HomeViestejäSarah Biermann29.12.2010 - Kosminen säätiedote

29.12.2010 - Kosminen säätiedote

KOSMINEN SÄÄTIEDOTE

Kirjoittanut Sarah Biermann ( www.limitless-one.com)
29.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tuntuuko siltä, että haluat hajottaa jotain? Tuntuuko kaikki olevan väärin? No, et ole yksin. Kaikki näyttävät tuntevan jotain … Tunsin tämän "murr"-energian tulevan sunnuntai-iltana. Puhui sisareni kanssa, joka on nyt Afrikassa perheineen, ja heillekin olisi ollut hyvät neuvot tarpeen. Aamulla noin 5.30 villikissa tuli kissaluukun kautta sisään ja röykytti oman kissani olohuoneessa. Jahtasin sen ulos sumutepullolla ja kahdella tennispallolla. (Hei, en löytänyt muuta!)

Olen tullut erittäin hyväksi seuraamaan intuitiotani, mutta eilen illalla tulin autolla risteykseen, missä minulla oli vaihtoehtona mennä suoraan tai kääntyä oikealle ja joka tapauksessa päästä määränpäähäni. Käännyin oikealle ja välittömästi eteeni tuli suuri puoliperävaunurekka ja tukki tien viideksi minuutiksi. Kun pääsin kauppaan, naapurini (jota yritän vältellä mahdollisimman paljon) oli juuri tulossa samaan paikkaan ja hänen oli vain puhuttava ja puhuttava minulle - no, typeristä asioista joista en ollut kiinnostunut. Ja kaupasta oli loppu kaksi asiaa, joita menin ostamaan! Tiedän, että tiedätte, mitä tarkoitan.

Taas kerran suuri energeettinen valoaalto on pyyhkäissyt lävitsemme ja huuhtonut esiin varjojuttujamme. Tein astrologisen kartan ja havaitsin, että aurinko (ihmisitsemme ja energiamme) on yhtymässä (tarkka 26.12.) Pluton kanssa (suuri alimaailma, varjot). Tämä selittää vihan, turhautumisen, pelon, häpeän jne. Ja Mars (maskuliinienergia, toiminta ja viha) on neliössä (epämukava) Saturnuksen kanssa (fyysisen todellisuuden rajoitukset ja säännöt). Tämä varmasti kuvaa, miltä minusta tuntui ja miten koin, että kaikki tuntui vaikealta ja "väärältä". Puhumattakaan siitä, että Merkurius alkaa kulkea eteenpäin huomenna, joten kaikki tietokonejutut eivät vain toimi. Klikkasin erästä linkkiä kolme kertaa ja se meni täysin väärään paikkaan. Sitten kun sain teknisen tukeni langan päähän, sama linkki yhtäkkiä toimi!

Saamme tämän energia-aallon puhdistamaan varjomme valmisteluna uutta vuottamme varten. Muistakaa, että vuosi 2010 on universaali kolmosvuosi. Tässä vuodessa on paljon luovuutta ja sen pitäisi liittyä iloon, hauskanpitoon ja sosiaalisuuteen. Mutta se on vuosi, joka työntää meidät sanomaan, mitä sydämessä on, ja paljastamaan itsemme maailmalle. Haluamme todella ilmaista aitoa itseämme. Tämä merkitsee muutosta (mikä on stressaavaa) eivätkä ihmiset ympärillä ole luultavasti tyytyväisiä siihen, miten olemme muuttuneet (lisää stressiä).

Olette kuulleet sanonnan "Välttämättömyys on keksinnön äiti." Korvatkaa "keksintö" "luovuudella" ja saatte kolmosvuoden ytimen - olemme luovia, koska meidän on pakko. Vuoden 2010 alussa kirjoitin artikkelin tästä vuodesta. Alla on sitaatti alusta.

"2010: Aitouden ja määräysvallan vuosi

Yhdistyin sisäiseen viisauteeni ja kysyin: "Mikä on vuoden 2010 päällimmäinen energia?" Sain vastaukseksi "aitous ja määräysvalta". Tänä vuonna "pitää" todella ilmaista aitoa itseämme ja ottaa takaisin määräysvaltamme, oikeus seurata omaa tietämystämme ja tehdä valintoja sen perusteella.

2010 on universaali vuosi kolme. Kolme on luovuutta, mielikuvituksellisuutta, ilmaisemista ja innostusta. On oltava kanava (tai kaksi tai kolme kanavaa) tälle energialle tai se voi muuten harhautua, pirstoutua, hämmentyä tai masentua."

Voit lukea loput artikkelista nettisivuiltani (myös käännetty.)

Ihmiset ympärillänne luultavasti sanovat, että teette asiat väärin, koska ette tee niitä heidän haluamallaan tavalla. He saavat teidät epäilemään itseänne, mutta älkää langetko siihen. Kuuntelette omaa totuuttanne, omaa määräysvaltaanne tavalla, mitä ette ole koskaan ennen tehneet. Luottakaa itseenne. (Lataa sivuiltani opastettu meditaationi auttamaan aidon itsesi muistamisessa ja omassa keskuksessa pysymisessä.)

Mieli tuo kaikenlaisia syitä tunteisiinne. Se yrittää selvittää, miksi luotte näitä juttuja (taas). Avaimena on käsittää, että ne ovat matkalla ulos. Teidän täytyy vain tuntea ne vapautuaksenne niistä. Sen sijaan, että sanotte: "Voi ei, tässä kaikki nuo kamalat jutut taas ovat", sanokaa: "Voi hyvä, tässä menee lisää vanhoja juttuja ulos!"

Kirjoitan lisää vuodesta 2011 tammikuussa, mutta otaksun sen olevan vakaampi ja varmempi. On aika rakentaa tai rakentaa uudelleen perustaamme. Se voi olla rankkaa työtä, mutta meillä on oltava tämä perusta paikoillaan tulevaisuutta varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >