HomeViestejäSarah Biermann27.12.2011 - Psyykkinen räjähdys - valmistaudu vuoteen 2012

27.12.2011 - Psyykkinen räjähdys - valmistaudu vuoteen 2012

PSYYKKINEN RÄJÄHDYS - VALMISTAUDU VUOTEEN 2012
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
27.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Taajuusmuutos
 
Tervehdys teille kaikille ihmisenkeleille, jotka osallistutte uskomattomaan ja ennenkuulumattomaan transformaatioon täällä maan päällä! Henkisellä, mentaali-, tunne- ja fyysisellä tasolla on tapahtunut paljon muutoksia yksilö- ja planeettatasolla 11-11-11-portista saakka (olemme kaikki yhtä!). Näiden muutosten myötä tulee joitain haasteita. Taajuutesi nousee hyvin nopeasti ja kaiken mikä ei sovi uuteen taajuuteesi, on mentävä. Tämä merkitsee, että meidän on siivottava "kellarimme" (avioliittoneuvojana tunnen kaikki varjojutut). Onneksi on tullut nopeammaksi ja helpommaksi päästää irti vanhoista, matalamman taajuuden jutuista. Kun aloin tehdä tunnevapautustyötä noin 28 vuotta sitten, minun oli opeteltava myös itkemään uudestaan. Monien teidän tapaan olen "empaatikko".
 
"Empaatikot" tuntevat toisten ihmisten tunteita, mikä voi olla pakahduttavaa. Tämä on ollut todellinen ongelma minulle suuren osan elämästäni. Olin myös täynnä häpeää ja tunsin, etten ollut riittävän hyvä, vaikka olisin tehnyt mitä toisten miellyttämiseksi tai miten kovasti olisin yrittänyt saada heitä rakastamaan itseäni. Minulta kesti monta intensiivistä tunnevapautusvuotta (paljon itkemistä) puhdistaa kaikki häpeä, mitä oli ohjelmoitu minuun lapsuudesta saakka. Nyt ihmiset pystyvät puhdistamaan vanhat tunteet ja loukkaukset murto-osassa tuosta ajasta. Siis huono uutinen on, että juttuja tulee esiin puhdistettavaksi, ja hyvä uutinen on, ettei sen tekemiseen mene vuosia.
 
Psyykkinen räjähdys
 
Toinen upea asia tässä korkeammassa taajuudessa olemisesta on, että psyykkiset tai intuitiiviset kykymme avautuvat ja laajentuvat hämmästyttävää tahtia. Pystymme havaitsemaan vain asioita, jotka ovat samaa tai alempaa taajuutta kuin omamme. Luin kauan sitten kirjan, joka selitti tätä todella hyvin. Valitettavasti en muista tuon kirjan nimeä. Se on tarina pisteestä (geometriassa), joka kohtaa janan, mutta pystyy hahmottamaan vain toisen pisteen. Sitten jana kohtaa tason ja pystyy näkemään vain janan. Sitten taso kohtaa kuution, mutta pystyy näkemään vain tason. Jokainen niistä pitää korkeamman ulottuvuuden muotoa valheena tai harhana. "Kun näkee, niin uskoo!" Olemme siirtymässä korkeampaan ulottuvuuteen, joten valmistaudu aloittamaan uusien asioiden näkeminen.
 
Yleiskatsaus
 
Kun taajuutemme nousee, tapahtuu kaksi asiaa:
 
1) vanhat uskomusjärjestelmät (ja niihin liittyvät tunteet) tuodaan tietoisuuteemme puhdistettavaksi
 
2) pystymme hahmottamaan ja tuntemaan jatkuvasti lisääntyviä informaation ja energian tasoja ja määriä.
 
Tiedostaminen ja ylivoimaisuus
 
Joskus tämä tiedostamistaso voi olla ylivoimainen.
 
Tässä on muutamia esimerkkejä, joita olen kuullut toisilta.
 
Eräs asiakaani katseli hiljattain ikkunasta ulos korkeassa rakennuksessa New Yorkissa. Yhtäkkiä hän yhdistyi kaikkeen ja kaikkiin kaupungissa. Hän tunsi kaikkien tunteet (suuri osa siitä epämiellyttävää) ja se oli liikaa. Hän sulkeutui ja pysyi poissa ikkunasta sen jälkeen.
 
Toinen asiakas toimii "suhdeprojektissa" (hänen henkinen työnsä). Yhtenä päivänä hän tuli suuressa kaupassa yhtäkkiä tietoiseksi kaikista ja hän tunsi, keitä he olivat syvällä tasolla. Se oli paljon informaatiota.
 
Erään ystäväni tapana on siunata ruokansa pitämällä käsiään se yläpuolella ja pyytämällä, että kaikki mikä ei ole terveellistä, puhdistetaan, ja visualisoimalla ruuan täynnä valoa ja terveellisenä hänen keholleen. Yhtenä iltana hänen siunatessaan ruokaansa tapahtui jotain uutta. Hän tiesi, mitä jokainen pikkuosa oli, mikä täytyi puhdistaa, mistä se tuli jne. Oli kemiallista saastetta, hyönteisen osia ja käsittelijöiden tunnejäämää. Vau!
 
Informaation käsitteleminen
 
Olen työstänyt tällaisten kykyjen kehittämistä vuosia. Olen oppinut paljon matkan varrella. Koska olen luonnostaan empaattinen, voin tuntea toisten ihmisten "jutut" (tunteet ja fyysiset oireet). Kun aloin toimia intuitiivisena neuvonantajana/parantajana, tunsin asiakkaideni jutut kehossani. Pystyin työskentelemään näin kuuden ihmisen kanssa, mutta se oli todella tuskallista! Yhdellä ihmisellä oli polvivamma, toisella kuukautiskipuja, yksi oli todella surullinen jne. Tunsin sen kaikki. Yäk, se oli liikaa! Niinpä opettelin hahmottamaan jutut "ulkopuolella" sen sijaan, että tunsin ne kehossani. Nyt voin työskennellä satojen ihmisten kanssa ja havaita heidän juttunsa ottamatta mitään sisään. Huh!
 
Tämä muutos meidän on tehtävä laajentaaksemme tietoisuuttamme ja tietämystämme pakahtumatta.
 
Useimmat meistä tulevat tähän elämään kera palvelusopimuksen varmistaa, että planeettamme valitsisi transformaatiopolun. Nämä sopimukset sekä lapsuuden koulutus vaativat, että tunnemme toisten ihmisten juttuja ja yritämme puhdistaa ne kauttamme. Tämän mallin muuttamiseksi meidän on selvitettävä tai mitätöitävä kaikki palvelusopimukset ja tehtävä tietoinen ponnistus muuttaa tuo tapa "ottaa kaikki sisään". Olemme kouliintuneet syyttämään itseämme kaikesta negatiivisesta, mitä tapahtuu, koska "luomme oman todellisuutemme". Mutta joskus joku ihminen on ärtyistä eikä se liity mitenkään meihin - satuit vain olemaan paikalla.
 
Onko tämä energia minun?
 
Jokaisen tunteen, ajatuksen ja fyysisen aistimuksen osalta esitä tämä kysymys: "Onko tämä energia minun?" Jos se ei ole sinun, niin energia vähenee ja menee pois. Tämä vaatii harjoitusta, mutta lopulta siitä tulee tapa. Kun poikani oli noin 10-vuotias, ajoimme autolla ja kuulin hänen huokaisevan. Kysyin: "Mikä hätänä?" Hän sanoi: "Aloin tuntea surua ja kysyin, onko tämä minun. Käsitin, että se kuului naiselle viereisessä autossa. Sitten en enää tuntenut surua." Miten makeeta!
 
Jos esität tuon kysymyksen eikä intensiivisyys lopu, niin kyse on luultavasti jostain sinussa, mikä on laukaistu. Tämä antaa sinulle ajatuksen siitä, mitä vielä on kellarissasi.
 
Lisälukemista artikkelista "The Transition Times: Is this Energy Mine?"
 
Kysymyksiä ja mielikuvitusta
 
Prosessin toinen osa on esittää kysymyksiä ja antaa mielikuvituksesi lentää. Mielikuvitus on kanava suurempaan itseesi ja suurempaan tietoisuuteen ja tietämiseen. Unohda, mitä opettajat ovat sanoneet - anna palaa ja päiväuneksi! Esitä sellaisia kysymyksiä kuin "Millaista olisi, jos voisin havaita tai tiedostaa keijuja tai enkeleitä?" Keijuilta, enkeleiltä, maan ulkopuolisilta jne. vaatii valtavasti energiaa tehdä itsensä näkyväksi ihmissilmillemme. Sulje siis silmäsi ja katso kolmannen silmäsi tai sydämesi kautta. Jotkut ihmiset ovat visuaalisia ja saavat informaatiota sillä tavalla. Toiset saavat informaatiota toisten aistien tai vain tietämisen kautta.
 
Muita asioita joita voit pyytää saada havaita, ovat mm.:
 
- tieto, kun joku manipuloi sinua tai ruokkii itseään sinun tai toisen ihmisen energialla
- saada kasvit ja/tai eläimet "puhumaan" sinulle (vihje: eläimet lähettävä kuvia)
- tieto syömäsi ruuan energiasta ja siitä, miten muuttaa sitä tarvittaessa
- tunnistaa ihmiset sieluperheessäsi
- tieto henkisestä tukitiimistäsi ja sen kanssa kommunikointi
- kommunikointi maan ulkopuolisten kanssa ("Puhuin" siriuslaisille näkymättömässä aluksessa muutamia vuosia sitten. Se oli mahtavaa!)
- kyky lukea toisten ihmisten taajuuksia. Eräs tuntemani ihminen näkee helmitaulun, jolla on merkitystä hänelle.
 
Olet kontrollissa
 
Yhtenä päivänä seisoin puutarhassa ja kysyin: "Mitä näkisin, jos voisin nähdä kaikki moniulotteiset olennot, alukset ja luonnonhenget?" Taivas ja ilma ympärilläni oli aivan täynnä! Asioita oli kaikkialla. Se oli niin häiritsevää, että päätin olla tiedostamatta sitä koko ajan. Samalla tavalla kuin voit sulkea silmäsi tai peittää korvasi, voit myös hillitä muita aistejasi. Ja olet todellisuutesi voimakkain olento, joten jos havaitset jotain, mistä et pidä, voit käskeä sen pois.
 
2012
 
Kun astumme vuoteen 2012, transformaatiomme nopeutuminen jatkuu. Koska asioita tapahtuu hyvin nopeasti, meidän täytyy pysyä tietoisena siitä, mitä koemme. Tapahtumat ovat luonnostaan neutraaleja. Se miten valitsemme tarkastella tapahtumia - positiivisena vai negatiivisena - luo lopputuloksen. On eräs kuuluisa sitaatti Einsteinilta: "Emme voi ratkaista ongelmaa käyttäen samanlaista ajattelua, mitä käytimme sen luomiseen." Meidän täytyy värähdellä suosimamme lopputuloksen tai vaikutuksen mukaisesti. Rentoudu … planeettajunamme on tiukasti transformaation T-raiteella. Olet turvassa, olemme turvassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >