HomeViestejäSarah Biermann8.10.2010 - 10-10-10-portaali: Polariteetista irtipäästäminen

8.10.2010 - 10-10-10-portaali: Polariteetista irtipäästäminen

10-10-10-PORTAALI: POLARITEETISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Sarah Biermann ( www.limitless-one.com)
8.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä päästetään irti kolmesta merkittävästä polariteettiohjelmasta: "vasen- ja oikea aivopuolisko" -ohjelma, "korkeampi ja alempi" -ohjelma ja tunnevuoristorataohjelma (draama- ja energiasyöttö).

"Vasen ja oikea aivopuolisko" -ohjelma

Aivojen kaksi puoliskoa yhdistyvät. Jes! Tämä lisää radikaalisti kykyämme luoda ja ilmentää tässä todellisuudessa. Ja käpy- ja aivolisäke transformoituvat samaan aikaan. Tämän muutoksen avaamat mahdollisuudet ovat hyvin syvällisiä. Vasemman aivopuoliskon (looginen mieli, ego, aikarajoite, maskuliinisuus) työskennellessä harmoniassa oikean aivopuoliskon kanssa (tiedostamaton, luova, aina nyt-hetkessä, feminiinisyys), transformaatio voi kuitenkin olla sekavaa, huimaavaa ja hämmentävää.

Mikä voi auttaa

Viettäkää vähän aikaa tuntien vasenta ja sitten oikeaa aivopuoliskoanne. Mitä panette merkille niissä? Tuntuvatko ne erilaisilta? Mitä tunnette kummastakin puolesta? Onko teillä jokin mieltymys? Mitä vasen tuntee oikeasta ja päinvastoin? Kummallakin puoliskolla on oma persoonansa. Kommunikoivatko ne toisensa kanssa? Mitä ne tarvitsevat luottaakseen toisiinsa ja työskennelläkseen harmoniassa?

"Korkeampi ja alempi" -ohjelma

Kautta historian meille on opetettu, että korkeammat jutut ovat parempia. Meillä on korkeampi itse, ylemmät chakrat, korkeampia taajuuksia jne. Koska uskomme, että kosminen viisaus tulee ylhäältä, niin etsiessämme tuota viisautta on taipumusta mennä ylöspäin ja ulos kehosta. Tämä ei ole enää sopivaa uudella maapallolla. Kyse on olemisesta tässä ja nyt ja hengen tuomisesta täysin fyysiseen todellisuuteen.

Nämä kaksi ohjelmaa luovat tavallaan ristinmuotoisen rakenteen energiakenttäämme. Ylhäällä ja alhaalla, rinta rinnan. Tämä rakenne häviää, mikä tekee tilaa uudenlaiselle energiarakenteelle. Tämä uusi energia ei ole polarisoitunutta (ylhäällä/alhaalla, vasemmalla/oikealla). Sen sijaan se laajenee ja supistuu samanaikaisesti. 10-10-10-portaali tuo voimakaan lähetyksen tätä uutta energiaa.

Mikä voi auttaa

Kuvitelkaa, että suurempi itsenne (ei korkeampi kuin te, ainoastaan enemmän teitä) on kaikkialla ympärillänne. Kun hengitätte, vetäkää tuota energiaa sydänalaanne. Kun hengitätte sisään, äärettömän itsenne ainutlaatuisia taajuuksia virtaa sydämeenne, ja kun hengitätte ulos, tuo energia laajenee täyttämään kehonne ja sen yli. Tämä kaunis energia supistuu ulkoa sydämeenne ja laajenee sydämestänne taas ulos. Kuvitelkaa ja tuntekaa tämän prosessin tapahtuvan samanaikaisesti, supistumista ja laajentumista lempeänä virtana.

Tunnevuoristorataohjelma

Tunnevuoristorataohjelma on pitänyt meitä draamassa ja traumassa, tunnekorkeuksissa ja -syvyyksissä. Tämä estää meitä olevasta täysivaltaisia ja sallii energian varastamisen, manipuloinnin ja uhrina olemisen.

Niillä jotka ovat valmiita (tämä merkitsee sinua, koska luet tätä), on tilaisuus nyt päästää irti tästä ohjelmasta. Tämä tuo monilla ihmisillä esiin paljon ydintunnekysymyksiä. Nyt on aika todella parantaa kaikki nuo jutut ja päästää niistä irti kerta kaikkiaan.

Mikä voi auttaa

Oman kokemukseni mukaan avain rajoittavista uskomusjärjestelmistä, malleista, ohjelmista jne. irtipäästämiseen on niihin liittyvän ydintunnesisällön puhdistaminen. Ydinkysymyksenä on, ettei voi selvittää jotain rajoitusta, jollei ole aulis tuntemaan noita tunteita.

Työskentelin äskettäin Carolynin, hauskan ja luovan naisen kanssa, joka on ollut henkisellä tiellään kaikki 72 vuottaan tällä planeetalla. Hän oli kuitenkin ymmällään siitä, että vaikka hän tekisi mitä, hänellä oli edelleen tämä kummallinen tukos. Lapsuudesta saakka hän oli mennyt paniikkiin, jos häntä pyydettiin piirtämään tai maalamaan jotain. Se oli pelottavaa, tuskaisaa ja noloa. Vaikka hän oli luova toisilla alueilla - kokkaamisessa, tanssimisessa ja kolmen lapsen kasvatuksessa - hän oli täysin tukossa, kun kyseessä oli taide.

Jujuna tunteissa on, että ne on tunnettava niistä vapautumiseksi. Sanon: "Tunteminen on parantamista." Pyysin Carolyniä todella menemään tuohon pelkoon, tuskaan ja nolostumiseen (häpeään). "Tämä on kidutusta!", hän sanoi. Se ei ollut hauskaa, mutta hän pysyi siinä "juoksuttaen mehua". Kun intensiivisyystasoa on alennettu riittävästi tunteissa pysymisen myötä, niin voisimme löytää tuon tukoksen luomiskohdan.

Menneessä elämässä hän oli taitelija, mies joka eli Euroopassa aikana, jolloin katolinen kirkko kontrolloi kaikkea taidetta. Hän oli kapinallinen, lyhyt ja suhteellisen pyöreä kaveri, jolla oli melkoinen määrä ylimielisyyttä eikä hän pitänyt siitä, että kirkko sanoi hänelle, mitä hän voisi tehdä ja mitä ei. Hän luuli pääsevänsä rangaistuksetta siitä, että hän ujutti kirkon vastaisia viestejä maalauksiinsa. Hän ei päässyt pälkähästä. Hänet vangittiin ja häntä kidutettiin. Carolyn pysyi näissä tunteissa ja muisti, miltä tuntui, kun vedettiin sormenkynnet irti, ja lopulta hän toivoi kuolemaa kärsimyksen lopettamiseksi.

Kysyin häneltä: "Jos teit jonkin päätöksen tuon elämän lopussa, niin mikä se oli?" Hän vastasi: "En tee koskaan enää sitä!" Ja tuo päätös rajoitti häntä edelleen tässä elämässä. Tästä tilasta hän pystyi mitätöimään tuon päätöksen ja poistamaan tuon rajoituksen.

Pyysin häntä kuvittelemaan taas, että hänen tarvitsisi tehdä jotain taidetta. Se ei enää aiheuttanut paniikkia. Se näytti helpolta. "Luulen, että hankin paperia ja hiiltä ja piirrän vähän", hän sanoi.

Kutsun teitä astumaan henkisesti epäkorrektiin huoneeseen. Tämä on energeettisesti suljettu tila, missä voitte ilmaista ja vapauttaa tunteitanne ilman mahdollisia jälkiseuraamuksia. Kukaan ei satuta teitä ettekä te luo mitään negatiivista. Voitte viedä ihmisiä tuohon huoneeseen ja sanoa ja tehdä kaikkia asioita, joita ette ole itsellenne sallineet. Voitte lukea lisää tästä artikkelistani "Loiskahdus ja henkisesti epäkorrekti huone" (29.10.2009).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >