HomeViestejäSarah Biermann25.10.2011 - Kosminen säätiedote: Skorpioni nousee

25.10.2011 - Kosminen säätiedote: Skorpioni nousee

KOSMINEN SÄÄTIEDOTE: SKORPIONI NOUSEE
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
25.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuu astuu 26.10. Skorpioniin ja on neljäs taivaankappale tuossa merkissä. Tämä on myös uusikuu, kun kuu tekee yhtymää auringon kanssa noin klo 22 (Suomen aikaa). Skorpionissa ovat myös Venus ja Merkurius.
 
Skorpionin energia on ymmärretty väärin ja vääristetty viimeiset 1300 vuotta maskuliinienergian hallittua planeetallamme. Kun siirrymme Vesimiehen aikaan, jolloin feminiinienergia palaa oikeutetulle paikalleen, saadaan uusi ymmärrys Skorpionista. Rakastan Skorpionissa eniten sitä, että se vaatii meitä ensin tuntemaan omat tunteemme ja lopulta saavuttamaan tunteiden mestaruuden. Skorpioni syleilee elämänvoimaenergiaa ja fyysistä todellisuutta. Se vaatii maatodellisuuden täydellistä hyväksymistä ja osallistumista siihen, tuoden henkemme aineeseen.
 
Hyvin monet uskonnolliset ja henkiset opetukset ovat kieltäneet fyysisen todellisuuden, kehomme ja kaikkien maallisten asioiden arvon. On keskitytty älyllisiin asioihin (tiede) ja henkisiin asioihin "vain ylächakroissa" tai new age -opetusten "kaikki on rakkautta ja valoa" -puoleen (huuhaa).
 
Sitä hämmästyttävää transformaatiota mitä koemme (ja minkä olemme auttaneet synnyttämään), kutsutaan ylösnousemukseksi, mikä vihjaa maatodellisuuden jättämiseen (kuin Kristus) ja menemiseen parempaan ei-fyysiseen paikkaan (kuin taivas). Uskoakseni tarkempi kuvaus tästä transformaatiosta olisi ruumiillistuminen - henkielämänvoimamme tuominen enemmän maaulottuvuuksiin ja tämän sulauttaminen yhteen fyysisen elämänvoiman kanssa. Kuten olen usein sanonut: "Muuttaaksemme tai ilmentääksemme tässä todellisuudessa meidän on todella oltava täällä!" (Voit lukea lisää artikkelista "Transformaatio ja ruumiillistuminen".)
 
Samahain on muinaiskelttien festivaali, mikä pidettiin noin marraskuun ensimmäisen päivän tienoilla. Uskottiin, että tähän aikaan vuodesta verho oli ohuimmillaan. Halloween (31.10.) tai pyhäin(miesten)päivä tulee Shamain-festivaalista. Tätä ajankohtaa pidetään kulttuureissa ympäri maailman aikana, jolloin pystymme paremmin kommunikoimaan toisten maailmojen kanssa.
 
On ristiriitaisia uskomuksia siitä, milloin Maya-kalenteri todella loppuu. Suosituin ajankohta on 21.12.2012. Toinen päivämäärä on 28.10.2011. Uskon henkilökohtaisesti, ettei näin pitkässä syklissä ole tarkkaa minuuttia, tuntia tai edes päivää, mikä merkitsee rajakohtaa kahden syklin välissä. Kyse on asteittaisesta prosessista, mikä on jo alkanut. Valitsimme mahdollisimman tasaisen ja traumattoman siirtymän.
 
Parhaillaan Jupiter (polkumme laajentumiseen ja nyt perääntyessään se edustaa sisäistä laajentumista) on yhteistyön kolmiosuhteessa Plutoon (varjot, alimaailma ja syvimmät pelkomme). Tämä aspekti on tarkka 28.10. Tämä vihjaa minusta, että meitä tuetaan tässä kohtaa vapautumaan peloistamme ja laajentamaan tietoisuuttamme.
 
Meillä on siis voimakas uusikuu Skorpionissa, jota tukee Venus (feminiinienergia, kauneus ja suhteet) ja Merkurius (kommunikointi ja ajattelu). Vanha maa on eroamassa uudesta maasta ja verhot ohenevat, mikä mahdollistaa yhteyden ja kommunikoinnin muiden maailmojen kanssa. Tämä on satumaista aikaa yhdistyä maan ja hengen kanssa ja sulauttaa yhteen maalliset elämänvoima- seksuaali- ja aistienergiat sekä omat aidot energiamme äärettömänä olentona. Yhdistää ihmisitse suuremman itsen kanssa pirteässä juhlassa. Ajattele Peleä, havaijilaista tulivuorijumalaa, tai muinaisen Kreetan käärmejumalaa. Hengitä syvään, tanssi ja liikuta energiaa kehossasi. Tunne syvästi ja täydesti. Luomme uutta todellisuutta, missä saamme olla, kuka oikeasti olemme - ilman tarvetta enää teeskennellä tai piiloutua. Sanon "Jihuu!" Olen valmis!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >