HomeViestejäSarah BiermannLokakuu 2011 - Transformaatio ja ruumiillistuminen

Lokakuu 2011 - Transformaatio ja ruumiillistuminen

TRANSFORMAATIO JA RUUMIILLISTUMINEN
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
Lokakuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Loogisella mielelläsi ajattelet sen tarkoittavan, että sinulla on enemmän voimaa ja parempi elämäntyyli. Se kuulostaa hyvältä, kuitenkin täyden ruumiillistumisen alkaessa tapahtua joudut paniikkiin ja sulkeudut taas.
 
Se voi tuntua erittäin isolta ja pelottavalta. On epämukavia fyysisiä aistimuksia. Voi tuntua siltä, että muurahaisia ryömii ihon alla tai energiasuihkuja räjähtää kehon läpi, mikä saa värisemään ja sätkimään.
 
Pelkona on, että menettää kehonsa hallinnan. On niin epämukavaa, ettei koskaan enää lepää, puhumattakaan nukkumisesta. On jo tuskallista, että on ylipäätään keho, erityisesti nyt tapahtuvissa muutoksissa. Miksi haluaisit ruumiillistua enemmän? Ainoan rauhan saat ollessasi unessa ja leikkiessäsi kehon "ulkopuolella".
 
Syleile tuota pelkoa. Kyse on kuitenkin vain valheellisista todisteista, jotka vaikuttavat todelta. Pelko on vain ohjelma. Se on osa vanhaa todellisuutta ja suunniteltu estämään sinua ruumiillistumasta täysin fyysiseen todellisuuteen. Muuttaaksemme tai ilmentääksemme tässä todellisuudessa meidän on todella oltava täällä! Tästä transformaatiossa on vain kyse.
 
Saint Germain on sanonut: "ette voi lopettaa kiertoanne maan päällä, ennen kuin todella arvostatte fyysisyyttä ja ruumiillistutte siihen."
 
Ota nyt hetki ja sulje silmäsi (pystyt lukemaan silmät kiinni, eikö?). Ok, älä sulje silmiäsi vielä. Sitten kun suljet silmäsi, vedä syvään ja rennosti muutama kerta henkeä. Vedä henkeä sisään kaikista suunnista, olet keskuschakrasi (kolmannen ja neljännen chakran yhteensulautuma). Kuvittele ja tunne samanaikaisesti energeettisen hengityksen laajentuvan kaikkiin suuntiin. Tee nämä tietoiset ja keskittyneet hengitykset ja tule hyvin tietoiseksi omasta kehostasi. Tee muutamia näitä hengityksiä, kunnes tunnet muutoksen ja lue sitten eteenpäin.
 
Kysy: "Mitä tapahtuisi, jos ruumiillistuisin täysin?"
 
Seuraa tätä hetki. Kuvittele, että olet 100%:sti sitoutunut olemaan fyysinen ja rakastat olla täällä - ei pelata varman päälle, ei ole yhtäkkisiä pakoreittejä ja tekosyitä.
 
Kun tein tätä harjoitusta, näin kohtauksen Matrix-elokuvasta, missä Neo tömistelee maata ja valtavia ja voimakkaita aaltoja räjähtää ulospäin ja muuttaa todellisuutta. Kehoni tuntui räjähtävän ja tuo "todellisuus" vahingoittui. Kuulin sanat: "Talot tuhoutuisivat!"
 
Tunnet ehkä jotain vastaavaa. Toinen yleinen uskomus on, että jos ruumiillistuisit tähän todellisuuteen täysin, jäisit tänne kiinni iäksi tai sinusta tulisi jotenkin kiihkeä seksikone tai haluaisit jatkuvasti epätoivoisesti seksiä.
 
Huomautus. Jos esittäessäsi tämän kysymyksen, kaikki näyttää vain hyviltä jutuilta tai kenties vain paremmalta versiolta siitä, mitä nyt tapahtuu, niin välttelet varjouskomuksia. Jos tiedostamattomaan osaasi ei olisi ollut ohjelmoituna jokin vakava tilanne, niin kokisit täydellistä ruumiillistumista nyt! On oltava jotain, mikä estää sinua ruumiillistumasta täysin nyt.
 
Näiden tiedostamattomien uskomusten tiedostaminen on ensimmäinen askel vapautumiseen niiden voimasta. "Pahin vaihtoehto" estää sinua. Anna mennä ja kuvittele ja tunne pahin vaihtoehto. Pysy noissa tunteissa, aistimuksissa ja kuvissa, mitä ehkä tulee esiin. Näin tiedostamaton kommunikoi. Hengitä ja mene sen mukana. Jos on pelkoa, salli itsesi täristä tai itkeä surusta. Liikuta kehoasi sen haluamalla tavalla vapautuaksesi tästä vanhasta energiasta.
 
Kun olet kokenut koko jutun, vedä taas henkeä ja anna sen mennä tai mitätöi se. Joka tapauksessa se ei ole totta.
 
Luo nyt morfinen kenttä (energia ja informaatio) siitä, miltä seuraava askel ruumiillistumisessa tuntuu, ja sitten astu tuohon kenttään. Se on hyvin yksinkertaista - sinun täytyy vain valita ja luottaa, että tiedät mitä teet.
 
Nouse seisomaan ja luo tuo kenttä eteesi. Hengitä ja keskitä huomiosi kehoosi ja aisteihisi. Pane merkille, miltä sinusta tuntuu aluksi. Kuvittele, että edessäsi oleva alue sisältää seuraavan mahdollisen ruumiillistumistasosi. Astu siihen, hengitä ja tunne. Pysy aisteissasi ja pois tietoisesta mielestäsi. Pane merkille, tuntuuko mikään erilaiselta.
 
Pane merkille rinnan, keuhkojen ja sydämen alue. Tuntuuko erilaiselta? Entä lantio, pää, rentoutumis- tai stressitilasi? Pane merkille, tapahtuuko kehosi missään kipukohdassa muutosta. (Muista kysymys: "Mitä tämä olisi, jos se ei olisi kipua?")
 
Tunnet ehkä tuon "muurahaisia ihon alla" tunteen tai jotain suurempia energioita. Pysy sen kanssa, liiku jos haluat ja hengitä. Jos olosi on epämukava, ruumiillistumisen vastustaminen aiheuttaa sen. Päätä antautua kokemukselle. Päätä olla TÄÄLLÄ NYT! Sano se ääneen ja todella tunne se. Pane merkille, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Voit asettaa muita kenttiä seuraavalle ruumiillistumistasollesi ja kokea ne. Anna mennä ja kokeile. Pidä hauskaa sen kanssa.
 
Saat valita ylläpitäväsi sen tilan, missä haluaisit elää nyt. Voit aina muuttaa sitä myöhemmin.
 
Tämä prosessi voidaan toistaa usein ja sitä voidaan käyttää toisissa tilanteissa tai ongelmissa. Voit laatia kentän sille, miltä optimityö tuntuu, miltä unelmatalosi tuntuu. Yritä luoda kenttä upealle suhteelle toisen kanssa tai sille, miltä tuntuu upea suhde itsesi kanssa. Sitten kun tiedät, miltä se tuntuu, voit tehdä elämässäsi valintoja sen perusteella, sopivatko ne tuohon tunteeseen vai eivät.
 
Tietoisen ja loogisen mielen käyttäminen valintojesi tekemiseen ja elämäsi luomiseen on johtanut sinut paikkaan, missä olet nyt. Jos et ole täysin tyytyväinen, ehdotan, että alat luoda tästä toisesta, tuntemisen paikasta. Näin käytät tiedostamattoman osasi ja oman olemuksesi kielen laajentavaa voimaa.
 
Aidalla istumisenergia on tuskallista ja vaikuttaa massatietoisuuteen. Teit valinnan inkarnoitua nyt. Päätä hypätä aidalta ja todella ruumiillistua tähän todellisuuteen juuri nyt. Voi olla hyvin hauskaa, kun teet sen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >