HomeViestejäSarah Biermann18.3.2010 - Vuosi 2010 on viimeinkin valmis alkamaan

18.3.2010 - Vuosi 2010 on viimeinkin valmis alkamaan

VUOSI 2010 ON VIIMEINKIN VALMS ALKAMAAN

Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
18.3.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vuoden ensimmäiset kaksi ja puoli kuukautta ovat tuoneet monille turhautumista ja pettymystä. Olimme niin innoissamme, kun saimme vuoden 2009 loppuun ja saisimme kokea vuodelle 2010 luvattua luovuutta ja hauskuutta. Mutta meidän on tarvinnut ensin erotella ja päästää irti vanhasta kamasta varmistaaksemme, että se mitä luomme, on täysin uudessa energiassa. Tämä voi ilmentyä kiinnostuksen menettämisenä johonkin projektiin tai unena, jota olette nähneet pitkän aikaa. Kenties olette halunneet aloittaa tai laajentaa tiettyä parannustyötä ja nyt koko menetelmä tuntuu tylsältä tai vähemmän innostavalta. Tai kenties olette tehneet nettisivuja ja kaikki mitä olette kirjoittaneet ja suunnitelleet aiemmin, tuntuu väärältä. Tämä voi tulla esiin myös toisilla elämän alueilla, mukaan luettuna ystävyyssuhteet, keho/terveys ja asuinpaikka. Ikään kuin kaikesta missä on vanhaa energiaa, on tarvinnut päästää irti.

Ja silti, missä helvetissä uusi on? On hyvin epämukavaa olla tuossa tyhjässä tilassa, missä mikään ei kiinnosta, mikään ei innosta ja mikään ei liiku.

Vuosi 2010 on lopultakin valmis alkamaan

Vetäkää nyt syvään henkeä, koska asiat alkavat nyt muuttua. Mars, toiminnan planeetta, on perääntynyt Leijonassa joulukuun keskivaiheilta saakka. Silloin kun jokin planeetta perääntyy, sen edustamat energiat eivät ilmenny ulospäin. Katsomme taaksepäin aiempiin ilmaisumuotoihin, arvioimme uudelleen ja päästämme irti sen, mitä ei ole enää tarkoituksenmukaista. Silloin kun Mars perääntyy, meidät pakotetaan arvioimaan uudelleen ajankohtaisia projekteja, lähestymistapaamme sen saamiseksi, mitä haluamme, ja haluluontoamme. Sen sijaan että suoraan puolustamme haluajamme, meillä on taipumusta kääntyä sisäänpäin. Leijonassa on kyse itseluottamuksesta ja radikaalista itsensä rakastamisesta. Marsin perääntyessä Leijonassa itseluottamuksemme voi saada varsinaisen iskun.

Mars lakkasi 10.3. perääntymästä (ja vaikuttaa olevan paikallaan ennen lähtemistään taas eteenpäin). Teidän pitäisi tuntea energian ja innostuksen vähän palaavan elämäänne. Projektit jotka ovat olleet pysähdyksissä, saattavat viimein lähteä liikkeelle muutaman viikon kuluessa. Tämä muutos ei ole välitön, mutta asteittain pystymme ryhtymään taas toimeen uuden energian luomuksissamme. Olkaa avoimia uusille ideoille ja mahdollisuuksille nyt. Sallikaa mielenne ja henkenne laajentua ja yhdistyä suurempaan itseenne, päästäksenne niihin sadunomaisiin uusiin energioihin ja mahdollisuuksiin, joita virtaa planeetallamme.

Uusikuu Kaloissa

Meillä oli 15.3. kaunis uusikuu Kaloissa. Aurinkoon ja kuuhun liittyivät Uranus (radikaali muutos), Merkurius (kommunikointi) ja Jupiter (polku suurempaan laajentumiseen). Tämä lisää kykyämme saada asiat liikkeelle ja kommunikoida selvästi luomuksistamme. Ja Mars joka tanssii rohkeasti Leijonassa, on avuliaassa kolmiosuhteessa tämän uudenkuun kanssa. Tämä alkaa saada taas energiaa liikkeelle.

Päiväntasaus ja astrologinen uusivuosi

Maaliskuun 20. päivä merkitsee astrologisen vuoden alkua, kun aurinko siirtyy Oinaaseen, eläinradan ensimmäiseen merkkiin. Tämä on myös kevätpäiväntasaus, kevään ensimmäinen päivä pohjoisella pallonpuoliskolla. Tämä on upeaa aikaa asettaa aikomuksia tälle vuodelle. Rituaali on yksi tapa päästä kosketukseen tämän energian kanssa. Sen ei tarvitse olla mitään hienoa, vain sellaista mikä tuntuu oikealle teistä.

Tarkkailtaa kärsimättömyyttä!

Muistakaa tämän kolmosvuoden energian kääntöpuoli, kärsimättömyys ja hämmennys. Varsinkin "tekemisen" planeetan, Marsin, kulkiessa eteenpäin, teidän on vältettävä äkkipäätöksiä. Hengittäkää syvään muutaman kerran, laskekaa kymmeneen tai mitä tahansa, mitä pääsemiseen tyyneen keskukseenne vaatii. Tunteet virtaavat voimakkaina, joten yrittäkää päästää irti (tuntea ja ilmaista) voimakkaista tunteista ennen muutosten tekemistä. Voitte käyttää tunnemittaria sen määrittelemiseksi, oletteko riittävän tyyni tehdäksenne päätöksiä. Miten voimakkaita tunteenne ovat asteikolla 1-10, missä 10 on voimakkain? Jos ne ovat yli 3-4, tämä ei ole hyvää aikaa tehdä jotain, mitä ehkä kadutte. Ja muistakaa, että myös muut ihmiset ovat tämän vaikutuksen alla, joten kärsivällisyyttä (ja luultavasti anteeksiantoa) tarvitaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev