HomeViestejäSarah Biermann12.1.2013 - Kuin lapsi

12.1.2013 - Kuin lapsi

KUIN LAPSI
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
12.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedäthän, miten lapset voivat nauttia pienistä asioista? Kärpäsen kiiltävät siivet ovat vastustamattomia. Auringonvalon pilkottaminen puun lehvien välistä on lumoavaa. Kaikki mahdollinen helikopterin roottoriäänestä pään päällä, laventelin huumaavaan suloisuuteen on todella mielenkiintoista.
 
Eikä kyse ole vain siitä, että asiat ovat uusia heille. Useimmat aikuiset pysähtyvät katsomaan dramaattista auringonlaskua, vaikka ovat nähneet satoja tai tuhansia auringonlaskuja. Meille aikuisille tapahtuu vain niin, että täytämme päämme mielen höpötyksellä. Huomiomme vie jatkuvat huolenaiheet ja katumiset, enimmäkseen vakavat ja raskaat, joten emme oikeasti näe maailmaa ympärillämme.
 
Kenties tätä tarkoitettiin raamatussa (tarkistin sitaatin Matteuksen kirjasta): "Totistesi: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan."
 
Mielen höpötys ja luovuus sulkevat toisensa pois. Taiteilijana voin kertoa teille, että silloin kun olen todella kiinnostunut luomaan jotain, mieleni on hiljaa. Tämän vuoksi lapset ovat yleensä luovempia kuin aikuiset. Luovuus laskee, kun vanhenemme ja otamme aikuisen vastuut ja huolet. Mutta voimme kääntää sen ympäri! Voimme nostaa luovuutta ottamalla aikaa panna merkille, mitä ympärillämme on. Ei vain uteliasta vilkaisua, vaan kohdistaa todella koko huomiomme siihen. Mieli hiljenee automaattisesti. Vastaavasti jos mieli on hiljaa, huomaamme kauniimpia ja mielenkiintoisempia asioita ympärillämme. Tässä mielentilassa oleminen avaa meille mahdollisuuden olla luovempi!
 
Monet ihmiset ovat pettyneitä, kun mitään suurta ei tapahtunut ulkoisessa maailmassa 21.12. Muutos mikä tapahtui (ja se jatkuu), on sisällä. Tiedämme sen ja myös tunnemme sen, mutta on vaikeaa, kun fyysinen todellisuus näyttää pysyneen samana. Kohdataanpa asia: voi olla vaikeaa elää täällä nyt, kun tiedämme, mitä upeita mahdollisuuksia tämän planeetan elämällä on. Olemme niin keskittyneitä tulevaisuuteen, että meiltä menee ohi se taika ja kauneus, mitä on juuri nyt. Miten moni teistä ajatteli ekstrahaastavalla hetkellä, että kykenitte pysymään täällä, koska ette halunneet menettää sitä jotain fantastista ja erityistä, mikä tapahtuisi 21.12.? Nyt kun meillä ei ole mitään innolla odotettavaa, mitä teemme? Miten olisi siitä nauttiminen, mitä nyt on saatavilla?
 
Noin vuosi sitten kysyin Maalta, oliko mitään, mitä meidän pitäisi tehdä sen hyväksi. Vastaus oli yksinkertainen: arvostakaa vain kauneutta täällä. Kaikki mihin keskityt, lisääntyy. Silloin kun keskityt sellaiseen, mistä nautit, saat sitä lisää. Niinpä kauneuden arvostaminen on henkinen teko - se tukee planeettaa, hiljentää mielen ja lisää luovuutta. Ja se on todella hauskaa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >