HomeViestejäRonna VezaneHuhtikuu 2014 - Armonenkelit

Huhtikuu 2014 - Armonenkelit

ARMONENKELIT
 
AE Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, näinä suuren muutoksen huolestuttavina aikoina, kun ympäri maapalloa näyttää olevan loputtomasti katastrofeja ja kärsimystä, haluamme teidän tietävän, että olemme täällä aina auttamassa teitä ja näyttämässä teille tietä. Yksi suurimmista lahjoista näinä ihmisevoluution aikoina on tietoisuus intiimistä suhteestanne enkelimaailmoihin. Siitä on puhuttu ja sitä on selitetty monta kertaa aiemmin, mutta sallikaa minun virkistää muistianne taas kerran siitä, miten enkelimaailmat sopivat Luojan suureen suunnitelmaan, lyhyen yleiskatsauksen kera tehtävistämme.
 
Näinä ihmiskunnan suuren heräämisen aikoina, te jotka olette integroimassa monia korkeamman itsenne ominaisuuksia ja taitoja ja jotka olette yhdistyneet pyhän mielenne viisausvarastoon, alatte saada ymmärrystä siitä, miten universaalit lait toimivat moniulotteisessa todellisuusmaailmassanne. Olemme kertoneet teille monta kertaa, että teidän on kehityttävä pois uskonnon ja henkisyyden rajoittuneista tunnekäsityksistä ja alettava oppia ja noudattaa henkisyyden pyhää tiedettä ja universaaleja lakeja.
 
Olemme selittäneet hyvin syvällisesti monia valopyramideja, joita on ripoteltuna tämän aliuniversumin joka ulottuvuustasolle. Olemme selittäneet hyvin yksityiskohtaisesti, miten voitte luoda eteerisen työpyramidin viidenteen ulottuvuuteen, mihin voitte kylvää siemenajatuksia kaikkia uusia luomuksia varten, joita haluatte ilmentää. Voitte myös mennä sinne ja katkaista anteeksiantorituaalilla kaikki epäharmoniset sopimukset, joita olette tehneet toisten kanssa menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa, ja näin puhdistaa kaikki negatiivisesti värähtelevät aikajanat. Silloin kun keskitytte tiettyyn ihmiseen, hänen korkeampi itsensä vie hänet työpyramidiinne – hänet kuljetetaan pyramidiin eetterikehossaan ja suljetaan suojelevaan valopalloon. Teidän pitäisi aina kuvitella ihmisen korkeampi itse seisomassa hänen takanaan ja korkeampi itse ohjaa myös teitä.
 
Teillä on myös oma henkilökohtainen pyramidinne, mikä sijaitsee viidennen ulottuvuuden tarkoituksenmukaisella tasolla. Jos tämä korkeampien maailmojen käsite ei ole teille tuttu, ehdotamme, että luette täydelliset selitykset, joita on annettu, ja sitten kannustamme teitä ottamaan käyttöön tämän ihmeellisen lahjan, jos se resonoi totuutenne kanssa. (Scripting Your Destiny, sivut 125-130, R)
 
Kautta aikana niillä joilla on myötätuntoinen luonne – riippumatta rodusta, kulttuurista tai uskonnosta – on ollut synnynnäinen halu rukoilla toisten puolesta tai lähettää rakastavia ajatuksia ja energiaa toisille, erityisesti rakkaille jotka olivat/ovat ahdistavissa tilanteissa tai kokevat suurta surua. Menneisyydessä tämä on aina ollut rakastava uskon asia, sillä tuskin kukaan oli tietoinen siitä, ottiko aiottu saaja vastaan tämän upean lahjan ja miten.
 
Olemme selittäneet tätä käsitettä viestintuojallemme ja hän on jakanut sen niiden kanssa, jotka opiskelevat aktiivisesti ja syvällisesti opetuksiamme jatkuvissa webinaareissa, joita hän ja hänen henkinen bisneskumppaninsa Randy Monk pitävät säännöllisesti. Enkelimaailmassa on divisioona, mitä kutsutaan "armonenkeleiksi". Tämä voimakas enkeliryhmä on feminiinisten arkkienkelien ja Jumalattaren sisarkunnan ohjauksessa. Ne välttävät Äiti Jumalamme kaikkia ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä ja niiden tehtävänä on vastaanottaa se ehdoton rakkausvalo, mitä kuka tahansa lähettää toiselle ihmiselle.
 
Jos tarkoitetun saajan sydänkeskus on avoin ja vastaanottava, rakkausvalo virtaa hänen aurakenttäänsä ja se integroituu hitaasti hänen neljän kehon järjestelmäänsä ja antaa näin pääsyn Jumalan valon erityisvaleluun. Armonenkeli ilmestyy aina paikalle ja pysyy lähellä tuota ihmistä, jolle lähetetään puhdasta ehdotonta rakkausvaloa. Niiden osalta jotka ovat vielä jumissa ja kärsivät kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden tiheydessä, armonenkeli integroi rakkausvalon ja tallentaa sen heidän pyhään sydänytimeensä, niin että se on välittömästi käytettävissä, kun aiottu saaja on valmis avaamaan sydänkeskuksensa kallisarvoiselle rakkauslahjalle.
 
Jos ihminen ei koskaan tässä elämässä poista negatiivisuuskilpeä ja avaa sydänkeskustaan, armonenkelit jotka vartioivat häntä, menevät hänen kuollessaan mukana seuraavaan maailmaan. Armonenkelit pitävät varastossa tuota rakastavaa energiaa, mitä olette välittäneet rakkaallenne, kunnes hän on valmis "heräämään". Teille pitäisi olla ihmeellinen lohtu tietää, että saaja tulee olemaan tietoinen siitä, kuka lähetti rakkauslahjan heille.
 
Muistakaa, että te ette lähetä Luojavalon timantinkovia hiukkasia suoraan toisille ihmisille – lähetätte heille rakkausvaloa ja korkeampi itsenne valvoo sopivaa rakkausvalokaavaa tuon ihmisen kannalta. Myös toisen ihmisen korkeampi itse valvoo sitä, milloin ja miten paljon henkilö pystyy integroimaan lahjaanne tiettynä aikana.
 
Kuten olemme selittäneet monta kertaa, annamme teille nämä käsitteet mahdollisimman yksinkertaisina voidaksenne ymmärtää paremmin. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että kaikki korkeammat totuudet ovat paljon monimutkaisempia, kuin ymmärrätte nykyisellä tietoisuustasollanne. Paljastamme ja selitämme enemmän ja enemmän universaaleja käsitteitä, kun itsetietoisuutenne kasvaa ja kun koette uusia ja voimakkaampia valotaajuuksia. Kun olette valmiita integroimaan sen, jalostamme ja laajennamme vähitellen kosmista tietoanne. Mitä jalostuneempia taajuuksia integroitte, sitä voimakkaammaksi tulee halunne jakaa sitä voimakasta rakkaudellista energiaa, mitä tunnette sykkivän pyhästä sydänkeskuksestanne. Alatte laajentaa näkökykyänne ja rakastava energianne virtaa perheenne ja läheisen ystäväpiirinne yli, kun sisällytätte mukaan useampia ja useampia ihmisiä, kunnes lopulta saavutatte ryhmätietoisuuden, mikä sisältää koko ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan.
 
Taivaallisessa enkelihierarkiassa on monia tasoja ja osastoja ja se on kuitenkin vain yksi osa Luojan tietoista itsensä ilmaisemisesta. Me, arkkienkelit, kannamme Jumalatietoisuuden ominaisuuksia ja hyveitä, aivan niin kuin te. Mutta erona on, että säteilemme tiettyjä Luojan ominaisuuksia – Jumalamielen useiden pääaspektien ajavaa voimaa, voitaisiin sanoa. Ilmaisemme aina luottamusta, rakkautta ja ehdotonta kuuliaisuutta Luojalle ja Isä/Äiti Jumalallemme. Luoja loi enkelimaailman monissa ilmaisumuodoissaan auttamaan, opastamaan, tukemaan ja opettamaan teitä, rohkeita sieluja, jotka suostuitte supistumaan vähäisemmiksi olennoiksi voidaksenne kokea Jumalatietoisuutta pirstoutuneimmassa muodossa. Alun perin ilmensitte Jumalamielen kaikkia aspekteja ja ominaisuuksia, mutta vähitellen kun matkasitte alaspäin aikakausien ja korkeampien ulottuvuuksien läpi, jäitte korkeamman tietoisuutenne "minä olen" –olemuksenne hoitoon.
 
Elohim, Luojan mentaalisäteily, suuret muodonrakentajat, ja ihmeellinen deeva- ja elementaalikunta jotka auttoivat luomaan koko luonnon maan päälle ja muihin maailmoihin ja jotka nyt valvovat sitä, seisovat myös valmiina auttaakseen teitä näinä myrskyisinä siirtymäaikoina. Toivomme, että olette hyväksyneet totuudeksenne, että teillä kaikilla on suojelusenkeliolentoja, jotka nimitettiin teille syntymässänne ja jotka vartioivat ja palvelevat teitä uskollisesti universaalien lakien puitteissa ja siinä määrin, kuin sallitte. On muitakin ihmeellisiä enkeliolentoja valmiina ja halukkaana palvelemaan teitä, mutta teidän on pyydettävä, sillä niiden ei anneta loukata vapaata tahtoanne.
 
Rakkaus ja ilo vetävät kuin magneetti puoleensa enkeleitä, sillä niiden suurin halu on palvella ihmisiä. Anominen ei ole tapa saada niiden suosiota, mutta niiden pyytäminen auttamaan pyrkimyksissänne varmistaa niiden yhteistyön. Ne auttavat teitä ilmentämään unelmanne, jos se mitä haluatte, on kaiken korkeimmaksi parhaaksi – teidän on kuitenkin muistettava, että se tapahtuu niiden ajoituksella ja tavalla. Raha on käsitteenä hämmentävä niille. Pyytäkää niitä sen sijaan auttamaan teitä yltäkylläisyyden, ilon, rakkauden ja rauhan ilmentämisessä – tämän ne ymmärtävät. Mutta teidän täytyy myös tehdä oma osanne ja ottaa tarvittavia askelia sekä poistaa kaikki itseä sabotoivat uskomukset, joita haudotte edelleen alitajuisessa mielessänne.
 
On rakastavia enkeliolentoja auttamassa teitä sydämen asioissa ja älyllisissä tai luovissa pyrkimyksissä – ne auttavat teitä lujittamaan päättäväisyyttänne ja työskentelemään kehoelementaalienne kanssa, hyvän terveyden ja hyvinvoinnin synnyttämiseksi fyysiseen muotoonne. Ihanat ja leikkisät kerubienkelit odottavat tuodakseen teille ilon ja hilpeydentunnetta. Nämä kallisarvoiset pienet Jumalvalo-olennot rakastavat olla lähellänne ja yllättää teidät pikkuihmeillä tai sattumilla. Pyytäkää niitä auttamaan kadonneiden tavaroiden löytämisessä ja voitte myös oppia kommunikoimaan niiden kanssa, mutta niiden kieli on tunteita ja ajatuksia eikä sanoja. Ne saavat ihon nousemaan kananlihalle, kun sanotaan totuus, ja ne "surisevat" teille enkelisuukon tai ympäröivät teidät joskus ihanalla tuoksulla. Enkelikunta tuo Jumalan rakkautta ja säteilyä ihmisille ja enkelien suurin halu on palvella.
 
Enkeliolemus tulee maan päälle ruumiiseen teidän kaltaistenne ihmisten kautta – ne tulevat edustamaan suuria arkkienkeleitä ja kulkemaan ihmisten keskuudessa jakaakseen Jumalatietoisuuden hyveitä ja ominaisuuksia. Kyllä, ne ovat aivan kuin te ja te saatatte olla yksi, kalliit ystäväni, ja raivaatte tietänne ihmisevoluution läpi, kun kasvatte evoluutiotikkaiden alemmilta askelmilta opiskelun, työntekemisen ja palvelemisen avulla. Jumalatietoisuuden joka tasolta on edustajia maan päällä tänä aikana, ruumiillistuneena fyysiseen ilmaisumuotoon, voidakseen ankkuroida Luojan ylevimpiä ja jalostuneimpia aspekteja. Emmekö ole kertoneet teille, että olette suurenmoisempia ja kallisarvoisempia, kuin voisitte koskaan kuvitella?
 
Rakkaat ystävät, jatketaanpa nyt vision rakentamista maailmanne tulevaisuudesta. Teidän on käsitettävä, että alatte rakentaa visiotanne ensin rajattomien mahdollisuuksien korkeammissa ulottuvuuksissa. Ajatuksenne ottavat hitaasti muodon, kun ne vetävät lisää jumalaista Luojavalosubstanssia ja sitten alkavat vähitellen ilmentyä fyysiseen ilmaisumuotoon maan päälle. Mitä suurempi fokus ja aikomus, sitä nopeammin visionne ilmentyy. Kun yhdistytte yhteisen, tietoisen aikomuksen kera, kaiken hyvä motivoivana voimananne, luotte synergisen, dynaamisen ajatusmuodon. Tästä syystä saatte nyt jalansijaa massatietoisuusajattelussa. Henkisinä valosotureina – vaikka lukumääränne on pienempi kuin massoilla – edistytte yhteisten ja voimaantuneiden "rakkautta, rauhaa, yltäkylläisyyttä ja harmoniaa kaikille" –ajatustenne vuoksi.
 
On aika olla rohkea ja sokeeraava visiossanne. Kuvitelkaa itsenne rakastavana ja täysivaltaisena mestariolentona ja muotoilkaa sitten hyvin yksityiskohtaisesti, miten toimitte moniulotteisesti rakkauden, valon ja ilon kanssaluojana.
 
Alkakaa katsoa pelkoa uudella tavalla. Sanokaa itsellenne, kunnes uskotte: "Minulla on uusi suhde pelkoon. Pelko on tunne, mikä palvelee minua, ja olen aina tunteideni kontrollissa. Siksi olen pelon kontrollissa." Pelon yläpuolelle nouseminen merkitsee, että voitte kokea sitä, tarkkailla sitä, oppia siitä ja sitten kulkea sen läpi. Tällä tavalla pelko palvelee teillä varoituskellona siinä, mikä teidän täytyy tiedostaa, mikä on poissa tasapainosta, mikä teidän täytyy saattaa harmoniaan. Tunteet muodostuvat negatiivisista tai positiivisista energia-ajatusmuodoista ja teidän on kontrolloitava niitä sen sijaan, että annatte niistä tulla isäntänne.
 
Valakaa perusta visionne tunnepuolelle. Mikä tekee teistä iloisen ja täyttää teidät kiitollisuudella? Teidän täytyy sallia Henkenne nousta korkeuksiin. Teidän täytyy kuitenkin myös hoivata sisäistä lasta ja sielua. Olkaa valmis ilmaisemaan ja vaatimaan sitä, mikä koskettaa tai ravitsee sisäistä viattomuuttanne – ilo, ihastus ja spontaanisuus tai suru, viha ja pelko. Tuntekaa nämä tunteet, mutta oivaltakaa, että te ette ole yhtä kuin nämä tunteet. Ilmaisunvapauden pitäisi olla tärkeä osa visiotanne. Tietäkää, että teillä on oikeus olla täysin spontaani ja seurata viehtymyksiänne ja halujanne, kunhan ne ovat kaiken suurimmaksi hyväksi. Alkakaa odottaa parasta ihmisistä ja he täyttävät odotuksenne. Vaatikaa ja kuvitelkaa elämänne olevan täynnä ihmeitä, kauneutta ja iloa ja vähitellen suurimmat affirmaationne toteutuvat. Kun tuette, rakastatte ja vaalitte kaikkia asioita, saatte tukea ja teitä rakastetaan ja vaalitaan vastavuoroisesti.
 
Kehittäkää oma filosofianne elämästä ja elämisestä. Kuunnelkaa sisäistä opastustanne ja käyttäkää erottelukykyä. Alkakaa olla nyt vuorovaikutuksessa olemuksenne monien puolien kanssa, ikään kuin niitä olisi kaikkialla ympärillänne, seurassanne joka hetki – sillä todellisuudessa niitä on. Haette tietoisesti informaatiota ja viisautta viidennestä ulottuvuudesta ja sen yläpuolelta ja kun hyväksytte sen totuudeksenne, pystytte kommunikoimaan selkeästi ja totuudenmukaisesti oppaiden, opettajien, mestareiden, enkeliauttajien ja kaikkien suurten valo-olentojen kanssa.
 
Älkää antako polun esteiden saada teitä luopumaan – kulkekaa rohkeasti niiden läpi tai yli. Älkää antako epämukavuuden ja tuskan lannistaa teitä – kutsukaa enkeliauttajianne tyynnyttämään ja tukemaan teitä. Älkää antako toisten epäilyjen ja tuomitsemisen heikentää päättäväisyyttänne – näyttäkää heille esimerkillänne ja olkaa rohkea vakaumuksessanne. Älkää ottako silmiänne tai huomiotanne tavoitteesta, rakkaat ystävät, sillä tuo suuremman valon ovi on lähempänä, kuin luulette. Välitämme teille Isä/Äiti Jumalamme rakastavia ajatuksia, kun ylösnousemusspiraali kääntyy. Oletteko valmiita seuraavaan heräämiseen?
 
Olen arkkienkeli Mikael.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >