HomeViestejäSarah BiermannHuhtikuu 2014 - Kosminen tuuli - uusi pimennys!

Huhtikuu 2014 - Kosminen tuuli - uusi pimennys!

KOSMINEN TUULI - UUSI PIMENNYS!

Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Huhtikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vau! Kosminen energia on todella voimakasta!

"Tuolta jostain" perspektiivistä katsottuna teemme kehon energiamallin versiovaihdosta yksilöinä ja kollektiivisesti. (Vanhat sielut tiedostavat tämän enemmän ja kokevat muutokset voimakkaammin.)

Toinen merkittävä, parantuva malli on raha- ja rahoitusjärjestelmät ja arvot. Meidän on aika lakata tuomitsemasta rahaa. "Kohtalonkorttien oraakkelipöydässä" (pelikortteja käyttäen) timantit edustavat rahaa ja arvoja. Raha luotiin helpottamaan tasapainoista energiavaihtoa.

On vääristymätöntä rahaenergiaa, mikä on erittäin kaunista. Kuvassani kuljetaan rahan väärinkäytön jne. aiheuttamien pimeiden ja raskaiden pilvien läpi kirkkaaseen tähteen, mikä on rahan puhdas ydinolemus. Pyydä rahaa tulemaan sinulle tasapainottamaan energiaasi. Vanhat sielut opettelevat itserakkautta ja itsearvostusta, jotta voimme saada tasapainottoman rahaenergian ilmaistua yliantamisena.

Toinen hämmentävä muutos on kokemus joidenkin rinnakkaistodellisuuksiemme sekoittumisesta. Kaikissa valinnoissa, erityisesti merkittävissä, yhden osamme valitessa yhden asian, toinen osa voi valita toisen. Se valitsee eri reitin kotiin. Joskus päädymme samaan paikkaan eri reiteistä huolimatta. Kun tätä tapahtuu, rinnakkaistodellisuudet voivat sekoittua takaisin yhteen. Sielumme saa kummankin polun kokemukset.

Muutama vuosi sitten leikin rinnakkaismahdollisuuksilla. Kotimatkalla voin valita kaksi eri reittiä. Tuona päivänä valitsin vasemmalle kääntyvän reitin, mutta olin jokseenkin tietoinen siitä minusta, joka kääntyi oikealle. Kun käännyin pihatielle, näin yhtäkkiä autoni olevan jo siellä! Painoin jarrua välttääkseni törmäyksen. Se oli järkyttävää ja hämmentävää! Vei muutaman sydäntä hakkaavan ja päätä pyörryttävän minuutin maadoittua yhteen todellisuuteen ja pysäköidä autoni. Tämä oli hyvin todellinen ja selkeä oppitunti rinnakkaistodellisuuksista - miten ne toimivat ja miltä tuntuu sekoittua. (Opin myös pysymään yhdessä rinnakkaistodellisuudessa ajaessani!)

Autokokemukseni oli vain pieni sekoittuminen ja se oli hämmentävää. Nyt tapahtuva on suurempaa ja vanhat sielut tuntevat sen enemmän kuin nuoremmat sielut.

Joitain oireita

- maadoittumattomuuden tunne
- uni- tai valvehetkiä, jolloin ei tiedä, kuka tai missä on
- ei pysty keskittymään, erityisesti vasemman aivopuoliskon toimintaan
- hämmennyksen tai epävarmuuden (epäilyn) tunne
- vanhat "trikkerit" aktivoituvat - tuntee tai tekee asioita, joiden osalta luuli olevansa valmis
- nivel- ja lihaskipuja
- päänsärkyä tai tiukkuutta ympäri päätä

Ehdotuksia

- mene kävelylle, erityisesti luontoon tai suurten vesien lähelle
- mene ulos istumaan maahan ja kaiva maata - istuta jotain
- pysy tietoisena "trikkereistäsi" ja yritä napata se kiinni, ennen kuin joudut mukaan - kirjoita luettelo trikkereistäsi
- sen ajatteleminen auttaa pysymään tietoisena
- se on kuin ostoslista - vaikka jättäisit sen kotiin, muistat paremmin
- voit viitata johonkin, jos sinusta alkaa tuntua pahalta etkä tiedä miksi

Ajattelin suurristiä. Se on tasapainoinen risti, mikä on henki yhdistettynä (ristittynä) aineeseen. Risti on timanttimuodossa, mikä edustaa rahaa ja arvoja.

Keskellä on risteämispiste, kuin kahden polun risteys. Ei mikään ihme, että rinnakkaistodellisuudet sekoittuvat!

Toinen pimennys on 29.4. Tämä on auringonpimennys (kuu kulkee maan ja auringon väliin) Härässä. Se luo miellyttävän kolmion Pluton kanssa (suurristin osa). Pluto perääntyy ja johtaa meidät käymään taas varjossamme (negatiiviset tunteet). Tästä syystä vanhat trikkerit voivat olla taas esillä. Merkurius on yhtymässä auringon ja kuun kanssa. Härkä tarjoaa polun pois alamaailmasta. Anna Venuksen (Härkä) ja Merkuriuksen pitää kädestäsi ja opastaa sinut pois alamaailmasta lempeillä ja rakastavilla ajatuksilla itsestäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >