HomeViestejäSarah BiermannLokakuu 2010 - Mitä tekemistä parantajalla on?

Lokakuu 2010 - Mitä tekemistä parantajalla on?

MITÄ TEKEMISTÄ PARANTAJALLA ON?

Kirjoittanut Sarah Biermann ( www.limitless-one.com)
Lokakuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mitä tekemistä parantajalla on, kun koko parantamisen ajattelumalli on menossa pois? Miten palvelemme, kun palveluksiamme ei enää tarvita? Kuka olet, jos et ole parantaja tai palveluksessa?

Rienaanko minä?

Useimmat asiakkaistani ja ystävistäni ovat parantajia riippumatta siitä, toimivatko he teknisesti parantajina vai eivät. Jokainen on tavalla tai toisella omistautunut palvelemaan planeettaa ja työskentelemään ylösnousemustamme kohti.

Kysymys siis kuuluu: mitä teemme nyt, kun olemme saavuttaneet tämän tavoitteen?

Tiedän, ettei näytä siltä, että olemme ylösnousseet. Planeetalla tapahtuu paljon asioita, jotka eivät ole täydellisiä, harmonisia tai taivaallisia. Monilla meistä on häiritseviä tunnekokemuksia tällä hetkellä. Syviä, vanhoja haavoja tulee pintaan. Tämä johtuu siitä, että koko tunnevuoristorataohjelmaa ollaan vapauttamassa eturintaman, "ylösnousijoiden" tai valotyöntekijöiden massatietoisuudesta. Selvittääksemme vanhan ohjelman meidän on tartuttava syvimpään pelkoomme, ydinkipuumme. Se näyttää erilaiselta jokaisella, mutta ydinkysymys on: luotatko itseesi ja luotatko universumiin?

Vaikka ulkoinen kuva ei ole täydellinen, on tehty valinta uuden todellisuuden luomisesta tänne maan päälle massatuhoutumisen sijasta (taas). Kyllä, tuo valinta on tehty. Maajuna on vaihtanut raiteelta A (maailmanloppu) raiteelle B (ylösnousemus). Ei ole paluuta takaisin - ei ole mitään tapaa, millä voimme sotkea kaiken ja päätyä raiteelle A. Käytä hetki tuntien tätä. Upea asia jonka eteen olet tehnyt työtä koko elämäsi ajan, on saavutettu! Eikä kyse ole ollut vain tästä elämästä. Olemme yrittäneet tehdä tätä monta kertaa aiemmin muilla planeetoilla tässä aurinkokunnassa (Mars ja Maldek) sekä muissa aurinkokunnissa. Onnittelut! Vedä henkeä ja tunne onnistuneesi.

Olemme siirtymäajassa, kun vanha todellisuus on eroamassa uudesta todellisuudesta. Samalla kun siis tiedämme yhdellä tasolla, että on mahdollisuus saada rauhallinen, harmoninen ja taianomainen maailma, koemme edelleen - ainakin ulkopuolella - konfliktia ja rajoittuneisuutta. Näkemässäni kuvassa on kaksi maapalloa, jotka ovat vetäytymässä erilleen, mutta ne edelleen limittyvät. Tämä on haastavaa, koska haluamme niin kovasti elää uudessa todellisuudessa ja kun tätä ei täysin tapahdu, alamme tuomita ja epäillä. Epäily on itseluottamuksen vastakohta. Tarkkailkaa tätä, koska epäily on salakavala huijari. Se hiipii sisään, silloin kun ei huomaa. Ulkoinen maailma tukee sitä, mitä epäily kuiskii korvaanne. Älkää yrittäkö vastustaa sitä tai olla piittaamatta siitä. Sen sijaan kuunnelkaa tietoistamisen tilasta ja tietäen, että se on valetta. Tämä antaa teille informaatiota ydinhaavastanne.

Ajatelkaa taaksepäin kokemuksia, jolloin olitte täynnä epäilyä ja pelkoa tulevaisuudesta. Ja katsokaa: kuitenkin selviydyitte. Olette täällä lukemassa tätä, eikö vain? Kun ajattelen sairaalakokemustani aiemmin tänä vuonna, siinä oli paljon epäily- ja pelkopotentiaalia. Onneksi Saint Germain tuli luokseni ja muistutti, että kaikki oli hyvin, että lopulta ymmärtäisin, miksi tämä tapahtui, ja etten ollut tehnyt mitään väärin. Ja tiedättekö mitä - hän oli oikeassa! Selviydyin ja sain monia siunauksia tuosta kokemuksesta.

Oikeasta ja väärästä puheen ollen - meidän on päästävä yli huolesta, että teemme väärän asian tai väärän valinnan. Tämä on suuri osa vanhaa todellisuutta, koska olemme tehneet niin kovasti työtä päästäksemme raiteelle B. Nyt menestyksemme on taattu. Riippumatta siitä, mitä teette, teille on taattu paikka uudessa todellisuudessa. Siis rentoutukaa. Jos teette valinnan tai teette jotain, minkä lopputulos ei ole kovin upea, voitte valita uudestaan.

Kyllä, menneissä elämissä olette tehneet valintoja, jotka ovat saaneet paljon tuhoa ja tuskaa aikaan. Mutta nykyisellä tietoisuustasollanne te ette tee tuollaisia valintoja. Oikeasti, te ette tee. Voitte luottaa itseenne.

Yksi vaikeimmista tämän prosessin osista on ollut päästää irti vanhan todellisuuden osista, joita olemme rakastaneet. Tähän sisältyvät uskonnolliset ja metafyysiset uskomukset, parannusmenetelmät, palvelusopimukset ja ihmiset. Tämä tuo meidät takaisin kysymykseen: "Mitä tekemistä parantajalla on, kun koko parantamisen ajattelutapa lähtee pois?"

Vastaus on, että on uusi tapa edistää muodonmuutosta toisissa ihmisissä, mikä ei vaadi parantamista. Vaikkei teillä olekaan enää palvelusopimuksia, haluatte edelleen osallistua maapeliin. Ja ihmisten auttaminen kokemaan lisää aitoa itseään ja saamaan ahaa-elämyksiä on todella hauskaa! Rakastan työtäni enkä koskaan ota itselleni toisten asioita. Olen saanut monia sähköposteja, missä kysytään, miten teen sen. He ovat ehkä kuulleet tai lukeneet, että on tehtävä työtään "kiintymättä", mutta jotenkin he edelleen jäävät koukkuun ja ovat väsyneitä, kantavat asiakkaiden tunteita ja tarvitsevat lepoa ja itsensä puhdistamista. Käytössä on niin monia tiedostamattomia uskomusjärjestelmiä, että vaikka tietoinen mieli sanoo kuinka "kiintymättä", sitä tapahtuu kuitenkin.

Sanotaan, että tietoinen mieli tai vasen aivopuolisko käsittelee 2000 informaatio-osasta sekunnissa. Tämä kuulostaa vaikuttavalta, kunnes tietää, että tiedostamaton mieli tai oikea aivopuolisko voi käsitellä 4 miljardia osasta sekunnissa. Siinä on paljon enemmän käsittelyvoimaa. Eikä tiedostamatonta mieltä voi muuttaa käyttäen tietoisen mielen kieltä - puhuttua tai kirjoitettua kieltä. Vasen aivopuolisko voi selvittää kaiken ja ymmärtää asioiden tapahtumissyyn, mutta tällä on vähän tai ei mitään vaikutusta oikeaan aivopuoliskoon. Meidän on käytettävä oikean aivopuoliskon kieltä sen muuttamiseen. Oikea aivopuolisko kommunikoi kuvilla, tuntemuksilla (tunteilla ja fyysisillä aistimuksilla) ja tietämisellä. Se ei ole loogista. Sitä ei voi ymmärtää. Se on samanlaista tietoa, mitä saadaan unista. Sealia lainatakseni: "Miksi meidän on nähtävä unta vertauskuvina? Ja yrittää pitää kiinni jostain, mitä emme pysty ymmärtämään."

Uusi "parantaminen" ei ole loogista. Sitä ei voi tajuta. Se ei noudata lineaarista rakennetta - ensin tehdään tämä, sitten tehdään tämä. Se on spontaania, ennustamatonta ja taianomaista.

ImagiCreation-työni perustana on kolme asiaa:

1. Näen sinut kokonaisena ja täydellisenä. Yhdistyn korkeampaan itseesi, mikä on osasi maapelin ulkopuolella. Niinpä tiedän, kuka todellisuudessa olet. Se mitä päättää tarkkailla, vahvistaa tuota todellisuutta. Kun tarkkailen tätä osaasi, se luo enemmän tämän tiedostamista todellisuuteesi. Kyllä, maapelissä on asioita, jotka ehkä rajoittavat sinua, mutta nuo asiat eivät ole sinä.

2. Luon turvallisen ja tuomitsemattoman tilan. Itse asiassa en luo sitä, olen sitä. Tämä on jotain luontaista olemuksessani. Monet parantajat kantavat myös tätä energiaa. Siksi ihmiset tuntevat mukavaksi kertoa heille ongelmiaan. Transformaatiota tapahtuu luonnostaan tässä turvallisessa tilassa. Ihmiset tuntevat olonsa paremmaksi keskusteltuaan kanssani, vaikka olisimme puhuneet vain säästä! On vain valtava helpotus olla jossain, missä tiedät, ettei sinua tuomita.

3. Minulla ei ole tavoitetta tai mitään kiintymystä lopputulokseen. En halua parantaa sinua tai tehdä sinusta parempaa. Koska näen sinut jo kokonaisena ja täydellisenä, mitä parannettavaa silloin on? Ihmiset ovat kysyneet minulta, mitä odottaa session aikana. Minun on vastattava, ettei minulla ole aavistustakaan. Mitä tahansa voisi tapahtua.

Kutsun teitä kaikkia parantajia luopumaan parantajana olemisesta. Päästäkää irti palveluksessa olemisesta. Teillä on paljon hauskempaa!

Tietysti kysymys kuuluu: "Kuka olisit olematta parantaja?" Ja se on upea kysymys esitettäväksi itsellesi. Ja vain sinä voit vastata siihen. Mikä on hauskaa sinulle? Mikä tuo tyydytystä sinulle? Mikä hoivaa sieluasi ja kehoasi? Jos voisit tehdä, mitä haluaisit, tietäen, ettet voi epäonnistua, mitä se olisi? Miten viettäisit aikasi, jos tietäisit, että voisit luottaa itseesi?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >