HomeViestejäSarah BiermannHeinäkuu 2017 - Kuuma muutosjakso, osa 1 - Älä kuuntele tuota ääntä!

Heinäkuu 2017 - Kuuma muutosjakso, osa 1 - Älä kuuntele tuota ääntä!

KUUMA MUUTOSJAKSO, OSA 1 – ÄLÄ KUUNTELE TUOTA ÄÄNTÄ!

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
Heinäkuu 2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuota ääntä joka saa EPÄILEMÄÄN itseäsi. Se sanoo: "Se ei koskaan toimi. Miksi vaivautua. Kukaan ei halua minua tai sitä, mitä tarjoan (itseäni ja/tai lahjojani). Luovuta. En koskaan menesty. Minulla ei ole koskaan, mitä haluan – suhteita, työtä, rahaa … Minulla ei ole aavistustakaan. En luota itseeni. Olen typerä idiootti."

Riippumatta henkilökohtaisesta "trikkeristäsi" tai heikosta kohdastasi ja tuosta tutusta kriittisestä äänestä mielessäsi, muista, että tuo ÄÄNI EI PUHU TOTTA!

Tiedän, että se on valehtelija, koska löysin oman Kriitikkoni ja laiton sen "eläkkeelle" vuosia sitten. Se on valehtelija, koska se on ohjelma, joka on laitettu aktivoitumaan silloin, kun murtaudumme vapaaksi vanhasta todellisuudesta.

Niinpä en osannut odottaa sitä, että tuo kriittinen ääni livahti takaisin enkä saanut sitä kiinni nopeasti. Pystyin lopulta (AIVAN liian monen kurjan viikon jälkeen) löytämään, mikä ja missä se oli, ja siivoamaan sen ulos. Minun täytyi mennä syvämeditaatioon havaitakseni, että energiaolento oli laitettu vasempaan aivopuoliskooni.

Kun paikallistin sen, oli selvää, että nuo toistuvat loukkaukset tulivat sieltä. Se oli kuin rikkinäinen levy tai nauhoitettu ääni, jossa oli tunnesisältö, ja se toisti jatkuvasti negatiivista pilkkaa.

Pystyin selvittämään sen melko nopeasti nähtyäni sen. Minusta tuntui välittömästi paremmalta! Tunsin toivoa, innostusta ja uutta kiinnostusta eri projekteihini. Väsymys ja yleinen huonovointisuus oli poissa kehostani. Tuntui autuaalta!

(Hämmästyttävää kyllä, kaikki tämä tapahtui istuessani erittäin täydessä ja meluisassa odotushuoneessa 45 minuuttia (vaikka sen tuntui lyhyemmältä ajalta). Olin juuri saamassa meditaation loppuun, kun kuulin nimeäni huudettavan. En ollut huomannut ketään kutsuttavan ennen minua. Sairaanhoitajaparka astui tilaani ja menetti keskittymiskykynsä. Hän pyyteli jatkuvasti anteeksi, ettei pystynyt keskittymään, ja sanoi sen iskeneen nyt iltapäivällä. Heh-heh!)

Tiedän myös monia muita ihmisiä, jotka ovat murtautumassa vapaaksi vanhan energian ohjelmasta ja joilla on ollut oma versionsa kriittisestä, luuseri- ja "anna periksi" -äänestään. Se käskee myös lopettamaan kaiken. Miksi jäädä, koska tunnet vain epäonnistuneesi, häpeää, toivottomuutta ja tuskaa? Kuten eräs ihminen ilmaisi sen: "Minusta tuntuu, kuin olisin pudonnut rinnakkaiseen painajaisuniversumiin."

Mistä tämä epäilyn ja toivottomuuden ääni tuli ja miksi se tapahtuu nyt?

Vanhan energian salaseura lähettää elämäämme monia mieltä muuttavia ohjelmia. He yrittävät (ja epäonnistuvat) estää tai kaataa sen valtavan transformaation, joka tapahtuu nyt. Koko aurinkokunta on siirtymässä kolmannesta tiheydestä – kuten Ra kutsui sitä – neljänteen tiheyteen. He eivät voi selviytyä neljännen tiheyden korkeammassa taajuudessa eivätkä he pääse pois, koska aurinkokuntamme on ollut suljettu. He ovat täysin paniikissa ja yrittävät epätoivoisesti saada takaisin kontrollin planeetastamme!

"Salaseuraeliitti" on hyvin ritualistista, ja se seuraa vuodenaikoja ja astrologiaa käyttääkseen kosmista ajoitusta voimaannuttamaan ja vahvistamaan agendaansa(he toivovat). Täyskuun aikana 9.7. kosminen (astrologinen) haaste potkaisi perseelle ja sai meidät halumaan potkaista jotakuta perseelle! Marsin viha ja toiminta oli yhtymässä aurinkoon (polttoaine) Ravussa (koti ja perhe). Niinpä jos sinulla ei ollut sen jälkeen riitaa jonkun perheenjäsenen kanssa, niin olen yllättynyt.

Samaan aikaan aurinkoa ja Marsia vastapäätä oli kuu (tunteet ja historia), joka oli yhtymässä Pluton kanssa (potku-perseelle varjopelaaja ja tuhoaja) Kauriissa (vanhan maatodellisuuden rakenne).

Tämä työntäminen ja vetäminen sai meidät tuntemaan vihaa ja voimattomuutta – voimakas yhdistelmä. On myös draivia liikkua, laajentua ja yhdistyä (Uranus neliössä Marsiin ja Jupiter neliössä aurinkoon, Plutoon ja kuuhun). Salaseura teki parhaansa työntääkseen esiin täysikuun negatiivisen ilmaisumuodon, erityisesti viha, hämmennys ja epäily.

HALUAT OIKEASTI TEHDÄ JOTAIN tämän todellisuuden muuttamiseksi, mutta tuo kriittinen ääni kehottaa sinua antamaan periksi. Vihan täytyy mennä jonnekin, joten se käännetään itseen – lisää itsensä syyttelyä ja tuomitsemista (itsensä pahoinpitelyä!).

Meidät pakotetaan myös kohtaamaan syvin pelkomme. Jos et ole varma, mikä syvin pelkosi on, katso, mitä on tapahtunut täysikuusta 9.7. saakka. Mitä sellaista tapahtui, mikä sai olosi niin kurjaksi, että halusit antaa periksi?

Miten käsittelit suuret tunteet? Miten räjähdit vihasta tai heitit sen jonkun toisen niskaan? Kiinnititkö huomiosi muualle tai tukahdutit tunteet? Minun määritelmäni riippuvuudesta on kaikki, mikä tukahduttaa tunteita. Tämä voi olla jotain, mikä ei ole yleensä hyväksi sinulle, kuten huumeet tai roskaruoka, mutta se voi olla myös jotain, mikä on terveellistä silloin, kun sitä ei tehdä tunteiden tukahduttamiseksi, kuten liikunta tai mantralaulu.

Negatiivinen ajatus- ja tunnekierre voi suurentua ja suurentua. Menneisyyden haavat voidaan laukaista ja avata taas, ja tulevaisuuden pelon lietsovat tuota tulta. Tämä on sotkuinen verkko, joka imee kaiken energiasi, tuhoaa fokuksesi ja vetää sinut vanhoihin tavanomaisiin kaavoihin. Se voi vahingoittaa suhteitasi ja heikentää tai tuhota kykysi luoda tietoisesti. (Kuten ottaessani tyttäreni korvasäryn.)

Silloin kun "tietoinen luoja" -aspektisi harhautetaan, päädyt ratsastamaan massatietoisuuden aallolla ja annat tiedostamatta elämänvoimaenergiasi lietsoa SITÄ todellisuutta. Tämä ei ole hyvä juttu, erityisesti koska olet hyvin voimakas!

Mitä tehdä?

Ensinnäkään ÄLÄ KYSY MIKSI. Kun kysyt "miksi", se vie sinut takaisin omien epäonnistumistesi silmukkaan, kaikkiin niihin aikoihin menneisyydessä, jolloin teit jotain tällaista, ja kaikkiin siihen liittyviin tunteisiin ja tuomitsemisiin. MIKSI tuo esiin kaikki jutut, joiden uskot saavan sinut tekemään typeriä asioita, kuten kaltoinkohteleva vanhempi tai uskoton ex-puoliso. Tämä vahvistaa tuota rajoittavaa todellisuutta nykytilanteessasi.

ÄLÄ SYYTÄ ja/tai TUOMITSE ITSEÄSI! Ensinnäkään se ei ole sinun vikasi. Olemme ennenkuulumattoman transformaation keskellä! Olet täällä nyt, koska OLET RIITTÄVÄN VAHVA käsittelemään vanhan energian paineet, harhakuvat ja tukahduttamiset JA silti ankkuroimaan uutta energiaa Maahan.

Kysy aina: "Onko tämä energia (tunne) minun?" Se EI tavallisesti OLE SINUN! Muista, että mielesi – tuo nokkela riiviö – löytää muistoja ja ajatuksia, jotka sopivat yhteen noiden tunteiden kanssa. Koska kaikkien tunteita laukaistaan, paljon negatiivisia tunteita leijuu ympäriinsä.

ET OLE AINOA OLENTO, JONKA TUNTEET LAUKAISTAAN, joten anna toisille paljon löysää ja tarvittaessa paljon tilaa. Tämä auttaa välttämään loukkaantumisen ja/tai toisten loukkaamisen.

Silloin kun osa tunteista on sinun, anna itsellesi aikaa ja tilaa tuntea ne. Pelkästään tunne ne, älä yritä tajuta niitä. Älä tee päätöksiä, kun tunteesi ovat suuria. Silloin tehdyt päätökset ovat tavallisesti huonoja.

Sinun on välttämätöntä pystyä tunnistamaan negatiiviset jutut ja olla OTTAMATTA niitä omaksesi, ikään kuin ne olisivat sinun ja totta. Tämä on elintärkeää erityisesti, kun siirrymme muutamaan seuraavaan kuukauteen, koska tästä jaksosta tulee KUUMA!

Hyvä kysymys

"Mikä tässä on oikein, mitä en tiedä?" Yksi mahdollinen "oikeus" voi olla, että nyt tiedät, missä henkilökohtaiset "trikkerisi" ovat JA millaista on, kun tunteesi laukaistaan energeettisesti. Tulevaisuudessa pystyt saamaan ne kiinni nopeasti. Tämä vaatii, että pystyt tietoisena ja keskittyneenä siihen, mitä havaitset ja mitä haluat.

Mikä on oikein ajankohtaisessa maailmantilanteessa?

Läpimurto johtaa läpimurtoon. Kaoottisina aikoina, kuten nyt, rakenteita rikotaan ja pääsemme paremmin rinnakkaistodellisuuksiin ja meidän on helpompaa hypätä tai vaihtaa "parempaan" rinnakkaistodellisuuteen. Miten mageeta!

Tuleva pimennysjakso, joka alkaa 7.8., on voimallinen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >