HomeViestejäSarah Biermann2.5.2012 - "Ole ilma älä sarja" - päästäen irti vanhasta ja ilmentäen uutta

2.5.2012 - "Ole ilma älä sarja" - päästäen irti vanhasta ja ilmentäen uutta

"OLE ILMA ÄLÄ SARJA" - PÄÄSTÄEN IRTI VANHASTA JA ILMENTÄEN UUTTA
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
2.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme nyt täysin vuodessa 2012 ja voi pojat, että tunnemme sen. Kaikki nopeutuu. Meidän on todella "muututtava tai noustava pois potalta"! Kun kuljemme eteenpäin transformaatiota (ylösnousemusta), kaikesta on päästettävä irti, mikä ei palvele meitä. Se on kuin vanha sananlasku: "Sinun on siivottava kaappisi ja hankkiuduttava eroon vaatteista, jotka eivät sovi tai joita et enää käytä, jotta teet tilaa uusille vaatteille."

Siivoamiamme "vaatteita" ovat mm.:
 
1. Työpaikka, mistä halusimme lähteä jo kauan siten (muttemme lähteneet rahan tai jonkin muun syyn vuoksi).
 
2. Suhteet, jotka eivät vain sovi enää - ystävät, perhe, työtoverit, rakastajat ja myös lemmikit ja kasvit. Siedämme vähemmän valtaväestön tylsiä, saippuaoopperatason keskusteluja. Tarkoitan, siis oikeasti! Saatat huomata, että myös ihmiset joita olet pitänyt "henkisinä", ovat sietämättömiä.
 
3. Missä asumme, kenen kanssa asumme ja miten kotimme on järjestetty.
 
4. Mitä syömme ja juomme. Kehomme tapa metaboloida ruokaa muuttuu. Tämä voi johtaa ruuansulatusvaivoihin, verensokerin epätasaisuuteen ja väsymykseen ja/tai nukkumisongelmiin.
 
5. Elämäntyylitavat. Koska ne ihmiset joiden kanssa ennen vietimme aikaa, ovat nyt muukalaisia (eikä hyvällä tavalla), se mitä teemme ja missä teemme, muuttuu.
 
6. Kaikenlaiset uskomusjärjestelmät - itsestämme, perheestämme, kehostamme, yhteiskunnallisista, taloudellisista, uskonnollisista ja lääketieteellisistä/parannusinstituutioista.
 
7. Määritelmät itsestä. Jotkut näistä määritelmistä eivät ole kovin pidettyjä, kuten ihminen jolle kaikki kaatavat likaämpärinsä, ja jotkut ovat sellaisia, joista olemme todella pitäneet, kuten parantaja ja kiva ihminen.
 
8. Kommunikointitavat (mm. henkilökohtainen kokemukseni vanhojen nettisivujeni "siivoamisesta"). Olemme siirtymässä internetistä kohti sisäverkkoa.
 
9. Vanhat tunne- tai psyykkiset loukkaukset, jotka usein ilmentyvät kehossamme.
 
Joskus on helppoa heittää tai antaa pois vaatteet, jotka eivät enää toimi meillä. Joskus universumi repii ne käsistä huutaessamme ja potkiessamme. Joka tapauksessa niiden on mentävä. Ilmoittauduimme tähän transformaatioprosessiin ja olemme hyvin matkassa. Ei ole enää paluuta takaisin - ja kuka oikeasti haluasikaan kaiken se jälkeen, mitä olemme jo käyneet läpi!
 
Toinen tapa tarkastella asiaa on, että nostamme omaa ja planeetan värähtelyä. Kaikki mikä ei ole harmoniassa korkeamman värähtelyn kanssa, tulee kuplien pintaan.
 
Kehomme transformoituu monin tavoin. Tämä prosessi ei ole valmis elinaikanamme, vaan luultavasti useiden sukupolvien aikana. Syntyessämme meidän täytyi sopia fyysisesti planeetan taajuuteen riittävästi, jotta voisimme olla täällä. Ajattele syvämeren kalaa. Jos se tuotaisiin pintaan, se räjähtäisi. Mutta jos se nousisi hitaasti ja saisi kalavauvoja korkeammalla tasolla, se sopeutuisi. Tämä prosessi jatkuu sukupolvien ajan. Omat vanhempani yrittivät - vähän onnistuen - murtautua vapaaksi tiheistä ja toimimattomista perheistä, jotka kasvattivat heidät. Vaikka oma lapsuuteni oli kaukana täydellisestä, se oli parempi kuin heidän kohtelutapansa. Me jotka olemme syntyneet 1940-, 1950- ja 1960-luvulla, otimme jäänmurtajaroolin "junan" edessä. Meidän oli oltava vahvaa kuin teräs avataksemme polkua tuleville. 1970- ja 1980-luvulla syntyneillä oli enemmän vapautta, kun transformaatio oli jo käynnistetty eikä heidän tarvinnut murtaa niin paljon jäätä. Lapset joita on syntynyt 1980-luvun lopulta saakka, ovat hyvin erilaisia kuin aiemmin syntyneet. (Nämä ovat tietysti yleistyksiä, jotka perustuvat tarkasteluuni niistä sieluista, jotka menevät edellä uudessa energiassa. On aina muunnelmia ja poikkeuksia.)
 
Kun katsoin, millainen kehoni oli energeettisesti syntyessäni, minulla näytti olevan 10 senttiä paksu ja tiheä musta peitto ympärilläni. Vähitellen vuosien saatossa (ja suuren itseni työstämisen myötä) peitto on ohentunut ja lopulta sisäinen valo on voinut säteillä ulos. Kun katsoin lapsiani, näin ohuen ja läpinäkyvän peiton. Se sisälsi vähän valoa, mutta jo syntyessä he pystyivät säteilemään! Ei mikään ihme, että lapsillani on helpompaa sopeutua korkeampiin taajuuksiin - heillä ei ole sitä matalataajuuksista tahmaa, mitä meidän aiempina vuosikymmeninä syntyneiden oli pidettävä päällämme ja minkä puhdistaminen on ollut kovaa työtä.
 
Pidä mielessä, että sielusi ei ole matalammassa taajuudessa. Päätit ottaa tuon tiheyden voidaksesi olla täällä nyt ja esittää johtajaroolia transformaatiossa. Tuo tumma tahna ei ole muuta kuin raskas ja läpimärkä villatakki, mikä ei ole oikeasti sitä, kuka olet. (Pysyn tässä vaatekaappianalogiassa.) Jos sielusi ei olisi kirkas, voimakas ja omistautunut, et olisi syntynyt, silloin kun synnyit. Etkä lukisi tätä tällä hetkellä!
 
Aivomme käyvät läpi merkittävää muutosta. Osat jotka ovat olleet unessa, heräävät taas ja kaksi aivopuoliskoa yhdistyy. Aiemmin nukkuneet osat ovat alueita, missä prosessoimme jatkuvasti laajenevia aistejamme, kauas kuudennen aistin yli. Kyse on enemmänkin 60 aistista - ainakin! Kirjoitin enemmän tästä artikkelissa "Psyykkinen räjähdys - valmistaudu vuoteen 2012" (käännetty).
 
Vihje: Aivojen transformaation helpottamiseksi voit laajentaa niitä. Vedä pari kertaa syvään henkeä ja keskity kehoosi. Kuvittele ja tunne, että kehosi (erityisesti aivosi ja kallosi) ja hengittämäsi ilma on tehty valoaalloista. Vedä syvään henkeä ja kun puhallat ulos mutristettujen huulien läpi, kuvittele ja tunne pääsi muodostavien valoaaltojen laajentuvan ulospäin. Minusta tavallisesti tuntuu siltä, että haluan tämän jälkeen pyörittää päätäni ja joskus haukotella, mikä vapauttaa jännitystä.
 
Mutta tärkein muutos on aivojen yhdistyminen sydämen kanssa. Olen tehnyt muutamina viime vuosina työtä asiakkaiden kanssa, joilla on ollut energiaimplantteja kurkun ala-alueella. Näiden implanttien tehtävä oli puuttua pään ja sydämen väliseen kommunikointiin ja yhteyteen. Se rajoitti myös kykyä kommunikoida sydänkeskeistä informaatiota. Kun implantti poistettiin, pään ja sydämen välillä kulki lämmin energiasyöksy. Tuli helpommaksi puhua viisauden tilasta ja tuntea luottamusta tuossa viisaudessa.
 
Ja tämä yhteys on myös välttämätön heräävien aistiemme käyttämisessä. Monta vuotta sitten ollessani jumissa liikenneruuhkassa panin merkille yhden linssinmuotoisen pilven enimmäkseen sinisellä taivaalla, oli vain muutamia harsopilviä kaukana. Ajattelin: "Onkohan tuossa pilvessä alus?" Vaihdon "näkökykyni" 3D:stä moniulotteiseen ja pystyin hahmottamaan aluksen tuossa pilvessä. Lähetin terveisiä ja he vastasivat. Kommunikoimme jonkin aikaa (vaikkemme sanoilla). He halusivat tietää, miten pystyin havaitsemaan heidät, eikä minulla ollut oikeastaan vastausta - pystyin vaan. (Meillä oli mielenkiintoista kommunikointia, mikä ei liity tähän artikkeliin.) Ajatukseni ohjautuivat muualle, kun liikenne alkoi virrata, ja auton pysähtyessä taas katsoin takaisin ja tiesin, ettei alusta ollut siellä enää. Muutamassa minuutissa pilvi oli hävinnyt!
 
Tämä sai minut kysymään, miten itse asiassa havaitsen maan ulkopuolisia, keijuja, ylösnousseita mestareita jne. Mistä tuo "näkökyky" on peräisin? Loogisesti odotin sen olevan kolmannesta silmästä otsan keskellä, mutta niin ei ollut. Pystyin "näkemään" sydänalastani, mikä lähetti tuon kuvan mieleen. En ollut oppinut tätä. Parhaiten voisin kuvata tilannetta, että muistin, miten se tehdään. Olin puhdistanut implantteja kurkkualueeltani, joten kenties se vain avasi väylän sydämestä päähän. Luulen, että sydämeni oli havainnut koko ajan, en vain tiennyt sitä mielessäni.
 
Tässä siis olemme, siivoamassa "kaappejamme" ja "kellareitamme", minkä tiedät voivan olla rankkaa puuhaa. Siellä voi olla hometta ja mätää. Tätä matalampaa taajuutta, varjokamaa kuplii jatkuvasti pintaan ja kun kuplat puhkeavat, haju voi olla todella paha, yäk! Varjo on tehty tukahdutetuista tunteista ja uskomuksista, joita niiden mukana kulkee. Matalin tunnetaajuus (ja mitä meidän kaikkien on siivottava) on häpeä. Häpeä on todella ällöttävä tunne. Se voi kirjaimellisesti saada kuvottamaan. Noiden varjotunteiden vapauttamiseksi sinun on oltava valmis tuntemaan ne. Niitä ei olisi varastoitu ja kätketty kellariisi tai kaappisi takaosaan, jos et olisi vältellyt niitä. Lue lisää häpeästä: "Häpeä ja ylösnousemus" (käännetty).
 
Muista, että vanha kama mikä nyt puhdistuu, on vain vanhaa kamaa. Se et ole sinä. Älä jää kiinni siihen, mitä tapahtuu. Vanha energia haluaa sinun epäilevän itseäsi, sisäistä viisauttasi, valintojasi ja tunteistasi. Ihmiset sanovat sinulle, että olet kummallinen, hämmentynyt tai vain väärässä. Silloin kun valtaosa ystävistä, perheestä, työtovereista, opettajista, pankkiireista, lääkäreistä jne. tuputtaa parhaansa mukaan omaa versiotaan todellisuudesta, on haastavaa pysyä omassa totuudessaan. Tämä vuosi on käännekohta.
 
Yhtenä aamuna kysyin: "Mikä on tärkein asia, mitä meidän tarvitsee muistaa tai tehdä helpottaaksemme tätä prosessia?" Kuulin: "Ole ilma älä sarja." Tiesin tämän tarkoittavan kohoamista draaman yläpuolelle sen sijaan, että tulee hulluksi ja sarjamurhaajaksi."
 
Alla olevassa kuvassa* pohja edustaa polariteettia. Kummakin navan mahdollisia merkityksiä voisivat olla:
- hyvä ja huono
- oikea ja väärä
- valo ja pimeys
- yksinäisyys ja suhde
- lempeys ja julmuus
- tee ja ole
- pyri ja vetäydy
- anna ja ota
 
(*Suom. huom. kuvassa on kannallaan seisova kolmio, missä kannan kummassakin päässä on "napa" ja huipussa "polariteetin ulkopuolella".)
 
Meidän on noustava kaikkien polarisoituneiden uskomusten yläpuolelle ja syleiltävä kokonaisuutta, mikä on vain kokemus ilman tuomitsemista - meidän on tultava "kolmanneksi valopisteeksi", mikä luodaan polariteetit yhdistämällä.
 
Minulla on kolme opastettua meditaatiota, jotka voit ladata ilmaiseksi nettisivuiltani. Jokainen on noin 10 minuuttia pitkiä. Nämä meditoinnit on suunniteltu auttamaan "olemaan ilma" puhdistamalla ei-toivottua vanhaa kamaa ja yhdistymällä suurempaan itseen, millä on ehdottomasti ilmanäkemys.
 
Tässä on linkki: ImagiCreation's Guided Meditations.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >