HomeViestejäSarah Biermann10.1.2013 - 2013-astrologiaa - Jupiterin jodi

10.1.2013 - 2013-astrologiaa - Jupiterin jodi

2013-ASTROLOGIAA - JUPITERIN JODI
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
10.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi astrologiapiireissä nyt keskustelua herättävä aihe on asetelma nimeltään Jumalan sormi tai jodi. Silloin kaksi planeettaa (tai useampia) on 60 asteen kulmassa toisiinsa nähden ja niitä vastapäätä on planeetta 150 asteen kulmassa kummastakin. Se muodostaa kapean kolmion (tai sormen), mikä osoittaa vastakkaista planeettaa. Minusta se on kuin Vogel-kristalli tai parantava kristalli. Tuo piste saa energiatyönnön toisesta päästä. Uuden vuoden kartalla on ensimmäinen "Jupiterin jodi", Saturnuksen ollessa 60 asteen kulmassa Pluton ja Auringon yhtymästä ja Jupiterin ollessa 150 asteen kulmassa kumpaankin nähden. Jupiter perääntyy edelleen, mikä rajoittaa energiaa ja suuntaa sitä sisäänpäin. Lisää tästä myöhemmin.
 
Huomasitko melko hullun intensiivisiä juttuja tällä viikolla? Tammikuun 6. päivä Kuu liittyi Saturnuksen seuraan ja Merkurius Pluton. Kaikki neljä planeettaa osoittivat Jupiteria (perääntyy edelleen). Tämä rakensi valtavasti painetta (minkä taatusti tunsin). Paljon varjomaan (negatiivisia) ajatuksia (Merkurius ja Pluto) työnsi laajentavaa irtipäästämistä. Toinen energiatyöntö tuli Saturnuksesta (rajoitukset, rakenteet) ja Kuusta (tunteet ja menneisyys). Ne ovat Skorpionissa, missä on äärimmäisestä tunneilmaisusta. Todella voimakas cocktail!
 
(Kuva jodista 6.1.13, missä Jupiter on Kaksosissa, Merkurius ja Pluto Kauriissa ja Kuu ja Saturnus Skorpionissa)
 
Vaikka intensiivisyys on helpottanut Kuun ja Merkuriuksen siirtyessä eteenpäin, perusjodi on edelleen paikoillaan ja lisää taivaankappaleita on tulossa mukaan.
 
Jupiter on Kaksosissa, missä on kyse mielestä, muttei vakavasta ja syvällisestä ajattelijasta. Kaksoset on kevyt ja leikkisä. Näin intensiiviset varjoajatukset ja tunteet joita tulee siitä, ovat hyvin epämiellyttäviä.
 
Tulossa on Jupiterin kolmas jodi. Venus liittyy Pluton seuraan Kauriissa ja on tarkassa asteluvussa Jupiterin kanssa 13.1. Astrologinen asetelma koetaan voimakkaammin planeetan lähestyessä asetelmaa kuin sen poistuessa siitä. Pääaspektien (oppositio, neliö, yhtymä, kolmio jne.) ajatellaan alkavan tai loppuvan noin kuuden asteen päässä tarkasta asetelmasta. Jodilla se on vain kolme astetta ja tämä tekee vaikutuksesta lyhyempiaikaisen. Tammikuun 10. päivä Venus on neljä astetta Plutosta (lähestymässä sitä) ja Kuu on tarkassa yhtymässä Pluton kanssa. Oletan se olevan tunteellista aikaa, mutta kera vähemmän mielen papatuksen ja tuomitsemisen, mitä koemme nyt. Venus-ikkuna vaikuttaa 11.1.-15.1. Yhdisty jumalaiseen feminiinisyyteesi auttaaksesi näiden energioiden liikuttamisessa.
 
Jupiterin jodin vaikutus jatkuu voimakkaana noin 21.1. saakka, jolloin Jupiter on neljän asteen päässä jodista (poistumassa asetelmasta). Koska jodi kuitenkin on koko vuoden kartalla, voit odottaa tämän olevan jatkuva teema.
 
Mitä tehdä? On aina vaihtoehto jodin vaikuttaessa ja voit valita, miten käsittelet näitä energioita. Jodit ovat haastavia ja niissä on kohtalonomaisuuden tuntua. Jodin polttopiste on Jupiter Kaksosissa, joten voitaisiin sanoa, että tänä vuonna meidän on määrä löytää tapa liikuttaa ja vapauttaa raskaita Pluto- ja Saturnus-energioita kevyellä ja leikkisällä tavalla. Meidät haastetaan käsittelemään intensiivisiä ja "negatiivisia" asioita jäämättä kiinni niihin tai tuomitsematta niitä. Tarkoituksena tämän prosessin taustalla on vapaus, hyvin Kaksosmainen teema. On pidettävä silmällä Kaksosten potentiaalia "nauraa asiat pois" - joskus sopimattomalla tavalla. Haasteena ja tilaisuutena on löytää tasapaino siinä, että kunnioitamme syviä varjotunteitamme ja -ajatuksiamme ja koemme ne, tekemättä niistä merkittäviä ja raskaita tai eksymättä niihin.
 
Muistamme, että tämä on maapeliä (Kaksoset rakastaa pelejä). Mikä on todellista ja mikä ei? Pystymme viimeinkin näkemään asiat vain rajoittavina uskomuksina ja voimme vain päättää olla uskomatta niihin enää. Luulen, että Jupiterin alkaessa kulkea eteenpäin 30.1., pystymme ilmentämään juuri löytämäämme vapautta fyysisessä todellisuudessa tavalla, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >