HomeViestejäSarah Biermann27.7.2011 - Kosminen säätiedote: Siriuksen nousu ja jumalainen feminiinisyys

27.7.2011 - Kosminen säätiedote: Siriuksen nousu ja jumalainen feminiinisyys

KOSMINEN SÄÄTIEDOTE: SIRIUKSEN NOUSU JA JUMALAINEN FEMINIINISYYS

Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
27.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tähtiryhmä jota kutsumme Siriukseksi, on ollut yhtymässä aurinkomme kanssa ja näin piilossa näkyvistämme 23.5.2011 saakka. Tämä tapahtuu joka vuosi noin 70 vuorokauden ajan. Sitten Siriuksen voidaan nähdä nousevan juuri ennen aurinkoa. Tätä kutsutaan Siriuksen heliakkiseksi nousuksi. Siriuksen ja auringon yhtymä ei tapahdu samaan aikaan kaikilla leveyspiireillä eikä se ole pitkään vakio samalla alueella. Tänä vuonna heliakkinen nousu tapahtuu 7.8. San Franciscon lahden alueella.

Linnunratagalaksissa Sirius on aurinkokuntamme "yläjuoksulla", joten energia ja informaatio Galaktisesta keskuksesta tulee meille Siriuksen kautta. Sirius on myös portaali muista tähtijärjestelmistä. Paljon tähtiperheitä on tullut maan päälle Siriuksen kautta.

Muinais-Egyptissä Jumalien ja Jumalatarten (erityisesti Isis) uskottiin tulleen Siriukselta. Heidän 13 kuukauden kuukalenterinsa perustui Siriuksen heliakkiseen nousuun, mikä tapahtui 26.7. tuossa ajassa ja paikassa. Siis hyvää uutta vuotta!

Tämä on tilaisuus vastaanottaa uusia lähetyksiä Galaktisesta keskuksesta. Kannustan teitä keskittymään jumalaiseen feminiinienergiaan, mitä Sirius tarjoaa meille, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Sisäisillä matkoillanne voitte kulkea Isiksen temppeliin. Avautukaa vastaanottamaan hänen rakkauttaan.

Alla on kuva siitä, mistä Sirius löytyy heliakkisessa nousussaan . Katsokaa itäiseen horisonttiin juuri ennen auringon nousemista. Jos näette Orionin vyön (kolme tähteä rivissä) ja katsotte alaspäin, näette hyvin kirkkaan Siriuksen loistavan.

Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Sarah Biermann

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >