HomeViestejäLyssa Royal8.9.2005 - Luhistumispiste

8.9.2005 - Luhistumispiste

LUHISTUMISPISTE

Sashaa kanavoinut Lyssa Royal ( www.lyssaroyal.com)
8.9.2005
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille, ystävät. Tässä on Sasha.

Ensin haluaisimme puhua muutoksista todellisuutenne taajuudessa ja siitä, miten tämä vaikuttaa massatietoisuuteen ja yksilöihin planeetallanne. Kuten olette huomanneet viime vuosina, stressitaso on yleisesti noussut planeetallanne. Monet ovat sanoneet tukehtuvansa liian moniin taakkoihin, liian moniin asioihin, liian moniin, liian moniin, liian moniin … liian paljoon, liian paljoon, liian paljoon.

Tähän vaikuttavat nyt tapahtuvat maanmuutokset (mikä tulemme koskettamaan). Siihen vaikuttavat "sisäiset maanmuutokset", joita yksilöt käyvät läpi - ajattelumallin ravistelu ja romahtaminen. Paljon on tekeillä. Mihin tämä menee ensi vuonna ja sen jälkeen?

Yritämme jakaa näkökulmamme teidän kanssanne, tarkastellen asiaa ajattelumallinne ulkopuolelta. Kuitenkin käsittäkää, että me (kansani) olemme vähän edelleen ajattelumallissanne - olemme osa galaktista perhettänne. Olemme osa siirtymää, koska olemme teidän toisia puolianne. Vaikka siis voimmekin puhua ajattelumallimuutoksesta, me koemme myös muutosta.

Joku on joskus verrannut energialisäystä, mikä on tapahtunut viimeisten 20 vuoden aikana ja tapahtuu vuoteen 2012, etenemiseen kultaisen leikkauksen spiraalissa. Piste vuonna 2012 josta on puhuttu Maya-aineistossa, edustaa luhistumispistettä, missä rikotte yhden todellisuustason ja siirrytte seuraavaan. Monet ihmiset ovat tulkinneet tämän tarkoittavan sellaisia asioita kuin "maailma häviää" tai "vain luonnolliset asiat selviytyvät" tai "teidät nostetaan pois" avaruusalukseen jne. Olette kuulleet kaiken tämän aiemmin. Sanoisimme, ettei se ole mitään näin dramaattista. Mutta tulossa on ehdottomasti energeettinen luhistumispiste.

Kuvitelkaa etenemistä kultaisen leikkauksen spiraalia pitkin. Spiraali alkaa kietoutua tiukemmaksi. Kun päästään spiraalin sisäympyröihin, se näyttää liikkuvan ikään kuin nopeammin. Sanotaanpa, että tuo spiraali on kuin vuoristorata. Jos olette spiraalia kulkevassa vaunussa, spiraalin ulommissa ympyröissä näytätte menevän melko hitaasti. Mutta kun alatte kulkea tiukempaa spiraalia, teitä saattaa vähän huimata.

Energeettisesti sivilisaationne - kuten Maya-opetuksissa on ennustettu - on tekemässä energiatransformaation. Se MITEN tämä ilmentyy maailmassa, riippuu täysin teistä, koska kaikki ilmentyy aina ensin sisäpuolelle, ennen kuin se ilmentyy ulkopuolelle. Jos siis riittävä määrä ihmisiä pystyy ajamaan tällä vuoristoradalla "sekoamatta" ja ylläpitää tunteen keskuksesta, niin itse siirtymä on paljon tasaisempi. Tämä vastaa Sufi-pyörimistä, missä on ylläpidettävä keskus voidakseen pyöriä. Jos ette pidä, kaadutte seinää vasten. Miten siis ylläpidätte keskuksenne tämän intensiivisen energialisäyksen aikana?

Useita vuosia sitten annoimme kanavoinnin nimeltään "hologrammitietoisuus". Palataanpa joihinkin noista ideoista, erityisesti tiedostamiseen. Vaikka tämä onkin muinainen opetus maailmanne itäosasta, siinä on piirteitä, jotka ovat positiivisen oleellisia navigoitaessa tätä tiukkaan punottua spiraalia tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa. Annamme teille määritelmän tiedostamisesta omasta näkökulmastamme. Kuitenkin tällaisia käsitteitä on vaikeaa ilmaista sanoin, koska niitä ei ole koskaan tarkoitettu ymmärrettäväksi mielellä. Siksi ne usein uhmaavat määritelmää ja ne on tarkoitettu paremminkin koettavaksi kuin ymmärrettäväksi. Mutta yritämme!

Tiedostaminen on itsenne sallimista pysyä aina läsnä kehossanne, siinä mitä teette tuolla hetkellä. Hyvin selvä esimerkki tästä on buddhalainen kävelymeditointi, missä kuljetaan hitaasti toistaen "minä kävelen" uudestaan ja uudestaan. Joka askeleella tunnette kivet jalkojenne alla ja kaikki kehoaistimuksenne. Tällainen harjoittelu pakottaa teidät pysymään läsnä hetkessä ja olemaan hajoamatta - lähettämättä mieltänne yhteen suuntaan, tunteitanne toiseen suuntaan ja sulkematta kehoaistimuksianne.

Yksi suuri ihmiskehon lahjoista on, että pystytte kokemaan tuntemuksia. Taas kerran, kaikki todellisuudessanne on kaksinaista. Voitte viedä tuon kyvyn aistia negatiiviseen tai positiiviseen äärimmäisyyteen. Ne jotka ovat vieneet sen negatiiviseen äärimmäisyyteen, ovat juopuneet tunteista. Toinen pää on ehdotonta ja täydellistä irrottautumista tunteista. Keskitie on tiedostamista. Keskitie on tuntemusten tiedostamista ja kykyä käyttää tunnetta työkaluna, jäämättä kiinni tuntemisen karikkoihin.

Tiedostaminen on arvokas työkalu ihmisille tänä aikana. Voitte kokea tunteita tietoisesti kiinnittymättä niihin, jos harjaannutatte itsenne siihen. Ja saammeko suositella: tulevina vuosina tarvitsette tätä taitoa. Kun ajatte tällä vuoristoradalla, joka kiihdyttää kohti luhistumispistettä, koette enemmän häiriötekijöitä kuin koskaan historiassa. Koette häiriötekijöitä lukemattomista suunnista - ovat ne sitten häiriötekijöitä kehoaistimuksista, tunteista, mielestä. Niitä heitetään teille monista eri suunnista, kun olette tässä liikepyörremyrskyssä. Onko mikään ihme, että yhteiskuntanne tuntuu hyvin pakahduttavalta ja kaoottiselta? Mikä on siis vastaus?

Te sivilisaationa menette tämän luhistumispisteen läpi. Se MITEN menette läpi, riippuu teistä. Taas kerran tämä tuo meidät takaisin tiedostamiseen. Etsikää harjoitus, joka auttaa teitä olemaan tiedostava. Tämä on yksi tärkeimmistä työkaluista, minkä löydätte koko elämänne aikana. Tämä ei ole liioittelua. Tämä harjoittaa teitä pysymään myrskyn keskuksessa. Harjoitustyypillä ei ole merkitystä. Voitte valita Zen-harjoituksen, taistelulajityyppisen harjoituksen tai länsimaisen mystisen harjoituksen. Tämä auttaa teitä nousemaan havaintoihin ja tuntemuksiin kiinnittymisen yli sen sijaan, että olette se, joka tuntee, näkee, aistii ja on poissa tolaltaan. Voitte tulla siksi, joka katselee sitä, joka on poissa tolaltaan, tuntee aistimuksia ja tekee havaintoja. Näettekö eron?

Silloin kun voitte tehdä tämän, kun voitte selvästi olla se, joka katselee pilvien lipuvan ohi (sen sijaan että on itse pilvi), voitte tuntea suuren tietoisuusmuutoksen, joka sitten sallii teidän ajaa vuoristoradalla ja pysyä keskuksessanne. Tanssitermiä käyttäen, osaatte "kiinnittää koron" käännöksessä menettämättä tasapainoanne.

Näin teistä tulee aito itse. Tätä se on. Olemalla tuo tarkkailija. Jos ette salli itsenne siirtyä tarkkailijan rooliin, teistä ei voi tulla sitä, joka kokee yhdistymisprosessin. Yhdistymistä ei tapahdu persoonatasolta. Vain aito itse kokee yhdistymisen. Havaitaksenne yhdistymisen teidän on oltava sen, joka osaa todella tarkkailla sitä!

Seuraava kysymys on: entä vuosi 2012 tai 2013? Käsite "luhistumispiste" kuulostaa väkivaltaiselta tai intensiiviseltä. Emme havaitse sen olevan sellaista. Se ei ole kuin hehkulampun syttymistä ja sammumista. Tämä hetkisen tulkintamme mukaan, vuoteen 2012 johtava jakso on intensiivisempi, mikä on jo alkanut ja jatkuu vuonna 2006.

Menemme kiertotielle, mikä ei todellisuudessa ole kiertotie, mikä liittyy ilmentymiin maailmassamme viime vuonna, mukaan luettuna tsunami ja hurrikaanit muiden dramaattisten tapahtumien muassa. Näihin liittyy usein tulvimista tai vettä, mikä on erittäin mielenkiintoista. Monet ihmiset maailmassanne osoittavat sormella ja sanovat: "Näettekö? Se on ihmiskunnan syy, koska emme ole kiinnittäneet huomiota maahan", tai vastaavaa. Haluamme sanoa hyvin selvästi: nämä maailmanne tapahtumat eivät ole rangaistuksia. On SUURI ero siinä, rangaistaanko tai niittääkö itse kylvämäänsä. Rankaiseminen on jotain, mikä tuodaan teille ulkopuolisesta lähteestä. Kylvetyn niittäminen on yksinkertaisesti karmakiertoa.

Tiedostaminen merkitsee, että silloin kun teistä tulee tarkkailija, teillä ei ole mitään tekosyytä olla tiedostamatta sitä energiaa, minkä laitatte maailmaan. Tämä on kirjaimellisesti AVAIN itsenne transformoimiseen. Silloin kun olette tarkkailija, teillä ei ole mitään tekosyytä olla näkemättä energiaa, minkä laitatte maailmaan. Se mitä laitatte ulos - yksilönä tai kollektiivisesti kansana tai lajina - se tulee takaisin teille. Tämä on fysiikan laki.

Tämä ei ole rangaistus. Se on merkki, ettei ihmiskunta ota vastuuta siitä energiasta, mitä se laittaa todellisuuteen. Ja siksi nämä ovat heräämistilaisuuksia. Planeetallanne on nyt valtava tilaisuus tehdä erilaisia valintoja. On helppoa syyttää presidentti Bushia (esimerkkinä) tai ihmisiä, jotka eivät ole rakentaneet hurrikaanivahvikkeita, tai ihmisiä, jotka eivät ole rakentaneet selvää tsunamivaroitusjärjestelmää Tyynellemerelle. Syyttäminen on helppoa. Ei ole helppoa ottaa vastuuta - näin ihmiset näkevät tilanteen. Näin syyttelystä tulee pääasiallinen turhautumisen ilmaisumuoto.

Johtajanne - riippumatta siitä, mitä ajattelette heistä - ovat ilmentymä ryhmäenergiasta planeetallanne, minkä täytyy ilmentyä. Kun yksilöistä tulee vastuullisempia siitä energiasta, mitä he laittavat omaan ympäristöönsä, elämäänsä tai maahansa, johtajat ilmentävät tuota itsevastuullisuutta.

Tämä on elävä järjestelmä! Näitä "pimeitä, negatiivisia voimia" nimeltään Bush tai Putin ei ole ottanut haluttunsa pahat avaruusolennot! Tämä on polarisoitunut näkökulma, mikä ei vie teitä yhtään minnekään.

Luhistumispisteeseen liittyen … Jos riittävä määrä teistä tekee valinnan itsensä voimaannuttamisesta syyttelemisen sijasta, havaitsette, että draama vähenee maailmassa. Siirtymä on tasaisempi. Jos syyttely ja itsensä suojeleminen jatkuvat, siitä tulee vähän dramaattisempi. Teidän tehtävänne on todella, todella vaikuttaa omalla tavallanne.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >