HomeViestejäSarah Biermann17.7.2019 - Rapu-Kauris-pimennyssykli

17.7.2019 - Rapu-Kauris-pimennyssykli

RAPU-KAURIS-PIMENNYSSYKLI
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
17.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Heinäkuu 2018 – heinäkuu 2020
 
Meillä oli 2.7. voimakas auringonpimennys ja sitten yhteensopiva kuunpimennys oli 16.7. tai 17.7. riippuen aikavyöhykkeestäsi. Tämä teema jatkuu heinäkuuhun 2020.
 
Kauris edustaa vanhaa energiaa ja Rapu edustaa uutta energiaa. Auringonpimennyksen aikana 2.7. Aurinko, Kuu ja pohjoissolmu (polku eteenpäin) olivat Ravussa ja oppositiossa Plutoon, Saturnukseen ja eteläsolmuun Kauriissa.
 
Aurinko ja Kuu tukevat polkua eteenpäin: myötätuntoinen vastuullisuus, hoivaaminen ja "kotimme" pitäminen turvassa tuleville sukupolville (Rapu). Pluto ja Saturnus Kauriissa merkitsevät, että varjot paljastetaan (Pluto) ja Lakia sovelletaan (Saturnus).
 
Näemme esimerkkejä tästä viimeaikaisissa uutisissa, kuten NXIVM-oikeudenkäynti. NXIVM on enemmän kuin pelkkä "seksikultti", millaisena valtavirtamedia esittää sen. He osallistuivat ihmiskauppaan, mielenkontrollointikokeiluihin lapsilla ja pedofiliaan. Kaikki joita syytettiin, myönsivät syyllisyytensä, paitsi johtaja joka todettiin hiljattain syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Tämä johtaa uusiin mukana oleviin ihmisiin ja lisäpidätyksiin. Lapsia suojellaan ja heistä pidetään nyt huolta – hyvin Rapumainen teema.
 
Tästä ei ole hauskaa kuulla, mutta sitä on tapahtunut pitkään täällä ja muualla, ja vihdoinkin se paljastuu ja siitä asetetaan syytteeseen. Kun lisää synkkää totuutta paljastetaan, on tärkeää huolehtia itsestäsi. Tällaista informaatiota on traumaattista kuulla, mutta emme voi pistää päätämme pensaaseen, koska sen täytyy loppua, jotta planeettamme voi käydä läpi suuren transformaation.
 
Ravun viesti liittyy hoivaamiseen, aloittaen itsestä. Rapu on vesimerkki ja liittyy lisääntyneisiin tunteisiin. Jos huomaat itselläsi mielialavaihteluja tai romahdat, ole lempeä itsellesi ja etsi jotain, mikä hoivaa sinua. Ole kärsivällinen ympärilläsi olevien kanssa, jos hekin ovat ailahtelevia. Koska Rapu on vesimerkki, vesi on suuri parannuskeino. Ensinnäkin, juo vettä vielä tavallistakin enemmän. Mene veteen, jos voit – kylpeminen, uiminen ja/tai jalkojen laittaminen virtaan on tyynnyttävää.
 
Jos haluat kuulla lisää ajankohtaisesta kosmisesta energiasta ja siitä, miten sitä käytetään optimiaikajanan valitsemiseen tämän transformaation läpi, tsekkaa päivänseisauswebinaarini. Noin puoli välissä on ohjattu meditaatio, jota suosittelen lämpimästi! Tässä on ilmaisen päivänseisauswebinaarin sivu.
 
Haluaisitko yhdistyä tulevaisuuden itseesi? Kuvittele, mitä hän voisi jakaa kanssasi. Voit saada täydellisen tunteen siitä taajuudesta, jonka ruumiillistat tulevana aikana, käytyämme läpi tämän kaoottisen jakson, jossa olemme nyt.
 
Kuunpimennys 16./17.7. oli toinen huippukohta Rapu-Kauris-pimennysjaksossa. On ollut valtava määrä jännitettä, intensiivisyyttä ja suurta painetta. Ei ole mukavaa ja rentouttavaa aikaa. On yhteensä yhdeksän oppositiota Ravussa ja Kauriissa olevien taivaankappaleiden välillä! Kaikki osoittavat vanhan kuolemaan ja uuden syntymään.
 
Hyvät uutiset … Tämä kaikki tapahtuu, koska planeettamme on korkeataajuisen energian peitossa. Tämä on korkeinta taajuutta, jonka olemme kokeneet tähän päivään mennessä. Se on suuri työntö puhdistamaan kaikki matalan taajuuden jäämä ennen Tapahtumaa.
 
Varjomaailmaa – kätkettyjä, salattuja, laittomia, moraalittomia ja negatiivisia asioita – ei voi kätkeä tai välttää enää. Maailmantapahtumat todellakin näyttävät tämän. Esimerkiksi Jeffry Epsteinin pidättäminen ja sen jälkeiset paljastukset systemaattisesta pedofiliasta varakkaiden ja vaikutusvaltaisten keskuudessa. On hyvin paljon draamaa!
 
Tämä vaikuttaa luultavasti sinuun myös henkilökohtaisesti. Kukaan ei ole täydellinen, ja meillä kaikilla on asioita, joiden tekemistä tai tekemättä jättämistä kadumme. Nyt on aika tarttua näihin asioihin ja oikaista asiat, jos voit.
 
Pelkoa on runsaasti kollektiivitietoisuudessa, joten muista aina kysyä: "Onko tämä pelko minun?" Intensiivisyys vähenee, jos se ei ole sinun. Voit esittää tämän kysymyksen mistä tahansa negatiivisesta energiasta, jota tunnet.
 
Toinen hyvä kysymys on: "Mikä tässä (tilanteessa) on oikein, mitä en nyt tiedä?" Lue The Seven Questions That Can Change Your Life!
 
Jos jotain vanhaa roskaa ilmestyy elämääsi, on aika tarttua siihen. Tarkastele sitä kera tiedon, että tämä on lopullinen puhdistuminen ja kun se on tehty, saat nauttia raikkaasta, kirkkaasta ja kaunista tilastasi. Ajattele sitä kevätsiivouksena – kun olet valmis, sinusta tuntuu upealta ja tyytyväiseltä ja sinulla on ihana ympäristö. Kenties pidät juhlat!
 
Kuvittele tuo tunne, kun käsittelet sotkua. Tästä syystä teet kovaa työtä nyt.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >