jos palataan ihmisidentiteetin lähteeseen, naisia arvostettiin sen vuoksi, että he pystyivät tuottamaan sukua. Ymmärrämme, että tämä on tuskallinen ajatus monille ihmisille. Jumalien mielessä miehiä arvostettiin sen raskaan fyysisen työn vuoksi, mitä he pystyivät tekemään, ja joskus ajoittain siemensperman vuoksi, joka auttoi rotua jatkumaan. Mutta usein jumalat tekivät naiset raskaaksi - näin ollen jumalainen jumalatarkuva.
 
Viimeisten sadan vuoden aikana kun olette alkaneet tiedostaa, kun alkaneet herätä, teidän täytyy oppia elämään sen kanssa, että planeettaidentiteettinne ja identiteettinne on heijastusta polariteetista eli nais- ja miespuolesta, ja miten miespuolista on naisessa ja naispuolista miehessä. Osa siitä, mitä olette kokeneet koko vallankumouksessa, on yritystä - vaikka kuinka dramaattista - tuoda se tasapainoon.
 
Vain muutama vuosi sitten iso juttu oli naisten henkisyys. Vain muutama vuosi myöhemmin kyse on miesryhmistä. Yritätte kaikki epätoivoisesti löytää keskuksen, löytää miehen naisesta ja naisen miehestä. Löydätte sen. Löydätte sen ja löydätte henkisytenne tästä, koska enää identiteettinne ei ole keho tai se, mitä voitte antaa jumalavanhemmallenne. Se ajatus on poissa.
 
Raamattunne tai kristittynne tai katolilaisenne kehottaa harrastamaan seksiä vain lisääntymiseen. Tehkää vain tätä, tehkää vain tuota. Seksistä ei pitäisi koskaan nauttia jne. Taas kerran, tämä on ajatus kehotoimintojen kontrolloinnista, ajatus, että naiset ovat lastensynnyttäjiä ja miehet periaatteessa hyviä vain yhteen asiaan. Nämä ajatukset ovat muuttumassa.
 
Tämä johtuu kehityksestä, integroituneesta ihmisestä.
 
Näette enemmän ja enemmän tätä tulevina vuosina. Katsokaa erityisesti lapsiinne. Aikuiset opettelevat nyt antamaan lapsilleen erilaisia malleja, mitä heille itselleen annettiin. Niinpä muodostuu kokonaan uusi toimintamalli. Meidän näkökulmastamme se on hyvin jännittävää.
 
Halusin kysyä siitä, mikä esoteerinen merkitys oli muilla uhrauksilla myöhemmin raamatussa?
 
Voitko antaa jonkin esimerkin?
 
No, Jerusalemin temppelin aikaan uhrattiin monia eläimiä.
 
Se riippuisi todella ajasta, mitä tapahtui, sekä tietyn eläimen merkityksestä. Esimerkiksi, lammas oli hyvin haavoittuva. (Lammas, aids, haavoittuvuus - kaikissa on sama idea) Merkitys riippuisi todella ajanjaksosta, tapauksesta ja tietystä eläimestä. Katso ympäröiviä tapahtumia, katso symboliikkaa ja pystyt näkemään. Käytä mielikuvitustasi.
 
Lasaruksen herääminen
 
Entä Lasarus, mitä hän oikeasti teki ja miten kauan hän kesti herättyään? Hänen elämänsä ei ole voinut olla täysin normaalia.
 
Meillä on pääsy kanavan muistiin, mutta siellä ei ole viittausta, joten sinun täytyy kertoa tarina, jotta voimme vastata kielellänne.
 
Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Lasarus oli kuollut. Lasaruksen perhe tuli juosten Jeesuksen luo hakemaan apua, joten Jeesus meni haudalle, huusi alas kovalla äänellä ja Lasarus tuli ulos haudasta. Voisiko olla niin, että Lasarus oli oikeastaan koomassa ja Jeesus oli riittävän viisas tunnistaakseen sen? Se on yksi teoria.
 
Meidän ymmärryksemme mukaan tuo keho ei ollut kuollut. Tilanne oli kooman kaltainen tila, mutta tuossa kohtaa kun Lasarus heräsi, tapahtui sieluvaihdos, mitä voitaisiin pitää vaihdokaskokemuksena.
 
Ja tietysti Jeesuksen sanottiin tehneen ihme.
 
Että hän teki sen. Hän oli sellainen heppu, joka oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 
Helpomman tien neuvotteleminen tulevaisuudelle
 
Olen alkanut käsittää, että elämässäni on tapahtunut monia asioita, koska suostuin niihin jollain tietoisuustasolla. Jos minulla on siis joku kokemus ja olen eri mieltä siitä, miten voin neuvotella?
 
Erinomainen kysymys. Ette ole koskaan sidottu sopimukseenne, kuten avioliittosopimus. Annan teille analogian. Kun tulette elämään, ylisielunne valitsee, että menette alas tietystä eteishallista. Menette alas tuosta eteisestä. Riippumatta siitä, mitä muuta teette, menette alas tuosta eteishallista. Se miten menette siitä alas, on täysin oma asianne. Voitte juosta, voitte mennä taaksepäin, voitte heittää kärrynpyörää. Se on ero ylisielunne valinnan ja teidän vapaan tahtonne valinnan välillä. Ylisielunne luo eteishallin, mutta te valitsette, miten menette siitä alas.
 
Sanotaan, että olette päättäneet luoda kroonisen kivun jalkaanne. Nyt tunnistatte, että tämä oli sopimus teidän saamiseksi tällä hetkellä kohtaan, missä toivotte oivaltavanne jotain. Ensimmäiseksi pitäisi tunnistaa ja omistaa, että olette tehneet tuon sopimuksen. Seuraava askel olisi ymmärtää, miksi teitte tuon sopimuksen. Joskus se on vaikeaa monille ihmisille. Se voi olla tuskallista, koska se on ehkä jotain, mitä ette oikeastaan halua nähdä. Mitä yrititte opettaa itsellenne? Miksi päätitte saada kivun jalkaanne?
 
Sitten kolmas askel olisi löytää päässänne tapa, mikä antaa teille saman oppitunnin mukavammin. Kun käytte tämän prosessin läpi tietoisesti, se neuvottelee sopimuksenne uudestaan. Pääsette kolmanteen kohtaan, missä sanotte: "Voin antaa itselleni saman viestin tekemällä tätä, tämän sijasta." Silloin kun saatte tuon oivalluksen, rikotte otteen, mikä teillä on negatiivisesta mallista, mallista mistä ette pidä. Neljäs askel on alkaa aktiivisesti kytkeytyä uuteen mieltymykseen tai käyttäytymismalliin. Ottakaa askel kerrallaan. Ei ole mitään kiirettä minkään askeleen läpi. Pysytkö mukana?
 
Kyllä. Onko mahdollista, että ylisieluni teki kaksi ristiriitaista sopimusta? Tai vaihdokastilanteen?
 
Ylisielusi ei koskaan luo mitään, mitä ei voi ratkaista. No, harvoin ylisielu voisi luoda jotain, mitä ei voisi ratkaista, koska sinun täytyisi kokea ratkaisematon tilanne. Niin ei ole tässä tapauksessa. Ylisielusi ei luo mitään, mitä et voi ratkaista.
 
Vaihdokaskokemus on paljon harvinaisempi, mitä ihmiset ajattelevat. Usein uusi energia joka tulee, on osa sinua, mikä punoutuu kanssasi yhteen, ei korvaa sinua. Pysytkö perässä?
 
Minulla on sitten kysymys liittyen siihen suunnitelmaan, mikä on astrologian kautta. Onko se ylisielun suunnitelma vai sellainen, mikä osoittaa, miten kuljet alas tuosta eteisestä?
 
Siinä ylisielu auttaa eteisen rakentamisessa. Esimerkiksi, kun menet alas eteisestä, se on kuin alue, joka antaa sinulle pitoa. Sanotaan, että sinulla on kartallasi tietty asia, mikä sanoo, että voisit saada hyviä suhteita ihmisiin. Se antaa sinulle pitoa eteishallissa niin, että mitä tahansa valitsetkin tekeväsi, jalkasi ei luista. Mutta jos haluat, voit olla täysin piittaamatta siitä. Se on annettu sinulle työkaluksi, jos haluat käyttää sitä.
 
Kun astrologiassa on huoneita, jotka ovat tyhjiä, voiko alkaa tehdä omaa karttaansa tietoisesti?
 
Kyllä. Se ei muuta syntymäinformaatiotasi, mutta vedät itseesi energiaa, minkä et ehkä aiemmin käsittänyt olevan käytössäsi. Se on kuin todellisuutensa muuttamista.
 
Voitko laajentaa viimeistä toteamusta vähän? Taidan haluta vähän lisää informaatiota.
 
Se periaatteessa liittyy jonkin sellaisen järjestämiseen, mitä haluat luoda elämääsi. Kartan käyttäminen on yksi tapa tehdä se, mutta vain yksi tapa. Tekemisen dynamiikka on sama, käytätkö karttaasi vai teetkö sen vain muistilehtiössä tai päässäsi tai mitä tahansa. Määrittele jotain tulevan luoksesi ja ala leikkiä ajatuksella, että sinusta tulee tuo asia.
 
Hitlerin yhteydet maan ulkopuolisiin
 
Voitko kertoa meille, millainen Hitlerin tapaaminen tuon yliherran kanssa oli luonteeltaan?
 
Hitler oli nerokas ja älykäs mies, mutta jollain tapaa häntä käytettiin myös sätkynukkena. Hän oli tietoinen maan ulkopuolisten olemassaolosta. Hän oli tietoinen - ainakin abstraktisti - tietyn energian olemassaolosta, johon hän yhdistyi. Emme näe, että oli varsinaista tapaamista kasvokkain, mutta hän oli tietoinen ajatuksesta, että hän vastaanotti opastusta toisesta maailmasta. Se oli luonteeltaan lyyyralaista, autoritaarista, ankaraa. Lyyralainen oli myös kaukasialainen, arjalainen/aryan. Yksi asioista mitä emme maininneet tänään ja mistä planeetaltanne tulee ennakkoluuloja.
 
Ensimmäiset, hierarkian huipun jumalat olivat kaukasialaisia. Siellä se tuli muotoon. Oli uskomus, että mitä korkeammalle kehittynyt olet, sitä valkoisempi ihosi on. (Kysy Ku Klux Klanin jäseneltä ja hän kertoo sinulle sen.)
 
Kun sanoit, että heprealaiset olivat siriuslaisen alaisuudessa, se ei rekisteröitynyt minulle, koska ajattelin heitä pidetyn valkoisina.
 
Kartassa jonka annoimme sinulle [Lyssa Royalin ja Keith Priestin "Prism of Lyra vuodelta 1990], kyse on enemmän vegalaisesta yhteydestä. Sen perusteella, miten se ilmenee planeetallanne, he ovat edelleen kaukasialaisia, mutta se on geneettisesti eri rotu. Kun sitten katsotaan Hitleriä, kyse oli lyyralaisesta yliherrasta, joka yritti kostaa siriuslaisille Hitlerin kautta.
 
Heprealaisten osalta en ole vieläkään selvillä, miksi …
 
Yhteys siriuslaisiin. Siksi heprealaiset olivat hänen ensisijainen kohteensa.
 
Mitä lyyralaiset kostavat siriuslaisille?
 
Se oli ikivanha aluekiista, joka alkoi Lyyran järjestelmässä ja tuotiin maan päälle. Maapallo nähtiin erittäin rikkaana ympäristönä, mitä halusivat monet siirtomaita perustavat ryhmät.
 
Siis lyyralaiset himoitsivat mineraaleja, luonnonresursseja ja muuta vastaavaa?
 
Sitä se oli alussa. Mutta sitten rotu, mikä teistä tuli, oli hyvin houkutteleva. Olitte hyvin haastava laji hallita.
 
Voimamme ja yhtenäisen identiteetin vaatiminen
 
Jos taistelemme vain itseämme vastaan, niin mikä tahansa ulkopuolinen ryhmä, jonka vedämme planeetallemme ja joka sotisi meistä, olisi kuitenkin meidän luomamme?
 
He ovat ulkopuolellanne. He ovat itsenäisiä, mutta olette vetäneet ne puoleenne sen vuoksi, mitä teidän täytyy ratkaista sisällänne.
 
Toisin sanoen, he peilaavat sitä, minkä kanssa edelleen teemme työtä. Niinpä ajatus jatkuvasta sodasta koskien maapalloa - valtaaminen ja siirtomaaksi ottaminen - on edelleen olemassa, kunnes lopetamme tämän?
 
Kunnes vaaditte oman voimanne ja teillä on yhtenäinen planeettaidentiteetti. Syynä siihen, että teidät nähdään edelleen joksikin vaadittavaksi, on se, että te ette ole vaatineet itse.
 
Mikseivät he ole tulleet joukolla ja vallanneet?
 
Koska heidän taktiikkanaan, filosofianaan, on hajota ja hallitse. Jos he tulisivat joukolla, te yhdistyisitte, koska kyse on yhteisestä vihollisesta, ja pystyisitte vastustamaan niitä.
 
Kuvauksesi kuulostaa siltä, että he ovat voimakkaampia, mutta me henkisempiä.
 
Laitoit sen sanoiksi mielenkiintoisella tavalla. He ovat fyysisesti voimakkaampia, siinä että heillä on kenties enemmän teknologiaa kuin teillä. Mutta teillä on voimaa, mitä kenelläkään muulla ei ole. Se on voimaa, mikä syntyy siitä integroitumisprosessista, minkä olette käyneet läpi - ei vain omasta alustanne tällä planeetalla, vaan te heinä ja heidän menneisyytenään. Tällä hetkellä teillä on Maan integroitumishistoria sekä esi-isienne historia. Heillä on vain oma historiansa.
 
Kaikkien kuvaustesi perusteella ei vaikuta siltä, että he ovat siirtymässä mitään muuta tavoitetta kohti kuin aluevaatimukset ja valtapelit. Ei näytä siltä, että he työstävät itseään samalla tavalla, kun kehotat meitä työstämään itseämme.
 
He tekevät sitä siinä mielessä, että heidän määränsä on nopeasti vähenemässä. Se on merkki. Kauan sitten esi-isien aikana heitä oli erittäin paljon. Heidän määränsä on nyt pienempi.
 
Määritteletkö "heidät" tietyksi ryhmäksi?
 
Emme tekisi oikeutta tekemällä niin, koska teille antamamme identiteetit, lyyralaiset ja siriuslaiset, ovat muinaisia nimikkeitä. Tänä päivänä on vähän eri tavalla. Meille on selvempää puhua dynamiikoista kuin nimikkeistä.
 
Jos heidän määränsä on vähenemässä, merkitseekö se, että heitä reinkarnoituu enemmän tänne tätä kokemusta varten?
 
Ottamaan aktiivisen roolin integroitumisessa, kyllä. Ne jotka ovat omistautuneet vain hallintaan, ovat melko väsyneitä häviämään tai ainakin pattitilanteeseen ja menevät jonnekin muualle, kuten menevät myös ne, jotka eivät ole kiinnostuneita teidän kasvustanne.
 
Onko mitään mitä voimme tai meidän pitäisi tehdä kohdataksemme näitä energioita, jotka ovat inkarnoituneena nyt ja jotka ovat pattitilanteessa? He ovat ystäviämme ja käyvät läpi tätä prosessi, mutta …
 
Ette voi oikeastaan tehdä paljoakaan, paitsi olla valmis esittelemään heille uusia ajatuksia. Jos he haluavat torjua ne, se on heidän vastuunsa. Mutta olkaa vain valmis antamaan idea, uusi idea, joka voi laukaista jonkun oivallussarjaan. Sen lisäksi ei ole oikeastaan mitään muuta vastuuta. Teillä on riittävästi käsiteltävää itsessänne.
 
Näiden maan ulkopuolisten tapaaminen
 
Ymmärrän, että seuraavan 10 vuoden aikana useimmat planeetalla tulevat tietoiseksi, että on ufoja, maan ulkopuolisia ja että niitä on käynyt luonamme vuosia. Miten se vaikuttaa ajatukseen näistä yliherroista?
 
Ne paljastuvat tapahtumasarjan kautta. Ensin paljastuisi verho. Vaikka monet teistä todella nauttivatkin draamasta, on mahdollisuus, ettei verho koskaan paljastu. Tähän on syynsä. Sinä aloitat suhteesi heihin tänä aikana.
 
Ikään kuin tämä olisi yllätys heillekin, ikään kuin se vain tapahtui?
 
Se voi olla puhdas tapa tehdä se, tapa heille verhota tukikohtansa, mikä tekisi merkittävän palveluksen kaikille, jotta jokainen voi työstää menneisyyden parantamista ilman skandaalia ja tunteita, jotka hämmentäisivät asiaa. Se on mahdollisuus. Jos verho heitetään pois, nuo reaktiot voivat sekoittua tunteisiin galaktisen perheenne löytämisestä ja asiat voivat sotkeutua.
 
Luoko se tämän planeetan ihmisten mielessä ajatuksen, että he eivät ole riittävän kehittyneitä ja näin he alkavat kaikkialla palvoa näitä jumalia?
 
Emme näe niin tapahtuvan. Muistakaa, että te olette he, ja kaikki mitä olette kokeneet sen ajan jälkeen, jolloin palvoitte heitä, oli saamaan teidät eroon tästä ajatuksesta. Planeetallanne on ehkä ihmisiä, jotka tekevät niin. He olisivat niitä, jotka pelkäävät omaa voimaansa, ja heidän on annettava se jollekin toiselle. Mutta emme näe kokonaisuutena niin tapahtuvan.
 
Tutkimme säännöllisesti sellaisten planeettasivilisaatioiden luonnollista kehitystä, jotka käyvät läpi jaksoa, missä olette nyt - maailmanlaajuinen yhdistyminen ja yhteydet maan ulkopuolisiin lähteisiin. Vaihe jossa nyt olette, on luonnollinen vaihe, luonnollinen aika rikkoa palvontaprosessi.
 
Olisiko tämä keskinäinen vaihto lyhytaikaista, olisiko se yleistä vai olisiko jokin tietty tapahtuma, jos ei käytettäisi verhoa ja tapahtuisi massavierailuja?
 
Asiat tapahtuvat planeetallanne nyt niin nopeasti, että ymmärryksemme mukaan alussa olisi ehkä kiihkoa, mikä kestää vuoden tai vähemmän, ja sitten siitä tulee tavanomaista toimintaa.
 
Liittyen valtaapitäviin, niin maaplaneettaa näyttää kontrolloivan ryhmä - pankkijärjestelmä - ja se on tehnyt sitä jonkin aikaa. He ovat tehneet työtä maan ulkopuolisten kanssa. Ovatko he toteuttaneet enemmän lyyralaista ajatusta [autoritaarisuus]?
 
Heidän agendansa (kenties ei tietoisesti) on ollut parantaa lyyralaiset yhteytensä, joten he luovat sen uudelleen parantaakseen sen.
 
Vaikka heidän ilmeinen motiivinsa on saada valtaa.
 
Kyllä, koska sillä tavalla he saivat itsensä siihen kohtaan, mistä he voivat viedä sen parantamiseen. Se on parantamisen aloituskohta heidän näkemyksensä mukaan.
 
Siitä tulee myös tavallaan heidän kuolemansa, valta-ajatuksen romuttuminen, ja tämä liittyy muuhun planeettaan.
 
Ja on tärkeää myös muistaa, että te kaikki olette järjestäneet asiat näin.
 
***
 
Germane pitää itseään ei-fyysisenä ryhmätietoisuutena, joka liittyy Orionin valoon - tulevaisuuden integroitu versio galaktisesta perheestä, jonka osa me maan päällä olemme. Hän valitsi Germane-nimen sen englanninkielisen määritelmän mukaan: "tulee samasta lähteestä tai merkittävän relevantti jollekin". Ei ole mitään yhteyttä St. Germainiin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >