HomeViestejäSarah BiermannLokakuu 2014 - Empatian lisääntyminen transformaation aikana

Lokakuu 2014 - Empatian lisääntyminen transformaation aikana

EMPATIAN LISÄÄNTYMINEN TRANSFORMAATION AIKANA

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
Lokakuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun verhot ohenevat ja vanhan maapelin rajoitukset häviävät, empatiakykymme lisääntyy toistuvasti. Viimeisin pumppaus tapahtui viime kuussa ja se oli jysäys. Tiedän monia ihmisiä ympäri maailmaa, jotka saivat mystisen "viruksen", mikä aiheuttaa kurkkukipua ja puhekyvyttömyyttä. Ääni menee, jotta meidän täytyy löytää muita kommunikointitapoja - tavallaan kuin tietokoneen uudelleenkäynnistys uuden käyttöjärjestelmän asentamisen jälkeen.

Joillakin ihmisillä tähän empatiakyvyn lisäykseen sisältyy "rinnakkaissekoittumisen" kokeminen. Rinnakkaissekoittumiset ovat saada olon tuntumaan muutaman päivän oudolta, vähän fokusoitumattomalta, huimaavalta tai huteralta. Saatat herätä etkä tiedä, missä olet tai edes kuka. Silloin kun sinulla tapahtuu rinnakkaissekoittuminen, sielusi keskittää enemmän energiaa ja huomiota tiettyyn todellisuuteen. Tämä viimeaikainen rinnakkaissekoittuminen keskittyy todellisuuteen, mikä sallii enemmän empatiaa, läheisyyttä ja ulottuvuuksien välistä kommunikointia. Annan lisäinformaatiota rinnakkaisilmiöistä webinaarissa.

Jos ajattelet: "Tunnen jo liikaa. Miksi haluaisin olla empaattisempi?", niin siihen on erittäin hyvä syy! Empatiaa vaaditaan läheisyyteen. Hyvin monet ovat olleet yksin ja keskittyneet itseen ja he janoavat yhdistymistä samanmielisten ja -henkisten ihmisten kanssa. On aika siirtyä yhteyden ja läheisyyden seuraavalle tasolle tavalla, mihin olet valmis, aktivoimatta mitään vanhoja ohjelmia.

Nämä muutokset avaavat myös mahdollisuuden kommunikoida tähtiperheidemme, (siriuslaiset, pleadilaiset jne.), enkeleiden ja muiden näkymättömien olentojen kanssa, jotka jakavat aikamme ja tilamme täällä maapallolla. Tämä on jännittävää, mutta se vaatii meitä tiedostamaan lisääntyneen herkkyytemme ympärillämme olevien ihmisten ja massatietoisuuden ajatuksille ja tunteille. Vaikka siis olet ehkä kehittänyt taitoja pysyäksesi puhtaana ulkopuolisista energioista, ne eivät ehkä toimi, kun "volyymiä" on lisätty ja on paljon enemmän havaittavia energia- ja informaatiolähteitä.

On kaksi päätyyppiä, joilla on korkea empatiataso. Katsottaessa auravärilinssien läpi (Pamela Oslie), kaksi empaattisinta auraväriä ovat sininen ja violetti, joita hän nimittää tunneperäisiksi elämäväreiksi. Kummatkin tulevat tänne aikomuksenaan parantaa elämänlaatua maan päällä.

Et ole rajattu kokemaan vain yhtä auraväriä. Joillakin ihmisillä on yhdistelmä. Voit myös lisätä jonkin värin parantaaksesi elämääsi tai tiettyjä aspekteja ja tilanteita.

Sininen

Sininen on erittäin rakastava ja antelias ja hän haluaa auttaa muita. Hän voi saada suurta tyydytystä siitä tiedosta, että hän on parantanut jollain tavalla toisen ihmisen elämää. Hän voi tuntea myös katkeruutta siitä, että hän antaa aina, mutta kukaan ei vastaa. Sinisen prioriteetti elämässä ovat suhteet, rakkaus ja läheisyys ja hän pelkää loukkaavansa tai satuttavansa jotakuta. Sininen on herkkä (empaattinen ja helposti loukkaantuva) ja hänelle vastakkainasettelu ja viha on epämiellyttävää. Jos hän on jonkun itkevän lähellä, hänkin itkee.

Siniselle on mukavaa olla työympäristössä tukiasemassa - hoitaja, sihteeri, sosiaalityöntekijä, koulun opettaja. Hänelle ei ole mukavaa olla pomo tai yksityisyrittäjä. Useimmat siniset ovat parantajia, vaikkeivät he ehkä tee sitä työnään. Hän voi olla hieroja, Reiki-hoitaja tai muunlainen energiaparantaja tai myös tarjoilija tai kotiapulainen, kunhan hän auttaa toisia.

Siniselle on mukavampaa olla osa ryhmää kuin huomion keskipiste. Silloin kun hän on vallassa ja/tai hänellä on aurassaan värejä, jotka ovat seurallisempia, hän voi olla huomiota herättävä. Ajattele Äiti Teresaa ja prinsessa Dianaa.

Sinisestä tuntuu tärkeältä palvella.

Violetti

Violetti on visionääri ja johtaja. Hän tietää, että hänellä on paljon tehtävää täällä - suuria unelmia. Violetti tuntee, että hän on täällä syystä, tekemässä jotain tärkeää. Hänellä on tarve tehdä suuria muutoksia ja/tai ottaa vastuu paremman maailman luomisesta, planeetan pelastamisesta. Violetti on intohimoinen ja intuitiivinen, mutta ei yhtä herkkä kuin sininen.

Violetin fokus on enemmän suuressa kuvassa. Hänen fokuksensa ulottuu yksittäisten ihmisten yli, hän näkee 3D:n ja nykyajan tuolle puolen. Hän voi nähdä tulevaisuuden mahdollisuuksia sisäisellä silmällään. Hän voi nähdä taideteoksen tai talon tai muun projektin valmiina jo ennen aloittamista. Hän voi hypätä A:sta Z:taan ilman tarvetta tietää kaikkia väliaskelia. Hän voi nähdä asioita, joita toiset värit eivät pysty ymmärtämään.

Violetti on onnellisin itsensä työllistäjänä tai ainakin itsenäisenä sekä johtoasemassa tai vähintään osana päätöksentekoprosessia. Hän on luontainen kommunikoija ja suorittaja. Koska hän on taiteellinen, hän menestyy muusikkona, taitelijana, näyttelijänä, johtajana tai tuottajana. Violetti on usein henkinen opettaja ja nauttii opettamisesta työpajoissa, seminaareissa ja webinaareissa. Toiset violetit ovat lääkäreitä, lakimiehiä tai psykologeja.

Violetti haluaa olla huomion keskipisteenä. Jos hän kuitenkin kadottaa visionsa, hän voi tiedostamattaan ottaa toisten ja kollektiivitietoisuuden tuskaa ja kärsimystä pyrkimyksenään "tehdä jotain". Hän voi pakahtua ja haluta piiloon.

Violetti tuntee tärkeäksi inspiroida toisia.

Siirtyminen eteenpäin

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, olet "empaatti". Kun jatkamme tätä planeettatransformaatiota, empatiakykysi lisääntyy, mikä mahdollistaa suuremman läheisyyden. Se on upeaa, mutta voi olla haastavaa, jos vanhoja ohjelmia tulee esiin irtipäästettäväksi. Kutsun tätä "loiskahdukseksi".

Laajentuva empatiakykymme sallii meidän kommunikoida ei-ihmisten kanssa.

Olemme nopeasti lähestymässä aikaa, jolloin telepaattinen ja ulottuvuuksien välinen (3D:stä 5D:hen ja sen yli) kommunikointi on luonnollinen tapa olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Tällä planeetalla elää erittäin monia elämänmuotoja, joita emme ole pystyneet historiassa havaitsemaan, kuten keijut, elementaalit, vesinymfit, enkelit ja muut. Mutta tämä on muuttumassa! Jes! Verhot ohenevat ja tiedostamme taas kerran monet hämmästyttävät ja kauniit olennot ja pystymme olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Viesti Ahrazulta/Osirikselta

"Monet teistä ovat jo tavanneet minut tai muita maanulkopuolisia, jotka tarkkailevat planeettaanne. Muistot on kuitenkin haudattu. Muutaman vuoden kuluessa alatte muistaa nämä kontaktit. Luultavimmin nämä muistot tulevat takaisin unina. Tarkkailkaa niitä, älkääkä epäilkö. Puhukaa kokemuksistanne ja yhdistykää toisten kanssa, jotka myös saavat takaisin muistonsa.

Katsokaa taivaalle ja antakaa mielikuvituksenne lentää! Millaista olisi, jos yksi aluksistamme lentäisi ylitsenne, laskeutuisi lähelle ja kutsuisi teidät ajelulle? Pelkäisittekö vai innostuisitteko? Kun näette linssimäisen pilven tai oudon valon yötaivaalla, lähettäkää mielessänne tervetuloviesti. Leikkikää mahdollisuuksilla. Mitä enemmän voitte kuvitella sen, sitä pikemmin se tapahtuu.

Tämä on se aika, mitä olette odottaneet. Te olette niitä, joita olette odottaneet. Jokainen joka lukee tätä, on tuntenut kutsun, kenties hetkellisen tietoisuuden jumaluudestaan ja ajan jolloin olitte rauhassa ja autuaan laajentuneessa tilassa, jolloin tiesitte kaiken olevan hyvin. Tämä on totuus teistä - siitä kuka oikeasti olette! Kaikki muut asiat ovat vain peliä. Tuo peli on nyt loppumassa. Saatte olla taas aito "sinä".

Ja me saamme leikkiä taas kanssanne! Millaiset juhlat meillä  onkaan!"

Pidän juhlista yhtä paljon kuin kuka tahansa violetti, mutta tiedän, että juhlat vaativat työtä ja energiaa siivoamiseen. Tietoisuuden laajentaminen sisältämään muita mentaalitiloja ja ulottuvuuksia on syklistä. Jokainen valinta minkä teet avautuaksesi lisää, tuo esiin ne rajoitukset, jotka estävät sinua saamasta tuota valintaa. Kun laajennat tietoisuutesi korkeampiin ulottuvuuksiin, alat päästä käsiksi kokemuksiin, joita sinulla oli tuossa ulottuvuudessa. Suuruutesi takaisinsaaminen vaatii varjotyötä, sekä uhri- että saalistajakokemusten käsittelemistä.

Rajoitukset osuvat tavallisesti kahteen kategoriaan:

Pelko - aiemmat kokemukset (tässä tai muissa elämissä), jotka päätyivät huonosti, kuten roviolla polttaminen tai hyljeksiminen. Yksi pelko on se, että pakahdut energioihin. Muista havaita (ulkopuolellasi) tunteet ja energiat, joita on ympärilläsi, älä tunne (sisälläsi) niitä.

Tuomitseminen - menneisyyden kokemukset, jotka päättyvät itsesi tuomitsemiseen. Teit jotain ja tunsit syyllisyyttä ja häpeää siitä ja sitten valitsit, ettet koskaan enää ota sitä itseesi tai elämääsi.

Transformoituminen vaatii pysymistä tietoisena. Kuljemme polkuja, joita emme ole koskaan ennen kulkeneet. Kiinnitä huomiota, jottet kompastu paljastuneeseen juureen. Ja tiedä, että on ylä- ja alamäkiä, läheisyyttä ja "loiskahduksia". Et kulje yksin. Ihmisten on tarkoitus auttaa toisiaan. Ainutlaatuiset lahjasi ovat arvokkaita.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >