HomeViestejäSarah Biermann1.5.2011 - Oinastuulella leijumista

1.5.2011 - Oinastuulella leijumista

OINASTUULELLA LEIJUMISTA

Kirjoittanut Sarah Biermann ( www.limitless-one.com)
1.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Maanmuutoksia fyysisyydessä vuonna 2011

On melko ilmeistä, että meillä on paljon fyysisiä muutoksia sekä planeetalla että fyysisessä kehossamme. Olemme tehneet hyvin monia muutoksia henkisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti ja nyt fyysinen ottaa kiinni. Maa pyörii nyt uudella akselilla ja on korkeammassa taajuudessa. Maaliskuussa vaihdoimme todella uuteen ulottuvuuteen. Tätä höystivät maanmuutokset, mukaan luettuna maanjäristykset, napamuutos ja ilmastomuutokset.

Uusi ulottuvuus

Eri ulottuvuudet ovat pelkästään eri tietoisuustasoja. Me ihmiset olemme numeroineet ne ymmärtääksemme, mutta nuo numerot ovat liian yksinkertaisia eivätkä ne ole tarkkoja. Esimerkiksi sanomme, että elämme kolmannen ulottuvuuden maailmassa, kuitenkin kyse on oikeastaan neljästä ulottuvuudesta, koska mitään ei voi olla olemassa kolmessa ulottuvuudessa ilman aikaa (neljäs ulottuvuus). Fyysisen kohteen on ilmennyttävä joksikin aikaa, jotta havaitsemme sen.

Jokaisella ihmisellä on oma tietoisuustasonsa ja siksi oma ulottuvuutensa. Siksi on mahdollista elää fyysisesti lähellä toisia ja samaan aikaan olla vain omassa energiassaan. Tästä syystä maan ulkopuoliset eivät ole enimmäkseen näkyviä meille. He ovat taajuudessa, mitä useimmat ihmiset eivät näe. He kyllä alentavat joskus taajuuksiaan (muuttavat ulottuvuutta) ollakseen näkyviä.

Minulla oli mielenkiintoinen kokemus omasta näkymättömyydestäni. Menin ystävän kanssa päivälliselle viikonloppuseminaarin jälkeen. Olimme melko aikaisia ja vain muutamassa pöydässä istuttiin, kuitenkin tarjoilija sivuutti meidät täysin. Hän meni aivan pöytämme ohi ja käveli luotamme pois uudestaan ja uudestaan. Sitten käsitin, ettei hän voinut nähdä meitä! Seuraavan kerran hänen kulkiessaan ohitse heilutin kättäni ja tarkoituksella tein itsestäni näkyvän. Hän hyppäsi kuin pupujussi selittäen: "Voi, en nähnyt teitä!"

Huom.: Ajaessani autolla ilmaisen aikomuksen, että minä (tai ainakin autoni) on näkyvä.

Lämmön nostaminen

Uusi ulottuvuus on korkeampi taajuus. Tämä koetaan monin tavoin. Aika nopeutuu, empaattiset kykymme kasvavat ja tiedostamme enemmän korkeammat ulottuvuudet. Kehomme käy läpi alkemiamuutosta hiiliperustaisesta silikoniperustaiseen (kristalli). Tämä taajuuden nouseminen tulkitaan lämmöksi ja tulehdukseksi. Useimmilla meistä normaali keholämpö on ollut alempi kuin lääketieteellinen normi 37 astetta, mutta nyt tuo lämpötila on korkeampi. Tulehdus aiheuttaa monia oireita, mm. särkyjä ja kipuja, ruuansulatusvaivoja ja paljon muuta.

Oinastuuli

Helmikuun alussa Jupiter siirtyi Oinaaseen ja avasi oven monille ystävilleen toiminnantäyteisiin Oinas-juhliin. Kun kirjoitan tätä (1.5.), Oinaassa tanssii kuusi taivaankappaletta - Jupiter, Mars, kuu, Merkurius, Venus ja Uranus. Oinas on maskuliininen, leikkisä, fyysinen, aktiivinen ja kuuma (punaisen Mars-planeetan hallitsema). Patriarkaalisuudessa Marsin on tulkittu liittyvän sotaan, mutta siinä on enemmän kyse aggressiivisesta leikistä ja toiminnasta. Ajatelkaa paria pässiä puskemassa päitään yhteen. Eläinradan ensimmäisenä merkkinä Oinaassa on myös kyse uusista aluista ja itseen keskittymisestä.

Ollessamme paineen alla tai tuskissamme meillä on taipumus pysähtyä, lakata liikkumasta ja hengittää pinnallisesti. Mutta meidän täytyy tehdä päinvastoin. "Silloin kun kulkemisesta tulee rankkaa, rankka lähtee liikkeelle." Mutta tämä ei merkitse, että on pakotettava itsensä liikkumaan vanhalla tavalla. Liike on hienovaraista, siinä on kyse energian liikuttamisesta kehon läpi. Planeetalle tulevien energialatausten määrä ja intensiivisyys lisääntyvät jatkuvasti. Hyvin monet meistä ovat olleet energian (yllä)pitäjiä hyvin pitkään, mutta nyt on liikaa pidettävää. Meistä on tultava energian liikuttajia.

Keskuschakra

Yksi nyt tapahtuvista muutoksista on, että solar plexus (kolmas) ja sydänchakra (neljäs) yhdistyvät muodostamaan keskuschakran. Olen huomannut tämän ilmiön itsessäni ja monissa muissa. Minulle tämä edustaa rakkauden ja voiman päivitystä (uuden syklien alkaessa Oinaasta). Rakkaus muuntuu ehdollisesta - kaikkien energiaa varastavien ohjelmiensa kanssa - ehdottomaksi - meidän kaikkien tullessa itsenäiseksi. Voima muuttuu "vallasta johonkin" henkilökohtaiseen auktoriteettiin, jolloin luotetaan omaan tietämykseen eikä voida olla toisten manipuloitavana. Tämä on syvällinen ja kovasti kaivattu muutos tietoisuudessa, mikä vie meidät uuteen ulottuvuuteen!

ImagiCreation-hengitys

Kuvittele ja tunne hengityksen tulevan keskuschakraan kaikista suunnista ja kaikista ulottuvuuksista. Samanaikaisesti hengitys laajenee kaikkiin suuntiin ja kaikkiin ulottuvuuksiin. Voit kuvitella ilman supistuvan ulkopuolelta keuhkoihisi. Samaan aikaan happea pumpataan (laajennetaan) vereesi. Sitten hiilidioksidi supistetaan kehostasi keuhkoihin ja samanaikaisesti laajennetaan ulos ilmaan.

Kuvittele ja tunne hengityksesi ja kehosi muodostuvan valoaalloista. Jokaisella hengityksellä laajenna aaltoasi kauemmas ja kauemmas ja siitä tulee suurempi kuin planeetta, suurempi kuin aurinkokunta, suurempi kuin galaksi sisältääkseen koko universumin. Samaan aikaan sinulla on pääsy kaikkeen energiaan ja informaatioon koko universumissa. Tässä on aivan liikaa pidettävää, mutta voit jatkuvasti liikuttaa sitä.

Olen havainnut, että jos tunnen stressiä tai tuskaa, ImagiCreation-hengitys saa oloni välittömästi tuntumaan paremmalta.

Miten kehosi haluaa liikkua?

1. Aloita ImagiCreation-hengityksellä.

2. Luo morfinen kenttä* eteesi käyttäen mielikuvitustasi ja tunneaistiasi. Tämä kenttä sisältää kaiken energian ja informaation siitä, miten kehosi haluaa liikkua nyt. Älä yritä selvittää tätä mielessäsi. Pyydä kehoasi ja suurempaa itseäsi luomaan tämä kenttä, hengitä ja salli …

3. Sitten kun se tuntuu valmiilta, astu kenttään ja avaudu tuntemaan energioita siinä. Rentouta polvesi, lantiosi ja hartiasi ja seuraa impulsseja, joita tunnet. Hengitä ja odota. Aluksi voit tuntea hyvin vähän ja saatat tuntea keksiväsi kaiken. Tässä mieli sekaantuu asiaan. Kuvittele, että otat mielen pois päästä ja laitat sen jonnekin väliaikaisesti varastoon.

4. Tämä energia tuntuu pieneltä työnnöltä. Ihmiset panevat usein ensin merkille liikettä lantiossa. Se voi olla keinuntaa tai ympyrää. Seuraa energiaa, pysy liikkeessä niin kauan, kuin se tuntuu hyvältä. Liike voi olla hyvin pientä. Tässä on kyse oppimisprosessista ja harjoituksen kera tunnet energian voimakkaammin.

5. Pysy virittyneenä kehoosi. Se kertoo sinulle, milloin se haluaa vaihtaa liikettä ja milloin se on valmis. Tee toinen kehoinventaari. Oletan, että olosi on parempi, rennompi ja että sinulla on vähemmän kipua.

Ei ole välttämätöntä tehdä liikettä tiettyä aikaa. Ehdotan, että otat muutaman minuutin useita kertoja päivän aikana ja teet jotain liikettä, erityisesti jos istut koko päivän pöydän ääressä. Ja voit tehdä tätä myös istuessasi pöydän ääressä. Tärkeintä on liikuttaa selkärankaasi. Kehosi käyttää liikettä vapauttamaan jumiutunutta energiaa. Joinain päivänä kehosi haluaa tehdä jotain pehmeää ja virtaavaa liikettä. Toisilla kerroilla saatat päätyä näyttämään kuin aboriginaalilta, joka tanssii sotatanssia!

Silloin kun seuraat energiaa, liikkuminen on helppoa. Ei ole mitään tarvetta voimankäyttöön. Saatat huomata, kuten minä, että sydämen hakatessa (ei mitään tarvetta laskea sykettä) ja kehon ollessa kuuma ja hikinen ei tunne itseään väsyneeksi liikunnasta. Silloin kun seuraat kehosi halua liikkua, se tuntuu hyvältä ja helpolta. Tämäntyyppinen kuntoilu on paljon tehokkaampi tapa pysyä kunnossa, koska työskentelet kehosi kanssa sen sijaan, että saat aikaan enemmän stressiä ja mahdollisesti kipua pakottamalla sitä kuntoilemaan.

Silloin kun päätät mennä kävelylle tai juoksemaan tai salille, tarkista tilanne keholtasi ennen kuntoilua ja sen aikana. Liikkuminen ei näin ainoastaan tunnu helpommalta, vaan saat myös enemmän vastinetta rahoillesi. Kehosi haluaa päästä tasapainoon ja olla terve ja se osaa tehdä tämän! Sinun on vain oltava valmis kuuntelemaan kehosi.

Veden taika

Yksi yksinkertaisimpia tapoja viilentää lämpöä ja tulehdusta kehossamme on käyttää vettä, erityisesti feminiinistä vettä.

Vedellä on kaksi puolta, maskuliininen ja feminiininen.

Maskuliininen vesi on aktiivista, lämmintä, aurinkoista, kuplivaa, ilmavaa ja hapanta. Kuvittele koski, missä vesi syöksyy kivillä. Aurinko säteilee kirkkaasti vedessä. On meluisaa ja innostavaa.

Feminiininen vesi on hiljaista, viileää, pimeää, paksua ja alkalista. Kuvittele maanalainen joki, joka juoksee hitaasti, tasaisesti ja hiljaa mineraalipitoisen graniitin ja hiekan läpi. Tämä vesi on kyllästetty mineraaleilla ja on kannattelevaa.

Tyynnyttääksesi ja viilentääksesi liiallista Oinas-kuumuutta ja -jännitettä, kuvittele kelluvasi lempeässä lammessa tämän maanalaisen joen vieressä. Vesi on kerrassaan kirkasta. Olet suuressa luolassa, jota himmeästi valaisee fosforiloisteinen levä. Kun kellut lammessa, ilmaise aikomukseksi, että kehosi saa niitä mineraaleja, joita se tarvitsee tukemaan ajankohtaista transformaatioprosessia. Voit myös pyytää, että kaikki mitä se ei tarvitse, poistetaan ja se kelluu pois jokea pitkin.

Voit myös ohjelmoida juoma-, keitto- ja kylpyvetesi tällä feminiinisellä vesienergialla ja ohjelmoida sen kvartsikristalliin ja asettaa kristallin veteen. Mielikuvitustasi käyttäen mene maanalaiseen lampeen ja todella tunne veden herkulliset ja tukevat energiat. Muodosta tuo tunne keskuschakrassasi ja sitten virrata se veteen.

Pieni määrä vettä muuntaa suuren määrän vettä. Voit kaataa ohjelmoitua vettä putkiin auttamaan viemärien puhdistamisessa tai kaataa sitä jokeen, lahteen tai mereen ilmaisten
aikomuksen, että se muuntaa koko vesijärjestelmän.

Kallon laajentaminen

Viimeinen tekniikka, jonka olen havainnut hyödylliseksi, on kallon laajentaminen. En tiedä, suurenevatko aivot fyysisesti vai käytetäänkö niitä vain paljon enemmän, mutta ne voivat tuntua joskus todella kireiltä! Paineen helpottamiseksi laajenna kalloa.

1. Aloita ImagiCreation-hengityksellä.

2. Kuvittele ja tunne, että aivosi ja kallosi on tehty valoaalloista.

3. Kuvittele ja tunne kallosi valoaaltojen laajentuvan ponnekkaalla uloshengityksellä.

4. Toista, kunnes pää tuntuu mukavammalta. Sinun kannattaa ehkä pyöritellä päätäsi lempeästi ympäri "irrottamaan" luita selkärangan yläosassa.

Milloin tämä päättyy?!

Fyysinen transformaatio jatkuu tämän vuoden. Mars siirtyy Oinaasta feminiiniseen ja rauhalliseen Härkään 11.5. ja tämän pitäisi helpottaa vähän painetta.

Luonto (myös kehomme) myös sopeutuu. Muutaman vuoden meillä on ollut epätavallisia säätiloja - varhaista kevätsäätä mitä on seurannut talven palaaminen kera kylmyyden ja sateen. Kasvit puutarhassani olivat todella hämmentyneitä eivätkä kasvaneet hyvin. Tänä vuonna, vaikka kummallinen sää on korostuneempaa kuin ennen, kaikki kukoistaa! Kasvit ovat sopeutuneet uuteen säämalliin.

Oletteko huomanneet, että emme kuule enää valaiden rantautumisesta niin paljon kuin ennen? Uusi sukupolvi on sopeutunut muuttuneisiin magneettikenttiin. Ja luin, että Alaskassa (mitä on kontrolloitu tiukasti ylikalastuksen vuoksi) lohimäärä on lisääntynyt valtavasti. Kuten minun kasvini, valaat ja lohet, mekin sopeudumme.*Morfinen kenttä on energia- ja informaatiokenttä, mikä on morfisten yksikköjen** muodon ja käyttäytymisen taustalla. Morfiset kentät sisältävät eräänlaisen kumulatiivisen muistin ja niillä on taipumus tulla lisääntyvässä määrin tavaksi.

**Morfinen yksikkö on muoto- tai organisaatioyksikkö, kuten atomi, molekyyli, kristalli, solu, kasvi, eläin, vaistomainen käyttäytymismalli, sosiaalinen ryhmä, kulttuuritekijä, ekosysteemi, planeetta, planeettajärjestelmä tai galaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >