HomeViestejäSarah BiermannSyyskuu 2017 - Kuuma muutosjakso, osa 2 - Onko pelkosi laukaistu?

Syyskuu 2017 - Kuuma muutosjakso, osa 2 - Onko pelkosi laukaistu?

KUUMA MUUTOSJAKSO, OSA 2 – ONKO PELKOSI LAUKAISTU?

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
Syyskuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä "kuuma muutosjakso" sytyttää tulen kahden asian alle: syvin pelkosi ja suurin toiveesi. Jos pelkosi laukaistaan, niin tästä syystä.

Vaikka nämä kaksi asiaa on toistensa vastakohtia, ne ovat kovasti yhteydessä, koska et pysty ilmentämään ja elämään unelmaasi, ellet tule tietoiseksi pelosta ja kohtaa sitä, myös hyväksy ja lopulta irtipäästä siitä.

Vinkki: asia jota pelkäät eniten, ei ole vamma tai vahinko itsellesi tai rakkaallesi. Se on tuo "kamala asia", joka todistaa, että olet säälittävä luuseri ja että kaikki (epäonnistuneet) unelmasi ovat harhakuvia. Tuo pelko on, että tulee todiste siitä, mikä petetty, naurettava ja typerä idiootti olet. Puhumattakaan "tekohenkisestä ihmisestä".

Yäk … se sattuu! Se voi musertaa sinut ja saada sinut haluamaan, että lopetat sen kaiken, annat periksi ja jopa harkitset tästä elämästä poistumista. Se voi saada sinut myös välttämään unelmiesi elämistä niin, että päädyt tekemään työtä, jolla maksat vain laskut, josta et pidä ja jota jopa vihaat.

(Minunkin pelkoni laukaistaan, aivan kuten kaikkien jotka tunnen. Kun annoin itseni oikeasti mennä siihen kaikkien kyynelten ja tärisemisten kera, jälkeenpäin tuntui paremmalta. No, ei heti sen jälkeen, mutta seuraavana päivänä kyllä. Pelot ovat vain pelkoja. Yritä olla kiinnittymättä niihin uskomalla, että ne ovat totta. Osittain tätä lietsoo planeettamuutos ja osittain vanha energia, joka painelee nappuloitamme.)

Tiesitkö, että se olisi näin vaikeaa, että se olisi näin perseestä? Miksi sen täytyy olla tällaista?

Toinen syy on, että vanha energia ja ne, jotka yrittävät estää transformaation uuteen energiaan, tekevät kaiken voitavansa tehdäkseen sen. Transformaatio vanhasta energiasta uuteen energiaan on oikeasti todella iso asia! Se on myös oikeasti todella tärkeä asia.

Tämä voi kuulostaa melko vaikeatajuiselta, joten meillä on järjestelmiä tulkitaksemme ja ymmärtääksemme, mitä tapahtuu ja miten voimme osallistua transformaatioon.

Näen astrologian peilinä, joka heijastaa meille, mikä on polttopiste ja kosminen energia tiettyinä aikoina. Syntymäkarttasi voi näyttää, mitä lahjoja toit mukanasi ja mitä haasteita valitsit. Toiset järjestelmät, kuten numerologia, tekevät samaa ja auttavat meitä ymmärtämään, mistä tässä kaikessa on kyse.

Äskettäiset pimennykset puhuttelevat sen intensiivisyyttä, mitä kutsun "kuumaksi muutoskaudeksi". Pimennysten fokus on Leijona ja erityisesti Leijonan 29 astetta. Kuunpimennys 7.8. oli Leijonan 15 astetta ja auringonpimennys Leijonan 29 astetta. Mars on yhtymässä aurinkoon ja kuuhun, mikä työntää toimintaa ja mahdollisesti aggressiivisuutta. Leijonassa on kyse itsensä rakastamisesta ja arvostamisesta. Muut taivaankappaleet ovat jatkuvasti ylittäneet ja aktivoineet tämän kohdan. Mitä tämä siis merkitsee?

Haasteena jonka kohtaamme silmästä silmään, ovat ne asiat, jotka saavat tuntemaan, että on vähemmän kuin, voimaton, ei-rakastettava ja häpeissään. Se on heikkoutta, jota et halua kenenkään näkevän. Tämän prosessin lopputulos on siirtyä rajoittavien uskomusten ohi ja todella tuntea oma arvonsa ja rakastettavuutensa.

Jos et ole selvillä, mistä tässä on kyse sinulla, yksi tapa ymmärtämiseen on katsoa, mitä huonetta Leijona hallitsee syntymäkartallasi. Jos sinulla ei ole syntymäkarttaa, voit saada sellaisen osoitteesta alabe.com/freechart. Jos tarvitset lisäinfoa ja ymmärrystä huoneista, ota yhteyttä minuun tai tee nettihaku. Käyttämäni astrologiajärjestelmä on shamanicastrology.com. Ota yhteyttä, jos haluaisit tietää enemmän, miksi tässä astrologiajärjestelmässä – enemmän kuin missään muussa – on uskoakseni paras ymmärrys ja näkemys.

Monet ihmiset luulivat ja odottivat, että Maya-kalenterin lopussa alkaisi upea uusi Maa. Odotuksena oli, että kaikki negatiiviset ja rumat asiat lähtisivät pois ja voisimme mennä eteenpäin positiivisten ja kauniiden asioiden kera.

Sen sijaan negatiivinen ja ruma paljastui isosti. Se mitä kirjoitin aiemmin, pätee tähän tilanteeseen ja polariteettiin: "Vaikka nämä kaksi asiaa on toistensa vastakohtia, ne ovat kovasti yhteydessä, koska et pysty ilmentämään ja elämään unelmaasi, ellet tule tietoiseksi pelosta ja kohtaa sitä, myös hyväksy ja lopulta irtipäästä siitä."

Vaikka lopputulos ja syy miksi sinä ja minä olemme täällä nyt, on ilmentää uusi Maa koko loistossaan ja kauneudessaan, meidän on täytynyt "siivota kellari". Meidän täytyi likaantua ja käydä läpi tuo rumuus voidaksemme siivota sen.

Se ei ole hauskaa … Päätit olla täällä tehdäksesi tämän … Olet yksi meistä, jotka halusivat osallistua tähän, ja SINUT valittiin, koska sinulla on kyky tietää pahin ja silti parhain. Pystyt ankkuroimaan uuden Maan aallot tänne ja ylläpitää tätä totuutta planeetallemme.

Muuten, et tee tätä vain tämän planeetan vuoksi. Se mitä teet, vaikuttaa koko aurinkokuntaan, galaksiin ja sen yli.

Sen tekeminen ei ole helppoa, ei lainkaan. Kuitenkin olet täällä nyt, koska olet ainutlaatuisesti kyvykäs tekemään sen.

Yksi tämän työn vaikeimmista osista on, että niillä jotka eivät ole vielä valinneet siirtymistä uuteen Maahan, ei ole enimmäkseen tietoisuutta siitä eikä mitään ymmärrystä sen tärkeydestä. Valitettavasti tähän sisältyy monet perheestäsi ja ystävistäsi, puhumattakaan valtavirtamediasta ja uutisista, jotka vaikuttavat näihin ihmisiin.

Jos tunnet tämän lukemisen nykivän sydäntä, jos hetken ajattelet: "Kyllä, tämä olen minä!", ennen kuin epäily alkaa, niin olet ehdottomasti yksi meistä. Olet yksi niistä erikoissieluista, jotka ovat inkarnoituneet nyt, haasteista ja menetyksistä huolimatta.

Älä luule, että olet ainoa ihminen, joka on epäillyt itseään. Täysin päinvastoin. Vanhan sielun päähaasteet ovat epäily ja itsearvostuksen puute. Voitaisiin sanoa, että epäily ja huono itsetunto (eli häpeä) ovat vanhojen sielujen "itsekarmaa".

Tiedän tämän hyvin. Yksi opettajistani, mentoreistani ja ystävistäni (joka esitteli minulle myös shamanistisen astrologian) nimesi minut "häpeän kuningattareksi". Tämä johtui osittain siitä, että olen Stingin suuri fani, joka oli 80-luvun Police-bändin solisti ja laulujen kirjoittaja. Hän kirjoitti itsestään laulun nimeltään "Tuskan kuningas". (Kun katson sitä nyt, tämä voisi olla useimpien vanhojen sielujen mantra.) Toinen syy oli, että kävin syvimmän henkilökohtaisen häpeäni läpi hänen tuellaan ja pengottuani sitä syvältä, olin suhteellisen rento sen suhteen. Minulla ei ollut enää tarvetta kätkeä sitä salaista häpeää, jonka kanssa olin elänyt vuosikymmeniä.

(Tärkeä huomautus: kun lopulta kykenin (ystävieni tuella) menemään sen "kamalan totuuden" ytimeen itsestäni, jota olin pitänyt piilossa koko elämäni, havaitsin, ettei siellä ollut mitään. Siellä ei ollut viheliäistä totuutta tai salaista asiaa minusta. Häpeä ei kätkenyt mitään. Siellä ei ollut yhtään mitään.)

Tämä oli myös se hetki, jolloin koin perspektiivini muuttumisen kurjasta ihmisestä suuremmaksi itsekseni. Ihmisaspektini oli enemmän kuin kurja ja käpertynyt lattialle nyyhkimään. Suurempi itseni koki tämän "Vau, tämä on intensiivistä!", tuntematta tuota intensiivisyyttä kurjaksi tai huonoksi asiaksi. Se oli todella kummallista, uskomatonta ja elämää muuttavaa. Tämä kokemus pysyy minussa. Se tekee mahdolliseksi, että autan muita heidän kokiessaan tätä – ollen empaattinen, muttei jääden kiinni tunnekoukkuun. Tämä on mahdollistanut myös, että tutkin alimpia taajuuksia (häpeä ja pelko) ja samalla minulla on tietoisuus tämä polariteetin ulkopuolella.

On tärkeää oivaltaa, että sinulla on ihmisaspekti, joka elää vanhan maatodellisuuden rakenteissa ja jonka tunteet voi laukaista kosmiset sekä vanhan Maan energiat, JA sinulla on suurempi itse tai sieluaspekti, joka pystyy astumaan tuon rajoittuneen havaintotavan ulkopuolelle ja tietämään ja ymmärtämään suuremman kuvan.

Tämän kyvyn toit tähän inkarnaatioon. Olet jo tätä. Tiedän, ettei tavallisesti tunnu siltä, mutta et lukisi tätä, jos se ei olisi totta sinulla.

Siis hengitä … Kuvittele, jos ajankohtaiset haasteet eivät olisi oikeasti totta ja olisivat sen sijaan vanhojen pelkojesi laukaisija ...

Ja tämäkin menee ohi …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >