HomeViestejäSarah BiermannLokakuu 2015 - Kosmiset vuorovedet - Venuksen uusi synodinen kierto

Lokakuu 2015 - Kosmiset vuorovedet - Venuksen uusi synodinen kierto

KOSMISET VUOROVEDET – VENUKSEN UUSI SYNODINEN KIERTO
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Lokakuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ajankohtaisen Venuksen 584 päivän synodisen kierron yleisaihe on Leijona. Leijonassa on kyse radikaalista itserakkaudesta – ei sitä kohtaan, mitä teet, vaan sitä kohtaan, mitä olet, minkä kanssa synnyit, kuin kuninkaallisella. Koska kiintotähti Regulus (Leijonan kuninkaallinen sydän) osallistuu myös tähän, tiedämme, että feminiiniprinsiippiä kannustetaan hyväksymään jumalaisena ja täysivaltaisena kuningattarena oleminen!
 
Venus ja Mars
 
Tänä vuonna meillä on se harvinainen tilanne, että Venus ja Mars ovat yhtymässä kolme kertaa. Maskuliinisuus ja feminiinisyys liittyvät yhteen tutkimaan kolmen merkin – Oinas, Leijona ja Neitsyt – mysteeriä.
 
Ensimmäinen oli Oinaassa 22.2. – "Aloitetaanpa tämä!"
 
Toinen yhtymä oli Leijonassa 4.8. – "Karjuntaa …!"
 
Kolmas on Neitsyessä 3.11. – "Valmis nousemaan valtaistuimelleen, ottamatta vastaan mitään paskaa!"
 
Huom.: Venus on ollut epätavallisen kauan Leijonan merkissä, koska se otti muutaman askeleen Neitsyeen ja sitten alkoi perääntyä saamaan lisää Leijonan kehräämistä ja karjuntaa. Se siirtyi taas Neitsyeen 9.10.
 
Venus ja Jupiter
 
Tänä vuonna Venuksella on kolme yhtymää myös Jupiterin kanssa – harvinainen lisäpotku!
 
Ensimmäinen oli Leijonassa 1.7. – "Kehräystä …"
 
Toinen oli myös Leijonassa 4.8. – "Olen nainen. Kuule, kun karjun!"
 
Kolmas on Neitsyessä 25.10. – "Olen valmis tekemään pyhää työtäni."
 
Huom.: Venus on ollut epätavallisen kauan Leijonan merkissä, koska se otti muutaman askeleen Neitsyeen ja sitten alkoi perääntyä saamaan lisää Leijonan kehräämistä ja karjuntaa. Se siirtyi taas Neitsyeen 9.10.
 
Neitsyessä Venusta kannustetaan tietämään roolinsa papittarena uudessa energiassa ja ilmaisemaan sitä. Neitsyt on myös täysivaltainen, koska se on neitsyt eli ehjä ja kokonainen.
 
(Rakastan sanaa "täysivaltainen". Se edustaa kuninkaallisuutta sekä sellaista, joka elää oman auktoriteettinsa mukaan.)
 
Venus ja Jupiter ovat kumpikin mukavassa kolmioaspektissa Plutoon 25.10. Tämä on upeaa (ja suhteellisen tasaista) aikaa siivota "kellaria", erityisesti vanhoja feminiinienergiaan liittyviä juttuja.
 
Marsin ajatellaan olevan edelleen yhtymässä, vain neljä astetta niiden edellä.
 
Mars ja Jupiter
 
Venuksella on paljon taianomaisia astrologisia tapahtumia, mutta se ei ole ainoa pelaaja tässä kosmisessa tanssissa. Mars tutkii myös merkkejä Venuksen kanssa ja sai lisäpotkua yhtymästä Jupiteriin. Se on tarkka 17.10., mutta tuo yhtymä jatkuu noin kuukauden loppuun (Mars ja Jupiter on silloin vielä kuuden asteen päässä toisistaan, mikä on pääaspektien – yhtymä, oppositio, neliö ja kolmio – orbi).
 
Tämä sanoo minulle, ettei voi olla voimakasta ja aitoa feminiiniprinsiippiä ilman voimakasta ja aitoa maskuliiniprinsiippiä. Vaikka näiden energioiden historiallinen vääristymä on loukannut kumpaakin, feminiinisyys on johtanut transformaatiota, koska se oli avoimemmin sorrettu ja heikennetty.
 
En viittaa ainoastaan miehiin ja naisiin – tärkein on sisäisen maskuliinisuutemme ja feminiinisyytemme suhde, kun nämä kaksi planeettaa edustavat noita prinsiippejä.
 
Marraskuussa Venus ensin ja sitten Mars siirtyy Vaa'an merkkiin. Kaikki oppimiskokemukset ja puhdistamiset takanaan, ne ovat valmiita pyhän avioliittoon! Tämä merkitsee, että meitä tuetaan yhdistämään sisäinen feminiinisyytemme ja maskuliinisuutemme. Lisää tästä tulevassa artikkelissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >