HomeViestejäSarah Biermann7.7.2014 - Tapa pitää sinut jumissa - yksinkertaisia vapautumiskeinoja

7.7.2014 - Tapa pitää sinut jumissa - yksinkertaisia vapautumiskeinoja

TAPA PITÄÄ SINUT JUMISSA - YKSINKERTAISIA VAPAUTUMISKEINOJA

Kirjoittanut Sarah Biermann (imagi-creation.com)
7.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau, millainen kuukausi kesäkuu oli! En tiedä sinusta, mutta minusta on tuntunut, että "normaali" minä on hajotettu ja rakennettu uudelleen.

Elämäni melkein jokainen alue on muuttunut, mm. aikataulu, perhe ja naapuri, joka voi yhtäkkiä katsella (pensasaidan poistamisen vuoksi, ei omassa vallassani) kaikkea, mitä teen, kun hänen ikkunansa ovat taloani kohti. Olen hyvin yksityinen ihminen, joka rakastaa auringonvaloa, enkä ole avannut kaihtimia kahteen viikkoon. Muut asiat ovat olleet haastavia, mutta syvempi/perusviesti minkä saan elämästäni ja meitä transformaatiopolulla olevia varten, on, että muutos on täällä jäädäkseen - emme voi enää elää tavanomaisesti.

Tapojen muuttamiselle on psykologinen määritelmä (mikä on täsmällinen, mutta valitettavasti tavallaan vaikea ymmärtää).

Käyttäytymismallin muuttamisessa on neljä vaihetta:

1. Tiedostamaton kyvyttömyys. Et tiedosta, että sinulla on rajoittava käyttäytymistapa.

2. Tietoinen kyvyttömyys. Sinusta tulee tietoinen käyttäytymistavasta, muttet pysty muuttumaan.

3. Tietoinen kyvykkyys. Saat käyttäytymistavan kiinni ja muutut. Ensin saat sen kiinni jonkin ajan kuluttua tehtyäsi sen, mutta tietoisen harjoittelun myötä tuo ikkuna lyhenee, kunnes voit pysäyttää itsesi, ennen kuin teet vanhan tavan, ja voit korvata sen uudella tavalla.

4. Tiedostamaton kyvykkyys. Käytät uutta käyttäytymistapaa ajattelematta sitä.

Vaiheiden 2 ja 3 aikana sinun on pystyttävä tietoisena ja kehitettävä tarkkailijaasi, osaasi mikä ei jää kiinni draamaan. Ole valppaana. Sinun on koulutettava itsesi toimimaan uudella tavalla. Tämä vaihe ei kestä ikuisuuksia. Pian siitä tulee automaattista (tiedostamaton kyvykkyys).

Jos luettuasi tämän et ole varma, että todella tajusit sen, minäpä kuvaan sitä näin.

1. Kuljet polkua pitkin ja siinä on puunjuuri, johon kompastut. Kätesi menee verille ja polvesi mustelmille. Hemmetin juuri! Se sai sinut loukkaantumaan ja sait kipua.

2. Kuljet samaa polkua pitkin etkä kiinnitä huomiota - kenties puhut kännykkään tai ajattelet jotain muuta. Taas siinä on tuo juuri ja kompastut siihen jälleen. Tällä kertaa et voi oikein syyttää juurta, koska tiesit sen olevan siinä, et vain kiinnittänyt huomiota.

3. Nyt kävelet polkua pitkin, mutta tällä kertaa silmäilet väijyvää juurta ja astut sen yli. Jess!

4. Lopulta voit kulkea polkua pitkin ja välttää kompastumisen ajattelematta asiaa.

Nämä ovat tavan muuttamisen neljä askelta. Mutta prosessin lopussa toimit edelleen tiedostamattomasta tilasta. Sinulla on uusi tapa ja se on hyvä asia, koska et enää kompastu ja loukkaannu. Toimit edelleen tavanomaisesti ja tiedostamattomasta paikasta.

Tohtori Bruce Lipton sanoo, että ainakin 97% siitä, mitä teemme joka päivä, tapahtuu alitajuisesta tai tiedostamattomasta mielestä. Tämä on tapa ja pitää sinut rajoittuneessa paikassa. Uusi tapasi voi olla vähemmän turhauttava ja aiheuttaa vähemmän harmia, mutta se on edelleen tiedostamaton tapa.

Tämä on toiminut melko hyvin historiallisesti, koska ennen syntymää olimme valinneet yksinkertaisen ja joskus yksityiskohtaisen elämänsuunnitelman. Tässä elämässä aloitimme suunnitelmalla, mikä varmisti, että teimme tarpeellisen takaamaan, että kehomme ja planeettamme transformoituivat mukanamme. Nyt kun olemme turvallisesti tuolla polulla, luomme alusta. On enemmän mahdollisia polkuja, joita voimme valita. Kun astumme polulle, mitä emme ole koskaan ennen kulkeneet, on välttämätöntä pysyä tietoisena jokaisesta askeleestamme polulla.

Nyt meillä on viides askel. Voimme valita eri reittejä ja joillain niistä voi olla juuri, mihin voisimme kompastua. Meidän täytyy kiinnittää huomiota.

Joillekin teistä tämä voi kuulostaa uuvuttavalta, kuin jatkuvalta hälytystilalta yrittäen suojella itseään mahdolliselta vaaralta. Tosista se voi tuntua todella jännittävältä, varmasti ei tylsältä! Pääasia on, että pysymme läsnä hetkessä. Sen sijaan, että annat mielesi vaeltaa menneessä pettymyksessä tai ahdistuksessa tulevaisuudesta, kiinnität huomiota siihen, mitä tapahtuu nyt.

Jokaisessa hetkessä on monia mahdollisia kokemuksia. Jos ajat autoa, huomaa ympäristösi ja kiinnitä huomiota, miten mukavasti tai epämukavasti istut penkissä. Laajenna tietoisuuttasi havaitsemaan muita aspektejasi ja muut ihmiset autossa.

Esimerkki. Minulla on ollut kertoja, kun olen halunnut ajaa ylinopeutta (järkyttävää, tiedän), ja ensin pidin tuntosarviani ulkona tietääkseni, oliko maisemissa poliiseja. Useita kertoja sain tunteen ja hidastin juuri, ennen kuin Kalifornian tiepoliisit tulivat valtatielle. Olisin saanut sakot, jos en olisi kiinnittänyt huomiota. Mutta tämä oli tavallaan tylsää, haluan kuunnella musiikkia ajaessani. Niinpä pyysin aspektiani pysymään tietoisena poliiseista ja kertomaan minulle. Kerran lauloin nautiskellen vanhaa Police-biisiä, sain kihelmöintiä ja hidastin ja vältin taas sakot.

Meillä on eri tietoisuusosia ja eri tiedostamistasoja. Kun jatkamme transformaatiopolulla, meidän on välttämätöntä tiedostaa enemmän asioita kuin ennen. Kommunikoimme ehkä kehomme ja sen eri osien kanssa. Voimme hahmottaa eri tietoisuuksia kehomme ulkopuolella - kasvit, eläimet, keijut, enkelit jne. Tavat ovat luonnostaan tiedostamattomia.

Tavanomaisten toimintatapojen muuttaminen on melko yksinkertaista ... ala tehdä asioita eri tavalla! Aloita pikku asioista: kumman kengän laitat ensin jalkaan, mistä aloitat hampaiden harjaamisen, mitä tavallisesti syöt ja milloin? Kokeile eri reitin ajamista, eri vaatteiden käyttämistä ja hiustyylin tai meikin muuttamista. Tämä harjoittaa sinua olemaan tietoisempi ja joutumatta takaisin tapoihin.

Yksi lempiasioitani on kävellä jonnekin, missä en ole koskaan ennen ollut, ja olla hyvin tietoinen ympäristöstä. Pane merkille äänet, hajut ja siellä elävien tai työskentelevien ihmisten mentaali- ja tunnekentät. Keskity tähän ja nyt. Se on hyvää harjoitusta ja myös todella hauskaa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >