HomeViestejäAnna Johnson3.10.2010 - Plashdar - Miten tietää, onko tähtisiemen?

3.10.2010 - Plashdar - Miten tietää, onko tähtisiemen?

MITEN TIETÄÄ, ONKO TÄHTISIEMEN?

Plashdaria kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
3.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kysymys: Miten joku henkilö tietää, onko hän tähtisiemen? -Ben

Olen Plashdar. Kiitos kysymyksestäsi.

Kerran kokoonnuimme kaikki yhteen. Vastasimme kutsuun palvella suojaamattomia planeettoja ja auttaa niitä ylösnousemusprosessissa, jotta jokainen planeetta voisi olla vapaa ja rajaton, jotta sillä voisi olla oma kulttuurinsa, oma hallintonsa, omat uskontonsa ja oma elintapansa.

Jotkut meistä vastasivat tuohon kutsuun ja päättivät pysyä näiden uhattujen planeettojen yläpuolella ja vartioida niitä teknologioilla lähettäen telepaattisia viestejä planeetan asukkaille, ja meidät nimitettiin planeetan yksilöille oppaiksi ja suojelemaan näitä.

Toiset valitsivat rankimman työn: astumisen vieraaseen kehoon ja elämisen yhdellä planeetalla, kuten maa. Niitä jotka valitsivat tämän vaikean tehtävän, kutsutaan tähtisiemeniksi.

Jos olet tähtisiemen, niin lukiessasi sanojani jotain tapahtuu sisälläsi. Muutosta alkaa tapahtua sisälläsi - tietämistä mikä on fyysisten sanojen yläpuolella. Olet tähtisiemen, koska resonoit paikkojen kanssa, jotka ovat tämän planeetan ulkopuolella. Olet tähtisiemen, koska kaikkien tavallisten, maallisten kokemusten alla on tarve murtautua vapaaksi. On tunne, että olet unohtanut jotain, että sinussa on nukkuva osa, jonka on herättävä täysin.

Tämä sisäinen tunne kertoo sinulle, oletko tähtisiemen vai et.

Jos olet tähtisiemen, sinulle annettiin erityisohjeita ennen tulemistasi tänne. Vietit kuukausia ja kuukausia valmistautuen astumaan muukalaiskehoosi. Opettelit, miten pidetään keho puhtaana, miten autetaan sitä toimimaan täydellä kapasiteetilla. Vietit kuukausia opetellen asioita planeetasta, jolle sinut oli nimitetty, ja kävit monissa neuvoston kokouksissa eri planeetoilla tutkimassa ja opettelemassa, jotta olisit täysin kykenevä tehtävääsi, koska riippumatta siitä, muistatko, mitä opit ennen tänne tulemistasi, se on edelleen alitajunnassasi.

Olet täällä jotain varten, jotain tehtävää joka sinun on tarkoitus tehdä. Olet täällä tarkoituksesta. Sinun lähetettiin.

Jos olet tähtisiemen, jokin herää sisälläsi, kun luet näitä sanoja. Jokin sisälläsi alkaa valjeta tietoiseen mieleesi. Se on muistamisen alkua. Muisti palautuu täysin, kun teet työtä mielesi hiljentämiksi ja käännyt sisäänpäin, yhdistyen syvimpiin paikkoihin sisälläsi, alitajuisiin osiin jotka eivät ole unohtaneet tätä tietoa.

Olet heräämässä tällä hetkellä. Sinusta on tulossa tietoinen. Ala toistaa tätä itsellesi uudestaan ja uudestaan. Tunne, että alat herätä. Tunne chakrojesi liikkuvan, tunne niiden aktivoituvan, tunne niiden heräävän ja käynnistyvän. Näe päähäsi syttyvän valkoinen valo. Näe valon virtaavan lävitsesi, kaikkien meridiaaniesi läpi ja näe jokaisen chakran harmonisoituvan täysin, ollen käynnissä ja pyörien vapauttaen negatiivisuutta ja luoden positiivisuutta.

Jokainen osasi herää, kun käännyt sisäänpäin. Se on erittäin yksinkertaista. Jos olet tähtisiemen, nämä sanat resonoivat kanssasi.

Kun tämä valo kulkee meridiaaniesi läpi, jokainen chakra valaistuu ja saattaa sinut korkeampaan värähtelyyn. Toimit nyt korkeammassa värähtelyssä. Et ole enää kolmannessa ulottuvuudessa. Kun jatkat tämän värähtelyn tuntemista, tunnet jonkin alueen kehossasi. Keskity tähän alueeseen ja aistimus lisääntyy. Tämä alue johon keskityt, on äskettäin aktivoitunut chakra riippumatta sen sijainnista. Kuten olemme sanoneet monta kertaa, on enemmän kuin seitsemän chakraa. Keskity värähtelyyn ja salli kaikkien vanhojen energioiden vapauta tältä alueelta, kunnes näet kristallinkirkkaan valon täyttävän aktivoidun chakran. Tämä chakra lähettää valoa aivoihisi. Aivosi rekisteröivät aktivoidun chakran. Kun lisää chakroja aktivoituu, aivoihisi lähetetään signaaleja, jotka kehottavat niitä lisäämään kapasiteettiaan.

Kun jatkat tätä yksinkertaista harjoitusta säännöllisesti, huomaat heränneesi enemmän jollain alueella. Sinusta tulee ehkä yhteistyökykyisempi tai älykkäämpi, fyysisesti vahvempi. Reagoit ehkä ympärilläsi oleviin tavoilla, joilla et ole koskaan ennen reagoinut, tai saatat huomata haluavasi tehdä tai kokea jotain täysin uutta. Tässä aktivoitu chakra lähettää signaaliaan aivoihisi.

Tähtisiemenet tulevat käyttäen jo noin 5% enemmän chakroja kuin tavallisesti ja kun tähtisiemen aktivoituu, tapahtuu muutos DNA:ssa, mikä ei saa ainoastaan chakroja aktivoitumaan ja harmonisoitumaan, vaan myös psyykkiset kyvyt, empaattisuustaso ja tunne erilaisuudesta kasvavat. Monista tähtisiemenistä tulee hyvin yksinäisiä tämän siirtymän aikana, mutta he tulevat vain tietoiseksi siitä, etteivät he ole ihmisiä ja että he ovat mädäntyneessä järjestelmässä.

Monet ihmiset luetteloivat tähtisiementen piirteitä, mutta tänä aikana tulee hyvin monenlaisia olentoja ja heidän piirteensä ovat usein samoja tai hyvin samanlaisia, joten sinun on mentävä sen mukaan, mikä resonoi kanssasi. Mikä tunnet olevasi?

Saatat olla myös sekoitus useampaa. Saatat olla tähtisiemen, mutta kenties olet myös keiju toisen planeetan ulottuvuudesta ja resonoit tähtisiemenen ja keijun kanssa, tai kenties olet enkeli, joka on inkarnoitunut moniin maan ulkopuolisiin kehoihin ja resonoit enkelien ja maan ulkopuolisten taajuuksien kanssa. On myös eläimiä, jotka toimivat ihmisälykkyyden kera toisilla planeetoilla ja ne tulevat maan päälle ihmiskehoon. Sinun on mentävä sen mukaan, mikä sinulla resonoi. Resonointi määrää, onko joku henkilö tähtisiemen vai ei.

Namaste.

Plashdar

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >